20 de gânduri despre “Madalin Ionescu SHOW – 25 Mai – Partea 3 | MetropolaTV

  1. Uneori IDEILE …SUNT MAI PUTERNICE DE CAT FAPTELE!

    AR FI BENEFIC DOMNULE PRIM MINISTRU ,PENTRU VIITOR, CA IDEIILE SA FIE MAI NUMEROASE,
    AVAND SANSA DE A COMBATE FAPTELE , MAI ALES PE CELE ACTOALE… DEVENIND VIZOALE, BENEFICE PENTRU ROMANI SI TARA.

    DIN PACATE ” ROMANIA ” PREZENTULUI , NU SI A TRECUTULUI , AR FI NEDREPT , ESTE NEVOITA SA-SI TRIMEATA VALORILE UMANE PESTE HOTARE PENTRU A FI RECUNOSCUTI ULTERIOR… ( AM DEVENIT O TARA CU SCOLI SI FACULTATI NERECUNOSCUTE …)

    IN PRINCIPIU DEPINDEM DE INSTITUTIILE EXTERNE IN CARE INVATAMANTUL ESTE MAI „AUTENTIC” DECAT CEL DIN ” ROMANIA” ACTOALA!

    O DOVADA CLARA CE II INDREPTATESC PE CEI CARE EMIGREAZA, DORINDU-SI A-SI INDEPLINI IDEALURILE ARTISTICE SI NU NUMAI.( IMI PARE NESPUS DE RAU , SINCER, CA NU AM PARASIT TARA , CAND AM AVUT OCAZIA , LASAND DEOPARTE , SIMTURILE , SENTIMENTELE PATRIOTICE! ) ( SI CAND MA GANDESC CATI ” FRAIERI ” SI -AU RISIPIT IDEALUL, POZITIV, ACCEPTAND SA RAMANA IN TARA CU SPERANTA CA ANUL 90…IE VA INDEPLINI SPERANTELE MULT ASTEPTATE…)

    TOT SINCER , MA NUMAR PRINTRE ” FRAIERII” RESPECTIVI , CREZAND IN CEI CARE MI-AU OFERIT SPERANTE, IN REALITATE DOAR O ILUZIE, ILUZII DIN PACATE !

    IN REST , MADALIN IONESCU, IN OPINIA MEA, DETINE MAI MULTE BILE ALBE IN CEA DE-A TREIA PARTE!

    DOMNULE PRIM MINISTRU LA FINAL , AFACEREA VIRUSII RESPECTIVI , RAMANE TOTUSI O AFACERE IN CARE O MARE PARTE UMANA S-A SUPUS SE SUPUNE DEVENIND , FRAERII , DEVENITE MARIONETE , IAR ” DESTEPTII” AU CASTIGAT SI VOR CASTIGA!

    IN PRIVINTA URSULUI , FARA VINA, DOMNULE PRIM MINISTRU NU SUNT EU CEL CARE JUDECA … FAPTELE, INDIFERENT DE ASPECTUL LOR VIZOAL. ( EU AM VRUT SA VA FAC SA INTELEGETI CAT DE DUREROS, SI STITI…, ESTE SA FI VANAT , MAI ALES FIINDU-TI LOATA VIATA PENEDREPT …)

    PS ORI CE FIINTA ESTE DESTINATA A SE HRANII PENTRU A EXISTA …

    SINCER…VA DAU UN SFAT PENTRU VIITOR ,”INPUSCATII PE CEI CARE V-AU INPUSCAT.”! CEL CARE VA ” IMPUSCAT VA VA IMPUSCA SI IN VIITOR , PROTEJANDU-SI EXISTENTA…( UN SFAT PRIETENESC!)

    IAR PE CEI CARE I-ATI IGNORAT , FIINDU-VA LOIALI , MAI ALES LA NIVELUL IN CARE EREATI CU CEVA TIMP IN URMA , CHIAR DACA SAU RETRAS SAU SE VOR RETRAGE , SA NU-I UITATI!..

