In seara asta, cu Denise Rifai, la Kanal D

„Adrian Năstase (70 de ani) este primul invitat din 2021 la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată marți, de la ora 22:30, la Kanal D! Daca albinele ar dispare. Fost premier al României, fost președinte al Partidului Social Democrat, Adrian Năstase a trecut și printr-un episod extrem de dramatic, în 2012, cel al tentativei de sinucidere, dar și prin experiența detenției…”

25 de gânduri despre “In seara asta, cu Denise Rifai, la Kanal D

    • REVENIND LA TEMA ANTERIOARA, IN CARE UN DISTINS DIPLOMAT DE NATIONALITATE ROMANA , CU AL SAU IDEAL, DEOSEBIT , UN IDEAL , BENEFIC FIIND PENTRU POPORUL ROMAN SI MAI ALES PENTRU TINERII PREZENTULUI , DORNICI DE A SE AFIRMA , IN PRIMUL RAND IN PROPIA LOR TARA, ULTERIOR IN TARILE EUROPENE, NE-A PARASIT CU GANDUL DE A NU FI UITATA, PENTRU TOT CE A REALIZAT.

      DOAMNA PARASCHIVA BADESCU A PLECAT DINTRE NOI, NU CU MULT TIMP IN URMA ,AVAND CONTINUITATE IN ALTE VIETI , NECUNOSCUTE , NEDERULATE , LASAND IN URMA EI , PROPRIA AMPRETA ,UMANA, CE VA FI MEMORATA, ULTERIOR IN VIITOR, FIIND RECUNOSCUTA CA FIIND , PRINTRE PUTINII ROMANI AUTENTICI!

      ROMANUL , POLITICIANUL AUTENTIC ADRIAN MASTASE , NE -A INSTINTAT CU TRISTETE, DESPRE PLECAREA DANSEI , O PLECARE INEVITABILA , INEVITABILA , DESTINATA A FI SI PEMTRU NOI, PENTRU TOTI , INDIFERENT DE NATIONALITATE.

      NE-A INSTINTAT DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE , ULTERIOR PUNANDU- MI INTREBAREA , FIREASCA, INAINTE DE A PRIVI… CEI DE LA GUVERNARE , NU MA ASTEPTAM DIN PARTEA PRESEDINTELUI IOHANNIS, DANSUL FIIND DE ALTA NATIONALITATE, „INTELEGANDU-L”, AU STIUT, AU VRUT SA STIE PENTRU A VIZOALIZA ROMANILOR ACEAST ASPECT DUREROS? ( SUNT SIGUR CA AU STIUT , DAR INCAPACITATEA LOR DE A GANDII ROMANESTE , I-AU FACUT SA IGNORE ACEASTA PLECARE, DIN PACATE!)

      VEDETI VOI DRAGI COLEGI , (CERANDU- MI IERTARE PENTRU SCRISUL GRAMATICAL INCORECT… DAR ,PRETUIND DE MIC COPIL CA, MAI DE PRET PENTRU ETERNITATE ESTE GANDIREA CORECTA , CEA CARE OFERA CONTINUITATEA REALIZARILOR CONSTRUCTIVE, SCOTANDU-NE IN EVIDENTA, FATA DE ALTE NATIUNI , CA FIIND UN POPOR CU O INDENTIATE DE NECOMBATUT …) CUM SE SCURGE TIMPUL IN ACELASI TIMP DEZITEGRAND EXISTENTA VALORILE UMANE, LA TIMPUL DESTINAT SAU NU , VALORI UMANE CE NE- AU REPREZENTAT IN DIFERITE DOMENII , CU MULT SUCCES!

      VA INTREB , SINCER ,(FARA A FI UN INVATAT …PENTRU A SE AFISA DAND POVETE , CONSIDERANDU-SE MAI PRESIS DE TOTI ) MAI AVEM NUMEROASELE VALORI UMANE, CELE DE ALTA DATA , MAI AVEM A CEA DEMNITATE DE ROMANI, MEMORATA IN TRECUT, (FIIND CAPABILI DE A NE IMPOTRIVI, A NU NE SUPUNE…) MAI SUNTEM CAPABILI DE A NE-RENASTE DINTR- O CENUSEA DESTINATA DE ALTE NATIONALITATI ?

