22 de gânduri despre “In seara aceasta, voi merge la Răzvan Dumitrescu, la Antena 3

 1. De ce n-are ursu coada …..

  De prin presa adunate ….

  “IINGHEATA VENITURILE OAMENILOR, IN TIMP CE IARTA DOUA BANCI DE O DATORIE DE 400 MILIOANE LEI!!!
  Luni, 8 martie, va trece tacit in Senat legea care anuleaza, practic, obligatia pe care BCR si Raifeissen Bank o au de a returna Statului roman suma de circa 400 milioane lei, in urma unei decizii definitive si irevocabile a ICCJ.

  Daniel-Cătălin Zamfir, actualmente senator PSD, ex ALDE (2018–2020). PNL (2008–2018), PDL (1998–2001).
  Omu’ nu este un „traseist” ci doar unu cu tema sau de vreti monomanie bancara. Omu a propus

  – Legea de protecţie a consumatorilor împotriva dobânzilor excesive. ]
  – Legea de protecţie a consumatorilor împotriva executărilor silite abuzive şi intempestive.
  – Legea de protecţie a consumatorilor împotriva cesiunilor speculative de creanţe.
  – Legea de protecţie a consumatorilor împotriva riscului valutar .

  Este si „tatal” legii darii in plata a unor bunuri imobile în vederea stingerii obligațiilor asumate prin credite. (2016)Legea aia care cica ruma sa duca la colapsul nu stiu cator banci .. Pe dracu colasp ca nici alea grecesti nu au dat faliment (in Romania nu in Elada!)

  Pentru aceste merite a fots cam usuit din partidele Leberale (de la lebar, carnat nu de la liberalism!) si a naufragiat la PSD ….

  Si bancile continua sa … zbiere ca Petrica „Lupu! Sariti vine lupu cu falimentu’!” :

  Proiectele de lege iniţiate, cu un an în urmă de senatorul Daniel Cătălin Zamfir au speriat sistemul bancar românesc mai mult decât Brexitul sau coronavirusul.

  Conducerea BRD Groupe Societe Generale a anunţat la începutul anului 2020 că instituţiile de credit din ţara noastră nu vor fi afectate nici de situaţia politică autohtonă, nici de ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, nici de virusul de gripă din China, ieri, reprezentanţii Asociaţiei Române a Băncilor (ARB) au avertizat că dezbaterea şi eventuala aprobare a pachetului de iniţiative legislative din sectorul bancar conduce, printre altele, la scăderea creditării şi chiar a Produsului Intern Brut (PIB).

  https://evz.ro/daniel-zamfir-trage-un-semnal-de-alarma.html?utm_source=Gandul&utm_medium=cross

  Ptr ce ar trebui bancile sa plateasca a se vedea la https://www.economica.net/proiectul-de-lege-din-senat-care-vrea-sa-scape-de-datorii-catre-buget-de-stat-doua-banci-din-romania_179544.html

  Concluzia in facerea asta o trage Mirel Curea :

  Acum înțeleg și proștii, ce au căutat conducerile băncilor străine din România, cu tot cu salariați, la mitingurile tefeliste?
  Acum înțeleg aceiași proști, de ce trebuie schimbat repede Avocatul Poporului?
  Acum înțeleg tot aceiași proști, de ce ne acuză căzăturile din presa deontoloagă că noi, ăștia câțiva care mai scriem d-astea, suntem plătiți de Putin?

  Da la intrebarioe (retorice) ale lu Curea raspund eu..

  Prtostii ar putea intelege … insa nu si intelectualiii!!!
  Ca se stie aia la care se refera Curea e „intelctuali”. Unii chiar sunt! Cu diplome de licentam cu materate, doctorate samd . Platoti sau prostiti nu ma intereseaza!

