Coronavirusul se suspendă duminică

Iohannis a anuntat „indulgente” pentru duminică. Dacă mergeti la vot, coronavirusul nu o să vă atace. Puteti iesi din casă, chiar in localitătile carantinate. Nu la biserică. V-a deschis si pietele. V-a inaugurat o bucătică de autostradă care, e adevărat, s-a fisurat a doua zi. V-a terminat cu un an mai devreme un stadion pentru că rugbistii ardeau de nerăbdare să joace pe zăpadă. V-a făcut mai putine teste ca să vă dea un sentiment de optimism in legătură cu imbolnăvirile. Cu mortii s-a descurcat mai greu. Numărul lor a continuat să crească. V-a făcut să uitati de incendiul de la Piatra Neamt, vorbindu-vă despre vaccinul care va izbăvi poporul anul viitor. S-a angajat că va incuraja competenta si, de aceea, a decorat o consilieră de minister care a vândut „cu pasiune” detergenti. V-a spus deja, inaintea votului, chiar si inaintea STS-ului, cine va castiga alegerile si, mai ales, cine nu trebuie să le câstige. Nici măcar presedintele Rusiei nu ar fi ajuns la o astfel de performantă.

„România normală” incepe să se contureze. Deficit bugetar de aproape 10%. Deficit comercial, anul acesta, de 18 miliarde de euro. Nivelul datoriei publice aproape de nivelul maxim admis de 60%. „Reziliență” – ce mama dracului! Incepem să stăm cu sapca in mână la bunăvointa Bruxellles-ului pentru fonduri supuse, din nou, „conditionalitătii democratice” , respectării statului de drept. Adică, dacă jandarmii din Franta iau la bastoane pe cei care nu respectă regulile, ai nostri să n-o facă.

Asa că, nu-i asa, aveti destule motive să-l mai votati incă o dată pe Iohannis si guvernul lui. Dacă veti vota cum trebuie, veti avea ca bonus si câtiva ministri USR.

Eu nu voi vota. Am incă acea interdictie, stabilită de Băsescu si oamenii lui, care se va incheia doar anul viitor (asta nu inseamnă neapărat că vom avea alegeri anticipate).

Pentru alegerile de duminică, sper că v-a enervat suficient Iohannis ca să mergeti la vot si să votati cu PSD, sperând că la congresul din primăvara viitoare, partidul va sti să-si adauge un mesaj modernizat de stanga si un mesaj national mai puternic. Si să-si intărească echipa de lideri. Si să valorifice activitatea departamentelor si a ISD.

Duminică iesiti la vot si votati impotriva lui Iohannis, votati PSD!

31 de gânduri despre “Coronavirusul se suspendă duminică

  1. Mare farsor, mare gogoman: De la ce si de ce ambasadorul globalist vrea sa ne abata atentia?

    De sarbatoarea nationala, farsorul sef al ambasadei globaliste ne-a repetat pentru a nu stiu cata oara, crezandu-ne probabil niste gogomani, ca Statele Unite ale Americii (SUA) vor sprijini Romania sa ajunga „lider regional si european”. In mod evident, este o amagire sfruntata. Nu e cazul sa aducem in discutie indicatori si clasamente de mare putere. Or sa ne tanguim ca economic ne taram la coada Uniunii Europene, departe cu mult de locul sapte pe care il detinem prin clasificarea dupa suprafata si populatie. Sunt fapte arhicunoscute. Cu adevarat preocupante sunt intentiile din spatele stereotipei vocalizari diplomatice. Care e codul lui Zuckerman? O prima talcuire este ca atunci cand Globalismul lauda o Natiune aceasta este pe drumul gresit, iar cand o critica, este pe drumul cel bun. Lauda din cazul de fata consta in „acoperirea” Romaniei cu promisiuni globaliste de „”maretie”. La aceasta se adauga un indiciu specific temeinic, ca este vorba de o tactica de abatere a atentiei dinspre inauntrul spre in afara Romaniei. De la ce vrea globalistul Zuckerman sa ne abata atentia in afara tarii? Dovada temeinica in care aflam raspunsul este ca Romania nu este stapana pe sine insasi, nu este suverana in privinta deciziilor sale politice si a resurselor sale nationale. O Natiune care nu dispune liber de politica sa si de resursele sale nu se poate afirma in exterior. Progresul e o functie a Libertatii. Lideromania regionala si europeana cu care ambasadorul globalist incearca sa ne imbete este o gogomanie. Un mesaj caragialesc nemuritor merita actualizat: Nu voi, stimabile, să ştiu de America d-tale, eu voi să ştiu de România mea şi numai de România… Progresul, stimabile, progresul! El incepe cu dreptul de a fi stapan la tine in tara! *** O selectie adaptata din pamfletul antimonarhic „Mare farsor, mari gogomani”, de Ion Luca Caragiale, sugestiva pentru un pamflet antiglobalist: Un comediante de bravura/ Joacă de aproape unu ani,/ Făcând enormă tevatură/ În fața unor gogomani./ Dibaci, sub latele-i pometuri,/ Ascunde un talent îngust,/ Jucând cu-aceste marafeturi/ Aceeași farsă de prost-gust./ Întâi, cu toții, zi și noapte/ L-au miruit pe-acest farsor/ Cu ouă moi și mere coapte/ Dar el a fost nepăsător./ L-au bestelit. Ce nu-i făcură?/ De la tribuna au vrut să-l dea…/ Aș! răbdătoarea creatură/ Că nu-nțelege se făcea./ Primea zâmbind fluierătura;/ În dreapta si in stânga saluta/ Și grav, bravând huiduitura,/ Rolul inainte isi juca. (…).

