Crăciunul – la Cornu si la Bucuresti

Din ratiuni logistice, anul acesta, Dana cu mine, cu Mihnea si cu Corina am serbat Crăciunul la Cornu iar Andrei cu Bianca, cu Nicolas si cu Filip, la Bucuresti.

Am comunicat live momentul in care nepotii au deschis cadourile după ce au aflat cum a ajuns Mosul de pe terasa blocului, cu liftul pana in casa la ei. Copilaria seamănă putin cu campaniile electorale – in care ne place să ascultăm povesti.

22 de gânduri despre “Crăciunul – la Cornu si la Bucuresti

  1. Sfintele Sărbători de Iarnă să vă aducă și să ne aducă tuturor protecția divină și să dea aceste națiuni înțelepciune! Să fie pace și armonie între oamenii acestei țări, iar pe cei care, temporar, se află la conducerea Țării să se lecuiască de lăcomie, ipocrizie și trădare! La mulți ani!

  2. Vă pup pe toți, mici și mari, de la București și de la Cornu.
    (vă rog să nu vă supărați că mi-am luat libertatea asta, dar îmi placeți toți atât de mult, că nu ma pot abține).

  3. Sarbatori cu fericire, bucurie si sanatate va doresc ! La multi ani !
    Sa speram ca piramida de management a lumii se va zdruncina si se vor reaseza evenimentele mondiale chiar daca au reusit inlaturarea lui Trump.

  4. INDIFERENT DE RATIUNI LOGISTICE , SI DEOPARTE SI DE ALTA , SARBATORIREA CRACINULUI SI NU NUMAI ESTE ACEIASI , CU TOATE CA NEPOTEII , IN OPINIA MEA, SE INTREABA, MIRATI, UNDE OARE SUNT BUNICII?…

    DUPA CUM SE POATE VEDEA, FAMILIA DOMNULUI PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE RAMANE O FAMILIE DEOSEBITA, OFERINDU-NE SPERANTA, PENTRU VIITOR SI IMAGINEA VIZOALA , A INTREGII FAMILII.

    LA MULTI ANI, PENTRU INTREAGA FAMILIE !

    PS CORECTA REMARCA…DIN PACATE ,MAI ALES ACTOALE-LE CAMPANII ELECTORALE, AU DEVENIT POVESTI, PENTRU CEI CARE , CU A LE LOR VARSTE , AU RAMAS INCA COPII!

    PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE ROMANUL POLITICIANUL AUTENTIC!

  5. Multă sănătate și numai bucurii vă doresc din toată inima! Crăciun fericit și binecuvântat! 🥃🍸🍧🎂🍰🥂

  6. SĂNĂTATE, FERICIRE, NOROC ŞI UN AN MAI BUN, PENTRU DVS. ŞI PENTRU TOŢI CEI DRAGI DVS. SĂRBĂTORI FERICITE ŞI LA MULŢI ANI!!!

  7. In lumina marelui praznic al Nasterii Mantuitorului Dumnezeesc, la ceas de mare taina si sarbatoare, asezati in candela timpului smerenia noastra a romanilor rugaciunea ca Dumnezeescul Prunc Iisus Heistos sa inmulteasca darurile in viata dumneasvoastra spre mantuire. Va dorim sa petreceti Sfintele Sarbatori ale Craciunului, ale Anului Nou si al Bobotezei cu pace si liniste, cu sanatate deplina si-n toata vremea. Anul care vine,2021 sa va fie luminat si de alese bucurii incununat! La Multi si Fericiti Ani! Familia Mircea, Paula, Cezar si Decebal-Botosani. Ce bine ar fi daca Craciunul ar veni in fiecare zi!!!

  8. Sa pare ca nu conteaza „asezarea” geografica, Mosul si Rudy stiu unde trebuie sa vina, nu rateaza aterizarea. Intotdeauna povestile spuse frumos, cu talc, convingere si bun simt, pentru copii si oameni maturi au un efect ca-n povesti.

    Sarbatori Fericite si un An Nou 2021 cu sanatate, echilibru si sperantele sa se infaptuiasca.
    La Multi Ani !

Lasă un răspuns