  Eu zic ca la noi , societatea nu isi cunoaste interesele imediate. Este o societate cam tampitica in stilul faticelor alea care pron 1970 se intindeau cu toti macaromanrii ajunsi pe la Mamaia …. di alea de se zicea ca se .. pe nasturi!

  Si nu isi cunosc interesele.
  Zamfir a fots alungat din partid in partid ptr ideile sale „bizare” Bizare adica ca romanu sa fie tratat ca evropeanu din Austria sau Elada de bancile din Elada sau Austria.
  Intr=o tara cu o intelectualitate normala la cap Zamfir ar fi un om greu in orice partid. Greu in sensul ca ar mobilza usor , singur singurel, 3-500.000 de mii de voturi (si din care vreo 3-5.000 nervosi foarte .. care nu ar fi bine sa fie contrazisi fara jandari in preajma! ).
  La noi?

  La noi cel care a benficiat de legea darii in plata , sau care ar putea sa se bucure de prorectia initiativelor legislative ale zisului Zamfir , da din umeri si zice ca titusi Zamfir are el unele interese ca a auzit el..
  „Ce ai auzit ba?
  Lasa ca stii cu PSDistule!”
  dupa care oiferaza ca cum il jumule banca!

  D’aia npare ursu coada!
  De prost cu diploma de masterat!!

  Apreciat de 1 persoană

  • Reamintim că anul trecut Guvernul Orban avea în vedere adoptarea unei Ordonanțe de Urgență prin care Raiffeisen Bank să fie scutită de la obligaţia de a plăti statului peste 250.000.000 de euro, bani încasați ilegal. De pe urma acestei OUG ar fi beneficiat și BCR, dacă ar fi avut toate avizele necesare

   https://60m.ro/ce-nu-a-reusit-guvernul-orban-rezolva-usristii-bcr-si-raiffeisen-scapa-de-datorii-de-400-milioane-de-lei/

   Apreciat de 1 persoană

   • Ghiță, întreb ca să aflu, conform motto-ului acestui blog.
    Băncile nu au în păstrare și veniturile oamenilor?
    Dacă băncile dau faliment, oare oamenii nu-și pierd banii?
    Chiar dacă sumele depuse sunt asigurate până la anumite limite, nu or fi pierderi mai mari pentru asigurător?
    Ghiță, nu da cu bățul într-un neștiutor, încearcă să-l ajuți să înțeleagă. Dacă se poate cu vorbe puține.

    Apreciază

   • Popescule

    in ce an te-ai nascut ?

    Ai auzit de bailotul din 2008 ? Cate miliarde?
    Cati americanai si-ua perdut slujbele, casele si au ajuns in strada la cvoada la supa saracului ? Auz?

    Insa bancherii, bancherii salvatii? Cu banii de la buget )platiti si de tine) si-aua dat [rime si au schombat jet urile. Ca deh erau propductivi! Premiatic aua bagat lumea in ………

    Cred ca de bat aceti nevoie!

    Si sezi listinit nu dau fali8ment alea 2 putori bancare!
    Sau nu din cazua Romanie. Ca prostile le fac in late parto noi doar le finantam!

    Apreciază

   • Te-am rugat să explici în câteva cuvinte.
    Nu mi-am pierdut slujba, nu a fost altă criză cu oameni pe stradă.

    Prin 2008, totul a început din cauza căderii uriașe a pieței caselor.

    În America, nu știu dacă și în România, omul poate să ia împrumut pentru cumpărarea unei case dacă valoarea salariului său ANUAL, reprezintă 1/3 din valoarea casei. De sigur, mai sunt niște criterii de credibilitate, de solvabilitate, etc. Te verifică și în chiloți.

    Ei bine, a fost un excedent de case noi fără precedent. Să-i zic așa supraproducție. De altfel piața caselor este una dintre „industriile” cele mai mari din economia americană. Cred că este greu de înțeles oriunde în lume.
    Am văzut că și în România se construiește masiv. Și mai ales blocuri cu birouri.

