La multi ani!

Dragii mei prieteni,

se incheie incă un an. Fiecare dintre noi priveste in urmă inainte de a privi spre viitor. Eu am impresia că am trăit intr-un SF si incă sper să mă trezesc. Imaginile oamenilor cu măsti pe fată sau in costume de protectie, ambulantele circuland frenetic in oras toate imi crează sentimentul unui cataclism din care va fi greu să ne revenim. Si, in plus, o falsă vreme de primăvară in decembrie.

Peste toate acestea s-a adăugat farsa politică a alegerilor, o batălie asemănătoare celei pe care ar duce-o doi pasageri care isi dispută locul de la geam intr-un avion care se prăbuseste.

Cei din generatia mea dispar natural sau imbolnăviti de covid. Multi au plecat fară a mai fi insotiti de prieteni in noua călătorie. Rămane in urma lor cate un ferpar de cateva fraze si amintirea dureroasă a unor fragmente de viată.

Probabil că nu realizăm că suntem in mijlocul unui război care va schimba ecuatia puterii si a bogătiei pe glob. Nu stiu cat suntem de pregătiti noi, in Romania, să intelegem miza si efectele actualei pandemii.

Suntem deja in al treilea deceniu al noului mileniu. Continuăm să demonizăm Revolutia, continuăm demonizarea liderilor, a elitelor culturale. In ultimii ani, un sfert din romanii in putere au plecat in alte tari, ducand cu ei nemultumiri, frustrari, drame. Tesutul social se destramă, incetul cu incetul.

Ne bucurăm de libertatea cuvantului dar ce semnificatie mai are această libertate in lumea unui stat paralel?!

Ne bucurăm că putem circula liber dar ce semnificatie mai are această libertate in conditiile in care suntem condamnati, practic, la arest la domiciliu?!

Anul 2020 a fost un an cu multe supărări si tragedii. Cum va fi oare 2021? Indiferent de ce credem, nu avem voie să ne dăm bătuti. Bătălia va fi pentru copiii si nepotii nostri. Lor trebuie să le insuflăm speranta revenirii la normalitate. Cu aceste ganduri, nu neapărat optimiste, vă spun La multi ani si vă doresc să fiti sănătosi!

54 de gânduri despre “La multi ani!

    • Câtă dreptate aveți. !
      Am avut ocazia să discut putin cu domnia voastră intr-o biserică din Brasov si din nou vă spun că regret că nu ați ajuns președinte.
      Dar , anul se încheie și poate vor veni vremuri mai bune.
      La mulți ani alături de cei dragi.

    • IN PRIMUL RAMD LA MULTI ANI , DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE ,MULTA SANATATE ALATURI DE INTREAGA FAMILIE !

      NOUL AN, IN CARE DEJA AM INCEPUT SA RULAM CONTINUITATEA EXISTENTEI NOASTRE, INDIFERENT DE ASPECTELE DESTINULUI ,.DIFERIT , SA VA ADUCA INPLINIRI SUFLETESTI SI DE CE NU, O NOUA IMPLICARE IN ACTOALUL SISTEM POLITIC, ROMANESC, TINAND CONT DE VALOAREA UMANA DE CARE DATI DOVADA. IN OPINIA MEA , ACEST AN, VA OFERA SANSA SA REVENITI, MAI ALES PENTRU SPERANTELE ROMANILOR CE SI- AU RATACIT, GANDIRILE, IN PROPIA LOR TARA. ( GANDIRI RATACITE! ) UN ADEVARAT CATACLISM , DAUNATOR PENTRU EXISTENTA , PE ALOCURI IREPARABIL !..)

      DIN PACATE, DOMNULE ADRIAN NASTASE , NU TRAITI, NU TRAIM INR-UN SF, (AM FI AVUT O SANSA!) TRAIM O REALITATE O DRAMA , A PREZUNTULUI , ASA CUM SPECIFICATI…IN CARE DICTATORII, FIECARE CU A SA TRASATURA, CU A SA NATIONALITATE, AU IMPLEMENTAT-O, (CU SPRIJINUL CELOR CARE SI-AU DEZINTEGRAT , INVELISUL UMAN, SUPUNANDU-SE) INTR-UN ” SERIAL ,”CU AL SAU NUMAR DE EPISOADE, UN NUMAR STIUT, CE VA FI VIZOALIZAT ODATA CU SCURGEREA PREZRNTULUI IN PAGINILE TIMPULUI VIITOR.

