8 gânduri despre “Sesiune Omagială NicolaeTitulescu in Aula Academiei Române

  1. Curios …. „curios„? ?!!! Doar ?!!!

    De cateva saptamani parca careva , nu zic cine- da „persoana” improtanta ! – very VIP – si-a adus aminte csa , candva a existat un „feomen” inexplicabil, un „,ister” moder, aza zisule OZN uri ….

    Si acum se laseaza noua versiune remasterizata!!!!

    https://www.nytimes.com/2021/06/03/us/politics/ufos-sighting-alien-spacecraft-pentagon.html?fbclid=IwAR1hIe5Sc7fB4qhYlQMylj5nop0U8PgEWhvs5T5WwH92OLum86dZOlIwz5s

    https://edition.cnn.com/2021/06/04/tech/ufos-nasa-study-scn/index.html?fbclid=IwAR0em93LQ0nWDPX2f9UmaPtZ4cSIEDzA7lXL_AVignV07f72dCNdEdu_gww

    https://www.hotnews.ro/stiri-international-24828042-devin-dosarele-realitate-dupa-pentagonul-recunoscut-oficial-existenta-unor-obiecte-zburatoare-neidentificate-raport-departamentului-apararii-facut-public-luna-iunie.htm

    https://www.hotnews.ro/stiri-international-24838402-ozn-nave-extraterestre-raport-secret-sua.htm

    Si mai am !!!

    Si daca anu trcut parrea ca este virba de o stratyegie de marketing (https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/declaratie-socanta-a-unui-fost-oficial-israelian-extraterestii-au-intrat-in-contact-cu-pamantenii-dar-omenirea-nu-e-inca-pregatita-1416246 ) azi … cam se depaseste masura!

    Si o zic eu … care acum 50 de ani eram „impatimit”, „turbat”, doream sa crez in UFO ! (https://en.wikipedia.org/wiki/Unidentified_flying_object). Si findca mai am memorie .;.. mai tin minte si ca totu s-a cam fasait !

    O explicatie neoficiala este ca UFI mania s0-a fasait ca nu mai era necesara … Nixon luase decizia „vietnamizarii” razboiului din Vietnam, si , desi Martin Luther King fusese imouscat miscarea inceputa de el a continuat cu vigoare..
    Da ce au astea cu UFO?
    Pai explicatia este ca o „persoana” improtanta ! – very VIP !! – se gandise ca mia bine se uita omaneii in sus , cautand .. IGO si invadtiori decat sa .. stiti (mai precis nu stiti!) proreste samd. Si apoi , lipssita de „interes” (altu decaty a celor de teapa mea) cestiunea s-a stins de la sine ….

    E .. azi ..a zi se pare ca lumea ar fi bine sa se uite in nori decat sa .. asa ca au incalzit aceasta amintire din tineretea lu Bidenn.

    A .. si fiibnda unu de pieste balta imi zicea de filem muricane …
    https://www.youtube.com/watch?v=uOLGrXOtuwQ

    Serialul the Invaders , filmat 1967-68 urmarit lla TV in 68-69 …

    Apopos, „persoanele” se impart in persoane fizice si persoane juridice. Unele din alea juridice, cu acrinime din 3 litere sunt very VIO in afaceri din astea …. cu uite bpmba nucleara a lu Sadam uite nu e!!!

    • De mic, dupa ce am citit carte lui Erich von Daniken, „Amintiri despre Viitor” ma uitam pe cer si cautam OZN-uri. Nu am vazut, si nu stiu daca extraterestrii ii evitau pe comunisti in mod expres. Poate ca veneau din constelatii totalitare si erau interesati in democratia americana.

      Dupa cit non sens e in lumea asta, si judecitnd critic dupa ce unii numesc „inacapacitatea liderilor”, banui ca exista o probabilitate destul de mare ca ei sa implementeze agenda unor extraterestri. Stiu ca multi cred ca trebuie sa fii nebun sa afirmi asta, dar vorba cintecelului negrishorului Seal: nu o sa supravietuim daca nu suntem putin nebuni. Frumosii nebuni ai marilor orase? Pai astia ne pregatesc cu ET de decenii. In curind, nu doar pe ecrane!
      Ca om al cetatii insa, ma gindesc sa pun bazele primului partid anti-extraterestru. Jos dictatura extraterestra!

      https://youtu.be/4Fc67yQsPqQ

  2. N-am apucat sa vizionez alocutiunea Dvs. in cadrul Sesiunii Omagiale Nicolae Titulescu din Aula Academiei Romane, trebuie sa am liniste si mai ales timpul necesar (sa diger mesajul) insa, nu imi aduc aminte ca vreo televiziune sau media in general sa fi amintit de acesta manifestare de varf gazduita de Aula Academiei Romane.
    Ne balacim cu totii printre gunoaie si animale imunde atat in strada cat si-n politica.

