La multi ani, de Sf. Andrei!

Il sarbatorim astăzi pe Sfantul Apostol Andrei, patronul spiritual al românilor si ocrotitorul României. Este o zi importanta in calendarul  nostru, zi asezata, in mod fericit, inaintea unei alte sarbatori de suflet – Ziua in care s-a implinit Marea Unire.

Este un prilej de a ne gandi la sacrificii dar si la intelepciune, la impăratul Nero dar si la Ioan Botezătorul. Prin alegerile noastre, ne asezăm de o parte sau alta.

Pentru mine, 30 Noiembrie este o zi specială pentru că il sărbătorim pe Andrei, fiul nostru, si-i dorim să fie sănătos, să-si trăiască viata linistit, impreună cu intreaga familie.

Va urez „La multi ani” si vouă, prieteni, celor care va sarbatoriti ziua numelui astazi si va doresc sa fiti puternici in fata vremurilor.

23 de gânduri despre “La multi ani, de Sf. Andrei!

  1. Dle Prim Ministru, va doresc tot binele din lume, multă sănătate alături de toată familia! La mulți ani pt.fiul Dvs.Andrei !

  2. La multi ani tuturor Andreilor si Andreelor, multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa trecem mai repede peste cei care ne stau impotriva, impotriva unei vieti normale pe aceasta planeta, si urmaresc sa ne bage capul in capastru, de data asta cea mai crunta prigonire a omenirii! Si asta pentru a-si atinge scopul anti-crestin, de a gasi nemurirea trupului care, conform legii firii, cea lasata de Dumnezeu, se descompune incet… cat despre mintea lor plina de nelegiuiri, pentru ce ar fi pastrata pentru posteritate? A mai existat unul, Adolf pre nume, care si-a imaginat ca poate sta impotriva Domnului… ei isi imagineaza ca populatia nu intelege ce se intampla… Ba da, din ce in ce mai multi oameni se trezesc si si-ar da viata pentru ca acestia sa nu ne mai dea ordine cum sa traim. La multi ani cu sanatate si dumneavoastra, domnule Adrian Nastase, sub a carui conducere Ministerul de Externe s-a intors la traditie si demnitate, si va marturisesc ca acea perioada a fost una luminata. Un An Nou fericit! Dumnezeu nu ne va lasa sa pierim!

  3. Sfântul Apostol ANDREI să binecuvânteze cu sănătate acest popor, care s-a încreștinat de bunăvoie în devenirea sa! Doresc tuturor celor care-i poartă numele gânduri pozitive, speranță în victoria binelui și a armoniei!
    Familia dumneavoastră să trăiască mulți ani alături de Andrei, care să se bucure de dragostea dumneavoastră și de respectul copiilor lui!

  4. Vă mulțumesc din suflet, domnule profesor!

    Dumnezeu să vă binecuvânteze alături de întreaga familie și prieteni dragi! 🙏❤️❤️❤️

  5. LA MULTI ANI, PENTRU ANDREI SI PENTRU INTREAGA FAMILIE ! ( IN PRIMUL RAND! )

    MULTA SANATATE CA-I MAI BUNA DE CAT TOATE , TOATE TREC SI TOATE VIN , DAR SANATATEA ESTE UN ASPECT ,DIVIN , FARA EA, NU PUTEM A FII, A INDEPLINI!..

    LA MULTI ANI, CELOR CARE AU FOST DESTINATI SA POARTE ACEST NUME !

    CU ACEST PRILEJ , SA NE GANDIM CU ADEVARAT …LA SACRIFICII SI LA INTELEPCIUNE, LUND IN CALCUL ACEST ASPECT SI SA FIM UNITI, INTELPTI, ALEGAND SANSA, DE A NE ASEZA , INTRUN NUMAR CAT MAI SEMNIFICATIV, CAT MAI VIZOAL , LA MASA GANDIRII , INTELEPCIUNII, PENTRU NE REGASI, PROPRIA , NEMURITOAREA UNIRE …A TUTUROR ROMANILOR … CU A LOR NATIONALITATE CU A LOR INDENTITATE !… ( DOAMNE, AJUTA!)