      SA FIM INCREZATORI , ESTE O GANDIRE BENEFICA, CONSTRUCTIVA , PENTRU SOCIETATILE VIITOARE, CU TOTE CA, TESUTUL SE DESTRAMA ! UN AN NOU , IN REALITATE, EL NU EXISTA, ESTE O ILUZIE OPTICA, MEMORATA IN TRECUTUL INDEPARTAT, APARTINAND UNEI FIINTE, UNOR FIINTE UMANE, INZESTRATE, CE AU DECIS CU VOIA LOR CA, TIMPUL POATE FI IMPARTIT…

      DOMNULE PRIM MINISTRU , CU TOT RESPECTUL FATA DE DUMNEAVOASTRA , OPINIA MEA, COMBATE ACEASTA TEORIE PE CARE NE BAZAM LA NESFARSIT .

      ACEST VIZOAL TIMP , ESTE DOAR UN FRAGMENT DESTINAT! CE FACE PARTE DIN TIMPUL PE CARE OMUL INDIFERENT DE INTELINGENTA SA NU-L POATE MARGINI!
      ( Fragmentul este destinat pentru existenta fiintei umane si nu numai, de la un inceput, la un sfarisit!.. )

      REFERINDU- MA LA” ROMANII” MAJORITARI, TOT DIN PACATE , PREFERA SA SE UITE MEREU IN URMA, LASAND TESUTUL, A SE DESTRAMA, TESUT… INFAPTUIT IN TRECUT, IN URMA UNOR SUFERINTE CE NU POT FI IUTATE. (INDIFERENT DE ASPECTELE PERIOADELOR RESPECTIVE.)

      RESPECTIVUL SERIAL LA CARE FACETI REFERIRE ,VIZOLIZANDU-L IN SCRIS CU A SA ESENTA, DIN PACATE , VA AVEA CONTINUITATE , INDIFERENT DE SPERANTE. A FI SUPUS, A FI LACOM INSEAMNA,
      A VIZOALIZA NECONTENITA TRADARE, CARACTERIZANDU-TE . ULTERIOR, FIIND NECESARA SI DE ACEASTA DATA, REFOCALIZAREA, SACRIFICUILUI MEMORAT IN TRECUT.

      DAR CU CINE ? CU CEI CARE PREFERA SA-SI TRAIASCA EXISTENTA PENTRU MOMENTUL ACTOAL, IGNORAND EXISTENTA, APARITIA URMASILOR CE VOR CUNOASTE VIITORUL . SI ACEST ASPECT , DUREROS , SE POATE NUMI, TRADARE! ( TRADAREA ,A FOST SI ARE CONTINUITATE , INDIFERENT DE „PERSONAJELE UMANE,”A LE TRECUTULUI , A LE PREZENTULUI.

      CUNOASTETI MULT MAI BINE, DERULAREA TRECUTURILOR SI DE CE NU, DERULAREA EVENIMENTULUI ACTOAL.

      SA FIM , TOTUSI, INCREZATORI, (TIMPUL FIIND DEJA IMPARTIT…) SPERAND CA, NORMALITATEA SE VA REASTERNE ASUPRA POPORULUI ROMAN , OFERINDU-I SANSA DE A-SI REGASI GANDIREA PIERDUTA, REFORMULAD-O CUM SE CUVINE!

      LA MULTI ANI DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIN NASTASE , MULTE INPLINIRI FRUMOASE SI MEMORATE PENTRU VIITOR.

      PS FERICIREA ESTE SI IA, DOAR O ILUZIE OPTICA , INVENTATA, DE CEI DIN TRECUT!..

  1. MULTUMESC PT URARI .  VA DORESC MULTI ANI SANATOSI ALATURI DE CEI DRAGI. EU NU AM NOROCUL  SA FIU ALATUIRI DE FIICA MEA  PT CA ESTE PLECATA DE 13 ANI DEFINITIV DIN TARA  DIN CAUZA UNUI NEMERNIC DE GENERAL EA FIIND CONSILIER JURIDIC LA MApN  UN COPIL BUN CU 2 FACULTATI I SA REFUZAT DE 3 ORI CEREREA SA I SE DEA SI EI UN GRAD MILITAR SA POATA SA SUPRAVIETUIASCA  FIIND SI JIGNITA GROAZNIC I SA RUPT   IN FATA EI CERERILE DE GRAD MILITAR. ASA INCIT SA AMBITIONAT SI A DEPUS ACTELE CU SOTUL EI PT PLECARE DEFINITIVA DIN TARA PE CARE A SI OBTINUTO .. . CA CIVIL CU UN SALARIU MODEST ASA CUM AM FOST SI EU 40 DE ANI LA ARMATA  NU SE PUTEA  TRAI DECENT .  MA BUCUR CA SUNT BUNICA SI CA EI SUNT FF BINE ACOLO IN AUSTRALIA EA  AVOCAT EL STOMATOLOG. „LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI „

  2. Din nefericire, vă dau încă o dată dreptate, urându- vă un viitor măcar suportabil.
    Mircea Cornișteanu

    Trimis de pe iPhone‑ul meu

    Pe 31 dec. 2020, la 12:48, ADRIAN NĂSTASE a scris:

    
    Adrian Năstase posted: ” Dragii mei prieteni, se incheie incă un an. Fiecare dintre noi priveste in urmă inainte de a privi spre viitor. Eu am impresia că am trăit intr-un SF si incă sper să mă trezesc. Imaginile oamenilor cu măsti pe fată sau in costume de protectie, ambulan”

  3. La multi ani cu fericire si sanatate dvs si familiei dvs ! Pe joi, 31 decembrie 2020, 12:47:32 EET, ADRIAN NĂSTASE a scris: #yiv7715184460 a:hover {color:red;}#yiv7715184460 a {text-decoration:underline;color:#0088cc;}#yiv7715184460 a.yiv7715184460primaryactionlink:link, #yiv7715184460 a.yiv7715184460primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv7715184460 a.yiv7715184460primaryactionlink:hover, #yiv7715184460 a.yiv7715184460primaryactionlink:active {background-color:#11729E !important;color:#fff !important;}#yiv7715184460 WordPress.com | Adrian Năstase posted: „Dragii mei prieteni,se incheie incă un an. Fiecare dintre noi priveste in urmă inainte de a privi spre viitor. Eu am impresia că am trăit intr-un SF si incă sper să mă trezesc. Imaginile oamenilor cu măsti pe fată sau in costume de protectie, ambulan” | |

  4. Să ne amintim că Dumnezeu a creat lumea din neant, deci schimbarea se naşte din haos.

    Iar dacă există o lege imuabilă în natură şi în societate este că totul se transformă. Progresul se realizează prin crize succesive şi rezolvarea acestora. Şi fiindcă procesele sociale actuale s-au accelerat extraordinar de mult, să sperăm că vom apuca şi vremuri mai bune.

    La Mulţi Ani !

  5. La multi ani si multa sanatate Dle Prim Ministru. Eu sper in continuare sa va vad in fruntea statului.
    Cu stima,
    N. Constantinescu

    • Nu cred ca il veti vedea, pentru ca Adrian Nastase e prea destept Si prea demn ca sa accepte sa le faca ghetele unor generali de carton.

  6. Noul an sa va aduca multa sanatate Dvs. si intregii familii , bucurii si belsug în casă. LA MULTI ANI !!

    joi, 31 dec. 2020, 12:47 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: ” Dragii mei prieteni, se incheie incă un an. > Fiecare dintre noi priveste in urmă inainte de a privi spre viitor. Eu am > impresia că am trăit intr-un SF si incă sper să mă trezesc. Imaginile > oamenilor cu măsti pe fată sau in costume de protectie, ambulan” >

  7. La multi ani tuturor! Din pacate, constat zilnic ca pe acest blog sunt multi vorbitori si pareologi si foarte putini faptuitori , adica acei creatori de plus. Daca nu stiti sa plantati un pom sau copac , daca nu stiti sa produceti hrana, daca nu stiti sa creati plusvaloare, daca nu stiti ce inseamna forte de productie,mijloace de productie, relatii de productie,forta de munca ,mijloace de munca , obiectul muncii, atunci munciti si invatati sau TăCETI DREACULUI! PAREOLOGILOR!

  8. La mulți ani, sănătoși si voioși împreună cu familia Dumneavoastră vă urez din toată inima, pe care o bucurați mereu cu oaza de inteligență și cultură aflată pe blogul acesta. Vă mulțumim pentru că ne arătați că mai sunt și Oameni pe aici. Vă așteptăm cu același interes și în anii ce vin.

