19 gânduri despre “A venit, in sfârsit, primăvara!

  1. Dle Prim Ministru, vă doresc din inimă Dvs.si familiei să aveți o săptămână frumoasă și binecuvântată! Primavara să aducă tot ceea ne lipsește la toată România!

  2. Lumina si caldura Soarelui devin pe parcurs o relitate!

    ANOTIMPURILE SUNT DESTINATE A SE REPETA …IN DECURSUL ANILOR.

    DIN PACATE, SPERANTELE , OPTIMISMUL SI SANATATEA, DUPA CUM SE VEDE , DEVIN O ILUZIE PENTRU TIMPUL ACTOAL , TIMP CONTURAT DE GANDIRILE CELOR CARE DECID!

    CEL MAI DUREROS ASPECT PENTRU FIINTA UMANA SI NU NUMAI, ESTE CA , SE VIZOALIZEAZA, NECONTENIT , MOARTEA PREMATURA! ( PRETEXT , „VIRUSII …ACESTI VIRUSI CE AU INVADAT PLANETA UMANA”! )

    PS ACEST ASPECT, NU ESTE SI NU VA FI O ILUZIE!

    PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE SI PENTRU FAMILIA DANSULUI , UN INCEPUT DE PRIMAVARA CU INPLINIRI SUFLETESTI!

  3. ” Primăvară, care-ai fost
    Nu veni, n-ai nici un rost
    Poți să pleci suntem reci
    Iarna ni-i pe veci „

  4. REFERITOR LA TRECUT…DOMNUL MIRCEA POPESCU ARE DREPTATE.

    DACA ANALIZAM OPINIILE ANUMITOR SPECIMENE ” UMANE, ” OPINII VIZOALIZATE IN SCRIS PE PAGINILE INTERNETULUI, VOM DEDUCE CA, REPET, DUPA OPINIILE RESPECTIVELOR CREATURI, TRECUT SI VIITOR NU EXISTA ! (DOAR PREZENT …) ( DUPA CUM MI-ADUC AMINTE , SPER SA NU GRESESC , UN ” DOMN” PE NUME , GAUGAN…”UN CLAR VAZATOR”, MENTIONA ACEST ASPECT .

    DECI: CE ROST MAI ARE DOMNULE PRIM MINISTRU SA VIZOALIZATI TRECUTUL , PRIN DIVERSELE DEZBATERI , CE ROST ARE SA- L REMEMORATI IN GANDIRILE ROMANILOR TIMPULUI ACTOAL , PE MARELE POLITICIAN NICOLAE TITULESCU SI NU NUMAI, CE ROST MAI ARE?

    ACESTE, NECONTENITE APARITII, SPECIMENELE RESPECTIVE, (CU AL LOR INTERES PERSONAL…) CE CONTROLEAZA GANDIRILE UMANE CU SPERANTA DE A-I DETERMINA SA DEVINA, MAJORITARELE, MARIONETE UMANE!

    IN PRIVINTA VIITORULUI , SA NE FEREASCA DUMNEZEU, (DUMNEZEUL AUTENTIC SI NU CEL CREAT DE ” OM”…) SA AVEM PARTE DE ACELASI TIMP PREZENT !

    PS CAT DE MARE ESTE GRADINA LUI DUMNEZEU, ( SPUN EU…) IN CARE EXISTA LOC PENTRU TOTI!.. (SPECIFICA INTR-UN INTERVIU, INEGALABILUL TUDOR GHEORGHE)

    DOAMNE , SA AVEM PARTE SA EXISTAM DOAR IN PREZENT?..

  5. Vine primăvara
    E primăvară ca de obicei
    Cum sunt la noi din vremuri milenare,
    Da-n asta parcă sunt la guvernare
    Ceva mai mulți și mândri… ghiocei!

  6. Vine primăvara
    E primăvară ca de obicei
    Cum sunt la noi din vremuri milenare,
    Da-n asta parcă sunt la guvernare
    Ceva mai mulți… pe post de ghiocei!

    • A venit primăvara…. speranței. Aceea că se va schimba ceva in bine! Că românii s-au „trezit”.
      Doamne-ajută!

  7. Multumesc de gandul bun, si va doresc si eu la fel, soare si Vitamina D gratis ! 🙂
    Ma gindeam la discutia despre Romania ca fiind perceputa ca tara balcanica. Poate ar trebui sa iesim din paradigma asta, si sa spunem adevarul: noi suntem „Carpatici” si nu „Balcanici”, geografic vorbind. Ca tot vorbim de ursi si lupi si paduri. Neamul nostru in jurul Carpatilor s-a dezvoltat istorc vorbind, deci suntem Carpatici!

