10 gânduri despre “Presedintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop, a primit medalia aniversara a Fundatiei

  1. D-nul academician este si un mare patriot, e o rara avis pentru vremurile de azi in care nu prea mai aratam ca ne iubim Țara. Iar dvs. aveti aceasta abilitate de a va inconjura de oameni valorosi si de a intreține lucrurile cu adevarat importante. Ce pacat, ca in media, la tv sau TVR nu se promoveaza activitatea/evenimentele FET.

  2. IN OPINIA MEA, ACEASTA MEDALIE, ESTE SI VA FI AUTENTICA, STRABATAND NECONTENIT TIMPURILE!

    SE VIZOALIZEAZA NENUMARATE „MEDALII” A LE TIMPULUI ACTOAL, DAR NICI UNA DINTRE ELE NU VA STRABATE TIMPURILE… ATAT TIMP CAT ELE, IN REALITATE SEMNIFICA, DOAR O ILUZIE SI NIMIC MAI MULT!

    CEI CARE INCEARCA A CONTURA, VIZOALIZA UN NOU VIITOR CALCAND PE CADAVRELE PREZENTULUI , VOR CONSTATA PE PARCURSUL TIMPULUI, CA ACEASTA INCERCARE RAMANE TOTUSI O ILUZIE!

    AUTENTICITATEA NATIUNILOR , DESTINATA A FI , NU O POTI SCHIMBA , INDIFERENT DE „MEDALIILE” OFERITE CELOR CARE CU VOIA LOR SI-AU RISIPIT DEMNITATEA, ACCEPTAND SA TE SUSTINA SI SUSTINAND IN ACELASI TIMP , PROPRIA TA INCERCARE, DISTRUGATOARE DE INDENTITATI!

    PS NATIUNILE LUMII , SUNT DESTINATE A EXISTA INDIFERENT DE INDENTITATEA LOR , NICI O NATIUNE NU ESTE DESTINATA A FI MAI PRESUS DE ALTE NATIUNI , DAR NICI ALTE NATIUNI, NU SUN DESTINATE A FI MAI PRESUS DE O ALTA NATIUNE , INDIFERENT CARE AR FI EA!..

    PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE ROMANUL , POLITICIANUL AUTENTIC!

  3. Domnule Adrian Năstase la urma urmei ce valoare are o medalie decât simbolic vorbind…Pe Regele Mihai l-a ajutat cu ceva Ordinul Victoria decernat de către Stalin?Acesta a acordat doar 4 ordine.Regelui Mihai i-a ținut de foame când a plecat din România această decorație?A trebuit să se adapteze vremii și să își caute un job.

  4. Un gest de mare noblete a FET, ca unui membru de drept a acesteia, sa i se inmaneze aceasta medalie aniversara Presedintelui Academiei Romane, nimeni altul decat istoricului Ioan-Aurel Pop, un nationalist-suveranist, un patriot in adevaratul sens al cuvantului.

  5. Mă bucur sincer pentru această onoare acordată distinsului Om de cultură și mare patriot Acad. Ioan Aurel Pop căruia îi doresc din tot sufletul sănătate și putere de muncă pentru continuarea prodigioasei activități puse cu pasiune și devotament în slujba poporului român.

Lasă un răspuns