Dialoguri neconventionale: Follow-up la intâlnirea Biden-Putin

În cadrul seriei Dialoguri neconvenționale, Fundația Europeană Titulescu – Centrul de Studii Strategice organizează joi, 1 iulie a.c., începând cu ora 17.00, dezbaterea cu tema Follow-up la întâlnirea Biden – Putin.

Ca de obicei, invitatul președintelui FET, prof.univ.dr. Adrian NĂSTASE, este H.D. HARTMANN, analist Defense România.

Participarea va avea loc exclusiv pe bază de invitație.

16 gânduri despre “Dialoguri neconventionale: Follow-up la intâlnirea Biden-Putin

  1. Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate urmari live aceasta dezbatere sau daca va fi postata inregistrarea in mediul online? In caz contrar, as dori sa citesc o recenzie a discutiilor.
    Multumesc.

  2. Buna ziua cu respect Daca este posibilitate sa premesc invitatie la aceasta ( dezbaterea cu tema Follow-up la întâlnirea Biden – Putin.). Multumesc Harba Zouhair

    Sent from my iPhone

    >

  3. Probabil se va concluziona că scopul întâlnirii, respectiv un acord privind echilibrul geostrategie nuclear, a fost atins.
    Restul a fost și este gălăgie mediatică și zăngănit de arme ruginite care trebuie musai ingurgitate de fraierii din noile colonii.
    Evident, nu trebuie uitat, NOI nu trebuie să uităm, statul de drept, fără de care pot să apară ,, vulnerabilități” în flancul estic. De acestea pot profita ,,inamicii” României (a se citi Rusia și China).
    …Poate, totuși, românii se vor deștepta, mai ales după mizeria contra naturii votată în Parlamentul european.
    …Le-am spus cititorilor acestui blog, în convergență cu ceilalți colegi, că neparticiparea la referendumul privind familia tradițională (adică naturală) echivalează aproape cu un suicid în masă.
    Așa lucrează globalismul, cu sperietori (internă-Dragniia, externă-Rusia, etc), de s-au intimidat (blazat- în cel mai benign caz) până și anericano- canadienii de origine română. (Z)

  4. Multumesc, astept cu nerabdare intalnirea Dvs. cu analistul Defense România dl.H.D. HARTMANN, Mi-am pregatit deja castile in vederea unei mai bune auditii.

  5. O poveste demna de un film dedicat Colonelului Elefterescu. Un alt mare patriot roman, care a avut curajul sa ii infrunte pe rusi chiar si la Moscova.
    Iubirea lui de tara a fost „rasplatita” cu o condamnare a comunistilor – mina sovieticilor din Romania -, care l-au ucis practic aruncindu-l in inchisoare pe viata. Da, in numele unei noi ideologii romanii s-au omorit unii pe altii. Cine era erou si cine tradator?
    Mi se pare fascinanta dirzenia acestor patrioti. Fiecare tara ii are, si nu cred ca sunt multi cu statui.

    https://www.mediafax.ro/editorialistii/istoria-perdea-marius-oprea-colonelul-elefterescu-aghiotantul-maresalului-antonescu-inchisoarea-nkvd-lubianka-spun-basarabia-acest-tinut-stropit-singele-soldatului-roman-voastra-e-imposibilitate-20165071

  6. Am fost impresionat de ceremonia aniversară desfășurată la Beijing, grație posibilității de a comuta, în grila de programe tv, pe CGTN.
    O demonstrație de forță a unei mari națiuni unite în jurul valorilor care definesc poporul milenar chinez.
    Înțeleg, încă și mai bine, de ce America se teme. A sădit germenii liberalismului economic în China, fără să anticipeze efectul de bumerang economic asupra muncitorilor americani.
    S-a creat astfel un uriaș paradox:
    SUA, autoerijată în reper de democrație devine treptat o dictatură obstrucționistă, în timp ce China Partidului Comunist este o țară care se deschide tot mai mult, prin stimularea consumului intern
    Da, așa este, ideologii tradiționali au o mare problemă de adaptare. Pe moment, cei ai Vestuluivo trag cu diversitatea sexuală și discriminarea pozitivă a unor minorități ilegitime.
    Sper să le vină idei alternative mai inspirate, pentru că altfel riscă afundarea totală și ireversibilă în propriile nisipuri mișcătoare, ca să nu spun altfel.
    Riscul de implozie al unui spațiu agresiv și non-valoric nu poate fi ignorat, oricât de mic ar părea în acest moment.
    Nu ne este indiferent, pentru că destinul României este simbiotic cu cel al Vestului.