  2. Covidul va sta acasă pe 6 decembrie
    Că și Covid-ul este politruc
    M-am lămurit făcând un exercițiu
    De logică, aflând că nu-i un truc
    Și că la vot… acceptă-un armistițiu!

  3. Dacă mergeti la vot, coronavirusul nu o să vă atace.

    Va rog frumos… coronavirusul meu nu o sa va atace.
    Al meu, la fel ca si guvernul meu, parlamentul meu si asa mai departe.
    Ăla de la PSD e periculos. Si antisocial. Al meu nu. Şade mumos la alegeri.

  4. DA VOTAM PSD CARE A FACUT CEVA PT TARA NU CU HOTUL DE CASE CARE ESTE PREMIERUL TARII SI NI SA ACRIT DE FATA LUI SI PARUL ALA NEVOPSIT PT CA NU ARE TIMP SASUL PT CA UMBLA PE AUTOSTRAZI CU DULAPUL  DUPA EL CA NU ESTE IN STARE SA TINA O CONFERINTA DECIT DACA CITESTE.VOTAM IMPOTRIVA  LUI PRECAUTTTTTTTTTTTTTT

  5. ATAT DE DORNIC SUNT SA VOTEZ, SA-MI EXPRIM PRIN VOTUL MEU, (INCLUSIV RUDELE, PRIETENII SI NU NUMAI …) DORINTA MULT ASTEPTATA DE A REVENI LA O NORMALITATE ,REALA, TREPTAT, IN URMA SHIMBARII ACESTOR „POLITICIENI”CE REPREZINTA GUVERNUL ROMANIEI SI NU NUMAI PE ” DANSII”!

    UNII MA VOR CREDE ALTII NU . LE SPUN CU SINCERITATE, FARA A AVEA UN INTERES… CA UNEORI FIINTA UMANA , DORINDU-SI CU ARDOARE INDEPLINIREA UNUI GAND , CONFUNDA FARA SA VREA, SCURGEREA TIMPULUI CU A LE SALE ZILE …

    M-AM DESTEPTAT DIS DE DIMINEATA , LASAND LA OPARTE PROBLEMELE ZILNICE , SA MA DUC SA VOTEZ , FARA A CONSTIENTIZA CA DEFAPT ASTAZI ESTE 5 DECEMBRIE . NU ESTE O RUSINE , ACEST ASPECT SE POATE INTANPLA FIECARUIA DINTRE NOI , MAI ALES, A CELOR CARE, SE CONSIDERA ROMANI AUTENTICI , CE NU IGNORA TRECUTUL . ACELE TRECUTURI CU A LE LOR PERIOADE IN CARE FIINTE UMANE DEVOTATE PENTRU DREPTATE…SI -AU SACRIFICAT LA RANDUL LOR, VIATA, LASAND IN URMA LOR PARINTII, SOTIILE , COPII!…

    OARE CATI DINTRE NOI , INDIFERENT DE OPTIUNI, ISI MAI AMINTESC DE ACESTE ASPECTE, EVENIMENTE A LE TIMPURILOR TRECUTE? … ( IN OPINIA MEA UN NUMAR INFIM!..)