  3. Un nou succes al Planulului Național al Repetenților Rezilienți (apud Mungiu) / l Planului Național de Ratări și Regrete (apud CĂTĂLIN PRISACARIU / Planului National de Ratare al Romaniei (apud Vasile TOMA) / Planul Nostru de Rașchetat Resurse (apud Nistorescu) :

    România a „umflat” de câteva ori prețul ERTMS în PNRR trimis Comisiei Europene
    11 iunie 2021

    Cel puțin una dintre cele 20 de pagini de observații critice trimise de către Comisia Europeană privind Planul Național de Redresare și Reziliență are legătură cu proiecte feroviare. Unele dintre acestea sunt prost scrise, prost socotite aritmetic, prost fundamentate

    Și costurile pentru montajul ERTMS la bordul trenurilor sunt supraestimate. Autorii PNRR au umflat de peste șase ori costul montajului, anume de la 273.000 euro pe locomotivă la 104 milioane de euro pe 62 de unități (32 noi și 30 modernizate).
    Sursa : https://clubferoviar.ro/romania-a-umflat-de-cinci-sase-ori-pretul-ertms-in-pnrr-trimis-comisiei-europene/

    Cum era zbiaratul de luopta la tinerilor frumosi, liberi samd : Sa vina DNA?
    Da nu si acu … nu .. Ca d’aia sprijina MCVeaua DNA .. ca e liber si endependent de enteresele local;e.
    Le are cu cele externe! Enterese straine voi a zice !!!
    Dpvada?
    https://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1481/21335/12761253/2/1-jucatori.jpg?height=320&width=640

    Ca cum zic atunci ca cand „protia” devine sistem, nu despre PROSTIE este vorba!

  4. Am retinut din discurs ca va bazati pe istorie, si eu unul aplaud asta. Sper ca Romania si tarile europene sa nu treaca prin ce trece azi lumea „avansata”, ultra-progresista si pe partea ailalta a Atlanticului.
    Un nou episod din „lupta cu statuile” a avut loc in Kingston, Ontario, unde s-a hotarit ca statuia lui Sir John A. MacDonald – primul Prim Ministru al Canadei – sa fie data jos de pe soclu din City Park, si mutata in cimitirul domnului MacDonald, sa nu o mai vada lumea in centru. Evident, istoria nu e pe placul unora si atunci trebuie rescrisa pe rit progresist.
    Mai mult, se discuta intens ca unii sunt discriminati rasial pentru ca nu li se fac destule statui in comparatie cu albii.
    Atita ridicol greu de inghitit. Dar, tacem si mergem umili si vinovati inainte, cit ne mai lasa. Asteptam sa ne mute in rezervatii.

    https://www.toronto.com/news-story/10418859-kingston-to-move-sir-john-a-macdonald-statue/

  5. …”ASTEPTAM SA TE REALIZEZI CA SA VEDEM DACA TI-AM FOST SLUJITORI BUNI SAU RAI.”
    Asteptam de multa vreme…si cine stie cat vom mai astepta ??? La ce „slujitori” avem,de ceva vreme,si „realizarile” sunt pe masura. Mare pacat !

  6. Summitul SUA-Rusia, Geneva 2021: Ce proiect Globalist ascunde graba cu care presedintele SUA, Joe Biden, a avut intrevederea cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin?

    Intalnirea presedintelui american Joe Biden cu presedintele rus Vladimir Putin, din 16 iunie, la Geneva, in urma cererii exprese a partii americane, a avut loc la mai putin de 5 luni de mandat al liderului globalist progresist. Comparativ, globalistul conservator Donald Trump s-a vazut cu seful natiocrat al Kremlinului, Vladimir Putin, pe 16 iulie 2018, la Helsinki, dupa 18 luni de la inscaunarea la Casa Alba.

    In mod indiscutabil, Statele Unite din 2021 si-au pus in lumina o graba strategica. Oare ce a determinat precipitarea lui Biden, ca acesta sa urgenteze intalnirea pe care a cerut-o si a avut-o cu Putin? Probabil ceva neobisnuit geopolitic si geostrategic, pe care SUA il vor face in viitorul apropiat.

    De altfel, chiar SUA, prin vocea presedintelui Biden, agita ideea de “schimbare rapida” a Lumii. E o referire implicita la faptul ca America va fi partea majora a acestei schimbari si, deci, initiatoarea ei. Volens nolens, SUA isi arata falsitatea cand cer altora “predictibilitate” si “ordine mondiala”.

    Pentru a ne apropia de o explicatie sau concluzie generala privind graba lui Biden de a se intalni cu Putin, nu putem decat sa analizam input-urile si output-urile declarative care au intrat si au iesit din cutia neagra (black box) a discutiilor in format restrans dintre cele doua parti, americana si rusa.

    Biden a declarat că i-a comunicat lui Putin ca “avem nevoie de nişte reguli de bază pe care să le putem respecta cu toţii”, evocand “stabilitatea strategica”. El a caracterizat tonul discutiilor drept unul de “afaceri”, iar despre misiunea sa a spus enigmatic: „am făcut ceea ce am venit să fac”.

