Donald Trump a incalcat Referendumul pe justitie din Romania si l-a gratiat pe Michael Flynn

Preşedintele  Donald Trump l-a graţiat, miercuri, pe fostul său consilier pentru securitate naţională Michael Flynn, care a recunoscut că a minţit FBI în timpul investigaţiei referitoare la implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016.

Iata ce a scris el pe Twitter:

”Este o mare onoare pentru mine să anunţ că generalul Michael T. Flynn a fost graţiat în totalitate. Felicitări @GenFlynn şi familiei sale minunate, ştiu că acum veţi avea un Thanksgiving fantastic!”.

Michael Flynn pledase vinovat în 2017 de faptul că a minţit FBI cu privire la contactele sale cu ambasadorul rus la Washington.

Trump a explicat gestul sau prin faptul ca fostul general de armată şi fost director al Agenţiei de Informaţii a Apărării (DIA) este un ”om bun”.

Oare presedintele american nu aflase de Referendumul pe justitie din Romania? Nu aflase „bunele practici” din Romania despre amnistie si gratiere? Sa nu-i fi transmis ambasadorul Zukerman „lectiile invatate” din tara noastra? Incep oare sa apara fisuri in statul de drept, in America?

Va trebui sa scriu candva o „naratiune” despre licurici si papagali.

15 gânduri despre “Donald Trump a incalcat Referendumul pe justitie din Romania si l-a gratiat pe Michael Flynn

  1. Interesanta hotărârea lui Trump.
    Ma gândeam la 2017 si ma întrebam daca il va gratia si pe domnul Dragnia, in context.
    Sau poate Biden sa facă asta, dupa instalare ?

    Off-topic:
    In era post-Orberst, dupa 6 decembre, va fi Ciolosh un premier mai bun ?

  2. Dezgustul fata de Iohannis e fără margini. Dar și fața de emisari americani la București. Voi merges vot, dar dacă pe liste va figura Dancu voi vota alta lista.

  3. Domnule Adrian Nastase
    „Donalt Strumf” a facut ce a facut fiindca atata il duce capul !
    DAR
    Mai trist va fi la noi cand Sebastian Ghita @ Co ( oameni buni ) vor fi si ei gratiati !!!
    Asa-i tenis si asa-i in viata .
    Sanatate La Maxim

  4. Parteneri ipocriți de ambele părți, ei și noi…
    Biden a zis că vrea să facă in așa fel încât SUA să fie din nou „conducătorul lumii”.
    În campanie o fi spus? sau abia acum spune?
    Dacă a spus și nu a fost taxat de alegători, înseamnă că o bună parte dintre americani vor ca țara lor să conducă lumea, adică țara lor să facă tot ce vrea, iar celelalte să facă doar ce spune țara lor.

  5. Sau despre ipocrizie si obedienta

    vin., 27 nov. 2020, 10:18 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: ” Preşedintele Donald Trump l-a graţiat, miercuri, > pe fostul său consilier pentru securitate naţională Michael Flynn, care a > recunoscut că a minţit FBI în timpul investigaţiei referitoare la > implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale din 2016. Iata c” >

  6. Încă nu vă este clar, domnule prim ministru, că sintagma ,,stat de drept” este un instrument de presiune și șantaj folosit de marile puteri în colonii ?
    Am avut șansa să vedem care sunt desuurile acestui stat difuz și tenebros, cu ocazia devoalării acordurilor secrete și ilegitime de colaborare între servicii și instituții ale Justiției. De aici provine și îndârjirea sistemului împotriva PSD, singurul partid care, cu realizări dar și cu neîmpliniri (în sincronism cu diversitatea românească), a pus mai mult accent decât alții pe drepturi și libertăți.
    În guvernări multiple, PSD a adus România acolo unde și-au dorit cetățenii: În NATO și în UE. Este adevărat, după părerea mea, că percepția românilor despre aceste organisme ale globalizării occidentale a fost și este încă foarte diferită de realitate.
    Dar se putea altfel ? Nu cred, deși toți politrucii lu’ pește prăjit ne toacă la cap cu clișeul ,, celor treizeci de ani în care nu s-a făcut nimic”.
    De parcă acești indivizi s-au teleportat de pe altă planetă, ei nefiind trăitori în această țară. Bine, sunt câțiva care chiar arată a parașutați ( sau parașute, asta ca să nu discriminăm pe cineva).
    Este umilitor pentru români să meargă la vot, în pandemie, și să aleagă aceste caricaturi pe post de marionete yohanniste.
    Să fim, oare, o nație ratată de masochiști ?