    PS. ORI CE FIINTA UMANA, ( SI NU NUMAI! ) A FOST DESTINATA,SA EXISTE, CU A SA NATIONALITATE , INDENTITATE, CU AL SAU POPOR!
    INDIFERENT DE ASPECTUL VREMURILOR …DIN FERICIRE, DESTINELE, DESTINUL NU POATE FI SCHIMBAT! ( OMUL SI NU NUMAI, A FOST DESTINAT SA-SI PARCURGA ,CONTINUITATEA, IN TIMP, IN VREMURI, PENTRU A SE REGASI…SI A VIZOALIZA, A FINALIZA, ASPECTELE BENEFICE , IN URMA UNEI GANDIRI SI A UNUI COMPORTAMENT, DESTINAT, A FI BENEFIC,CONTINUITATII SALE INTR-UN UNIVERS… CU A LE SALE TIMPURI , NEMARGINITE !

    DUMNEZEUL AUTENTIC SI NU CEL CREAT, VIZOALIZAT DE OM…IL PUTEM REGASI…DACA VREM, OFERINDUNE , SANSA… PENTRU A PARCURGE ACEST UNIVERS CU ALE SALE VREMURI , VREMURI CE ALCATUIESC ANUMITE TIMPURI , TIMPURI, CE ALCATUIESC , TIMPUL IN TOTALITATEA SA!…

    PENTRU DOMNUL ADRIAN NASTASE ROMANUL , POLITICOANUL AUTENTIC!

  6. Spre Credință și Libertate- ori spre Teroare- VOM VEDEA

    În lun., 30 nov. 2020 la 10:52, ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: ” Il sarbatorim astăzi pe Sfantul Apostol Andrei, > patronul spiritual al românilor si ocrotitorul României. Este o zi > importanta in calendarul nostru, zi asezata, in mod fericit, inaintea unei > alte sarbatori de suflet – Ziua in care s-a implinit Mare” >

  7. Eu oricum l-am ascultat pe Valeriu Pănoiu acum trei luni de zile și sunt curios ce va fi la 21 Decembrie 2020- și după această dată

    În lun., 30 nov. 2020 la 14:23, Mircea Iliescu a scris:

    > Spre Credință și Libertate- ori spre Teroare- VOM VEDEA > > În lun., 30 nov. 2020 la 10:52, ADRIAN NĂSTASE comment-reply@wordpress.com> a scris: > >> Adrian Năstase posted: ” Il sarbatorim astăzi pe Sfantul Apostol Andrei, >> patronul spiritual al românilor si ocrotitorul României. Este o zi >> importanta in calendarul nostru, zi asezata, in mod fericit, inaintea unei >> alte sarbatori de suflet – Ziua in care s-a implinit Mare” >>

  8. De Sfantul Apostol Andrei, tuturor celor care poarta acest nume, un sincer La Multi Ani !
    Acelasi La Multi Ani si fiului Dumneavoastra, cu multa sanatate tuturor celor din familia Nastase.

  9. La Multi Ani si sanatate !!!

    În lun., 30 nov. 2020 la 10:51, ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: ” Il sarbatorim astăzi pe Sfantul Apostol Andrei, > patronul spiritual al românilor si ocrotitorul României. Este o zi > importanta in calendarul nostru, zi asezata, in mod fericit, inaintea unei > alte sarbatori de suflet – Ziua in care s-a implinit Mare” >

  10. Maia Sandu, noua Presedinata aleasa a Republicii Moldova a cerut retragerea trupelor rusesti din Transnistria. Sustin aceasta propunere. Nu este una destabilizatoare asa cum afirma Peskov, purtatorul de cuvinte otravite al Kremlinului. De ce, rusii din tarile Baltice nu traiesc „stabil” fara sa aiba cite un tanc rusesc la intrarea in bloc?

    https://www.bbc.com/news/world-europe-55135213

  11. Regret întârzierea dar… asta e situaţia. Din toată inima, cu tot sufletul SĂNĂTATE, FERICIRE ŞI NOROC PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE iar, pt. N. ANDREI să-l ajute DUMNEZEU să poată realiza el tot ce a dorit să realizeze tatăl lui. LA MULŢI ANI!!!

Lasă un răspuns