      IN OPINIA MEA, ROMANII, INDIFERENT DE VARSTA, (TRECUTURILE SUNT O REALITATE SI NU O ILUZIE OPTICA!) MAI POT REVENII, IN URMA UNEI NOI RENASTERI , ( ATENTIE!) PRETUINDU- SI IN ACELASI TIMP, VALORILE UMANE INCA, EXISTENTE PRINTRE NOI, PRECUM ADRIAN NASTASE, SI BINE- NTELES SI CEI CARE AU RENUNTAT, DIN MOTIVE PERSONALE, INTELEGANDU-I, DE A-SI MAI VIZOALIZA, PROPRIA VALOARE UMAMA ,CU A LE LOR IDEALURI , DESTINATE A FI DIFERITE , DAR CONSTRUCTIVE.

      DA! , MAI AVEM A CEA SANSA, DE A NEREGASI AUTENTICITATEA , CA NATIUNE, IN DECURSUL TIMPULUI. DUPA CUM SE VEDE , SE INCEARCA NECONTENIT, IN URMA UNOR TRADARI NEBENEFICE, SA NI SE FURE IN TOTALITATE INDENTITATEA NOASTRA CA ROMANI, IN URMA UNUI MOTIV, UNOR MOTIVE NEREALE, PENTRU TOTI, CU SPERANTA CA VOM RENUNTA, SUPUNANDU- NE, IN TOTALITATE! ( OARE IN VIITOR NE VOM SUPUNE IN TOTALITATE? ) TIMPUL VA DOVEDI CA ACEASTA INCERCARE , VA ESUA , SPRE NEMULTUMIREA LOR! …

      INCA ODATA…DIN PACATE, IMI EXPRIM DUREREA DE ROMAN, PENTRU ACEASTA PLECARE, CA FIIND NEDREAPTA, CA SI PENTRU PLECARILE ANTERIOARE IN CARE ROMANII ,AUTENTICI, NE-AU PARASIT!

      PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE, CU TOT RESPECTUL CE IL PORT , (CERANDU-MI IERTARE PENTRU SCRISUL INCORECT GRAMATICAL , CU SPERANTA CA IMI VA PRETUI MAI MULT GANDIREA ,II UREZ MULTA SANATATE SI SA RAMANA INCONTINOARE, BENEFIC FIIND, ACELASI ROMAN , POLITICIAN AUTENTIC!

      Ps . Nu cauta sa fi perfect fata de semenii tai, indiferent de destinul tau in aceasta societate , ca vei constientiza la un moment dat ca, „PERFECTIUNEA”, este doar O ILUZIE , a tuturor TIMPURILOR!

    • Felicitări pentru emisiunea de ieri seară! Încă odată mi-ați arată că, clasa politică România în acest moment este submediocră și că politicienii de la începutul anilor 2000( așa cum erau ei , cu bune și cu rele) erau/sunt mult mai culți și mult mai educați în toate modurile posibile față de ce este acum pe scena politică… și o sun cu părere de rău pentru ca o parte din ei sunt chiar cunoscuți (fosti colegi de lieci/facultate)… poate și din aceasta cauza am ajuns cum am ajuns. Mult succes și chiar aștept cu interes anul 2022 când va expiră interdicția.

  1. Ce n-am face noi fara „albinute” … in primul rand am fi fericiti si apoi tot mai putini !!!
    La multi ani ! „tutulor”
    Cu stima Emil

  2. IN PRIMUL RAND, DACA ALBINELE AR DISPARE , AR FI ENORM DE EFICIENT PENTRU SOCIETATEA ROMANA . REFERINDU- MA MAI ALES LA LINGOASELE , LINGAII DIN ANUMITE „TELEVIZIUNI” SI NU NUMAI, CEI CARE INJECTEAZA , IN URMA UNUI INTAPAT , VENINUL OTRAVITOR ,IN GANDIRILE UMANE, IN TRUPURILE LOR, ADUCANDU-LE LA O TACERE DE NEANTELES!..