    Datorită acestei supraproducții, stăteau nevândute, iar constructorii au început să intre în faliment.
    Pe lângă cheltuieli pe casele construite locuite sau nu, se plăteau impozite.

    Omul s-a repezit să cumpere mult peste puterea lui de cumpărare deoarece s-au închis ochii la verificarea criteriilor de eligibilitate.
    Aici a fost marea greșeală, vină și cauză a crashului. Deci a băncilor. Deci a lipsei de profesionalism a lui „Lasă că se poate și așa”.

    Au cumpărat ei, dar banii tot de la bănci i-au luat, iar banca pune gaj pe casa cumpărată.

    Ce a înseamnat asta?
    Cam în trei ani, oamenii s-au trezit că nu mai plot plăti ratele.
    Conform legii, după trei luni de neplată, uneori după șase luni, deoarece iar s-au închis ochii, casele au fost luate de bănci, că doar băncile le-au plătit integral.
    Miliarde de dolari.

    Ca proprietare de case, băncile au început să plătească impozitele anuale.
    Pierderile au fost imense, încât au fost cazuri în care complexe noi de locuințe au fost dărâmate.

    Băncile au început să nu mai aibă lichidități (bani cash) ca să-i împrumute sectoarelor lucrative.

    Primejdia era să se prăbușească economia și să înceapă șomajul cronic.

    Și ca tacâmul să fie complet, în această investiție uriașă a caselor din America s-au băgat mari companii financiare din întreaga lume.

    Poate altădată vorbesc despre sistemul ăsta internațional de punere la grămadă a capitalurilor.

    Deci, treaba cu salvarea băncilor este cam altfel decât scrie în presă ziaristul Gură Mare care nu înțelege procesul nici cât o furnică. Sau poate doar incită.

    Nu că aș înțelege eu prea mult, dar mai casc ochii pe unde trăiesc și mai învăț drumul ca să nu mai dau tot timpul prin gropi.

    Apreciază

 2. O manevră virusologică: O parte a unui centru Pfizer e delocalizată din Vest în Est, pe o poziţie înaintată

  Grupul farmaceutic american Pfizer va efectua concedieri din personalul centrului său de distribuţie de la Zaventem (Belgia), urmând ca o parte din activităţile acestui centru să fie delocalizate în România. Delocalizarea vizeaza serviciul de planificare a aprovizionării, care va fi mutat la Bucuresti. Aceasta decizie este neasteptata si dificil de explicat, desi compania a motivat-o cu necesitatea optimizarii organizarii. Totusi, a aduce o unitate virusologica americana pe una din cele mai inaintate pozitii din Est, dincolo de care vaccinurile SUA nu au cautare, nu inseamna nici pe departe a optimiza. Nici argumentul economic, al reducerii costurilor cu forta de munca, nu functioneaza credibil. Forta de munca din Romania nu se mai vinde ieftin. Cu atat mai mult specialistii. Pe de alta parte, nu este vorba de o unitate de productie, caz in care costurile ar mai fi contat ceva mai mult. Un serviciu de planificare functioneaza de regula cu cel mai mic numar de angajati dintr-o companie. In cazul posturilor care vor fi delocalizate de la Zaventem este vorba de cateva zeci. Poate cele 38 de pe care angajatii au fost concediati sau chiar mai putin, pentru a reduce cheltuielile. Ce alta miza ar mai putea sa fie? Geopolitica? Nu este exclusa, dar pare si o optiune foarte facila, asa cum s-a tot zvonit si in cazul focoaselor nucleare de la Incirlik. Mai pe inteles spus, e suficient ca americanii sa deschida gura pentru a cere ceva, ca guvernantii romani se si reped sa le aprobe, indiferent de consecinte. E descurajant, ca vasalitate, dar si pentru cat de usor suntem vanduti! Recapituland, dupa baze militare americane in Romania va fi si o baza virusologica, inevitabil legata de razboiul biologic. Ce se urmareste? Cresterea vaccinarii cu controversatul Pfizer? Posibilitatea de a-si baga nasul in retetele virusologice? Orice ar fi, BigPharma trebuie tinuta departe.