  9. La mulţi, mulţi ani frumoşi, cu sănătate şi bucurii, dv şi frumoasei dv familii! Cu multă preţuire şi respect

  10. Câtă dreptate aveți. !
    Am avut ocazia să discut putin cu domnia voastră intr-o biserică din Brasov si din nou vă spun că regret că nu ați ajuns președinte.
    Dar , anul se încheie și poate vor veni vremuri mai bune.
    La mulți ani alături de cei dragi.

  11. Nelinistitoare și prea adevărată imagine a acestui an bezmetic care se încheie cu o vreme primavaratica mai apăsătoare prin nefirescul ei decât cel mai crâncen ger. Numai naivii cred într-o revenire la normalitate. Când e vorba de timp, orice revenire e posibilă doar în gând. De altfel însăși ideea de normalitate e sub tirul contestațiilor celor mai aberante cam de multișor. Cei din generația mea încă trăitori se apară de neliniștite înfricoșătoare ale acelui mâine în curs de a deveni azi cu versurile lui Blaga
    Încă un an, o zi, un ceas
    Și drumuri toate s-au retras
    de sub picioare, de sub pas.
    Încă un an și-un vis și-un somn –
    și-oi fi pe sub pământuri domn
    Al oaselor ce drepte dorm

    La mulți ani tuturor!

  12. Am aceiasi traire, ca traiesc intr-o lume post apocaliptica. O invatatura budista spune ca „devii ceea ce gindesti”. Intr-o alta dimensiune, s-ar putea afirma ca „esti ceea ce vei deveni”. Doar ca nu stiu daca mai avem timp sa devenim ceva…

    Sunt si semne bune si rele. Semnele bune ca s-au gasit destul de rapid vaccinuri anti COVID. Dar costul este urias, probabil mai scump decit a reconstrui dupa un razboi. Teroarea insa ramine, si populatia este cumplit afectata psihic, mental.

    Imi doresc in 2021 sa pot sa fac acest vaccin si sa ma reintorc acasa….

    La Multi Ani!

  13. Sper sa apuc.

    Scuze. Stiti eu am un ”
    Covid ca tot făceam glume de genul „primesc Covid in gazda contra febra de 38
    Ma rog febra am rezolvat-o cu paracetamol,aspirina,ceai fierbinte însă medicul meu mi-a zis sa fac test de covid
    Si cum era pozitiv m-a sfătuit să mă interne a ca nu se stie, sunt complicatii, sa primesc ajutor competent la timp.

    E asa ca m-am internat.
    Am „descoperit că brusc imi creste glicemia. Azi la 13:30era de 258. Deși o felie de pâine.ceva unt si niste, parca cas (nu era nici ca nici telemea de vaca. Nu era rea dimpotrivă ci doar fara identitate) 2feliute de mar.apa si un plic de amigo turnat în apa față zahar.

    Da 2t8 glicemia. Cică e normal ca e guvid. Dar eu zic ca mai sunt si glucocorticosteroizii care cresc glicemia. Si gluco ăștia sunt extrem de utili în cazurile de „sufocare”. Însă nu ai putea ca medic sa umbli si la meditația de diabet sau e mai bine? Ce?

    Na ca am o ușoară pani a. A da. Sunt cardiac. HTA, 2knfarctiri fibrilatie
    In ce stii din astea cardiace panica poate fi simptom!

    Cu ceva reticență mi ss-a a acordat o citire de tensiune- 140 cu 80 ritm 61.
    Sa fiu sincer tensiunea mai mare decât acasă
    Adica acasă- 1 5 litri de ceai negru catranit zilnic daca nu 2cl litri. Plus diverse începând cu vin si mergând la alea de 40
    Plus numa un pachet de tigari – in spital de 7 zile nu@ Da cică e normal sa am.tensiunea mai mare decât când fumam un pachet si băgăm niste distlst ..ca deh covid!
    Da mie testul mi s-a facut pe 23 … da nu ma întrebări cum ma simteam pe 22?
    Deci, câteva zile cu covid le-am.petrecut acasă…. făcând excese@ Si cu Hat la 13,6
    Adica ma interne ca sa pot capta ajutor la complicatii si? Si cică e normal?

    A da. A murit un cetățean.78 ani, kile suficiente.picioare edematoae,umflate,grele,reci.(l-am ajutat sa se culce)
    Omu se plângea că i-ar fi rau. Dar părea relativ binisor minus niste ramuri când se culca
    Da ma rog Covid ‘clasic respirator, da?
    Nota. Omu asa covid dar sunasem la 112 pentru inima! După 24 de ore l-au mutat. Ieri dimineață i-am trimis încărcătorul de la telefon. Azi dimineata am auzit ca a murit.