  7. Un fals in acte publice, privind identitatea biologica, va fi pus in circulatie de Globalisti: „Sexul” declarat al transgenderilor va fi inscris in pasaport. Purtatorii acestei tulburari mentale care au sexul biologic masculin vor fi un pericol pentru femei si copii

    Globalisti “fac” din nou impotriva “vantului”, lansand in circulatia turistica mondiala mizeria sexopatiei politice numite „transgender”. Insa de aceasta data e prea de tot, „intentia” anuntata de a inscrie sexul declarat al transgenderilor in pasaport e vadit raufacatoare prin consecinte.

    Probabil din aceasta cauza, secretarul de stat american Antony Blinken a folosit cuvantul “intentie” cand a anuntat miercuri ca Departamentul de Stat al SUA are in vedere sa faciliteze alegerea de către solicitanţi a genului pe paşapoartele nou emise. Ca un test Globalist de reactie pentru Natiuni, daca vor decodifica sau nu intentiile si consecintele ostile.

    Desi pare incredibil din perspectiva statului de drept, totusi acesta este adevarul, Globalistii vor sa legifereze un fals in acte publice privind identitatea biologica. In accelasi timp, falsul va fi si o infractiune, ca orice inexactitate sau fapt care nu corespunde realitatii, facuta in inscrisuri publice, oficiale. Practic, transgenderii joaca niste roluri in travesti, o deghizare a barbatilor in femei sau invers, lucruri permise pe scena, dar nu in viata reala, ca potential pericol social.

    Transgenderii cu sex biologic masculin sunt un pericol pentru femei si copii. Ei patrund in intimitatea acestora, le pot castiga increderea si le pot abuza, in varii situatii calculate.

    Natiunile trebuie sa se apere, sa interzica pe teritoriile lor falsurile si infractiunile legate de identitatea biologica din pasapoarte a transgenderilor, vectori ai unei tulburari mentale pe care Globalistii vor sa-i lanseze batjocoritor in circulatia globala. Globalistii, stricatori ai firii umane, trebuie umpluti din cap pana in picioare cu mizeria lor sexopata.

  8. Ieri, Florin Condurățeanu a primit binecuvântarea spre veșnicie, el care știa că sufletul trebuia pupat, pentru a rămâne frumos, pur și bun, așa cum ni l-a dat Dumnezeu, ca să nu fie corupt de urâțenie, mizerie și răutate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

  9. Ce urmează după întâlnirea dintre Biden și Putin? Deja s-a văzut. Mai mult ca sigur nu l-a lăsat pe Biden să-i spună ce să facă în țara sa, în apele sale și să-i atragă atenția că peninsula Crimeea nu-i aparține. Mai mult ca sigur, cel mai bine știe Putin istoria Cimeei, a Rusiei și de când există Ucraina, după cum românii știu a cui a fost sudul Basarabiei și nordul Bucovinei.

  10. Dicționarul limbii române se îmbogățește pe zi ce trece cu noi cuvinte sau cu sensuri diferite ale cuvintelor, datorită și Președintelui. Ultima oară ne-a vorbit despre rafinarea procedeelor de revocare a Avocatului Poporului. Ce a vrut să ne spună, că aceste proceduri trebuie curățate de mizerii sau impurități ( mai mare mizerie ca motivele invocate de guvernanți, privind revocarea R. Weber, nu am mai auzit) sau, luând sensul figurativ al verbului, trebuie ca acestea acestea să fie mai fine, mai delicate, mai subtile? Din când în când, Președintele mai dă câte o indicație, în domeniul în care ar trebui să se abțină.

