Puteti achizitiona medalia aniversara: „Fundatia Europeană Titulescu – 30 de ani de la infiintare”

          Cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înființarea Fundației Europene Titulescu, am realizat, intr-o serie limitată, o medalie din bronz ce are pe avers chipul lui Nicolae Titulescu și anii 1882-1941 iar pe revers imaginea Casei Titulescu și textul: “30 de ani de la înființare 1991-2021”. Medalia are un diametru de 60 mm si grosime de 4 mm.

9 gânduri despre “Puteti achizitiona medalia aniversara: „Fundatia Europeană Titulescu – 30 de ani de la infiintare”

  1. DOMNULE PRIM MINISTRU , MEREU AM FOST SINCER CU DUMNEAVOASTRA , MEREU V-AM RESPECTAT SI VA RESPECT, RECUNOSCANDU-VA VALOAREA UMANA CU CARE ATI FOST DESTINAT, INDIFERENT DE CE AU SPUS SI POATE SPUN, ALTII DESPRE MINE ! ( GURA OMULUI, DOAR PAMANTUL O ASTUPA! ) DUPA CUM STITI, UN PROVERB DIN BATRINI!)

    ODATA CU IMPLINIREA CELOR 30 DE ANI DE LA INFIINTAREA FET, DUMNEAVOSTRA ATI AVUT, PRINTRE ALTELE, INITIATIVA DE A SCOATE LA LUMINA TIMPULUI ACTOAL, O MEDALIE DIN BRONZ , AFLANDU-SE INSCRIPTIONAT PE AVERS, CHIPUL LUI NICOLAE TITULESCU , RESPECTIV ANII EXISTENTEI, ACESTUI INEGALABIL OM , POLITICIAN , OM CU O CULTURA DEOSEBITA , DAR MAI ALES UN ROMAN AUTENTIC CE NU SI-A RISIPIT DEMNITATEA UMANA, PASTRAND-O CU SFINTENIE PENTRU TIMPURILE ULTERIOARE, IAR PE REVERS IMAGINEA CASEI TITULESCU , ECT.

    ACEASTA MEDALIE, DEJA REALIZATA , REPET, PENTRU TIMPUL ACTOAL, AR TREBUI SA-I IMPULSIONEZE ,ADUCANDU-I LA MASA ROTUNDA PE TOTI ISTORICII, SI NU NUMAI , CE AU RAMAS INCA ROMANI AUTENTICI, SA AIBA INITIATIVA LA RANDU-L LOR , DE A FOCALIZA PRIVIRILOR , ROMANILOR TIMPULUI PREZENT, PE CEI CARE AU PUS UMARUL LA MAREA UNIRE SI MAI ALES PE CEI CARE SI-AU LASAT IN URMA SOTIILE , COPII , PARINTII , VASANDU-SI SANGELE PENTRU ACEST PAMANT ROMANESC, (DOVEDINDU- LE CU ACEASTA OCAZIE , ACTOALILOR „POLITICIENI CE GUVERNEAZA TARA” CU AL LOR NATIONALIST GERMAN SI MAI ALES ACELOR SPECII „UMANE” LA CARE FACEAM REFERIRE IN ANTERIORUL GAND , CA TRECTUL EXISTA SI VA EXISTA…) INSCRIPTIONANDU-I CU DATELE RESPECTIVE INTR-O MEDALIE ASEMANATOARE.

    AM SA ACHIZITIONEZ ACEASTA MEDALIE , (DEFAPT DACA SE POATE, VA INTREB SINCER, SI UNA PENTRU FRATELE MEU , TINAND CONT DE SERIA LIMITATA…)
    CU SPERANTA CA IN VIITOR NU VOI AVEA SURPRIZA DE „A MI-SE RETRAGE MEDALIA”, RESPECTIV SI LA CEI CARE O VOR CUMPARA , DE INEGALABILUL „PRESEDINTE AL ROMANILOR ” CINE ALTUL DECAT IOHANNIS !

    Fiind constient de acest aspect ce se poate derula , datorita faptului ca ROMANII , datorita valorii umane de care dati dovada , NECONTENIT, isi reintorc privirile, gandurile catre ADRIAN NASTASE PRETUINDU-L DE ACEASTA DATA SI DORINDUL , INCURAJUNDU- L DE A SE REANTOARCE IN SISTEMUL POLITIC ROMANESC , PAS CU PAS.
    ( BINEINTELS REFERINDU- MA LA PASII ROMANESTI CEI AUTENTICI…) ( NU CREDETI CA SUNTETI INCA INZESTRAT SI CU O FIZIONOMIE, TRASATURA,VIZOALA DE „INVIDIAT „?) IN OPINIA MEA SI A ALTORA ,DUPA CUM SE VEDE, AR FI ENORM DE PACAT!

