5 gânduri despre “„Prin tribunale ca prin viață” cu Mihaela Olaru

 1. Hristos a înviat!
  Urările mele de Sărbătorile Pascale transmise pentru dumneavoastră și pentru cititorii acestui blog nu au fost preluate de rețeaua de Internet.
  Domnul Năstase, aveți mare dreptate ca să nu vă placă viața politică din această perioadă. Aceasta este lumea în care trăim. Este lumea ,,omului nou”, pe care Mai Marii Lumii vor să-l creeze. Deja dă roade. Așa s-a întâmplat întotdeauna, în perioada decăderii marilor civilizații. Haosul, răul, urâtul a cuprins toate formele de manifestare a omului, de la viața socială, politică la cea culturală și a principiilor morale. Au fost schimbate valorile, factorul cel mai important care a determinat decăderea civilizațiilor.

  Apreciază

 2. V-am urmărit cu placere și mâhnire.
  Amestecul de nevolnicie, orgolii meschone și ridicole și o mare doza de prostie se tot învârte dar nu se schimba

  Apreciază

 3. hm …..

  Poa ar fi cazul de ceva „activitate”.

  In raportu Greco citim ca cum „este încă aşteptată o consolidare a rolului CSM în acest proces, în timp ce implicarea Ministrului Justiţiei în numirea/revocarea procurorilor în/din funcţiile cele mai înalte rămâne considerabilă în detrimentul independenţei judiciare. De asemenea, rămâne de clarificat dacă au fost stabilite criterii obiective şi clare de promovare în funcţii a judecătorilor şi procurorilor, care să aibă în vedere calificările și meritele reale ale acestora.
  Din cate tin minte CSM avea un rol mai extins .. care a fost redus la o simpla parere formala ….
  Presupun ca forma initiala a legii – din epoca cabinetului condus de dvoastra – fusese facuta si cu ceva recomandari Greco …..

  Si m-as lega in special de referile de la „recomandarea xiii” si anume dorinta Greco si anume aia ca cuum „Nu s-a materializat recomandarea formulată, în sensul oferirii CSM a unui rol mai puternic în această procedură. Ministrul Justiţiei a păstrat un rol decisiv, contrar observaţiilor formulate de GRECO şi Comisia de la Veneţia .

  Pentru acestea as lua legautura cu cei care, evemtula, si-au dat cu parerea atunci cand ati lucrat la legea aia .. Sa ii intreb ca cand au fost prosti – atunci sau acum? Ma rog nu in stilul asta abrupt ….
  As mai face un dosar de presa „beton” de contre pestinetiale „eu vreu pe”
  As cere direct Greco sa ma lamureasca ce vea ca cand scrie ca cum Este înlăturată restricţia, criticată de GRECO, potrivit căreia Preşedintelui i se permite doar un singur refuz al numirii. Adica vor mai mult presidentialism iluminat de absolutism divin sa ce?! Si un dosarel despre acuzele de favirizare a infractiorilor prezientiali.

  Inclus pregati terenu intreband ca se intampla in Apusul Luminat daca unu este dovedit in proces civil ca falsificator de acte …

  In fine eu as tracta pe Grecii aia ca pe niste ipocriti, mincinosi , jegosi moral (ma rog nu as utiliza expresia jegosi) sau poate avand nevoie de tratament geriatric ca uita de la mana pana la gura!!!
  Oricum ca pe unii care uita seara ce au pretins imperios dimineata. Nu numai ca au pretins dar au si semnat ….

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.