  11. Am înțeles că se pregătește o lege, referitoare la discriminare, în care se va introduce și discriminarea privind orientarea sexuală Bineînțeles, legea prevede sancțiuni de la amendă la închisoare, până la un an. Sunt curios, cum va defini legea discriminarea și orientările sexuale. Până atunci, pun o întrebare, specialiștilor, pornind de la definiția actuală a discriminării și a orientărilor sexuale. Dacă un director de grădiniță, de orfelinat, de gimnaziu va refuza să angajeze un pedofil, va fi sancționat, conform legii, pentru că nu este de acord ca acesta să-și satisfacă necesitățile odioase, cu cei pe care-i are dați spre a fi educați?

  12. Cruella a mai făcut o boacănă. A lăsat spitalele, fără pază. Cea mai gravă situație este la Spitalul de Copii ,,Grigore Alexandrescu”. Cum Cruella este franțuzoaică, eu îi amintesc, că regele Ludovic XVI a acceptat reformele și cerințele poporului, în timpul Revoluției din 1789, nu după căderea Bastiliei, ci în urma marșului femeilor spre Versailles, numite ,, mamele națiunii”. Eu nu știu ce i se va putea întâmpla Cruellei, dacă mămicile din țară nu s-ar mulțumi doar cu o mărșăluire prin fața Primăriei Sectorului 1.

  13. Ce e aia „foolow up”?
    Retoric. Ca indiferent de raspuns eu o prefer pe Amanda Lear :
    https://www.youtube.com/watch?v=b9YyPIiT2pM&ab_channel=amandalearVEVO

    Dar .. cica nu zic cine este ? cum ? Com back ?!

    Adica seicii petrolului din nou cumpara Cadiillacuri cu .. duzina?!

    Ete na! Cotu si piscotu!

    Da ia sa vedem cum stam cu backu asta …

    Cincisprezece țări din Asia-Pacific, inclusiv China, Japonia și Coreea de Sud, au semnat duminică cel mai mare acord comercial regional încheiat vreodată, potrivit Bloomberg. Statele participante au împreună circa două treimi din populația mondială și un Produs Intern Brut (PIB) de 26.200 miliarde de dolari.
    : https://www.profit.ro/bloomberg/cel-mai-mare-acord-comercial-din-lume-15-tari-din-asia-pacific-inclusiv-china-semneaza-dupa-8-ani-de-negocieri-19595026
    Asta iun 15 nov anu trecut.
    https://i0.1616.ro/media/2/2621/37846/19595026/1/harta-rcep.png?height=317&width=509
    Ma orf intre timp puterea care comme back a pus presiune asa ca cangurii au pus botu asa ca China’s move to suspend economic accord with Australia … iar cuplul Bideu si Kămila sa fac ce pot . Adica zic ca le pare cu regret!!!

    Na una si mia buuuuuuNNNă !!!
    Întâlniri diplomatice între Egipt, Iordania şi Irak unde se încerca crearea unei colaţii a ţărilor din regiune, denumită Noul Levant,
    Cei trei lideri au discutat despre…… Irakul intenţionează să construiască conducte de petrol prin Iordania şi Egipt, deschizând potenţialul pentru noi pieţe prin Marea Roşie şi Marea Mediterană, inclusiv spre Africa şi Europa, cu posibile efecte financiare pozitive pentru provinciile Irakului, cum ar fi provincia Anbar, care suferă de distrugeri majore datorate Statul Islamic. De asemenea, noua alianţă ar permite Irakului să devină un hub de tranzit pentru transferul de mărfuri de la est la vest şi invers. Odată cu acordul recent cu Iranul de a conecta calea ferată a Iranului cu Irakul prin conexiunea feroviară Basra-Shalamcheh, Bagdadul va fi conectat la Asia Centrală şi nordul Chinei.
    (Citeste mai mult: adev.ro/qvjz24)
    Adica Iordania .. care de cand auzii de ea este in orbota lu Uncle Sam si Iracul in care zisu unchi e f prezent si Egiptu unde Sisi e sef ca asa vrut-a .. nu zic cine nu gasesc latceva mia gbin de facut decat sa .. sa se cupleze cu One Road, One Belt ?!!!

    Da ..
    Ca zis nici seiciii nu mai cumpara Caddie cu duzina!!

    A. da. Nesemnificativ..
    Daca as avea ceva bnai (multi) qam asa o impresie ca as prefera sa imi iau un Ford Mustang V8 decat un merzan ..
    Apopos atiu auzit cum suna un Masutang V8 ? Simfonic!!

Lasă un răspuns