    IN AL 2-LEA RAND CELE DOUA ASPECTE, CE NU POATE FI UITATE, RESPECTIVELE EPISOADE, DIFERITE, EXSTREM DE DRAMATICE,
    IN 2012 , CEL AL TENTATIVEI DE SINUCIDERE CAT SI REFERITOR LA EXPERIENTA DETENTIEI…AU FOST DERULATE FIIND SUPORTATE IN CELE DIN URMA DE DOMNIL ADRIAN NASTASE, OMUL , POLITICIANUL CARE LASA TIMPUL SA DECIDA!..

    „PRIMUL EPISOD”, FIIND DE FAPT, INSCENAREA, DERULAREA UNUI PROCES INCORECT AVAND CA BAZA UN „DOSAR” IN CARE ACUZATIILE EREU NEFONDATE.

    ACEST ASPECT A DUS LA DESCURAJAREA , DEMORALIZAREA DOMNULUI PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE CEL CARE , PRIN GESTUL RESPECTIV, ( FIIND ULTIMA SOLUTIE…) A CAUTAT SA-SI APERE DEMNITATEA DE OM, DE ROMAN , POLITICIAN, DEMNITATE CE NU PUTEA FI UMBRITA DE CAT DE „REGIZORUL” BASESCU CU A-I LUI „PROCURORI”. ( ESTE DE INTELES ACEST GEST, DIN PACATE DEFORMAT, INTENTIONAT, PE PRCURSUL TIMPULUI DE NISTE SPECIMENE „UMANE”, DE SEX FEMININ, MASCULIN , CU VARSTE SI FIZIONOMII DIFERITE, ACELE „ALBINE”,INTEPATOARE, MENTIONATE ANTERIOR.)

    ASA CU SPECIFICAM ,TIMPUL , II OFERA DE ACEASTA DATA DOMNULUI ADRIAN NASTASE, IN URMA DERULARII ACESTUI INCEPUT DE AN, SANSA DE A-SI REVIZOALIZA VALOAREA UMANA
    CU CARE A FOST DESTINAT. VALOARE UMANA, CARE ESTE RECUNOSCUTA ATAT DE ROMANII AUTENTICI CAT SI DE VALORILE UMAME A LE EUROPEI.

    MA BUCUR DE REAPARITA DOMNULUI ADRIAN NASTASE LA INCEPUT DE AN, FIIND PRIMUL INVITAT DIN 2021 LA „40 DE INTREBARI CU DENISE RIFAI”, EMISIUNE DIFUZATA LA 22:30 .

    PS. NU CAUTA SA JUDECI( LUND IN DERADERE …) DACA NU AI FOST DESTINAT SA INTELEGI! ( VEI SUPORTA LA RANDUL TAU, CAND NU TE ASTEPTI. VIATA ARE SURPRIZELE EI! )

    MAI MENTIONEZ UN ALT ASPECT PE CARE ANUMITE , CREATURI „UMANE” ,CU A LE LOR FUNCTII DE DECIZIE LE INRADACINEAZA , NECONTENIT IN IN GANDIREA SOCIETATII ROMANE, DIN PACATE: MERGEM PE PRINCIPIUL DE A GHICII… INANTE DE A GANDI , EVITAND ULTERIOR , A NE CAII, DACA NE CAIM!…

    PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE ROMANUL, POLITICIANUL AUTENTIC!