  2. Stimate Domnule Prim-Ministru, am urmarit tot interviul Dumneavoastra care ma incanta si ma desteapta din letargia zilnica pe care o am si nu pot scapa de ea. Daca ati fi din nou la conducerea PSD si iarasi Prim-ministru nu asi mai avea nici letargie si nici alergie, dar asa iarasi imi vine ! Eu cred ca daca Dumneavoastra v-ati depune candidatura din nou la Prezidentia Romaniei, sigur, suta la mie, majoritatea romanilor v-ar vota spre castigarea alegerilor si i-ati invinge pe contracandidati! Va intreb, Dumneavoastra de ce nu vreti sa intrati din nou in politica, acolo unde va este locul si unde aveti harul de conducator al Natiei Romane? Eu va fac aceasta propunere de a intra din nou la conducerea PSD si din partea acestui partid sa candidati la alegerile prezidentiale din toamna lui 2024. Nu mai stati pe ganduri si intrati in randuri, in randurile PSD, in fruntea lui, dezamorsati amortirea, reactivati catarea, s-a pierdut tinta, luminati obiectivul din intuneric, scoateti-l la lumina, datii viata, fiti stupina sa vedeti cum vin albinele muncitoare si scoateti trantorii si nonvalorile afara din stupina sa se duca in lumea larga. Eu va sustin si-mi pun la dispozitia Dumneavoastra toata munca si priceperea pe care am capatat-o de-a lungul vietii, in structua ordonata si in partid de peste 20 de ani. Deocamdata, nu vad alta persoana din randul partidului sa se inhame la treaba, sa fie bun politician, bun orator, om cu mare priza la public, om cu mare experienta de viata si politica, o adua privighetoare dupa N. Titulescu, doar de aceea sunteti si Presedinte al Fundatiei Europene Titulescu, ce cu onoare si truda conduceti aceasta fundatie. Sunteti omul care scrie carti de drept international, sunteti omul care scrie carti de istorie, care scrie reviste si atatea si atatea publicatii pentru oamenii invatati, cat si pentru cei in formare.
    Referitor la Dl. Geoana, domnia sa nu binevoieste sa mai candideze. I-am comunicat dorintele unora de a fi propus pentru candidatura, insa mi-a spus ca ar trebui sa vrea si ” Grivei ” !
    Cu conducerile actuale ale partidelor, cu conducerea actuala a Guvernului, in general cu conducerea Tarii, Tara se duce de rapa, nu mai poate fi salvata decat de oameni da Dumneavoastra, inconjurat de oameni patrioti, harnici , care sa puna pe primul plan al activtatii munca colectiva si interesele Romaniei Mari,. de crestere a bunastarii poporului roman, de imbunatatirea relatiilor politice si diplomatice cu tarile invecinate, cu toate statele lumii, de comert si industrializare a tarii pe principii economice si de buna calitate, de respectare a Constitutiei Romaniei in intregul ei, fara nici-o abatere. Asa sa va ajute Dumnezeu ! Cu inalt patriotism romanesc, al Dumneavoastra colaborator, Miroslav

  3. Off-topic

    Vad ca e mare disperare si neputilinta in legatura cu PNRR-ul.

    Un program născut sa salveze industriile distruse de covid e transformat in parghie financiara de tip fmi, cu tinta electorala cumva(vendeta).

    Un guvern neo-liberal, cum e cel actual, ar trebui sa pună accent, cred eu, pe fundatia piramidei si sa potenteze/stimuleze initiativa privata.

    Mai exact aia 10 -15 miliarde ar trebui băgăti in start-upuri din zona horeca si agricultura.Si nu numai.

    Ar trebui sa duduie terenurile agricole ale Romaniei, dupa aprobarea PNRR, de tractoare, iar serele sa ocupe suprafete imense.

    Start-upurile astea ar genera joburi si bani la buget.
    Agricultura oricum pare sa fie pe butuci, iar supermarcheturile gem de produse alimentare egiptene, grecesti, turcesti si chinezesti.Ii imbogatim p-aia

  4. Ideea ca, incepand cu intrarea in acest deceniu, 2021-2030, Romania se afla din nou intr-un context special, sub aspectul necunoscutelor si optiunilor, mi se pare evidenta. Situatia este comparabila, ca nebulozitate, cu cea de de dinaintea intrarii in NATO si UE. Statu-quo-ul de apartenenta, post-integrare, in care ne aflam, este supus unor cerinte si presiuni extraordinare, din partea pandemiei, in directia unor ajustari structurale fara precedent.