  8. Semnal Globalist de intimidare a Naţiunii Canadiene: Atac al cuţitarilor politici, in orasul Vancouver; un mort şi cinci răniţi

    In spatiul concentrationar al Globalismului, semnalele de intimidare la adresa Natiunilor se tin lant, curg unul dupa altul. In SUA, mijloacele de ucidere a unor oameni nevinovati sunt armele de foc, in Marea Britanie si in Canada, armele albe. Agentii crimelor Globaliste – puscasi si cutitari politici, purtatori de mesaje criminale, ale fricii si intimidarii la adresa populatiei – sunt nefericiti ai soartei, recrutati, spalati pe creiere si controlati mental de catre serviciile secrete si organizatiile secrete ale Globalismului. Faptul ca atacatorilor li s-a umblat la creiere, intr-un mod sau altul (narcotic, medical, digital, psihotic etc.) explica de ce acestia sunt „absenti” pe timpul anchetelor si proceselor – ca si cand nu ar fi constienti de ce au facut si de ce li se intampla – si de ce crimele lor sunt arbitrare. Cutitarii politici ai Globalismului au lovit din nou, sambata, într-un cartier linistit din orasul canadian Vancouver. Un barbat a injunghiat la intamplare sase persoane, dintr-un motiv necunoscut, dintre care una, o femeie, a decedat. Semnalul Globalist a ajuns direct la tinta: Vancouverul este in stare de soc! Identitatea femeii ucise, probabil de rasa alba sau asiatica, nu a fost facuta cunoscuta, obturand in acest mod o posibila legatura politica a atacului cu rasismul. Despre autorul atacului criminal, serviciile de politie s-au limitat sa spuna ca este un bărbat aflat in evidentele sale cu antecedente penale, fara a-i dezvalui identitatea, probabil un om singur, fara conexiuni familiale si sociale (o tipologie predilecta la recrutare). Papusarul Globalist al Natiunii Canadiene, premierul Justin Trudeau, un gigolo in tandreturi politice cu anomistii LGBT, s-a multumit sa comenteze superficial, de ochii lumii, atacul cutitarului, ca pe ceva obisnuit, care se va mai intampla.

  9. Ruşinea secolului: Statele Unite, îngenuncheate de procesul politic al morţii infractorului George Floyd

    Toleranta zero fata de infractiuni si impartialitatea justitiei sunt caracteristici fundamentale ale statului de drept. Ambele definitii lipsesc insa in Statele Unite ale Americii (SUA), in judecarea cazului George Floyd, un infractor afro-american, mort accidental in timpul arestarii.

    Procesul poliţistului Derek Chauvin, acuzat politico-rasist de moartea accidentala a lui George Floyd, survenita in timpul aplicarii procedurilor legale de imobilizare, ca urmare a opunerii violente la arestare, intră luni în etapa pledoariilor principale, la tribunalul din Minneapolis.

    Procesul juridic, in care explicit infractorul e favorizat politic, are loc intr-un mediu inundat de crime rasiste, instigate sistemic, impotriva asiaticilor si albilor din SUA. El este o rusine a secolului, o pata pe memoria nenumaratelor victime nevinovate ale crimelor Globalismului.

    Justitia rasista din SUA este in mod probat o justitie politica. Ea a fost revigorata de presedintele american Joe Biden, prin ritualul ingenunchierii SUA in fata mortii unui infractor in timpul arestarii, pe care l-a ridicat la rangul de “erou national”, si ignorarea crimelor rasiste impotriva asiaticilor, hispancilor si albilor, devenite doar “statistici”.

    Procesul politic privind moartea in timpul arestarii a afro-americanului George Floyd, in care infractiunea acestuia este pusa deasupra legii, are drept consecinta dezbinarea profunda si ireconciliabila a populatiei americane. Dezbinarea ii afecteaza si pe aparatorii statului de drept. Pentru lupta sa antiinfractiune, politistul Derek Chauvin poate deveni victima absurditatii justitiei politice.

  10. Va multumesc mult pentru urari. Dumneavoastra si familiei dumneavoastra va doresc cu drag tot binele din lume si o primavara eterna in suflet.
    Cat despre noi ca popor avem atata nevoie de…sanatate la minte, inima si trup…!!!,iar despre optimism ce sa mai spun…???
    …E primavara,iarasi primavara ; Pe fiecare margini de fagas; Isi scot stramosii degetele-afara; De ghiocei,de crini,de toporasi…(Toparceanu-Primavara).

  11. Off topic
    A venit primavara cu proteste de strada. Pana aici nimic anormal despre „analfabeti functionali, saraci vai de capul lor” insa, atunci cand protestatarii devin violenti se schimba paradigma. In limita timpului disponibil am urmarit filmul protestelor, in principal pe cele din Bucuresti. Pana in ora 21,30-22 protestatarii in majoritate oameni „normali” mai toti purtatori de masti de protectie, acestia s-au retras. Au ramas in piata si deplasandu-se spre Piata Unirii, niste dubiosi, printre care si multi minori, toti acestia dedansu-se la acte de huliganism.
    Pot afirma ca nici unii, nici ceilalti nu mi s-au parut „fascisti, extremisti, teroristi”. Agresivi, ipocriti, extrem de periculosi si lipsiti de scrupule sunt cei care manevreaza in spatiul public aceste cuvinte extrem de periculoase. Raman la parerea ca fiecare, medicii sa-si vada de incercarea grea cu care confrunta, , organele de forta sa-si faca datoria in limita legii, sunt cu totii eroii momentului, politicienii sa fie echilibrati si sa ia masuri inteligente in folosul cetatenilor, dl. Arafat sa-si stapaneasca nervii, sa nu-si distruga imaginea construita cu multa truda de erou al natiunii si cum amintea pe buna dreptate un clasic in viata, „scapa cine poate” . Tara rasufla din greu.

Lasă un răspuns