    GANDIRILE ROMANILOR ACTOALI SUNT RATACITE , NEDECISE, INFRICOSATE DE COMPORTAMENTUL „URSILOR UMANI,” (CEI CARE GUVERNEAZA, INCLUSIV IOHANNIS ) CE LING, CU UN TUPEU DE NEIMAGINAT , RAMASITELE DIN FARURIILE EUROPENE , IN CARE, IN MARE PARTE, MIEREA A FOST DEJA SAVURATA!..

    AM SA-L CONTACTEZ PE DOMNUL STEFAN FLORESCU , LA NUMARUL AFISAT, CU SPERANTA CA VOI MAI AVEA SANSA…DE A ACHIZITIONA CELE DOUA MEDALI.

    PENTRU ROMANUL, POLITICIANUL AUTENTIC ADRIAN NASTASE

    PS NU NUMAI ROMANII, CI SI NATIUNILE EUROPENE , SE MANDRESC, TOT CU TRECUTUL , DIN PACATE!

  2. Eu am avut parte si am cunoscut ce inseamna xenofobia anti-romana ( germana, austriaca, ungureasca si ruseasca), dar si rasismul anti-alb asiatic. Netraind printre negri nu am simtit rasismul lor anti-alb decit in ultimul timp, cind reprezentanti ai lor vorbesc fara stiinta si generalizeaza despre „white priviledge”, fara sa cunoasca istoria est europenilor. Este vina actualilor politicieni din Canada pentru ca permit si incurajeaza aceasta inculpare en-gross a albilor, de multe ori sub diverse pretexte sau formule comjuncturale.

    Vreau sa va dau un exemplu de politician mai tinar care a imbratisat platforma progresist-globalista (si populista). Nu e un politican de anvergura, ci unul local, care insa bombardeaza cu mesaje de multe ori ilogice. Iata citeva exemple din „noul val” de gindire, sau lipsa a ei:

    „We protect and grant status to refugees, migrants, and undocumented workers.”

    „We redefine wealth as a community asset by outlawing precarious work and the gig economy. ”

    „Globally, the poorest people and the ones most subjected to violence are Black, Indigenous, People of Colour, and in particular, women, girls, Trans, gender non-binary, and Two-Spirited individuals.”

    „Last summer, at the height of the pandemic, we saw a global uprising to denounce and take action against anti-Black racism and police violence. Conversations were held at kitchen tables and in board rooms. This work cannot stop and it must be ongoing.”

    De ce sa dai „statut” muncitorilor fara documente (de identiate ca re sa arata cetatenia)?

    Cum adica sa redefinesti prosperitatea ca un bun comunitar prin declararea ilegala a muncii precare si economia subterana?

    De unde le scoate ca persoanele trans, non-binary and „doua spirite” sunt cele mai sarace (si unde?)?

    De ce vorbesti doar de rasismul anti-negru si violenta politiei si nu vorbesti si de cauzele violentei negrilor?

    De ce nu te preocupa si actele teroriste, anti-crestine si anti-semite, anti-albe?

    Ori toata aceasta gargara de cuvinte si formulari propagandist-progresiste sunt pentru cei slabi la ingerul culturii generale, din pacate tipic pentru nivelul actualei generatii spalate pe creier, si care nu stie ce inseamna un regim totalitar, dar este atras de dogme progresiste, care in final, tot totalitare sunt, in lipsa dialogului si acceptarii undei reale diversitati.