    Din aceasta perspectiva, al urmarii unor adanci schimbari adaptative, care pot determina corectii de directie sau chiar o directia noua, total diferita, postpandemismul se aseamana foarte mult cu postcomunismul. Cum batalia care urmeaza este intotdeauna cea mai importanta, discutia despre profilul de lider care poate sa raspunda cel mai bine noilor provocari, mi se pare absolut obligatorie. Actualul lider PSD si echipa sa sunt de uzura, intr-un razboi de pozitii cu PNL, si cred ca Marcel Ciolacu isi face bine treaba de lider.

    Va fi insa nevoie de lideri de performanta, care sa schimbe abordari si fronturi, pentru o oportunitate a carei fereastra a inceput deja sa se deschida si care, evident, nu va sta deschisa la nesfarsit. Din cate imi dau seama, presedintele, guvernul si parlamentul in exercitiu nu sunt apti pentru noua oportunitate, ceea ce ar face necesare alegeri generale anticipate. Daca zona de candidaturi pentru parlament e foarte larga, pentru presedintie ea e cvasiinexistenta, cu o exceptie notabila, sub aspectul capacitatii de performanta probate, nu presupuse, cat si al capacitatii de viziune, care sa aiba in spate aptitudini personale incontestabile, dar si o scoala de idei, cum este Fundatia Nicolae Titulescu (FET), care e ca un clocot de gandire, viziuni si alternative, fara precedent, postrevolutie, si, in plus, transpartinic.

  5. Re. Arthur, vad o anumita solidaritate a altor ursi, si sunt ingrijorat ca unii din ei ar putea sa intre in greva foamei, sau sa se sinucida, motive serioase pentru continuarea fezandarii „fazanului” Europei :). Odata fezandarea completata, va incepe „marinarea” fazanului zburat la stele. Cunoscatorii stiu ca mincarea din Romania are gust.

  6. Pentru placerea dialogului intre oameni (nu intre roboti), propun aici spre lectura si eventual dezbatere textul recentei „comicarii serioase” a lui Bill Maher la HBO:

    „Bill Maher sounds alarm on China’s dominance over US: ‘They’re eating our lunch'”

    Poate sa iti placa sau nu Bill Maher (omul e anti-religie, vezi doc lui „Religulous”), e pro-gay, pro liber la droguri, pro BLM, pro-democrat in SUA, un fel de Gorbi pe steroizi, dar un tip realist, cu gindire in general critica, care nu se lasa dominat de quasi liderii dintr-o parte sau alta a celor doua partide mari: Republican si Democrat.

    Stiu ca e un mare tort cadou pentru „pro-sovietici” cum le spune dl. Nastase, si ma astept ca acestia sa sara la jugulara SUA si a aliatilor, doar ca noi ne permitem sa gindim critic, pe cind ei risca sa pape „Noviciok burger” daca il critica pe Putin si particul sau unic si vesnic (cred ei).

    O sa comentez doar daca subiectul este de interes, si dezbatut pasnic si argumentat, pe placul oamenilor ordonati la minte (nu vesnic rebeli ca mine :).

    https://www.foxnews.com/entertainment/bill-maher-sounds-alarm-on-chinas-dominance-over-us-theyre-eating-our-lunch

    • UNEORI, PE ALOCURI… REANTOARCEREA IN TIMP…ESTE O INTAMPLARE, neelucidata inca!..

      PARCURGEREA TIMPULUI… CATRE SFARSIT ESTE SI VA RAMANE O REALITATE, inevitabila! DIN PACATE!

      BUNA DIMINEATA DOMNULE PRIM MINISTRU!

    • Eu sunt interesat. Sau eram.
      Da la noi fleacuri din astea nu au curs!

      Do you think China’s doing that, letting political correctness get in the way of nurturing their best and brightest?” Maher continued. „Do you think Chinese colleges are offering courses in ‘The Philosophy of Star Trek, ‘The Sociology of Seinfeld,’ and ‘Surviving the Coming Zombie Apocalypse’? Those are real and so is China. And they are eating our lunch. And believe me, in an hour, they’ll be hungry again.”

      Mai raua, daca zic ca este normal ca Chinei sa ii fie „foame” si ca de fpat ameiuntarea nu consta in firca de violenta pe care ar putea-i exercuta Dragonul Celest ci fpatul ca daca Chinezii manaca suficienta cioclata crsste pretul la cacao si unii vor trebui sa mance mai putina mi se zice ca as fi anti ceva .