    OARE CATI DINTRE NOI CONSTIENTIZEAZA CE INSEAMNA DUREREA ACELEI CLIPE , CU A LE SALE MINUTE… IN CARE ACESTI EROI DE NATIONALITATE , ROMANA , AU SIMTIT SI TRAIT TRECEREA DE LA O FINTA IN ALTA FIINTA ,FARA A AVEA PUTEREA , DESTINUL, DE A NE SPUNE! …

    OARE CATI SUNT DINTRE NOI , NEPASATORI , IGNORAND SI CATI SUNT CEI CARE SIMNT SI RESPECTA , ACESTE ASPECTE. ( TOT IN OPINIA MEA , CAND OMUL, NU SIMNTE DUREREA CELUI DE LANGA EL, IGNORAND , NEPASAREA, DEVINE MULT MAI VIZOALA DE CAT A CELORA CARE O SIMNT ! )

    SA SPERAM CA MULTI ROMANI, VOR CONFUNDA ZIUA DE 5 DECEMBRIE CU ZIUA DE 6 DECEMBRIE …ASA CUM AM CONFUNDAT-O EU, CU DORINTA NEMARGINITA DE A SCHIBA DESTINUL ACESTEI TARI SI NU NUMAI!…( VA GARANTEZ DARAGI ROMANI CA, NU ESTE UN ASPECT RUSINOS! )

    Pentru domnul ADRIAN NASTASE , ROMANUL, POLITICIANUL CE UNEORI NU A FOST INTELES!…

    ( FOTOGRAGIA …TIMPULUI TRECUT, EXPRIMA SI EXPRIMA, INCONTINOARE, DORINTA, DOMNULUI ADRIAN NASTASE DE A FI MEREU ALATURI DE ROMANI!)

    PS DIN PACATE, A DEVENII TARA EUROPEANA , ESTE USOR… A CUMOASTE REALITATEA, PENTRU A DEVENI TARA EUROPEANA, ESTE GREU. ( TOT DIN PACATE CEI DOI , UNUL CARE A RANJIT IN TRECUT SI ALTUL…CEL CARE DA CONTINUITATE RANJETULUI , AU FACUT IN ASA FEL INCAT, MAJORITATEA ROMANILOR, SA IGNORE CU BUNA STIINTA, VALORILE UMANE A LE POLITICII ROMANESTI SI NU NUMAI!

  6. La vot, românilor, profitați de faptul că virusul chinezesc s-a speriat de campania globală de imagine făcută inamicului său, vaccinul occidental, chiar înainte de nașterea cu acte în regulă a acestuia din urmă. Doar așa se explică platoul ușor regresiv prezentat publicului de păpușarii lui KWI.
    Eu vă mai propun să rezervați și să plătiți de pe acum bilete de vacanță în locații cu parfum mediteranean sau în insulele oceanice aflate sub control euroatlantic.
    Eu îmi propun un obiectiv mai ambițios: O călătorie în Canada, prin comunitățile de români din Toronto și Quebec. Dacă, nu, mă gândesc, alternativ, la locurile sfinte ale creștinismului din Ierusalim. Oare dacă prezint la avion dovada că m-am vaccinat neobligatoriu cu Sputnik V cumpărat dintr+o țară a UE (de exemplu Ungaria), mă prmesc ăștia ? (Z)