  3. Mi se pare normal ca emisiunea sa inceapa pe anul 2021 cu un invitat de marca, cu greutate si carisma.
    Deja mi-am pus pernuta pe fotoliu si am sa urmaresc cu interes emisiunea Denisei Rifai, care pe zi ce trece creste in profesiunea de jurnalist.
    Raman la „Fost premier al României, fost președinte al Partidului Social Democrat … „, iar celelalte episoade dureroase trebuie numai amintite, esenta se stie si nu strica amintite „poporului muncitor”.

  4. SA NU NE PARASITI DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE , AVEM INCREDERE ,TOTALA, IN DUMNEAVOASTRA , INDIFERENT DE INCERCARILE… CELOR CARE SI-AU VANDUT, DEMNITATEA, NATIONALITATEA IN CELE DIN URMA INDENTITATEA , DAR SI A CELORA CARE NU SUNT DE ACIASI NATIONALITATE CU A NOASTRA, INCERCARI , CE SE VOR DOVEDI IN TIMP , CA VOR ESUA!

  5. V-am urmărit cu intrres mare. A fost încă o data evident ca sunteți un om al construcției și un aristocrat. Un bărbat de stat. În ce mare de nimicnicie și mahalagism!!!

  6. Întrebare-ntrebătoare:
    Vă sunt oare epigonii pesedei suficient de lucizi încât să realizeze ce șansă au de a oferi poporului ăstuia ocazia de a se revanșa, în primul rând în fața propriei conștiințe și istorii, după fix douăzeci de ani de rătăcire prin deșerturi și deșertăciuni cu pseudo-cavaleri ai tristelor figuri de stânga-dreapta, oferindu-i CELUI MAI BUN PRIM-MINISTRU AL ROMÂNIEI post-comuniste ocazia de a fi și CEL MAI BUN PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI începând nu din 2004, ci din 2024?! Așa cum ar merita, nici nu știu cine mai mult, el, AROGANTUL, sau Măria Sa, Poporul cel mai fermecat de milenii de varii fete-morgane ale „schimbării”, lesne înșelați de legende ariene ori vorbe meșteșugite din toate rozele vânturile ce ne-au măturat bătătura noastră de transhumanți, și degrabă înclinați la a-și vinde toți marii întâi-stătători de le-au făcut, mai cu voie, mai făr de voie, însă, totuși, un BINE…
    Aș vrea să pot spera asta mai mult decât pot spera că 2021 va fi mai bun decât bicisnicul de tristă-amintire an 2020. Însă, oricât de mândru aș fi de măgarii turmei mele, greu îmi vine a face osebire între la fel de sterilii bardoi „liberali” și catâri „pesedei” de azi, cu atât mai puțin să-i văz în stare a recunoaște superioritatea și trebuința unui armăsar pur-sânge!
    Așa că voi rămâne doar cu delectarea oferită de Denisa cu pricina și ocazia de a retrăi amintirea unor vremi în care, de bine de rău, mai aveam niște valori, deloc de mucava ca cele de s-au trezit deunăzi parlamentari din neica nimeni de feisbucă ce erau.
    V-a fost rușine cu Vadim, ne-a fost rușine cu Păunescu, avem cu tonții ceea ce merităm: pleiada de nulități ce ne vor lumina viața și ecranele cu chipul lor de oaie creață, cu sau fără cercei fistichii…
    Noi să fim sănătoși, beneficiari de gust și miros într-ale oreleului privință, dacă în materie de gusturi am vădit proastă orientare și am preferat mastica fanariotă ori berea pseudo-bavareză răsuflată vinului de soi din bătătura noastră strămoșască!
    Cât timp avem ce număra, domnia voastră ouă la Cornu, eu oile mele la stână, tot îi bine!…

  7. Scuze nu am urmarit emisuunea …

    Am gasit ceva pe Adevarul …
    Ştiţi că sunt arogant. Dar nu am fost numai eu care a spus acest lucru. Nu mă deranjează că sunt arogant. Ştiu care este valoarea mea. Ştiu ce pot să fac. : adev.ro/qmhf80
    Arogant ? Va pot da meditatii ! Cat platiti ?!