  Apreciază

  • Măi agent rus, oare este ceva bun din tot ce fac americanii?

   Oare chiar și o investiție americană în România, care să nu coste România niciun bănuț, supără atât de tare Kremlinul, încât instantaneu vă activează pe voi, agenții, să promovați materialele de propagandă rusești pentru a încerca infectarea minților oamenilor?

   Sau tocmai, orice succes economic al României, cât de mic, stă în gât unei Moscove care este și ne-a fost ostilă întotdeauna?

   Apreciază

  • DIN PACATE, AM REUSIT SA VIZIONEZ DAOAR FINALUL ACESTUI INTERVIU DE LA ANTENA 3 ( MOTIVUL FIIND , UN EVENIMENT NEDORIT, EVENIMENT SPONTAN!)

   IN OPINIA MEA , DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN MASTASE, REPET, ATAT CAT AM AVUT POSIBILITATEA DE A VIZIONA, A FOST MULT MAI RELXAT, CONCENTRAT DOVEDINDU-NE CA, INCA , DACA AM VREA , NE POATE REPREZENTA TARA IN SISTEMUL POLITIC ROMANESC LA NIVEL INALT. ( REVENIREA LA FUNCTIA DE PRIM MINISTRU SI MAI ALES CA PRESEDINTE AL ROMANIEI.) RAMANE DE VAZUT!..

   REFERITOR LA DESFASURAREA ACTIVITATII DOAMNEI SOSACA , DIN PACATE ROMANII, IN MAJORITATE, NU MAI POT FI TREZITI, LA REALITATE, DE CAT IN URMA UNEI VIZOALE POLITICI , OPOZITII STRIGATE …IN CELE DIN URMA ,DANDU-I DREPTATE!

   PSD, PRIN REPREZENTANTII SAI , ASA CUM BINE MENTIONA DOMNUL ADRIAN NASTASE, A DEVENIT UN PARTID TACUT, FARA O OPOZITIE COERENTA , FARA A MAI AVEA UN CUVANT DE SPUS. TOT, IN CELE DIN URMA DANDU-I DREPTATE DOMNULUI PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE, REFERITOR LA RASPUNSUL : NU AM CU CINE FACE O ECHIPA!
   PRINTRE ALTELE : COMPONENTE NATIONALE , SOCIETATE CIVILA , SOCIETATE MILITARA , DICTATORIALA COMPLECTEZ SI CATE ALTE ASPECTE, RAMAN DIN PACATE DETALII REALE!

   IN PRINCIPIU, DACA VREM , AVEM NEVOIE DE O SCHIMBARE POLITICA , IN CARE REVENIREA POLITICIENILOR AUTENTICI ESTE ENORM DE ESENTIALA. ( BINEN-TELES DEPINDE SI DE O REASEZARE, NECESARA, A POLITICII EUROPENE! )

   PS UN ASPECT REAL . UN IDIVID „UMAN”, AJUNS …LA DUMNEZEU , IL INTREABA : DOAMNE, NU TE-AM ASCULTAT , AM REALIZAT TOATE CELE VAZUTE PE PAMANT, DUPA CUM AM DORIT, ACESTE REALIZARI… S-AU DOVEDIT DUREROASE PENTRU SEMENII MEI, CE VEI FACE CU MINE ?

   DUMNEZEU, FARA A MAI STA PE GANDURI II RASPUNDE: TE VOI READUCE , LA INCEPUT!.. ( SA SPERAM CA, TOT CE SE INTAMPLA ACTOALMENTE …NU VA FI NEVOIE DE O REANTORCERE DE LA INCEPUT!..)

   PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE ROMANUL, POLITICIANUL, INCA VIABIL, PENTRU ROMANI!

   Apreciază

 3. Acordul post-Brexit este Carta relatiilor dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana

  Vremea cuvintelor cu care s-a negociat acordul post-Brexit a trecut. Acum, este timpul consecintelor. Acordul trebuie implementat strict, ceas de ceas si zi de zi, in litera si in spirit. Acordul post-Brexit reprezinta Carta relatiilor dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana. Ceea ce trebuie sa faca Londra este sa-si respecte alegerea si semnatura privind iesirea UK din UE si noul sau statut.

  De la semnarea acordului n-au trecut decat cateva zeci de zile si, din pacate, Regatul Unit a incalcat aceasta “Constitutie”, prin arogarea prelungirii unilaterale a unei masuri specifice privind Irlanda de Nord. Regatului Unit, care nu are constitutie, se pare ca ii este greu sa respecte regulile. Or poate e vorba de cinismul globalist, potrivit caruia tratatele cu natiunile sunt pentru a fi incalcate.

  De la data iesirii din UE, UK este o tara terta, care trebuie sa-si ia gandul de la fostele privilegii de tara comunitara. Londra inca mai incearca, prin vrajitorii ale cuvintelor si acuzatiilor, sa faca o “minune” prin care sa profite de tratament comercial preferential sau de diverse concesii din partea Bruxellesului, pe seama celor 27 de tari comunitare, in afara Cartei Relatiilor Post-Brexit dintre UK si UE.

  O astfel de “minune” la care spera Londra, prin care sa i se intoarca tacit si discret vechile drepturi comerciale de cand era parte a pietei unice si a uniunii vamale europene, ar crea o situatie discriminatorie pentru tarile membre ale UE. Ele s-ar trezi in postura ingrata de tari si natiuni de mana a doua, daca nu ar mai exista o diferenta reala intre tara membra si tara terta.

  In acest context se incadreaza si unele acuzatii irelevante ale Londrei privind Bruxellesul. Fostul negociator-şef britanic pentru Brexit, lordul David Frost, a făcut un “apel”, transmis duminica, la Bruxelles “să se scuture de ultimele urme de reavoinţă” la adresa Regatului Unit pentru faptul de a fi părăsit blocul comunitar. Este o sarja in nota premierului unilateralist Boris Johnson, care nu se simte vinovat si responsabil de niciuna dintre crizele pe care le declanseaza, caci pentru el aceastea nu sunt decat reactii globaliste „firesti”, de a se supraordona natiunilor si multilateralismului.

  Apreciază

 4. O sa va urmaresc cu interes.
  Tocmai am ascultat concertul lui Fuego la Chisinau, si am lacrimat si am aplaudat de aici din downtown Toronto. Versurile lui Grigore Vieru m-au atins direct la inima. Iar cintecul „Basarabie, Basarabie” pur si simplu m-a cutremurat.
  Fuego, un mare artist al neamului, un om cu suflet frumos, romanesc!
  Romanismul nu va piere, nicaieri, Grigore Vieru! Respect vesnic!
  PS: Nu ar strica un pic mai mult patriotism de la conducatorii nostri vremelnici.

