La multi ani, de 8 Martie

La multi ani, de 8 Martie, tuturor femeilor si, in primul rand colegelor de blog si de facebook. Vă doresc sa fiti  fericite si sanatoase.

Mă gândesc cu dragoste la sotia mea, la nurorile mele, la sora mea precum si la celelalte femei apropiate mie si familiei mele. Ii trimit o floare si mamei mele, acolo unde s-o afla.

16 gânduri despre “La multi ani, de 8 Martie

  1. Din inimă vă mulțumesc pt.toate urările Dvs! La fel le doresc tuturor femeilor din viața Dvs!

  2. Ascultând ieri conversația dumneavoastră cu Răzvan Dumitrescu, am observat că lumea din jur tindea să devină, pe măsură ce dialogul se derula, din nou normală, așezată și… „trăibilă”. Mi-am spus : „Voilà pourquoi j’aimais Năstase”.

  3. LA MULTI ANI, PENTRU FRUMOASA FAMILIE, APARTINAND DOMNULUI PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE, PENTRU DOAMNA DANA NASTASE IN SPECIAL! MULTA SANATATE CA-I MAI BUMA DE CAT TOATE!

    SEMNIFICATIA ZILEI DE 8 MARTIE ESTE SI VA RAMANE ETERNA, PENTRU FEMEI, INDIFERENT DE EXISTENTA SI ROLUL LOR IN SOCIETATE.

    FEMEIA ESTE IMPULSUL CEL CARE NE OFERA NOUA BARBATILOR, SANSA DE A EXISTA , SANSA DE A INDEPLINI IDEALULRILE CU CARE AM FOS INZESTRATI. IN MAJORITATEA ASPECTOLOR, EA FIIND CEA CARE NEOFERA IUBIREA DESTINATA!..

    LE DORESC DIN SUFLET TUTUROR FEMEILOR DIN ACEASTA LUME UMANA, MULTA SANATATE SI INPLINIRI SUFLETESTI!

    PS IUBIM FEMEIA CAND I-E FEMEIE, A VIETII CHEIE DOAR PRIN EA O GASESTI!

    PENTRU TOTE FEMEILE, INDIFERENT DE VARSTA , LA MULTI ANI!

  4. Cu prilejul Zilei de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeilor, a tuturor mamelor, doamnelor si domnisoarelor, un traditional,
    La Multi Ani !

  5. Din nefericire emisiunea a fost destul de scurtă. Afirmațiile dumneavoastră nu puteau fi decât concluzive. Ar fi fost interesantă o analiză ceva mai detaliată a situației politice din țară. Cred că ea ar fi fost intreresantă pentru întreg spectrul politic. Ar fi fost interesantă pentru oamenii cu mintea întreagă. Nu pentru „talibani” , haștagi, ticăloși sau alte categorii de genul acesta. Ați putea s-o postați pe blog. Ce spuneți?

    • Să ne binecuvânteze Dumnezeu cu harul și darurile Sale! Primavara frumoasă, cu bucurii în suflet să avem!

  6. MULTUMESC D=LE NASTASE A-TI RAMAS ACELASI OM CITIT SI EDUCAT PE CARE IL STIU DE ANI DE ZILE. FELICITARI

  7. „«Lumina corpului este ochiul tău. Când ochiul tău este limpede, și întreg corpul tău este luminat; dar când este vătămat, și corpul tău este întunecat. Vezi așadar dacă nu cumva lumina din tine este întuneric. Prin urmare, dacă întreg corpul tău este luminat, fără nicio parte întunecată, atunci va fi luminos pe de-a’ntregul, ca atunci când candela te luminează cu strălucirea ei.»” (Luca, 11, 34-36)
    La mulți doamnelor și mamelor, din familia dumneavoastră și celor care citesc acest blog!

  8. 8 Martie ziua celebrării Femeii.
    Zi importantă, deoarece omenirea în această zi, rezistând presiunilor de negare a genului, se înclină cu respect în fața Femeii, acest simbol al continuității vieții pe Pământ.
    În această zi, ne reamintim că dualitatea Bărbat-Femeie reprezintă celula de bază a societății.
    Și tot în această zi ne amintim cât de mult reprezintă Femeia pentru noi.

    Femeia este izvorul vieții și suportul familiei.
    Femeia este forța discretă care asigură dăinuirea tradiției familiei și a neamului.
    Femeia este suportul permanent și sprijinul în clipe de restriște a jumătății sale naturale, Bărbatul.

    În această zi vom spune nu numai un tradițional ”La Mulți Ani!” pentru tine, Femeie, ci ne aplecăm cu adâncă recunoștință și respect, mulțumindu-ți pentrucă ești stâlpul vieții, muțumindu-ți pentru modestia, abnegația și jertfa cu care stai alături de jumătatea ta pentu procreerea vieții, pentru păstrarea neamului și pentru dezvoltarea societății umane.

    Cu adâncă plecăciune,

    Mulțumesc!

  9. Vă mulțumesc!
    Eu prefer să consider 8 martie ziua mamelor și a taților care s-au nevoit cu copiii să-i facă oameni, au dus și duc poporul și omenirea mai departe.
    Așadar, vă doresc, dumneavoastră și doamnei Năstase senior, viața lungă alături de copii și nepoți.
    (Este că e cea mai frumoasă urare?!)
    (Era o piesă de muzică ușoară pe vremuri, ”Greu se mai fac oamenii oameni”, a lui Alexandru Mandy, dacă țin bine minte, interpretată de Mihaela Mihai, dacă țin bine minte, cu un text splendid.)

Lasă un răspuns