12 gânduri despre “Madalin Ionescu SHOW – 25 Mai – Partea 1 | MetropolaTV

  1. Când devenise interesant, Mădălin Ionescu v-a oprit pentru 40 secunde de reclamă.
    Ați spus că discuția despre relațiile cu Rusia și Tratatul de bază ar fi trebuit continuată cel puțin un sfert de oră, sper să nu așteptăm prea mult..
    Nu de alta sunteți ultimul mohican în această relație cu un vecin extrem de important pentru stabilitatea în zonă.
    Parcă a mai incercat ceva Adrian Videanu, convins, probabil, de Gușă, că poate obține un accept din partea Rusiei pentru trecerea South Stream pe teritoriul României și implicit un preț avantajos de la Gazprom.
    Nu știu dacă Adrian Videanu a avut mandat de la Băsescu, dar poate va fi și fostul președinte învitat, de domnul Mădălin, la emisiunea sa de pe Metropola TV.
    (Z)

  2. Nu înțeleg de ce și acum vă este greu să răspundeți la întrebarea „de ce ați pierdut alegerile”?
    Iertați-mi îndrăzneala dar am să vă amintesc eu. Pentru că Băsescu v-a acuzat de fraudă și a cerut să fie arestați cei din AEP și v-a făcut ținta unei manipulări grosolane și nepermise de fapte niciodată dovedite și pentru care n-a răspuns nici în ziua de astăzi. Și dumneavoastră umblați cu duhul blândeții. Nu, n-a contat afirmația lui că e un blestem pe poporul român să aleagă între doi comuniști.
    Dar tocmai avuseseră loc evenimentele cu Maidanul ucrainean și el făcea să pară că este situația similară și la noi și dumneavoastră sunteți răspunzător. A mințit cu nerușinare manipulând alegătorii și trebuia o ripostă foarte dură din partea dumneavoastră. Cu duhul blândeții iată-l și pe Dragnea în pușcărie complet nevinovat și nimeni nu vorbește în apărarea lui, și nu se știe dacă nu va avea soarta unora care au murit pe timpul detenției. Și vor mai fi și alții. De aia crește AUR că oamenii simt nevoia unora puternici și corecți care să nu accepte să fie călcați în picioare și care să mai țină și cu românii.

    • Adrian Năstase este un om al argumentelor și dialogului, dolar cei mărunți pun duritatea în locul rațiunii.
      Ține și de caracter și structura morala, acestea sunt ,,crucile” care le purtăm în spate toată viața.

    • Sa ne aducem aminte ….

      https://www.youtube.com/watch?v=Wx62Nd7og5s

      https://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1607797-furat-poporul-calculatorul.htm

      GUVERN. Pe de alta parte, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a precizat ca Guvernul va solicita liderilor grupurilor parlamentare organizarea unor consultari, in baza carora sa se ceara birourilor permanente reunite ale celor doua Camere constituirea unei comisii parlamentare de ancheta a modalitatii de organizare si desfasurare a alegerilor din 2004. „In ultimele doua luni, a avut loc o serie de discutii in societatea civila, in opinia publica, precum si in cercurile politice privitoare la posibilele fraude care ar fi avut loc la alegerile parlamentare si prezidentiale din noiembrie si decembrie”, a motivat Olteanu demersul Guvernului.
      MODIFICARE. Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul a mai precizat ca sunt necesare „in mod evident” unele modificari la legile electorale. Aceste modificari se refera in primul rand la capitolul liste suplimentare. El a mai spus ca in baza unei dezbateri publice va trebui sa se decida trecerea sau nu la un sistem de vot uninominal.
      TRANSFER DE VOTURI. Scandalul fraudarii alegerilor a izbucnit intre cele doua tururi de scrutin ale alegerilor prezidentiale, atunci cand Traian Basescu, copresedinte al ADA la momentul respectiv, a solicitat anularea scrutinului, invocand fraude electorale. Dovada pe care Traian Basescu a adus-o in sprijinul acuzatiilor sale a fost o variatie a numarului de voturi nule inregistrate, asa cum reiesea acest lucru din buletinele informative difuzate de BEC la intervale regulate de timp. Concret, Basescu acuza „transferarea” electronica in „contul” contracandidatului sau, Adrian Nastase, a 160.000 de voturi, declarate oficial ca anulate. In acest context, Traian Basescu, sustinand ca fraudarea a avut loc prin vicierea soft-ului care contabiliza electronic voturile, a solicitat, pe langa anularea scrutinului, si arestarea imediata a directorului Institutului National de Statistica, sigilarea calculatoarelor si intreruperea procesului electoral. Ceea ce nu s-a intamplat, toti cei vizati respingand acuzatiile lui Basescu. S-a intamplat insa altceva.

      https://jurnalul.ro/stiri/politica/alegeri-2004-frauda-frauda-dar-sa-o-stim-si-noi-51468.html

      Dar terenul era pregatit …. https://www.dw.com/ro/vor-fi-corecte-alegerile/a-2633535

      Iar procuroarea care chiar a vreut sa inceapa o ancheta .. a fpots mazilita! Mazilita de gasca baseasca…

      Insa,, observ, ca materialele despre „evemniment” se rarefiaza . Nici o intregistrae cu baselu „cer sa fie arestati!”
      Nimic despre procuroarea mazilita….