    Predictibilitatea si regulile, care sunt bazele stabilitatii, au fost mesajele cheie cu care Joe Biden a venit la summitul cu Vladimir Putin. Dar nu trebuie sa existe iluzii, Globalismul nu respecta niciodata regulile, este legea lui de crestere. Globalistii se folosesc de reguli ca de niste franghii cu care sa lege Natiunile, cu ei deasupra regulilor.

    Lista de prescriptii pe care Biden i-a prezentat-o lui Putin nu se aplica in SUA si/sau de catre SUA. Acolo, dezordinea progresista e in crestere, cu incalcari scandaloase ale regulilor firescului general uman (gen, sexualitate, familie etc) si naturii rasiale specifice geografiei nord-emisferice. Istoria americana e brutal falsificata, cu mituri rasiste refondatoare. Destabilizarea e dubla, americana si globala.

    De peste un deceniu, incepand cu afroamericanul Barack Obama la Casa Alba, exista indicii de retragere insidioasa a SUA din zona valorilor civilizatiei occidentale. Nu este exclus sa se debaraseze de paradigma occidentalista (Vest-Est) si sa o imbratiseze pe cea sudista (Sud-Nord). Vor mentine insa, speculativ de o parte si inacceptabil de cealalta, capusarea inteligentei si creativitatii nord-emisferice.

    La summit, Biden a parut mai degraba sa fi testat or sugerat subliminal ceva, decat sa fi cerut ceva, pentru a se clarifica sau asigura in privinta modului de receptare si pozitionare – pe ultima straduindu-se sa o induca – fata de mesajele sale cheie. Acel ceva s-ar putea sa fie o manevra sau relocare strategica, care are nevoie de o “acoperire” tacita din partea celui mai puternic oponent strategic. Alte indicii ca va urma ceva de anvergura: Biden a propus la summit un pact de neagresiune cibernetica, a anuntat ca se va intalni curand cu liderul Chinei, Xi Jinping, iar pe cancelarul german Angela Merkel a invitat-o la Casa Alba, pe 15 iulie.

    Subsidiar celor doua mesaje cheie a fost si unul de programare comportamentala neurolingvistica. Joe Biden l-a jucat in linia sa intriganta si defaimatoare, la finalul conferintei de presa, in tandem cu un jurnalist american. Acesta l-a intrebat, aparent confuz, de ce este “increzator” ca Putin isi va schimba comportamentul dupa summit.

    Intrebarea a urmarit, intre altele, sa ascunda comportamentul inghetat al Globalismului in acuzatii nefondata la adresa Natiocratiei, careia sa ii atribuie propriile pacate, cu speranta abaterii atentiei de la sine. Este vechea tactica manipulatoare, cunoscuta in detectivistica, de ascundere a faptelor sau starilor reprobabile or incriminabile in locuri la vedere, unde nimeni nu cauta.

    Culpabilizarea tertilor de savarsirea actelor proprii s-a dovedit de multe ori ca este o astfel de ascunzatoare. ADN-ul Globalismului, in care sunt inscrise expansiunea, jaful, lipsirea de libertate si de toate drepturile omului, in drumul sau catre scopul final de inrobire a tuturor Natiunilor, il impiedica sa se schimbe. Globalismul este o incremenire in proiectul originar.

    Chestiunea cu „comportamentul” a fost, cert, un atac de influentare maligna, lucrat de lingvisti si psihologi ai luciferismului Globalist, urmarind prinderea tintei, ca intr-un insectar, in acul unei caracteristici false, atribuite. “Nu sunt increzator ca isi va schimba comportamentul”, a raspuns Biden transant, facand pe “desteptul” intr-un mod tot atat de prostesc ca atunci cand l-a numit “criminal” pe Putin sau cand a spus despre acesta ca “nu are suflet”. Ce sa spunem, Biden si psihanaliza, el care in summit a vazut doar “afaceri”, dupa cum a si marturisit, fiind absorbit de obsesiile samsarului, care nu stie decat sa intrebe “Cat?” si sa spuna “Scump, scump!”.

    Putin a fost elegant si cultural, lucruri care prin contrast a fost atat de evident ca i-au lipsit lui Biden. El a respins politicos si argumentat cererea unui jurnalist sa prezica ce va fi dupa summit. “Este dificil pentru mine sa spun ce forte vor prevala”, a spus Putin, trimitand implicit la ideea ca nu persoanele de la summit conteaza, ci cei din spatele lor, gruparea globalista americana si poporul rus. Putin a sintetizat intalnirea cu Biden printr-un citat din Tolstoi: “In viata nu exista fericire, exista doar sclipiri ale acesteia. Apreciati-le.” El a spus ca au fost “sclipiri” si in discutiile cu Biden, dar nu la nivelul unei “increderi de familie”.

    Autointrebuintarea minimala a lui Biden la summit a fost pusa pe seama lipsei de energie specifice varstei inaintate. Din nou se pune la indoiala ca Biden isi va duce la capat mandatul si e reluata suspiciunea ca vicepresedinta de culoare Kamala Harris a fost din start o optiune calculata si inselatoare, ca retragerea anticipata a lui Joe Biden sa faca posibila A Doua Dictatura Neagra pentru America Alba.

Lasă un răspuns