  Apreciat de 1 persoană

 5. Am urmarit cu interes. Regret ca nu ati beneficiat de intrebari mai focusate care sa va puna in lumina si mai mult calitatile de strateg, dar am continuat sa fiu placut gidilat la urechi de constructii logice, rationale, care atesta experienta semnificativa de leadership. E important sa traiesti in realitate, ca sa poti sa o schimbi. Am si eu aici lideri care traiesc in (my) Cloud, cu tot cu datele si softul aferent. Sunt cu mintile in nori, si mandri de asta.
  In ce priveste echipa, probabil e mai sanatos la un moment dat sa ramani doar comentator sportiv. Dar, ne mai aveti pe noi pe aici, echipa virtuala.
  Trec peste comentariile despre Iohannis, pentru ca nu as face un pas inainte. Despre Citu, numai de …bani. Obsesia cu reducerea deficitului vine cred nu doar din cerinta absurda europeana, de fapt o dogma, ca toate tarile, indiferent cit de prospere sunt, sa accepte aceiasi rata de deficit. Total absurd! Una e 3% pentru Olanda, si alta pentru Romania! Romaniei ii ciuntesti sansa la dezvoltare! Apoi e cealalta obsesie, cu trecerea la Euro…cind inca Romania e in topul tarilor sarace din UE.
  Lipsa investitiilor, alta decit statul cu mina intinsa la „fonduri ioropene” este intr-adevar o mare problema. Daca tara nu e atractiva si pentru alte investitii, din alte zone, iar competitorii tai sunt, atunci, da, cert ai o problema. Nu ma refer neaparat la China. Mai sunt si alte tari interesante: Corea de Sud, Japonia, si …aliatul strategic. Oricum, din Germania, cu cit au crescut investitiile in ultimii ani in Romania? Nu cred ca Romania e o prioritate pentru Germania, ci, asa cum se vede, e probabil ultima pe lista, daca o mai fi si acolo.
  Si eu ca e important sa ai relatii cu toti, bune, mai putin bune, dar, sa ai un „vorbitor”. E bine sa ai zone de deschidere, si oameni cum e Schroeder, care pina la urma face parte din arsenalul promovarii intereselor Germaniei. Doar ca sunt sceptic cu Rusia. Ma gindeam chiar: sa presupunem ca am avea cu ei un „vorbitor”, si chiar am avea o relatie buna, nu „calda”, dar cu anumite canale deschise. Este cineva aici care crede ca Rusia ar fi mult mai flexibila, si ca ar „da” Romaniei sansa sa se uneasca cu Basarabia, sau ca ar fi implicati in procesul de pace din Transnistria in alt fel? Ma indoiesc, vazind ca ei au din ce in ce mai multe pretentii si dorinta de a isi reface zonele de influenta pierdute odata cu colapsul URSS. Stim cu totii ca politica nu e facuta din gesturi de simpatie punctuale, dar, mai ales, din constructii pe termen lung. Nu ne intilnim cu rusii in lumea asta. Deci, ce interese comune ne-ar aduce la masa de discutie cu ei? Nu avem acum decit interese divergente, iar pentru noi, ele sunt fundamentale, de securitate si integritate teritoriala. Am omis special sa numesc „suveranitatea”, pentru ca am cedat-o in mare masura Uniunii Europene, inclusiv in materie de politica externa. Sau ne asteptam ca Biden sa lupte pentru interesele Romaniei?
  In final, mai afirm odata ca dl. Nastase s-a nascut prea devreme pentru Romania. Parca ar fi sosit din greseala cu un vehicol temporal, care s-a stricat deasupra Romaniei, si care nu mai poate sa il duca inapoi in timpurile sale din viitor, acolo unde este dorit de romani sa ii conduca, unde competenta e considerata valoare, unde capacitatea de leadership e apreciata, si romanii nu se pierd in dezbateri sterile cu pierderi uriase de energii deconstructive.

  Apreciază

 6. Urmarind un pic programele rusesti vad ca totusi sunt citeva directii fundamentale unde romanii probabil ca impartasesc valori comune:
  1. Lupta impotriva omului alb din lumea Occidentala „progresista”. (nu vad discutii in Romania pe tema asta, deci greu sa stiu ce cred romanii)
  2. „Cancel culture” , rescrierea istoriei pentru ca un „reset” e dorit de cei care conduc din umbra (putine informatii in Romania, am vazut ceva la B1TV doar).
  3. Discriminarea pozitiva – discriminarea majoritatii, acordarea de drepturi speciale la tot felul de minoritati sexuale etc
  4. Distrugerea religiei dominante in stat, si fortarea ateismului de stat;
  5. Anularea nationalismului si patriotismului si promovarea globalismului si a „multiculturalismului”;

  Probabil mai sunt puncte comune, dar, nu cred ca Romania de azi e intersata sa discute, iar daca ar fi, Rusia nu e interesata nic ea, pentru ca ne deconsidera din start ca fiind o „colonie”, ceea ce nu e departe de adevar, pentru cine e in stare sa-l digere. Poate nu chiar o „colonie” in definitia clasica, dar un stat vasal poate merge mai bine.