  7. Stimate Dl Prim Ministru, v-am admirat in multe dati si am apreciat anumite din luarile d-vstra de pozitie, si am fost ani la rindul un entuziast vizitator si participant al evenimentelor Fundatiei Titulescu unde am si contribuit financiar in perioada regimului Basescu, atunci cind hoardele pediste incercau sa acapareze cladire. Nu pot fi de acord cu dumneavoastra astazi cind ati introdus un total non-subiect, si anume stadionul national de rugby, fiind si un pic ironic la adresa sportivilor din rugby in agenda d-vstra electorala. Faptul ca d-vstra sprijiniti un partid, sau ca sunteti impotriva altui partid, e parte din libertatea de opinie pe care o are fiecare din noi. Faptul ca d-vstra vi s-a luat dreptul la vot pe o lunga perioada de timp este de asemenea condamnabil. Dar stadionul national de rugby nu-si are locul in argumentatia d-vstra, iar eu protestez fata de folosirea acestui subiect in scopuri electorale. Ca si mine, multi suporteri ai sportului cu balonul oval, precum si fosti sportivi, protestam in aceste zile impotriva initiativei actualului ministru al sportului de a permite cluburilor de fotbal sa joace pe acest stadion, de parca nu ar exista multe alte stadioane dedicate fotbalului, acesta fiind singurul stadion dedicat rugby-ului.

    Sunt dezamagit d-le Prim Ministru, sunt dezamagit

      • Tot din cauza presiunilor lui Iohannis, in salonul respectiv, din spitalul din Piatra Neamt, au fost introduse prea multe tuburi de oxigen si DIN ACEST MOTIV a avut loc acel incendiu ingrozitor, de ziceai ca arde aerul. Toata lumea stie ca oxigenul e inflamabil, dar nimeni nu stie CIT de inflamabil. E suficient sa deschizi robinetul unui tub de oxigen cu mina murdara, unsuroasa, ca sa ia foc. Da, da, nu va mirati. Stiu toate astea de la un doctor. Dar presa nu a spus nimic, desi SE STIA adevarul. Imbecilul de la Cotroceni da indicatii pretioase in toate domeniile, inclusiv in domeniul sanitar. DE CE NU SE SPUNE ADEVARUL? Daca era PSD la putere, cind a avut loc incendiul, iar zicea ca a fost din cauza „incompetentei PSD-ului”, ca sa mai faca ceva capital electoral. Pai sa nu-ti vina sa-l omori, pe ticalos?

  8. Da, votăm împotriva lor , clar! Dar PSD nu mai are oameni de valoarea DVS, lideri adevărați. Când îmi aduc aminte numele celor din perioada dvs și valoarea lor, îmi vine să plâng!

  9. Autostrada era buna…cred ca s-a fisurat de la pupitre. Prostia se masca pana de curand cu ochelari, acum e cu pupitru. E si un aspect pozitiv, nu se mai vad mainile tinute standard, de toata echipa: impreunat, pe burta, in forma de vulva.

    Coronavirusul e de stanga, facut de chinezii comunisti. Nu poate afecta votantii de dreapta. Cei care voteaza stanga sa stea acasa. E bine totusi ca trec alegerile, deoarece o vor lasa mai moale cu vaccinul. Am deja senzatia ca poate veni din spate Tataru cu o seringa, sa ma vaccineze, cand nici nu ma astept.

    Sunteti optimist in privinta congresului PSD. Dupa guvernul meu, parlamentul meu, CSM-ul meu, urmeaza congresul meu. Congresul meu ar putea reuni toate formatiunile politice reprezentate in parmamentul meu. Si gata, am fi, in sfarsit, integrati.

  10. Domnule Premier, va rog sa ma lamuriti intr-o problema: guvernul meu si parlamentul meu implica “bugetul meu”? Daca da, taxele la “bugetul meu” ar trebui poate redenumite in biruri sau tribut?

  11. „’România normală’ incepe să se contureze. Deficit bugetar de aproape 10%. Deficit comercial, anul acesta, de 18 miliarde de euro. Nivelul datoriei publice aproape de nivelul maxim admis de 60%. ‘Reziliență’ – ce mama dracului! Incepem să stăm cu sapca in mână la bunăvointa Bruxelles-ului pentru fonduri supuse, din nou, ‘conditionalitătii democratice’, respectării statului de drept.”

    Da, am auzit și eu, alatăieri, cum îl pupa în cur Ludovic Orban pe Iohannis, pentru că a mai îndatorat România cu nu știu câte miliarde, și cum lăuda chestia asta ca pe „o realizare excepțională a președintelui”. Problema nu-i aici. Că, din 1996 (prima dată când a pus gheara pe putere) încoace, „dreapta” s-a dovedit de o incompetență cronică și catastrofală pe plan economic, adăugând apoi, la incompetența asta, sub Băsescu și Iohannis, și nimicirea adevăratului stat de drept, e absolut evident. A devenit o regulă, cu care trebuia să ne obișnuim de mult. Problema sunt alegătorii, care, totuși, în ciuda tuturor evidențelor, nu s-au convins de lucrurile astea în număr suficient pentru a vota permanent, în proporție de 85%, cu PSD-ul.