    Sidex-ul era o vacă de muls. Erau şi la intrare şi la ieşire căpuşe în fabrică. Era o perioadă în care toate ţările ex-sovietice vindeau combinate siderurgice. Atunci, ideea asta era cea mai bună. Statul trebuia să plătească 1 milion de dolari pe zi pentru salarii.adev.ro/qmhf80
    E … pai vedeti ce inseramna sa nu faci Dreptu Administrativ? Ratezi, nu dai examenul de analiza economica!!! Si revedeti prima idee. Aia cu meditatiile!

    Este Traian Băsescu un politician mai bun decât dumneavoastră?
    Sigir! El de 2 ori presedinte !
    Ce înseamnă mai bun? Mai „şmecher”? Probabil. Eu credeam că românii sunt capabili să decidă în funcţie de guvernare. Eu am crezut că lucrurile astea vor conta. Restul, cu lacrimile şi Stolo care era pe moarte. Poate că şi lucrurile astea sunt importante.
    Pentru mine a fost într-adevăr şocant. Eu eram fost membru de partid, dar el fusese el însuşi în nomenclatură. . Au fost câteva lucruri pe care eu nu le-am înţeles cum trebuie. Am crezut că oamenii ascultă mai degrabî argumente serioase.

    Au fost câteva lucruri pe care eu nu le-am înţeles cum trebuie. Cine v-a mintit ? Eu NU!
    Mie mi-ati raspuns (gresit) ca nu procedati „asa” . Adica corect dpv politic!~

    Bun. Nu o sa mai rasucesc cutitu-n rana .. mais tu l’as voulu, George Dandin!

    Si daca aveti nevoie de meditatii la aroganta sau analize politice va stau la dispozitie! Nu de alta dar mandel nu e modest Eu sunt Bizonu’ Ghita! adica Gheorghe Dracu’ si unde ati vazit drac modest?!

    Domane ! v-a lipsit atat de putin ! SI la naiba traiam si eu, si altii mai bine! l La nivel portughez dracu!

    • Nu e vorba de aroganță, ci de cumințenie…
      Dacă ,, șefu'” ar fi luat câteva lecții de degustare scotish-
      bahică, ar fi văzut lumea în culorile ei reale, iar românii l-ar fi perceput ca pe unul de-al lor.
      (Z)

  8. Am urmarit emisiunea cu mare interes, intrebari taioase, raspunsuri pe masura. Dovada timpul in plus acordat intervievatului.

  9. Cat respect pentru omul Adrian Nastase.
    Cata pierdere pentru Statul Roman.
    Cat dispret pentru cel/cei care v-au facut atata rau si fac in continuare prin declaratii
    Cat de mult va doresc revenirea in politica pentru Romania.
    Cu drag si consideratie.

  10. V-am urmărit, cu toții din familie. În pauza de publicitate, o bună prietenă, pe care o cunoașteți, doamna Ana Marchiș, ne-a telefonat și ne-a zis: ,, Vedeți de ce România nu l-a meritat?” Eu cred că nu România, ci unii români nu v-au meritat și au de 20 de ani ceea ce au meritat. Știm cu toții că cei care ne conduc sunt legitimi fie prin naștere sau de drept divin ( ca în monarhiile democratice, respectiv în cele absolutiste,) fie prin alegeri, cetățenii alegându-și conducătorii după meritocrație sau după charismă. Am văzut că Prezidentul a fost ales de două ori după charismă ( a se înțelege prin charismă farmecul personal ,,gustat” de mai mult de 50% dintre cei care au votat, nu calitățile spirituale deosebite, pentru că nu le are), dar nu am înțeles de ce Președintele actual a fost ales a doua oară, pentru că nu are nici merite și nici charismă. Astfel, teoriile sociologiei contrazic realitatea sau poate noi, românașii, suntem altfel de oameni, care înțelegem anormalitatea ca fiind o normalitate. De fapt, sociologul Pieleanu m-a uimit cu propria sa teorie, referitoare la vaccinare. Spunea că românii nu vor să se vaccineze , pentru că nu au credință în știință și pentru că România nu este o țară civilizată. Eu am văzut că mulți doctori nu vor să se vaccineze și mă întreb, dacă dânșii nu au credință în știință. Doctorița mea de familie mi-a spus că majoritatea persoanelor în vârstă din circumscripția ei și toate persoanele fără studii medii sau superioare au cerut vaccinarea și foarte puțini intelectuali au solicitat vaccinarea. Eu aș spune că nu este o lipsă de credință în știință, ci mai degrabă o prudență a celor care nu dețin suficiente informații despre efectele secundare ale acestui vaccin. Vedem, din nou, că teoriile nu mai sunt valabile, deci trebuie schimbate.
    Este o întrebare care îmi dă ,,ghes” de ceva timp: exceptându-l pe Mircea Geoană, singurul lider PSD care nu are dosar și care e pe val, de ce toți liderii PSD, care au fost președinții partidului, au sau au avut dosare penale și doi dintre ei au fost privați de libertate?. Chiar și pe Viorica Dăncilă, care a fost câteva luni în fruntea partidului, au necăjit-o, aducând-o la tăcere și izolare totală.