  Mi se pare ca lumea arde si Baba Romania se piaptana.

  Apreciază

 7. AM OMIS UN ASPECT REAL : CU OCAZIA ZILEI DE 8 MARTIE , UREZ PE ACEASTA CALE , DOAMNEI DANA MASTASE SI INTREGII FAMILII, APARTINAND DOMNULUI PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE, LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR, MAI ALES CELE SUFLETESTI , ALATURI DE CEI DRAGI!

  LA MULTI ANI, DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR CU OCAZIA ACESTEI, NEUITATA ZI!

  Apreciază

 8. Am vizionat emisiunea, interesanta, ca de obicei cand invitat este dl. Adrian Nastase. Sunt curios daca actualii sefi ai PSD au urmarit emisiunea, semnalul de alarma tras de dl. Nastase la adresa partidului, greselilor facute in ultima vreme de mai marii PSD. Dl. Adrian Nastase a facut ca de obicei o radiografie a tot ceea ce se intampla pe plaiurile mioritice si mai putin pe plan extern, poate din cauza timpului relativ scurt acordat emisiunii. In incheierea interviului, am retinut in mod deosebit raspunsul acestuia la intrebarea, daca mai revine in politica mare. D-le Ciolacu & Co. dormiti (hibernati) linistiti, nu va deranjeaza nimeni, iar d-le Citu puteti guverna linistit fara niciun deranj.

  Apreciază

 9. Nu vreau sa influentez cumva, dar fac o propunere pentru cei ce vor sa scape, cu adevarat, de Pandemie. Intr-un judet sau 2 (intr-unul poate fi chiar o rata de infectare mare), sa se efectueze o Vaccinare foarte redusa. Dupa care sa se Compare Rezultatele. Previziunea Sefului Campaniei de Vaccicare de la Ebola (GV Bossche) ca „Vaccinarea in Pandemie creeaza Mutanti” (o rectie de aparare similara ca la Crearea Rezistentei crescute la Antibiotice), se adevereste. S-au testat Vaccinurile, in septembrie, in M.Britanie, Brazilia, Africa de Sud si au aparut 3 Mutanti (cate unul in fiecare tara). Acum a inceput seria Mutantilor in Europa (Cehia, plus asa-zisa varianta japoneza). Cineva imi spunea ca Virusul incerca sa dispara, cand s-a inceput Vaccinarea in masa in Europa. A urmat o explozie de Infectari si Decese (si, din pacate, continua), care s-a crezut ca e din cauza deschiderii scolilor si sezonului gripal. Acestea nu se justifica. S-a mai spus ca Vaccinarea provoaca boala in forme mai usoare (nimeni nu poate demonstra aceasta, deoarece Raportarile in Evidente sunt demonstrate a fi intre 1-10 % din cazuri). S-ar vrea o imbolnavire masiva, ca, in acest fel, sa dispara la un moment dat Virusul, nemaiavand candva mai incolo teren de propagare). Ceea ce nu prea ni se spune. Pe langa cate am suportat pana acum, si Aceasta varianta, daca ne-ar salva, poate ar fi de inteles. Numai ca, Advertismentul lui GV Bossche cu Mutantii, si mai periculosi si nereactionand la Vaccinuri, ne face sa ne gandim la Ceva si mai Groaznic. „Sa vedem”, a zis Orbul.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.