    Stim, batalia ideologica este intre progresist-globalisti si conservator-nationalisti. Este o batalie care slabeste Occidentul, si da Chinei si Rusiei un avantaj considerabil in lupta de putere globala, pentru ca, cel putin China, pare mult mai eficienta. A trebuit sa vina China cu aceeste noi cai strategice ale lor de comert, ca sa se trezeasca si ioro-atlanticii, sa inceapa si ei sa construiasca astfel de cai. Ca si noile baze militare ale Rusiei in Artic, si efortul american de a impune un echilibru acolo. Bunul simt spune ca va fi greu sa bati si Rusia si China. De ce credeti ca se discuta cu SUA crearea acelor cai care sa uneasca cele trei mari? Sentimentul meu este insa ca suntem intirziati, tocmai din cauza intretinerii unui subiect ca ura rasiala, si divizarea neincetata a societatilor occidentale.

    https://www.kristynwongtam.ca/eliminationofracialdiscrimination?utm_campaign=march23_covid19updates&utm_medium=email&utm_source=kristynwongtam

    • Extinderea în spațiul public a incriminării unui popor, a unei rase, a unei națiuni, a unui grup politic sau social din cauza actelor reprobabile sau chiar criminale ale unor persoane singulare din respectivele entități constituie adevărata formă de intoleranță împotriva căreia trebuie luată atitudine.

      Și aici trebuie cuprinse și atrocitățile unor regimurile despotice care au terorizat inclusiv poporul propriu, acel popor care astăzi este făcut vinovat de crime cărora le-a căzut el însuși pradă.

      Deci, este nevoie să se facă distincție între popor și sistem dacă nu dorim să trăim într-o permanentă stare de vendetă

      Nu popoarele, națiile trebuie puse la zidul infamiei, ci sistemele care au generat ororile la adresa umanității.

      Genul acesta de intoleranță trebuie combătut la nivel global dacă se dorește cu adevărat crearea unui climat de conviețuire civilizată.

      Iată două exemple pe care le consider concludente pentru exacerbarea nejustificată a urii etnice și rasiale.
      ******
      M-am izbit de replici vitriolice, pline de ură la adresa României și a românilor, afirmându-se că în România antisemitismul este un fenomen istoric îmbrățișat de românii care au ucis 300.000 de evrei.
      Ce popor barbar și terorist!

      Prin asemenea mesaje se aruncă anatema asupra unui întreg popor.

      Ei bine, această etichetă a vinei colective românești constituie o atitudine de ură la adresa românilor, aceasta înseamnă antiromânism.
      Dar a lua atitudine, intră în categoria antisemitismului.

      În America, rasa albă, în totalitatea ei, este considerată o rasă violentă, o rasă criminală care trebuie să fie făcută responsabilă și să plătească permanent pentru sclavagism.

      Istoria albilor trebuie ștearsă din memoria umanității și dacă s-ar putea, această rasă ar trebui eliminată și ea.
      ******
      O altă temă care îngrijorează este aceea a patriotismului.

      Spiritul național al unui popor, în speță al poporului român, se diminuează pe zi ce trece.
      Cauza?

      IMIGRAREA care duce la diluarea populației autohtone prin populații noi fără atașament față de istoria poporului recipient.
      România, de exemplu, „importă” anual cca. 20.000 de asiatici în timp ce încurajează „exportul” de români. (a se vedea „sparanghelul”).

      Că o paranteză aș sublinia asemănarea Franța – Germania-nazistă cu România – Germania de astăzi.
      *****”
      În timpul ocupației Franței, nazismul lua cu forța francezi pe care-i ducea la muncă în Germania, lasând întreprinderile franceze să decadă prin lipsa forței de muncă.
      Guvernul colaboraționist de la Vichy a implementat cererea Germaniei pe teritoriul „liber”.
      *******
      Oare nu seamănă cu „operațiunea sparanghelul” executată la comanda Germaniei de guvernul „liber” al României?

      Un alt exemplu pe care ni-l amintește Istoria și ne învață de ce imigranții nu pot fi la fel de patrioți ca autohtonii.
      *****
      Prin 1939, Franklin D. Roosevelt remarca faptul că America, din cauza varietății de imigranți legați sufletește de țările de proveniență, se poate mobiliza foarte greu pentru întărirea industriei de apărare.
      *****
      EMIGRAREA TEMPORARĂ este o altă cauză a diminuării spirtului național.

      Acest tip de emigrare este un fenomen de masă în rândul tineretului puțin educat care trece printr-o școală românească în care educația patriotică lipsește cu desăvârșire.
      La întoarcerea acasă, peste pojghița abecedarului, s-a așternut deja un strat mai gros de vopsea globalistă

      PATRIOTISMUL este o altă temă care mi se pare important să fie dezbătută
      Astăzi, Președintele României condamnă xenofobia românilor.