      Iar asbolventii de cursuri ‘The Sociology of Seinfeld,’ si ‘Surviving the Coming Zombie Apocalypse’ vor incerca sa ma invete „crectitudinea” politica inclus sa ma ingrtijorez ca nu stiu ce pisica din Piosiscile aristocrate ar caricatiriza pe chinezi .. desi ‘Do you know who doesn’t care that there’s a stereotype of a Chinese man in a Dr. Seuss book?
      https://library.nashville.org/sites/default/files/styles/max_650x650/public/images/embedded/mulberrystreetchineseman.jpg?itok=IP4OwW3H
      China
      . Ma umfla rasul ca astia cu stereotipu sunt fascinati de dr Fu Machu! (https://en.wikipedia.org/wiki/Fu_Manchu)

      Mde .. mde … mde.
      Insa lucrurile erau clare de zeci de ani… ca ridicarea Chinei va face pe restu sa se restranga.
      De ce?
      Pai, prin 1970 se zicea ca terra nu are resurse ca sa poata suporta inca o economie egala in pofta de consum cu a celei din SUA! Cifre, nu propganda politica – pe vremea aia in SUA se consuma cca 60% din productia mindiala de cositor .. maia les ptr prodcutia de cutii ptr bere, cocal cola si alte asemenea!
      Acum sa zicem ca ii apuca nebunia pe sinezi si vor si ei bere la cutie … ? 1,4 miliarde?!!?

      A oinca una buna rau, da very bad nashpa mala ptr … nu zic cine.
      In China sunt prea multe automobile!!! Ei bine altii vor trebui sa circule mai putin cu masina!!!

      Binenteles ca pe mine m-a prostit comunsmu, cele despre consum sunt pura fantezie ca muricanii e prin firea lor mai frugali decat culiii …. si ca sunt antiomaercan ptr ca sunt ortodox …. (asta e la misto)

      Apropos ce i-a apucat pe muricani sa fie din nou brusc intersati de cosmos?
      Da.. Dragonu Celest bate campii ca vrea statie pe Luna unde ar putea sa gasesca Heliu 3 ….. uf!!!

      Acum intreabarea ar fi daca tu esti in stare sa piorti o discutie la rece .. fara acuze de prosovietism samd .. si sa intelegi ca indifernt de opiniile politice, de regimu politic nu este indicat sa iti bagi destele in priza.
      Gndeste numa la exmplul cu cositorul ..

      sau na una si mai buna! Sau catastrofala. China deviene atelierul lumii.
      Si sa zicem tara Ț face mare comert cu China. China ii vinde televizoare, motorete, ceva arme, mobile samd si importa din Ț soia, cutii de corned beef samd .. In acest comert .. ce nevoie ai avea de ….. $$$ ? Ca daca Ț are destui ¥¥¥ … Asta chiar ar fi o catastrofa!

      Inttre timp noi am pus-o de mamaliga ….

  7. Este o incantare de fiecare data cand urmaresc un interviu cu Dumneavoastra, mai ales ca asa cum ii sade bine unui politician rasat, recunoasteti unele neimpliniri si laudabil ca scoateti in evidenta marile realizari, faceti un tur al societatii actuale interne si externe, va bucurati in continuare de respect si aprecieri pe toate meridianele lumii.
    Spun din nou cele afirmate de fiecare data, ca politicienii actuali sa va urmareasca toate interviurile eventual sa aiba la indemana o foaie de hartie si un creion. Realitatea din pacate este alta si este posibil ca pana in 2024 populatia Romaniei sa fie decimata de toate aceste „restructurari” si reorganizari ale acestor mari strategi ai natiei in frunte cu bravul Presedinte al tarii care si-a „asumat” prin semnatura acest PNRR rusinos si umilitor pentru natiunea romana.

  8. In Canada s-a ajuns la un stadiu periculos pentru democratie. Sunt mai multe aspecte:

    1. Educatia nu incurajeaza gindirea critica si, in general, e slaba la curriculum si cerinte, producind „serii” de adulti usor manipulabili, fara busola. Odata ce sunt declarati adulti, acestia aterizeaza intr-o lume care le spune si ea ce cuvinte trebuiesc folosite, si care nu. Despre ce trebuie sa vorbesti, si implicit la ce nu trebuie sa gindesti. De curind am auzit ca agentia nationala de „realtors” au scos din vocabular cuvintele „master bedroom”, pentru ca ar fi adus aminte de sclavagism si ar insulta pe negri.
    Sunt sigur ca modelul tehnic de comunicare asimetrica „master-slave” va fi si el redenumit, sa nu lesine negri cind cumpara echipamente ce folosesc acest model.