    Le-am atras nu o dată atenția băsescopaților (adică nu numai susținătorilor lui Băsescu, ci și ai lui Iohannis, tuturor celor imbecilizați, o dată pentru totdeauna, de cretinismele simpliste cu „comuniștii” și „corupții”) asupra faptului că, de câte ori guvernează, PSD-ul face – cf. FMI și altor organisme internaționale – cea mai mare creștere economică din UE, în vreme ce „dreapta” distruge economia sistematic. Știți care e răspunsul stas al acestor idioți? „PSD-ul a făcut creștere economică îndatorând țara, îndatorându-i pe copiii și pe nepoții noștri”. Inutil să le explici acestor cretinoizi că nici o creștere economică nu se face luând bani cu împrumut, ci făcând bani.

    Relativ recent, am tras același semnal de alarmă pe pagina de Facebook a acelui oligofren de Narcis Eugen Herescu, care, pe vremuri, provoca mereu aici, sub numele de „Contele”, apoi de „d’Artagnan”. Dobitocul a criticat PSD-ul pentru că ar fi cerut guvernului să majoreze pensiile și salariile, fără să țină seama de deficitul bugetar. Și atunci eu i-am scris: „Cât de handicapat mintal trebuie să fii pentru ca, în loc să-i critici pe cei responsabili de deficitul bugetar, să-i critici pe cei care critică deficitul și care, când guvernează ei, fac cea mai mare creștere economică din UE?”. Bineînțeles, răspunsul stas a venit negreșit: „PSD-ul face creștere economică îndatorând țara”. Credeți că, acum, Narcis critică împrumutul de miliarde contractat de regimul Iohannis-Orban? Nu, repetă ca un papagal (cum făcea pe vremuri cu Băsescu) că e o „realizare excepțională”. Împrumuturile astronomice îl deranjează numai când sunt făcute de PSD și sunt închipuite. Când sunt făcute de „dreapta” și-s reale, le aplaudă o dată cu regimul care se aplaudă.

    Acum: Narcis Eugen Herescu este exponențial pentru băsescopații imbecilizați pentru totdeauna, ei și copiii cu care veneau la proteste. Și sunt tot mai mulți. Deci problema nu e mereu catastrofala „dreaptă”. Problema sunt cretinoizii agresivi care votează iar și iar cu ea, pentru a lupta contra „penalilor” și-a „comuniștilor”. Sunt indestructibili, sunt din ce în ce mai mulți și își imbecilizează, la rândul lor, progeniturile.

    And that’s the way it is, cum ar încheia Walter Cronkite.

    • E … ar mai fi ceva cu cheltuielile lui Citu…
      Iote un domeniu cu eu, in mod „scanda;los” sunt de acord – inzestrarea armatei cu echipament .
      Dar titusi, TOTUSI ce ************************** (referiri neaose materno-religioase) , cum sa faci plata in avans ?
      Banii inainte ca la .. curve ?!!!

      Pi o domenii din astea se discuta guvern al guvern, se discuta finantari, compensatii samd .
      Noi dam banii inainte!!!

      Ce naiba suntem „aliati strategici” sau centuristele balcanilor?

      • Si nu numai ca dam banii inainte, dar trebuie sa ne intrebam si CE arme cumparam. Am putea cumpara arme la fel de bune, poate chiar mai bune, la un pret (mult) mai mic. Dar ni se impune sa cumparam in exclusivitate de la SUA. Ba, uneori, ni se baga pe git si niste vechituri la mina a doua (nave, avioane F16), desi am putea cumpara chestii noi, la un pret mai mic.

        Au iesit, mai demult, la iveala, niste stenograme, de cind a fost suspendat prima oara Basescu, in 2007. Rapoartele ambasadorului SUA catre superiori. Intr-unul din ele, zicea ca „pentru noi e bine sa fie Basescu presedinte, pentru ca PSD vrea sa bage tara in sfera de influenta a Rusiei (pina si ambasadorul SUA a fost imbecilizat de propaganda „dreptei”) si Basescu a promis ca va cumpara avioane de la noi, in timp ce Melescanu (fost ministru al apararii) a facut un contract cu suedezii”.

