5 gânduri despre “Madalin Ionescu SHOW – 25 Mai – Partea 2 | MetropolaTV

  1. O dată și o dată trebuiau spuse toate acestea. Și probabil, veți mai face dezvăluiri.
    Gușă? Un infatuat! După cum a declarat el însuși, era cel mai școlit din PSD. Declarația aceasta spune totul despre el.

  2. Am văzut, ieri, expunerea interesantă a Premierului, în Parlamentul României, privind Planul Național de Reziliență și Redresare. Încă o dată, ne-a demonstrat că el face tot ce vrea și ne sfidează, considerându-ne niște supuși proști. De data aceasta, Ciolacu a avut un discurs bun.
    În schimb, Orban și-a permis să-l întrerupă pe Eminescu! Să fie clar, nu lui Ciocioacă i-a tăiat microfonul, ci lui Eminescu! Poate va propune scoaterea Scrisorilor, din volumele de poezii ale lui Eminescu. Oricum, în liceu nu se mai studiază decât ,,Luceafărul”. Așadar, Orban dragă, citește cu atenție: ,,Viitorul şi trecutul/ Sunt a filei două feţe,/ Vede-n capăt începutul/ Cine ştie să le-nveţe;?
    Tot ce-a fost ori o să fie/ În prezent le-avem pe toate,/ Dar de-a lor zădărnicie/ Te întreabă şi socoate.”
    Tot ieri, am aflat, că actualul Premier, în timp ce spăla vase într-un campus universitar american, se gândea cum va rezolva el economia românească, atunci când se va întoarce în țară.
    Am aflat, astăzi, că Dragnea va mai sta la închisoare. Ce să faceți, domnule Dragnea, dacă nu ați spălat vase în vreun campus universitar american și nu v-ați gândit cum să ,,rezolvați” economia românească, veți mai sta la închisoare, ca să pricepeți bine că trebuie să vă autodepășiți mentalitatea națională?!

  3. Stilul dvs. elegant, cu un anumit haz este intodeauna o placere, si ne aminteste cumva de timpuri pierdute. Cu acest stil si capacitati de lider innascute probabil, ati fi avut mult succes aici in Canada, unde se vorbeste „soft” si fiecare este protejat intr-un bubble. Mie imi vine sa dau de pamint cu ei citeodata. Nu le place cind altcineva ii pune la punct sau ofera o perspectiva incomoda, sau pe care nu o inteleg. Habar nu au despre comunism si nici nu vor sa stie. In schimb, la greu cu BLM. Astia sunt „standadul suferintei”, si nimeni nu mai are loc de ei si celelalte „minoritati visibile”.
    Am fost placut impresionat ca ati vorbit de diaspora in alt fel.
    Nota: Pentru agentul rus caruia ii e rusine ca e roman: mie nu.

Lasă un răspuns