    2. Minoritati de tot felul (rasiale, religioase) sunt atit de protejate incit nu mai poti avansa nici o dezbatere incomoda fara sa fii acuzat de rasism, homofibie sau misoginism. De exemplu, pe diferite canale auzim de anti-Islamism, ca si cum ar fi aparut dintr-o gaura neagra. Nimeni nu are curajul sa vorbeasca de anti-crestinism, si cum noi, crestinii, nu mergem in tari islamice sa ii explodam acolo, sau sa ii tragem in tzeapa

    Problematica negrilor este atit de superficial tratata, incit nimeni nu vrea sa spuna si cealalta parte a adevarului: anume de ce sunt ei atit de usor atrasi in bande de criminali (ca si tiganii nostri), de ce multi nu merg la scoala, de ce nu reusesc in viata. Efectul politicii anti-discriminarii rasiale e unul de discriminare rasiala. Nu poti avea reguli diferite pentru rase diferite: pe negri ii scutesti de efort, iei de la altii si le dai lor pentru ca „sufera”, si apoi spui ca albii sunt privilegiati.

    3. In TOATE marile institutii se procedeaza exact ca in comunism: tovarasii de la partid ne spun care sunt subiectele care trebuiesc tratate, si nu se permite nici un fel de divagari de la linia de „dezbatere” impusa. Orice alta parere este azi filtrata, si nu ti se permite sa ai pareri care nu concorda cu agenda „partidului unic” ( in traducere din canadeza: o grupare care exercita puterea). Concepte precum „colaborarea” sunt duse spre extrem si ti se inoculeaza ideea ca orice conflict de idei trebuie evitat. „Colaborarea” este intodeauna asa cum o vad sefii si nu ce crezi tu ca ar fi necesar.

    Daca ai alte pareri, sau nu te supui, ori pleci singur, ori te cauta ei la scheletele din dulap, urmindu-se exact politica vestitului Beria, tortionarul sef al lui Stalin: nimeni nu e nevinovat, doar nu am avut timp sa il cercetam. Un osuletz ceva tot iti gasesc in dulap. Exact cum l-au scos din functie pe Generalul Maior Dany Fortin, militarul care a primit misiunea de a coordona distributia vaccinurilor in Canada. L-au dat afara pentru ca acum 30 – ATI CITIT BINE – ar fi ciupit o duduie. Ori eu cred ca s-a luat de vreun turbanist de pe linga Importatorul Sef de turbane si fesuri. Asa se procedeaza de obicei pe aici: „hai, spune puiule ce te doare”, si odata ce ti-a iesit porumbelul, se da drumul la vulturi. Multa, multa libertate…

    https://www.ctvnews.ca/politics/military-investigators-refer-allegation-involving-maj-gen-dany-fortin-to-quebec-prosecutor-1.5434968

  9. E atit de mult non sens in jurul meu incit am ajuns sa fiu tentat sa cred ca ciobanii care ne pastoresc sunt poate „not human”, si ca ei implementeaza o agenda extraterestra, cu scopul de a ne conduce mai usor. Globalistii sunt probabil omuleti verzi in piele de om. Daca incerci sa comunici cu ei, iti propun sa discuti doar in klingoniana. Daca le dai o palma le ies antenutzele. Nu se mai intelege om cu….extraterestru. Si negri se mai pling ca au fost colonizati de albi? Ia de serveste un colonist galactic!

    Dar cine stie, poate e doar o faza in „evolutia” mea, pina imi ies si mie antenutze. Probez, completez si extind astfel faimoasa teorie a lui Darwin, care arata ca omul se trage din maimutza. Cine stie in ce ne-om transforma odata ce devenim „globali” si mai pe urma „galactici”?

  10. Impostorii democratiei au un tupeu fantastic: Progresistii americani dau lectii de”standarde internationale” bolsevicilor reziduali din Belarus!

