6 gânduri despre “In seara aceasta, la ora 21, la Metropola Tv, cu Mădălin Ionescu

  1. Frumusetea, Muzica si Dansul salveaza Lumea (vezi, incepand de la min. 3:10, secventa romano-rusa): Singapore WDSF Superstars Latin Final
    https://youtu.be/Aa6CD9MaDdI
    Sunteti obositi si revoltati de geopolitica murdara a Globalismului impotriva Natiunilor? Incarcati-va cu energie si optimism, urmarind secventa romano-rusa din acest video – Singapore WDSF Superstars Championships Latin Final -, incepand de la min. 3:10. Remarcati camaraderia competitiei, cand romanul si rusul isi ating palmele, in final, in semn de prietenie.

  2. IAR AM OMIS…

    DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE , SINCER…ARATATI SUPERB! ( IN OPINIA MEA , UN SEMN, ENORM DE POZITIV , BEMEFIC PENTRU TARA SI ROMANII AUTENTICI, CE DEVIN , IN URMA UNUI „DANS”, DESGUSTATOR, TOT MAI NUMERORSI!

    FELICITARI!

  3. Lumea exasperată de starea precară a nației vă spune:
    ,, Coborî în jos luceafăr blând, Alunecând pe-o rază…”
    Dvs zâmbiri îngăduitor și le răspundeți cam așa:
    ,,La ce folosește lumina într-o gaură neagră?”
    Trebuie să admit că aveți mare dreptate.
    … Așa este, de ce s-ar întoarce Mircea Geoană la PSD ? El este în siguranță și foarte fericit, împreună cu familia, în buncărul NATO. Nici acolo nu penetrează lumina, dar nici austeritatea….
    …2% din PIB rămâne intangibil chiar și în vremuri de pandemie.

  4. Am ascultat conferință extraordinară de presă susținută de către Acad. Prof. Constantin Barbu, vicepreședintele Academiei Tomitane și membru titular al Académie Européenne des Sciences, des arts et lettres, din Paris, pe tema argumentelor istorice privind reactivarea Mitropoliei Tomisului.
    Sincer, în acest moment mi-am depășit rușinea de a mă simți român.
    Nu intru în detaliile care trimit la refacerea strălucirii Bisericii Ortodoxe Române (ca efect al reactivării Mitropoliei Tomisului) printre celelalte biserici și culte, argumentate științific, pentru că este vorba de mult mai mult, de fundamentele cu rădăcini istorice profunde ale poporului român. Acestea sunt legate intrinsec de credința creștină și ortodoxă a neamului, într-o lume derutată, în permanentă căutare de repere.
    Din moment ce un stat, statul Israel, a putut fi reconstruit în baza dreptului biblic, arheologiei și al izvoarelor scrise, nu văd de ce nu ar putea fi reactivată o mitropolie care a fost cândva, pe meleagurile de la nord și sud de Dunăre, un element de continuitate a poporului român și un vector de promovare pentru învățăturile Sf. Andrei, părintele spiritual al românilor.

  5. Domnule Premier va rog daca se poate sa transmiteti pe blog inregistrarea interviului de Dumneavoastra d-lui Madalin Ionescu. Cu multumiri anticipate.

Lasă un răspuns