        Cind s-a dus Iohannis in SUA, imediat ce a ajuns presedinte, de ce s-a dus? Tot ca sa ne bage pe git vechiturile lor. A venit de-acolo cu un contract nou-nout, in urma caruia ne-au vindut, pe bani grei, rablele lor.

      • Nici măcar nu sunt armele românilor, sunt tot ale partenerului strategic, atunci când primim ordin să ne deplasăm trupele pe coclauri îndepărtate, pe post de carne de tun.
        Ne vedem .. în Iran ? Mai știi ? Dar dacă da, să pregătim din timp, nu atât paturi ATI, cât sicrie și medalii..

      • Mi-aduc aminte ca a fost cea mai mare si mai costisitoare achizitie de arme din istoria Romaniei. S-a votat in parlament. PSD a votat pentru. A doua zi, trebuia sa se voteze daca Kovesi va fi demisa sau nu. Ce credeti? SUA au fost recunoscatoare PSD, ca a votat pentru achizitia de arme? Nu, din contra. A aparut ambasadorul SUA si a spus „sa avem grija cum votam, daca vrem ca SUA sa pastreze parteneriatul strategic cu Romania”. La asta folosesc si au folosit dintotdeauna coloniile americane din America Latina, Asia, tarile arabe si, mai nou, Europa de est: la imbogatirea unor oameni de afaceri americani care sint adevaratii conducatori ai SUA. Si care, cind nu fura resursele naturale ale tarilor respective, le baga pe git produsele lor.

        Cu citiva ani in urma, am fost la un miting aviatic cu unchiul meu (inginer de aeronave). Cu aceasta ocazie, l-am intrebat: „Rusii mai fac avioane?”. „Da”, mi-a raspuns. „Si reusesc sa tina pasul cu americanii?”, l-am intrebat din nou. „Ce fac ei e peste ce fac americanii.”, mi-a raspuns el perfect serios. Si sint convins ca costa si mai putin. Dar e mai bine sa cumparam F16 la mina a doua, nu? Pentru ca:

        1) Daca am cumpara de la rusi, automat am reintra in sfera de influenta a Rusiei;

        2) Trebuie sa respectam standardele NATO.

        Pai nu era mai bine fara NATO (a propos, de Gaulle a scos Franta din NATO, in 1965)? Eu zic ca era mai bine. Vezi Doamne, vor sa ne-atace rusii si ne apara ei. Cacat!

    • Pe romani nu-i intereseaza economia si nivelul de trai, ci „lupta anticoruptie”. Romanii nu au maturitatea necesara ca sa inteleaga citeva lucruri foarte simple:

      1. „Comunistii” si „coruptii” sint niste gogorite imbecile, puerile si ridicole, de propaganda electorala;

      2. Coruptia nu exista intr-un singur partid, ci in toate partidele;

      3. Incompetenta (prostia) e mai periculoasa decit coruptia;

      4. Se vede imediat cine e prost si cine nu (sau cine e prost si cine e mai putin prost): Iliescu – Constantinescu (Constantinescu e un prostanac); Nastase – Basescu (Basescu e un idiot); Geoana – Basescu (la fel); Ponta – Iohannis (Iohannis e un retardat). Se vede IMEDIAT;

      5. Niciodata nu trebuie votat imbecilul. Chiar si daca ar fi adevarat, prin absurd, ca „comunistii” si „coruptii”. Niciodata. Pentru ca prostie = incompetenta. Si incompetenta = economie si nivel de trai la pamint.

  12. E o dimineața primavaratica afară. În toiul iernii nu mă bucură. Deși covidul stângii e rău și agresiv, după cum scria cineva ieri, tot mă duc la vot. Doamne ajută!

  13. De Anul nou
    Vremea-n țară-i de colinde
    Asta-i viața, ăsta-i cursul,
    Și la anu-avem merinde
    Dacă-aleșii… plimbă ursul!