    SUA nu au ratat prilejul, oferit de deturnarea de catre Belarus a unui avion la Minsk, de a-si mai augmenta aparentele democratice. Adaugarea unui nou strat de vopsea democratica regimului progresist, cu penelul logosului ipocrit, a fost necesara, dupa turnirurile fasciste din prezidentialele 2020, castigate de candidatul Joe Biden.

    Ca in zicala rade ciob de oala sparta, Washington s-a grabit sa confirme vineri intarirea sancţiunilor împotriva regimului de la Minsk, care din fericire e un “bolsevism” rezidual, spre deosebire de progresismul american, in ascensiune. “Nu există înălţimi pe care bolşevicii să nu le fi cucerit. Vom trece şi de aceasta”, a reactionat Aleksandr Lukasenko.

    In anuntul purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, despre amplificarea sanctiunilor SUA privind Belarusul si motivarea acestora, s-a remarcat un slalom lingvistic printre termenii esentiali de “incalcare” si “drept international”.

    “Deturnarea forţată de către Belarus, sub pretexte false, a unui zbor comercial Ryanair care a circulat între două state membre ale Uniunii Europene şi arestarea jurnalistului Roman Protasevici este un afront direct la adresa standardelor internationale”, a declarat purtatoarea de cuvant a administratiei Biden, alegand eufemismele “afront” si “standarde”, spre a evita apelul la memorie si comparatii.

    Pe de alta parte, tot ceea ce sanctionatoriu se intreprinde impotriva Belarus, care in materie de incalcare a dreptului international si de crime de razboi impotriva populatiei civile este totusi un “negru mititel”, cum ar spune scriitoarea britanica de romane politiste Agatha Christie, trebuie sa se aplice proportional autorilor genocidului palestinian.

  11. Dumnezeu sa va binecuvanteze ! Sa ne traiti multi ani cu sanatate, dumneavoastra si intreaga familie, sa va bucurati de copii si nepoti, sa-i vedeti impliniti si realizati in viata.

    Cat despre „barfe” nu luati in seama…,”gura lumii sloboda” sau „apa trece… PIETRELE RAMAN” !!!,
    as completa „pietrele” cu adevarat de valoare, care sa ne faca mandri si sa ne reprezinte cu cinste peste tot in lume.

    Va urmaresc cu placere de fiecare data si afirm cu tarie ca multi, chiar foarte multi, sunt cei care au ce invata de la dumneavoastra daca nu ar fi atata orgoliu (ca ei stiu mai bine), snobism, inganfare si fandosire, incapatanare, fara respect fata de ei insisi si fata cel de langa ei, aroganta si multe altele pe care le vedem la toate iesirile in media, in interviuri, in parlament, ce mai…”circ” la tot pasul.
    Cand va fi altfel…..??? Cine stie. ???

  12. Intr-adevar, la partid trebuie sa vina cineva mai tanar (cu atat mai bine daca are conexiuni europene). Din energia acestei zone de varsta ar putea un lider sa fie o locomotiva a PSD. Mai extins, in aceasta zona de varsta, indicata pentru liderii de partide, indiferent de pozitionarea lor pe esichier, trebuie sa fie inclusi si sefii de guverne. In aceasta logica, un acelasi statut de varsta mijlocie pentru liderii de partid si de guvern apare ca ceva firesc, ca o consecinta normala. Insa nu acelasi lucru se poate spune despre persoana care va ocupa pozitia de presedinte al republicii. Presedintele trebuie sa aduca cealalta caracteristica din diviziunea energie-intelepciune, ca prin istoria traita sa poate privi cu cateva decenii dincolo de varsta si experienta premierului. E o complementaritate absolut necesara a celor doua zone de varsta, care contribuie la evitarea unor greseli, izvorate din emotie sau graba, lucru mai probabil la cei care nu au atins altitudinea olimpiana a seniorilor. Mai e si chestiunea privind ascendentul varstei, care se adauga autoritatii pozitiei sau deciziei, in cazul celor care nu s-au nascut ‘ieri”, cum se zice. Intelepciunea varstei nu poate fi manipulata sau santajata. Prima diviziune naturala a fost de varsta, incepand cu Adam, primul om biblic, de aici si respectul fata de ascendenti, nu numai fata de cei direct biologici, ci de toti din rasa umana, e un indicator de buna crestere, de educatie in cei sapte ani de acasa (acum sunt 6 sau 5), e un act de cultura si civilizatie.

Lasă un răspuns