29 de gânduri despre “Un colind de Crăciun!

  1. Crăciun fericit! 

    Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe joi, dec. 24, 2020 la 18:53, ADRIAN NĂSTASE a scris: #yiv2415000077 a:hover {color:red;}#yiv2415000077 a {text-decoration:underline;color:#0088cc;}#yiv2415000077 a.yiv2415000077primaryactionlink:link, #yiv2415000077 a.yiv2415000077primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv2415000077 a.yiv2415000077primaryactionlink:hover, #yiv2415000077 a.yiv2415000077primaryactionlink:active {background-color:#11729E !important;color:#fff !important;}#yiv2415000077 WordPress.com | Adrian Năstase posted: „Dragi prieteni, Sărbătoarea nasterii lui Iisus să va incredinteze că există, intotdeauna, sperantă iar anul care vine să vă umple inima de bunătate, iertare si iubire.” | |

  2. Asemenea vă dorește, cu asupra de măsură,
    Mircea Cornișteanu

    Trimis de pe iPhone‑ul meu

    Pe 24 dec. 2020, la 18:53, ADRIAN NĂSTASE a scris:

    
    Adrian Năstase posted: ” Dragi prieteni, Sărbătoarea nasterii lui Iisus să va incredinteze că există, intotdeauna, sperantă iar anul care vine să vă umple inima de bunătate, iertare si iubire. „

  3. cRACIUN FERICIT FAMILIEI nASTASE!sUNTETI SI VETI RAMANE PENTRU TOT MAI MULTI ROMANI UN MODEL DEMN DE URMAT SI VETI RAMANE IN AMINTIREA ROMANILOR CA,CEL MAI BUN PRIM MINISTRU.

  4. Asemenea si Dvs.

    joi, 24 dec. 2020, 18:54 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: ” Dragi prieteni, Sărbătoarea nasterii lui Iisus să > va incredinteze că există, intotdeauna, sperantă iar anul care vine să vă > umple inima de bunătate, iertare si iubire. ” >

  5. Va multumesc pentru crestinestile urari !La randul meu va doresc Sarbatori Luminate si binecuvantarle acestei importante perioade sa va aduca noi sperante,si impliniri!Craciun fericit!

  6. Cu tot respectul, domnule Adrian Năstase, eu zic că de prea multă iertare dă dovadă acest popor al nostru, prea are memoria scurtă. Scriu aceasta ca unul care a fost în stradă în 22 decembrie 1989, unul care deplânge sacrificiul acelor tineri minunați, sacrificiu pe care îl uită mult prea mulți români. Nu merităm acel sfânt sacrificiu, stimate domnule, pentru că l-am pângărit prin eterna noastră uitare și iertare.

  7. IN PRIMUL RAND ESTE UN PAS IMPORTANT , PENTRU VIITOR, REFERINDU-MA LA AVOCATII CARE AU PROTESTAT, COMBATAND DICTATURA SISTEMULUI POLITIC, ACTOAL, LA NIVEL INALT.

    UN GEST DE SOLIDARITATE CE SE POATE ACCENTUA DACA, MAJORITATEA CELOR CARE REPREZINTA JUSTITIA , VOR CONSTIENTIZA CAT DE NEBENEFICA ESTE INFILTRAREA SISTEMULUI POLITIC IN JUSTITIE.
    ( SA SPERAM, INTR-O MAI MARE UNITATE IN VIITOR! )

    IN AL 2-LEA RAND , REFERITOR LA GRESELILE FOSTULUI PRESEDINTE LIVIU DRAGNEA , ELE NU AU FOST INFPTUITE ATAT DE GRAV IN INTERIORUL PSD , CAT IN AFARA , DANSUL IGNORAND, VICLENIA LUI BASESCU, CEL CARE IN OPINIA MEA, A FOST INITIATORUL , CA SI ALTE „INITIATIVE”, INDEPARTARII DIN SISTEMUL POLITIC CAT SI ANTERIOAREI CONDAMNARI, PE CARE DOMNUL LIVIU DRAGNEA O SUPORTA.