  11. DOMNULE PRIM MINISTRU , CU PERMISIUNEA DUMNEAVOASTRA, CE PARERE AVETI DE O ULTERIOARA REFORMULARE REFERITOARE LA PERFECTIUNE , PERFECTIUNEA VIETII, REFORMULARE CE- MI APARTINE !

    PERFECTIUNEA ESTE O PROVOCARE ,ODATA CU SCURGEREA TIMPURILOR , DOVEDINDU-SE LA FINAL… TOTUSI, O ILUZIE OPTICA PENTRU FIINTA UMANA!

    EXPLICATIE : OMUL , NU ESTE SI NU A FOST DESTINAT A CUNOASTE PERFECTIUNEA , ATAT TIMP CAT , A FOST CREAT…FIIND NEPUTINCIOS , SA CREEZE ACTOALA VIATA ,INTR-O CONTINUA SCHIMBARE, DERULARE, CU A LE EI FIINTE ,EXISTENTE , INCLUSIV INFATISAREA, CARE I-A FOST, DESTINATA!

    OMUL SI NU NUMAI, A FOST SI ESTE DESTINAT, SA DEA CONTINUITATE, INFATISARII ( NU POT SA AFIRM , PROPIEI INFATISARI CA FIINTA, AR FI CA SI CUM S- AR FI AUT-O CREAT! …) CU CARE A FOST DESTINAT IN URMA NECONTENITULUI ACT SEXOAL, LA RANDUL LUI DESTINAT!…

    ACESTE ASPECTE DESPRE PERFECTIUNE,EXISTENTA , DESPRE VIATA SI DESPRE FILOZOFIA EI NU LE- AM CAUTAT IN CARTILE TRECUTULUI SAU MAI ALES IN CELE A LE PREZENTULUI . ( IMI DORESC NECONTENIT SA LE DESCOPAR EU , IN URMA UNOR STUDII ASUPRA FIINTELOR ACTOALE, ASUPRA FIINTEI UMANE CU A SA DERULARE PANA IN PREZENT SI DOAR PRESUPUNERI… PENTRU VIIROR!
    (DESCOPERIRI VIZOALE !)

    PENTRU DUMNEAVOASTRA CU RESPECT SI SINCERITATE !