      Ar fi bine daca cei interesati ar cauta si ar salva materiale. Sau si mai bine daca ar cauta colectii de ziare ….

  3. Da, ca de obicei, anumite interviuri ale dumneavoastra le ascult cuvant cu cuvant. Nu mi dau seama acum ce lipseste, dar ceva lipseste, e ocolit. Nu mi permit sa va dau sfaturi, dar imi permit sa spun ca la un moment dat ati coborat nivelul conversatiei. Eu nu m as scuza, as lovi direct in detractorii politicii dumneavoastra, dar de , aveti pe langa ilustra competenta si experienta si ceva slab, atacul. Acum nu e momentul, atunci v a lipsit si ati dat painea si cutitul lui Basescu, care a sapat declinul natiei .

      • Dumneavoastra nu urmariti postarile mele. Am zis eu ca Ciolacu e dur?? Domnule/ doamna sau ce sunteti, va rog, iesiti din anonimat!

  4. Interesanta prima parte a interviului, o gandire ordonata, elaborata si in „trend” cu vremurile noi pe care le parcurgem. Am avut ocazia sa aflu cateva aspecte (de culise) necunoscute mie din perioada cand erati Premier.
    Am cateva intrebari poate gasim raspunsul impreuna, neavand legatura cu interviul ci mai degraba cu viata cetatii. In ultima vreme mi-am facut drum prin zona Primariei Generale si n-am observat pe nimeni vis a vis de primarie la vreun protest. Sincer ma asteptam ca d-na ministru lighean sa protesteze deoarece lipsa apei calde la robinet ar fi indreptatit-o sa iasa cu ligheanul in brate. Nici pe posesorii de masini scumpe si cu garda la sol joasa si nu numai, nu i-am vazut pe acolo, cum de altfel nici puzderia de cetateni muscati de „lighioanele” parcurilor renascute odata cu primavara sau ma gandesc ca asta si-au dorit din inima cetatenii bucuresteni.

  5. Domnule Prim-Ministru, Domnule Presedinte al PDSR, Domnule Presedinte al FET, bun venit la aceasta emisiune a lui Madalin Ionescu ! Inainte vremuri va vedeam in multe ocazii, ne intalneam cu ocazia campaniilor electorale, la conferinte de partid si la Congresul partidului, mi-aduc aminte ca la o conferinta judeteana de partid, am cerut sa iau cuvantul, iar Dumneavoastra ati spus: sa vorbeasca de acolo din sala, sa nu mai merg la pupitru, ca de aia sunt militar, sa vorbesc tare sa auda toata lumea din sala Casei Sindicatelor. Dupa care la intalnirea la Prefectura v-am inmanat un dosar cu o solicitare pentru a se aproba o finantare de la buget pentru recunoasterea unei Federatii a Asociatiilor de Proprietari. Acum nu pot vorbi decat la trecut. Ati fost un mare om de stat, cu o vasta cultura politica si culturala si civica, un om plin de istorie, educat si civilizat, v-asi asemui, aproape cu N. Iorga si N. Titulescu. Insa, cu toate aceste insusiri pe care le-ati avut si le aveti nu ati reusit sa va indepartati de oamenii cei rai, care unii nu v-au pretuit decat ocazional, iar altii tip Basescu au reusit sa va bage si la puscarie. La intrebarile repetate ale lui Madalin Ionescu ati refuzat pursisimplu sa dati numele acelora care nu numai ca v-au dezamagit ci si care v-au fost dusmani de moarte. Prin numai nepronuntarea numelor acelora care v-au facut rau sau v-au dezamagi, insemneaza personalitatea si calitatea de mare om de stat ce ati fost si inca sunteti. Ar fi trebuit sa-i sfichiuiti cu un harapnic pe toti acei cu dezamagirea si cu rautatea, ori Dumneavostra nu ati facut-o. Cumva, inca mai persista frica in Dumneavoastra dupa cele suferite in puscarie ?.Despre PSD pot spune ca isi pierde din esenta lui, oameni valorosi nu mai are, si mi se pare, poate gresec, ca pe valorosi i-au indepartat nonvalorile, fara cultura politica, fara educatie si lipsiti de patriotism. Omul din fruntea partidului trebuie sa fie un om razbatator, un om cu mare priza la public, un om care stie sa vorbeasca gura sa nu-i taca, sa fie prima mitraliera a partidului, nicidecum un morocanos care de-abia scoate cuvintele din gura si toti ceilalti se uita la el ca cel de la poarta noua! Ici colo rasare cate o voce, insa ce sa vezi, vine ciocuta si-i da cu ciocul in cap, ba unele feline il si zgarie rau daca nu este atent cu ele si el, saracul, in loc sa se dea la o parte, sta si indura! Aceasta inseamna politica ??? Multumesc mult pentru carte si revista! Sanatate multa! Revin cu-n mesaj pe 22 si 23 iunie. Cu inalta consideratie, stima si respect, Miroslav

Lasă un răspuns