    DIN PACATE, CAND DORESTI SA TE AVENTUREZI , INDEPARTANDU-I PE ALTII, CRZAND IN PROMISIUNI… CADESTE DE TREI ORI, INAINTE DE A TRADA !.. ( SINCER GANDIND, A SUPORTA O CONDAMNARE CU A LE EI ASPECTE NU ESTE USOR , DAR SA SA FI INCREZATOR IN CEL CARE S-A DOVDIT A FI UN, SACAL UMAN, ESTE DE NECONCEPUT! TOT SINCER, NU-L CREDEAM PE DOMNUL LIVIU DRAGNEA A FI, ATAT DE NAIV! )( II DORESC DIN SUFLET SA TREACA CU BINE ACEST ASPECT, NEFAST, AL EXISTENTEI SALE !)

    IN AL 3-LEA RAND , NEPOTII DOMNULUI PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE, AU SI ALTE CALITATI , INCA NESTIUTE, OFERINDU-NE UN SPECTACOL IN CARE COLINDELE NATIUNII ROMANE SUNT MEMORATE LA O VARSTA FRAGEDA.( ACEST ASPECT, BENEFIC, NE POATE OFERI, IN VIITOR, SPERANTA REVENIRII LA AUTENTICITATEA, INDENTITATII, POPORULUI ROMN! )

    PS A FI BUN, INSEAMNA A IERTA , A IERTA, INSEAMNA A IUBI! ( DIN PACATE ACESTE TREI ASPECTE AU FOST SI SUNT DESRADACINATE, NECONTENIT, DIN GINDIRILE FINTELOR UMANE, IN TOTALITATEA LOR , IN ASA FEL IN CAT INERESUL SI URA, UNOR „SPECII UMANE”, SA EXISTE!

    LA MULTI ANI, DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE , MULTA SANATATE , IMPLINIREA DORINTELOR SUFLETESTI ALATURI DE FRUMOASA , DESTINATA, FAMILIE!

  8. Asemenea si pentru familia dumneavoastra!

    Trimis de pe iPhone‑ul meu

    > Pe 24 dec. 2020, la 18:53, ADRIAN NĂSTASE a scris: > >  >

  9. Va multumim foarte mult pentru caldele dumneavoastra urari si va dorim si noi multa sanatate, bucurii si realizari deosebite pe toate planurile, sarbatori fericite si un An Nou 2021, mult mai bun si mai rodnic decat cel care se incheie acum.
    Cu prietenie,
    Fam. Rodica si Emil Patrichi

  10. Credința face posibil orice. Speranța ne dă putere să continuăm. Dragostea face ca orice să fie frumos. De Crăciun, vă urez să aveți toate aceste ingrediente. Crăciun fericit !

  11. Super pushtanii 🙂 The circle of life….

    Ca tot vorbim aici de spiritul crestin al iertarii: il iert pe Viktor Orban ca nu a semnat scrisoarea de sustinere a Maiei Sandu, semnata de presedintii Romaniei, Poloniei, Cehiei, Estoniei, Lituaniei si Letoniei. El e fericit ca in Guvernul Romaniei sunt multi maghiari, si cu asta, basta, sa nu ii supere pe rusi cu semnatura pe o scrisoare de sustinere a intereselor romaneshti. Iertam, dar nu uitam…

    https://www.mediafax.ro/externe/sapte-presedinti-de-state-din-europa-centrala-si-de-est-declaratie-comuna-de-sustinere-pentru-maia-sandu-19816656

  12. Un Crăciun fericit și binecuvântat de Lumina Divină a Nașterii Domnului Nostru Iisus Christos! Tot binele și toate cele bune la toți cei dragi! Doamne ajuta! La mulți ani in 2021!

Lasă un răspuns