    • Acești nemernici care conduc (prin forță) poporul american, se joacă periculos cu focul. Sper să nu fie unul nuclear, că nici mama (pardon, părintele 1 sau 2) lu’ Deveselu’ nu ne mai apără.

  7. GESTUL LUI DONALD TRUMP,IN OPINIA MEA, ESTE UN GEST CU AL LUI RASPUNS, CE VA FI VIZOALIZAT IN URMATORELE ZILE, LUNI.

    NU PUTEM STI CU ADEVARAT CARE A FOST INTERESUL ACESTEI DECIZII…TINAND CONT CA DONALT TRUMP NU ESTE UN PRESEDINTE OARE CARE .A FI PRESEDINTELE SUA, NU POATE FI LA MANA ORI SI CUI…

    IN PRINCIPIU NU MA POT PRONUMTA FARA A LASA CA TIMPUL, SA-MI OFERE O FOCALIZARE MAI MA CLARA PRIVIND ACEST ASPECT. REPET DONALT TRUM RAMANE PRESEDINTELE , NATIONALIST CU A LE LUI SURPRIZE,NESTIUTE, INCA!

    DUPA CUM S-A VAZUT , DONALD TRUMP, DE CAND A CASTIGAT PRIMELE ALEGERI …EL NU A FOST SIMPATIZAT DE EUROPA IN SPECIAL DE CEA CARE SE SCREME… SA MENTINA CONTROLUL , SEFIA EUROPEI .

    ( REFERINDU-MA LA ” DOAMNA” CANCELAR , CEA CARE SPRIJINA SI MENTINE PENTRU O PERIOADA INDELUNGATA DE TIMP… DICTATURA GERMANA… PE TERITORIUL ROMANIEI , ASUPRA POPORULUI ROMAN , PRIN A SA MARIONETA , SUPUSUL , ASCULTATORUL IOHANNIS .

    DIN CELE SASE OPINII EXPRIMATE DE COLEGII MEI , RESPECTANDU- LE, CONFORM BUNULUI SIMT, NU VAD O REFERIRE LA CEA CARE DE FAPT, A DISTRUS SI VA DISTRUGE , ATAT, CURSUL NORMAL …AL POLITICII ROMANESTI SI CEL MAI GRAV ASPECT , NATIONALITATEA , UNUI POPOR CU A SA INDENTITATE!…

    NU DONALT TRUMP ESTE INITIATORUL , ACESTUI ” VIRUS” CU AL SAU NUME” INSPAIMANTATOR , COVID 19 „. ( DRAGI COLEGI , DACA NU VOM CONSTIENTIZA IN ULTIMUL CEAS , ALEGAND SCHIMBAREA SI REVENIREA LA O NORMALITATE REALA, VA GATANTEZ CA VETI INTANPINA , DE SUPORTAT NU STIU CAT VETI SUPORTA … NOUL COVID 20. ) CEI DIN EUROPA CU AL LOR NUME CE CONDUC , ACTOALMENTE , TARILE RESPECTIVE SUN INITIATORII.

    NU DONALD TRUMP ESTE CEL CARE VA SPUNE , PE MICILE ECRANE , ” DRAGI ROMANI” STATI IN CASA SI MURITI, INTR-UN NUMAR CAT MAI SEMNIFICATIV, CA SA INDEPLINIM OBIECTIVUL CERUT DE DOAMNA , „CANCELAR”. IN MOLURILE , DIN EUROPA, DRAGI COLEGI NU GASISTI PRODUSE ELECTRONICE, HRANA, INBRACAMINTE ECT, CU MARCA SUA. ( DECI NU AMERICA PRIN , DEOCAMDATA …PRESEDINTELE SAU DONALD TRUMP ESTE CEA CARE ARE IN MOLURILE DIN EUROPA CELE MAI NUMEROASE PRODUSE. )

    UN ALT ASPECT , CA VAD CA UITATI, DRAGI ROMANI CU ANUMITE VARSTE , DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE A FOCALIZAT UN EVENIMENT, ISTORIC , DERULAT , MEMORAT IN ISTORIA TIMPULUI TRECUT, IN CARE TATAL DANSULUI, A FOST UNUL DIN EROII CE A PARTICIPAT LA INTORCEREA ARMELOR INPOTRIVA NEMTILOR …SI SA NU CREDETI CA ACESTE ARME INTOARSE , NU SA LASAT CU SACRIFICII.( UITAM SI IAR UITAM, DE SANGELE VARSAT ?…) IN PRINCIPIU, CINE AU FOST SI DORESC INCONTINOARE SA FIE SEFII EUROPEI , DONALD TRUMP? )

    ASA CUM SPUNEAM, ROMANII MAJORITARI , PANA CAND NU SE VOR IZBII , CU ADEVARAT, CU CAPUL DE BARNA DE SUS, NU VOR VEDEA BARNA DE JOS!

    PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE ROMANUL POLITICIANUL AUTENTIC!

    PS. CINE A FOST INITIATORUL , INDEPARTARII , DIN POLITICA ROMANEASCA , A DOMNULUI ADRIAN NASTASE SI NU NUMAI , PRIN A SA INCULTURA ? ( DOMNUL EUROPEAN ,BASESCU CU DOAMNA EUROPEANA, MACOVEI, CEI CARE SAVUREAZA SALARIUL DE EUROPEAN SI MAI SEMNIFICATIV DE O SUSTINERE NEACCEPTATA ,DIN PARTEA „DOAMNEI CANCELAR”! ) ( NU SUNT DE ACORD , SA FIU CONDUS , MANIPULAT DE UN NATIONALIST GERMAN , CU A SA GRUPARE , IN CARE UN ARAB , NEACCEPTAT DE NATIUNEA SA , MA AMENINTA , OMARA ROMANII, FARA VINA! )

    TREZITIVA DIN SOMNUL , DAUNATOR DE MOARTE, DOMNILOR ROMANI, DACA MAI SUNTETI , ROMANI!

  8. PNL – un easter egger sau un cal trojan pentru „Petrov”?

    Aseară am avut ocazia sa vad la A3 o emisiune plina de verva, marcata probabil si de venirea pe 6 decembre a Sfantului Nicolae, cu varguta sau fara.

    98% dintre ziaristii prezenti, pe la ora 22:00, in emisiune, spuneau sec si cu entuziasm cumva, ca PMP nu intra in Parlament.Serios?!🤓

    Pai îa sa vedem.
    Ce este actualul PNL ?
    Este fuziunea continua intre PD si PNL, etapizata.15-20% PNL + 10-15% PD = 25-35%
    ?{Cei 35% au fost vizibili in primul tur de prezidentiale de 2 ori.}Ce este PMP ?Partidul lui Base, corect ?Băsescu are o simpatie de 5-10% in populatie si e pe bune.Bun, si se nasc niste intrebari:
    1.Poate PNL + PMP sa facă, acum, mai mult(ca procente) decât la fuziunea PNL+PD-L? Care ar fi motivatia succesului de acum ?PNL, la europarlamentarele de anul trecut, a „castigat” ,cu un scor de 27%, cu vot anti-Dragnea, fara sa guverneze FANTASTIC, cum o face acum, si cică vine cu 32% aprox.Deci guvernarea buna i-a întărit.Fenomenul asta sociologic e de studiat probabil.O fi inrudit cu sindromul Stocholm cumva.
    2.De unde sunt cei ~ 30%+ băgăti in sondaje la PNL? Cine voteaza PNL cu asa determinare ?USR-ustii intervievati nu declara cu cine vor vota in mod real ?
    3.Cum va guverna KWI cu un PMP de facto?
    4.Cati „PMP”-isti vor fi in Parlament dupa alegeri, se pe toate listele ? Ei sunt chiar si pe listele unor partide „usl”-iste, daca nu ma insel.
    5.La ce a folosit de fapt USL-ul si cui ? O fi folosit Germaniei ?
    6.Vor putea/vrea PSD-istii,Pro-istii si chiar USR-istii, sa-si apere voturile, dupa închiderea urnelor ?
    7.De ce PSD nu a păstrat scorul de +40% daca guvernarea in sine nu are vreo importanta ?

  9. Eu nu l-am vazut pe Donald Trump la votarea referendumului! 🙂 Iar daca nu a votat trebuie sa credem ca actualul „guvern al meu” ar putea sa-l sanctioneze, cu un vot de blam sau cu o suspendare? o fi si el un „penal”? O fi avind protectia sepcii daruite simbolului Romaniei???
    Cred ca trebuie sa revina asupra deciziei, „imediat, dar imediat”! „Imediat inseamna imediat”, spunea un contemporan.

Lasă un răspuns