    Mda..Omu , care avea probleme cu cordul, s-a descurcat singur cu cutia lui de medicamente 24 de ore. Zicea ca nu e bine da asa e Covidu, da?

    Scuze imi este usor frica. Si de 2 zile sunt singur cuc in saloane.

    A da. Panica ca simptom. Scuze. Da daca va treziți noaptea speriați cu un sentiment acut de moarte ….112 aveti ceva cu inima! Daca aveti o nitroglicerina merge si preventiv

    În speranța că voi mai plictisi,
    Scuzele mele.

    La multi ani

  14. Ca de obicei sunteți un analist realist a situației României, lumii, aveți educația, informația și structura intelectuala de a înțelege ce se întâmpla cu noi înaintea multor muritori. Va urmăresc dincolo de omul politic Adrian Nastase, văd omul care a făcut onoare funcțiilor in stat, a rezistat in închisoarea “la ordin” se bucura de cele mai mărunte lucruri frumoase și viața de familie de la Cornu. Știu ca dacă ati afla inaintea noastră ce se întâmpla cu omenirea și ati gasi eventual o posibila soluție nu v-ar fi teama sa o expuneți aici.
    Va urez sănătate întregii familii!

  15. Sper ca în anul ce tocmai a venit să ne redobândim libertatea de a ne bucura live de albastrul și verdele acestei minunate planete..
    La Mulți Ani cu sănătate și cât mai multe împliniri.

    • In afara de bucuria albastrului si a verdelui planetei, mi-as dori ca-n anul ce tocmai am pasit, sa am parte de mai multi km de autostrazi, sosele expres sau o cale ferata competitiva pentru a ma bucura de albatrul si verdele din tara, c-avem har Domnului multe locuri superbe, insa prin grija politicului ageamiu si escroc moiritic nu ne putem bucura in timp util de superbitatea acestei tari numita Romania.
      La Multi Ani !

  16. LA MULȚI ANI! 2021 să fie un an mai bun, cu sănătate și bucurii alături de toți cei. Mereu cu încredere și liniște și cu D-zeu înainte.

  17. La multi ani! domnule ADRIAN NASTASE cu sanatate si sa mai scrii pe acest blog mai ales opiniile despre guvernanti,dar si despre PSD. Cu mult respect GG un leat de generatie.

  18. La cumpana dintre ani a avut loc un mic „razboi” al petardelor foarte zgomotoase si a artificiilor, iar din cauza interdictiilor de circulatie nocturne oamenii au fost mai linistiti si au urmarit programele tv. de revelion. O alta constatare, Nicusor & Co. au reusit sa asigure tuturor bucurestenilor agent termic si apa calda, deci daca se vrea se poate, insa in general nu se vrea.
    In incheiere, de Sf. Vasile, tuturor care-si sarbatoresc onomastica, La Multi Ani !.

  19. La multi ani !!!! Sa de a bunul Dumnezeu sa fim sanatosi si sa ne trezim la realitate. Credeti ca putem sa ne trezim?

  20. La multi ani, 2021! Privind in urma si inainte: Ganduri in prima zi

    Un An Nou 2021 fericit, cu multa sanatate, normalitate si unitate. Anul de care ne-am despartit a fost foarte greu pentru toti, in general vorbind, la scara globala. Cu pandemie, restrictii epidemiologice (si politico-medicale!), distantare sociala, carantinare. Relatiile internationale au fost puternic si repetat tensionate, cu provocari tendentioase si riscuri imense, care puteau lua turnuri incontrolabile, de anarhie si haos. Cu evenimente politice si climatice de criza, in care pe primul loc au fost si raman tentatiile globaliste ale suprematiei in Orientul Mijlociu si consumptia mediului inconjurator de catre corporatii, in numele exclusiv al profitului, fara nicio responsabilitate sociala sau ecologica. Aceste crize, efective sau potentiale, au suprasolicitat semnalele de alerta rosie, oricare putand fi ultimul, de dinaintea dezastrului. Beculetul rosu palpaie si in zona indo-pacifica, unde e in pregatire un periculos barlog geopolitic, de unde haitele vor pleca dupa prada.