  14. Initial mi -am propus sa nu votez , ca votul va fi furat si deci efort zadarnic din partea mea. M-am rasucit si am votat , sa fie pacatul lor daca-l fura nu al meu ca nu votez . Daca Vaca asta numita Ciolanis mai zice ca celalalt Ciolannis nu trebuie suspendat , PSD trebuie urgent sa-si schimbe seful care oricum e de fatada, slugarnic, pupin urist , slab pregatit, cu un vocabular ingust , o moaca desavarsita de lacheu nespalat , cu un mers , gestica, mimica si cadenta verbala de nevertebrat.

  15. Asa de prin alter parti …..

    China a pornit instalaţia de energie nucleară de la Sichuan, dispozitivul său cel mai avansat de soare artificial adev.ro/qktn5v

    Amenințare teribilă made in China. „Soarele artificial” ar putea declanșa Apocalipsa https://evz.ro/amenintare-teribila-made-in-china-soarele-artificial-ar-putea-declansa-apocalipsa.html

    Un soare artificial va lumina în acest an cerul Chinei
    Oamenii de ştiinţă chinezi au obţinut un succes fără precedent cu un dispozitiv de producere a energiei ce permite o nouă viziune legată de transformarea acesteia în resurse stabile şi controlabile.
    https://romanialibera.ro/stiinta-tehnologie/un-soare-artificial-va-lumina-in-acest-an-cerul-chinei-776826

    Despre ce este vorba ….

    A fots pus in functiune un reactiar de fuziune nucleara … zis poetic „ssore artificial”.
    de fapt t este vorba despre un Tokamak – care deja este o „vechitura” , culmea „sovietica” , https://en.wikipedia.org/wiki/Tokamak.
    Ce este absolut notabil este ca a generat o descarcare de plasmă cu o durata de 102 secunde!!!
    ENORM !!!! pana acum .. zeci de secunde era un succes MARE) ……

    SI tot chinezii :

    Cercetători de la Centrul Aerospaţial Chengdu şi Institutul de Cercetare pentru Sisteme şi Tehnologii Microelectronice au anunţat că au creat şi o Lună artificială. Satelitul ar urma să înlocuiască din anul 2020 iluminatul stradal dintr-un oraş din sudul Chinei. Potrivit BBC, lumina sa este de opt ori mai puternică decât cea reală. Pe Pământ, lumina ar părea asemănătoare celei de la amurg și va fi vizibilă pe o rază de 40 de kilometri.
    REL deja citata

    Ma rog ideea cu Luan artificiala este si ea de prin anii 50. F poplara mai ales in literatura SF , dar in fine! se pare ca e realizata!!!

    Deci inca , cel putin un domeniu in care Dragonul Celest ….. exceleaza

  16. Trebuie sa mai încerc o dată. Mai de dimineață am așteptat sa se dreagă nu știu ce defecțiune a tabletei. După o jumătate de oră mi s-a făcut milă de cățelul meu care aștepta cu ochii țintă la mine. Era poprit la vreo 10 m distanta.

  17. Domnule Adrian Nastase, sa fie suspendat Iohannis impreuna cu Coronavirus si duca-se pe codrii indepartati de Romania ! Asa sa fie. Pentru ca astazi este sarbatoare crestineasca ortodoxa Sf. Nicolae, va rog, permiteti sa adresez tuturor romanilor, purtatori ai acestui nume, sa fie biruitori peste tot in viata, sa fie sanatosi si mari patrioti ai Romaniei. La Multi si Fericiti Ani !.

  18. M-am „sacrificat” si m-am dus la votare. Am intrat, m-am dezinfectat, apoi am introdus C.I. in „fanta” STS-ului si m-am deplasat catre cel care mi-a inmanat buletinele de vot. Am luat stampila si am intrat si am stampilat raul cel mai mic cu toate ca, parcurgand la repezeala paginile cu siglele (persoanele de sub ele nu mai conteaza) mi-am dat seama ca astazi, anul de gratie 2020 decembrie 06, nici unul dintre „siglele”, cat si persoanele de sub, cu mici exceptii nu merita votul meu.

  19. Ghiță Bizonu
    Noroc de tine, bizoane, altfel barajul informațional și informativ împotriva Chinei ar fi greu de penetrat.
    Media românească și occidentală în general a depășit cu mult ,, standardele” propagandei și cenzurii sovietice.
    Ne pregătesc aliații strategici pentru un nou război … cald și noi nu știm încă ?

Lasă un răspuns