    PS . AR FI NECESARA O TEMA, PENTRU VIITOR, IN CARE SA VIZOALIZATI IN SCRIS OPINIA, OPINIILE CE VA APARTIN, REFERITORE DESPRE PERFECTIUNE, DESPRE EXISTENTA VIETII ACTOALE , EVENTOAL EXISTENTA ALTOR VIETI , DE CE NU!…( SUNT SATUL , SCARBIT DE EXISTENTA ANUMITOR SPECIMENE ” UMANE ,” CE CU BUNA STIINTA , ISI VIZOALIZEAZA, REVIZOALIZEAZA , PROPIA LOR TRADARE , ASUPRA OAMENILOR DE BUNA CREDINTA , OAMENILOR CU O VALOARE DEOSEBITA, CONSTRUCTIVI, INCLUSIV ASUPRA VIETII ACTOALE CU TOATE EXISTENTELE EI STIUTE, DIN FERICIRE PENTRU EXISTENTELE NESTIUTE, INCA!..

    ASTEPT UN RASPUNS , IN VIITOR, ATAT EU CAT SI TOTI CEI CARE VA RESPECTA SI CARE NU VA COMBATE CA OM SI MAI ALES, NU COMBATE PROPIA VALOARE UMANA , AUTENTICA , DE CARE DATI , NECONTENIT, DOVADA, ACUMULATA IN URMA SCURGERII TIMPULUI, CU BUCURI SI SUFERINTE. ( CEI CARE AU FACUT-O, CEI CARE INCA INCEARCA, SINGURA GANDIRE VIABILA ESTE, SA-I IGNORATI! )

    TOT PS. A IGNORA, IN ANUMITE CAZURI …ESTE ENORM DE BENEFIC ,PENTRU CONTINUITATE!

  12. Maxim ! Fara pereche ! “Va e dor de mama” ,….m-ati impresionat ! Sincere felicitari si un An Nou plin de realizari,multa sanatate si viata lunga !

    A luat si mutu” de la Cotroceni ,…la greu !

  13. Mi am clarificat întrebările…. Seriozitatea nu atrage seriozitatea… Nu am putut înțelege cum glumele șmecherește au învins! Sa fiți Bine!

  14. Felicitari pentru prestatia din aceasta emisiune! Și pentru prestația dvs, în general…
    Cu un lucru nu sunt însă de acord: ati spus ca din ce în ce mai multi romani încep sa isi dea seama de mizeria care vi s-a întâmplat… Dați-mi voie sa mă îndoiesc: jubilează când aud de inițiativa „fără penali”, închid ochii la toate fărădelegile lui Iohannis (alea imobiliare nu doar cele din politica), o idolatrizează pe Koveși. Plus ca vreo 4,5% au votat sa trimită iar în Parlament PMPul.
    Poate acum cu condamnarea de către Ionuț Matei alias „Vișinescu” a avocatului Roșu sa se întâmple ceva. Dar e rușinos ca pentru dvs. nu a protestat niciun avocat, cred ca jumatate din avocații baroului București v-au fost studenți…
    Mai am o curiozitate… costumele dvs. cu guler „Mao” sunt un răspuns ironic la faptul ca v-au acuzat ca ati primit materiale de constructie din China, sau merg prea departe ?

  15. Scuze! Abia pe 8 ianuarie am ascultat.
    Nu mi-au plăcut felul, structura interviului. Rifai asta oricum nu-mi place. Găsesc că e o tâmpită cu ifose.
    Nu mi-a plăcut organizarea aia cu 2 minute, vă mai dau 30 de secunde, hai treacă de la mine încă 15…
    N-ați avut condiții să răspundeți ca lumea, să explicați suficient. Un interviu sub ghilotina minutului nu e interviu, e concurs de întrebări și răspunsuri.
    Dacă v-ar fi pus întrebările esențiale pur și simplu (unele au fost de-a dreptul idioate ca și ea), și v-ar fi lăsat să răspundeți pe îndelete, ar fi fost ceva coerent și clar.
    Așa, a fost o alergătură cu sufletul la gură.
    Părerea mea e să nu mai acceptați asemenea scălâmbăieli ale unor proști care se autointitulează jurnaliști.

  16. „intelepciunea lui Ion Ratiu care a stiut sa le tina piept” – falsul democrat Ratiu, de fapt le-a spus minerilor ca sa mearga la ion iliescu ca pe el sunt ei suparati !!

Lasă un răspuns