    Au fost mari confuzii in alegeri electorale pentru unii si de directie pentru altii. O revelatie incredibila, care arata rolul cumplit al amagirii, ca atunci cand vraja se rupe si in locul fetei frumoase si bune vezi o vrajitoare hidoasa si rea, a fost data de spulberarea unor mituri privind un asa-zis monopol al libertatii, democratiei si drepturilor omului. Demararea pe finalul anului 2020 a campaniei fortate de vaccinari covid-19 scoate deja in relief, desi cu totul preliminar, intentii si rezultate din cele mai contradictorii. Pentru unii vaccinul a fost la fel de ucigas ca virusul, pentru altii Dumnezeu stie ce reactii morbide or fi mai tarziu! Nu mai este nicio indoiala ca urmarile letale si/sau handicapante ale vaccinarii pun in discutie sursa vaccinului. Cand ii privesti pe Anthony Fauci si pe Bill Gates, ale caror limbaje faciale si ale corpului nu inspira nicio incredere, si le analizezi declaratiile, ajungi repede la concluzia ca ei nu pot fi acuzati de buna credinta.

    In privinta romanilor, imi doresc ca noul an sa le aduca macar un pic de mai bine. Am insa mari temeri, vazand ca a aparut din nou stafia austeritatii si instrainarii avutiei nationale. L-am auzit si ieri pe ambasadorul american Zuckerman ca regulile nationale romanesti privind concurenta si piata “trebuie sa inceteze”. Calculul din spate este ca, in felul acesta, strategia globalista a tirbusonului, care patrunde progresiv in miezul natiunii, pentru a o lua sub control, nu va mai intampina nicio rezistenta. Va intra ca in branza. Fara moderarea umanizatoare de catre valori si norme, concurenta si piata neingradite devin brutalitate si jungla. Subtextul absolutizarii libertatii ascunde primatul puterii. E darwinismul selectiei naturale, adusa din lumea animala in cea umana, in domeniile concurentei si pietei. Speculatia e imbratisata de globalisti, care nu s-au desprins niciodata de regnul animal. Zuckerman le-a exaltat romanilor concurenta si piata libere, care in SUA nu mai exista. Ele au fost vandalizate de protectionismul lui Trump, de razboaiele sale vamale si comerciale.

    Trumpismul a reinventat capitalismul salbatic. Din aceasta recanibalizare a resurselor natiunilor, in zgomot de tobe propagandistice, zuckermania incearca sa faca o falsa melodie placuta urechilor romanilor, pe care o da la maxim pentru a acoperi glasurile protestelor, durerilor si saraciei. Un lucru imoral, imposibil si inacceptabil. Companiile publice romanesti “trebuie să facă subiectul privatizării”, a mai dat ambasadorul un “ordin”, cu gandul nemarturisit la aceeasi metoda a sfredelului, de patrundere cat mai adanca, care sa faca posibila luarea in posesie globalista a avutiei natiunii. Proprietatea publica si privata alcatuiesc un tot – proprietatea nationala. Suveranitatea asupra proprietatii nationale si statul de drept impun cu tarie, si in 2021, ca selectia si accesul investitorilor pe piata noastra se fac dupa legile noastre. Libertatea Natiunii inseamna ca Natiunea sa dispuna, nu sa se supuna.

    Privind recentele noastre alegeri parlamentare si structura noii coalitii de guvernare, am de asemenea indoieli serioase referitoare la reprezentativitatea unui scrutin in situatie de alerta, cu cea mai mica participare la urne, si la longevitatea noii formule de putere. Disparitia a trei partide noi din Parlament si neincluderea la guvernare a partidului care a castigat alegerile au creat o falie miscatoare de frustrari politice si nemultumiri sociale. Alegerile si coalitia nu cred sa reziste dincolo de orizontul noului an. Cred ca unitatea, pe care am evocat-o in primele randuri, are nevoie de un alt tip de aplicare. Sa nu mai fie o unitate a opozitiei in lupta pentru castigarea puterii, ci o unitate pentru castigarea libertatii. Tuturor fratilor mei intru credinta si libertate, la multi ani!

  21. Cred că românii știu să pună întrebări, nu asta este problema. Din zece proaste, cu siguranță se nimerește și una bună.
    Dar știm noi CUI să-i adresăm întrebările, cu (cel puțin) speranța că vom primi răspunsurile potrivite ?
    De exemplu, eu aș formula întrebarea: ,, Contractele de achiziție cu dedicație de echipamente militare și participarea cu trupe la operațiuni externe sporesc securitatea României și protecția nivelului de viață al romanului ?”
    Pe cine să întreb, domnule prim ministru ?

Lasă un răspuns