      Nu cumva este vorba de o frustrare a românilor că mulți dintre conducătorii unor structuri de stat de altă etnie nu acordă nicio atenție evenimentelor de importantă capitală din Istoria României?

      În acest sens, avem recentul anonimat al Zilei Unirii sau opoziția atât a Președintelui cât și a UDMR pentru aniversarea Trianonului.

      Cu alte cuvinte, sentimentul național al românilor pare să difere de cel al altor minorități, care se bucură de absolut toate drepturile românilor.

      Și, să fie clar, vorbim de sărbători ale POPORULUI român din care fac parte toți locuitorii acestui pământ.

      Sau cei care neagă, nerespectând aceste sărbători simbol, doresc o Românie dezmembrată cum a fost până la 1918?

    • Anti-românism

      Extinderea în spațiul public a incriminării unui popor, a unei rase, a unei națiuni, a unui grup politic sau social din cauza actelor reprobabile sau chiar criminale ale unor persoane singulare din respectivele entități constituie adevărata formă de intoleranță împotriva căreia trebuie luată atitudine.
      Continuare la: „Anti-românism” (https://mipopescu.wordpress.com/anti-romanism/)

  3. Inca o idee si va las. In cautare de forta de munca ieftina, multe „fabrici si uzine” din Canada angajeaza acum din America Latina. Pentru mine e clar ca e o miscare gandita, nu doar ceva intimplator. E un trend care a fost probabil hotarit la cele mai inalte nivele (sau prin cluburile selecte de care stim), si care e implementat ca parte a unui plan de a aduce America Latina (de Sud) , America Centrala (Mexic, Guatemala si restul) de mina cu America de Nord:

    579 mil (Nord + Centru) + 422 mil (Sud) = 1 miliard (date din 2016)

    Daca mai adaugam si India: 1,36 miliarde ajungem la un total de 2.36 miliarde

    Populatia Chinei este 1.4 miliarde + Rusia 144 mil = 1.5 miliarde (Asia e si ea divizata)

    Pentru inima Africii se lupa acum China, Rusia si UE. SUA sunt implicati in Orientul MIjlociu, dar nu cred ca le-au cucerit inimile, dar, le merge bine cu banii si comertul. Iranul e atras in sfera chino-ruseasca, Irakul pare pro-occidental, dar nu se stie cit timp. Siria nu prea mia exista, populatia sa fiind exportata in Occident.

    Deci jocul este acum pe blocuri care sa maximizeze schimburile economice cu beneficiar cunoscut. Pentru asta e nevoie de populatie obedienta, asa cum are China si Rusia, care sa traga la ham.

    MI se pare fascinant cum platenta se schimba la scara globala totusi. Si inteleg foarte bine ca dinozauri ca mine (T-Rex Sr.), cu patriotism, si iubire de neam nu mai suntem folositori acestei lumi noi, decit atita timp cit si noi tragem la acelasi ham.

  4. DOMNULE PRIM MINISTRU UN ALT ASPECT DIN ZECILE DE ASPECTE. ACESTI DOI INVITATI, IN OPINIA MEA, DUBIOASE PERSONAJE, AU AFIRMAT PRINTRE ALTELE: TESTUL SA SE REPETE LA O LUNA , DOUA ECT.

    AVEM IN TARA, DEJA, SA ZICEM 100, 000 DE MI DE VACINURI CE POT FI IMPLEMENTATE …ULTERIOR CELE CARE URMEAZA SA VINA IN TARA, SA SPUNEM INCA 100,000 DE MI, GATA A FI IMPLEMENTATE…

    EXPLICATIE : LA PRIMA TESTARE, VOR FI 100, 000 DE MI DE ROMANI ” INFECTATI”, APLICANDU-SE IMLEMENTAREA CELOR 100, 000 DE VACCINURI DEJA AFLATE IN TARA.

    LA A DOUA TESTARE , ( AFIRMATIA DE A SE REFACE TESTAREA LA DOUA LUNI, ECT. ) ULTERIOARELE , INCA 100,000 DE MI DE VACINURI CE URMEAZA A VENI IN TARA VOR FI LA RANDUL LOR IMPLEMENTATE.

    PS IATA CUM SE VA DERULA APLICARE SI FINALIZAREA , IMENSEI AFECERI, CU VACCINUL RESPECTIV , NEMAI LUND IN CALCUL DREPTUL DE A REFUZA SA FI VACCINAT!

Lasă un răspuns