„Presedintele nu poate fi cenzurat” dar el poate fi suspendat

Procedura de suspendare nu vizează opinii ale presedintelui, care, desigur, nu pot fi cenzurate ci fapte grave prin care el incalcă Constitutia. Ori, interventia brutală in campania electorală in favoarea unui partid politic si demonizarea adversarilor acestuia, ante-pronuntarea in legătură cu formarea guvernului de după alegeri, etc – acestea reprezintă fapte grave de incălcare brutală a atributiilor constitutionale si, deci, a Constitutiei.

Această distinctie opinii/fapte a fost examinată, de-a lungul timpului la CCR. Nu asta e problema. De altfel, dacă va exista o propunere de suspendare a lui Iohannis, inaintată de o treime din parlamentari, solicitarea ar trebui examinată de CCR care să dea un aviz. Sunt curios cum ar suna acest aviz, in conditiile in care abuzul de putere al lui Iohannis este atat de evident…

Desigur că nu ar mai fi timp pentru un vot in plen pentru suspendare dar ar rămane „cartonasul galben” pentru meciurile din perioada următoare.

M-am linistit insă după declaratia de aseară a lui Marcel Ciolacu care considera ca acest demers „ar fi o greseală”. In aceste conditii cand nici Iohannis si nici Ciolacu nu sunt de acord cu suspendarea, tragem concluzia că „nu am invins virusul” (unii trăiau poate cu această impresie!) si ne pregătim, in liniste, pentru „alegerile lui Iohannis”.

29 de gânduri despre “„Presedintele nu poate fi cenzurat” dar el poate fi suspendat

  1. Da asa este fara comentarii. Presedintelui ii trebuia cel putin cartonasul galben. Daca i s a permis aproape totul pana acum , o sa vedem noi ce o sa fie daca castiga alegerile. Nu mai are nici o piedica pentru nimic. Poate singura bariera sa fie CCR. Cu stima

  2. 15 MORȚI DE TREABĂ
    „Încă un pacient infectat cu coronavirus transferat de la Piatra Neamț la Iași, după incendiul de la Terapie Intensivă, a murit, miercuri. Doar unul dintre cei șase pacienți mai este în viață.” ( DIGI 24, 25 noiembrie 2020)
    ………………………………………………………………………………………..
    Zece morți în primele ore, pe 14 noiembrie 2020. Încă cinci, în următoarele zile. Cincisprezece morți, deci. Morți mai curând sfioși, fără nume, fără fotografii, fără președintele Klaus, cu televiziunile ciopor după el, venind să aprindă o lumânare la locul dezastrului… Morți cuminți, mărunți, care n-au dorit să supere stăpânirea cu trecerea lor „dincolo” și n-au dorit să încurce campania electorală. Ei au înțeles că nu se pot încadra în categoria superioară a morților necesari pe care președintele îi bagă în seamă, adică au știut că nu pot avea mândria și satisfacția de a fi evidențiați, ca prilej de revoluție, în discursul magistral al lui Klaus:

    „Târziu, foarte târziu…guvernul a demisionat. A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă.”

    N-a fost cazul.

    Pe 15 noiembrie 2020, ambasadorul MARELUI LICURICI, transmitea un mesaj de condoleanțe familiilor victimelor și de susținere a guvernului român în ceea ce mr. Zuckerman, neatent la faptul că există o CAMPANIE ELECTORALĂ PE ȚEAVĂ, a crezut că ar fi o tragedie pentru acesta. Și, deși guvernul a părut mai degrabă deranjat decât afectat de tragedie, mr. Zuckerman nu a uitat să-l laude pentru „răspunsul prompt” pe care, în afară de domnia sa, cred că nimeni nu l-a văzut:

    „Ambasadorul Zuckerman l-a felicitat pe Prim-ministrul Orban pentru răspunsul prompt, profesionist pe deplin, al Guvernului României la această tragedie. Răspunsul Guvernului este cu atât mai remarcabil, având în vedere presiunea enormă asupra resurselor Guvernului, pe fondul pandemiei Covid-19. În semn de doliu pentru victime, Ambasadorul a solicitat arborarea drapelului american în bernă.”( G4 MEDIA.ro, 15 noiembrie 2020)
    Bănuiesc că, într-adevăr, drapelul american a fost arborat în bernă. Nu am găsit o fotografie cu drapelul, dar n-am motive să mă îndoiesc. Americanii sunt niște „parteneri strategici” serioși, de toată nădejdea și când zic că vor coborî drapelul în bernă, îl coboară. Conducătorii României, însă, nu au declarat vreo zi de doliu, ci doar, ușor enervați de tupeul ălora de a-și pierde viața într-un moment atât de nepotrivit, când tocmai „cocoașele” lui Nelu Tătaru se aplatizau convenabil și scădea numărul de infectați în conformitate cu indicațiile prețioase ale președintelui, au ridicat colțul preșului și au ascuns cei 15 morți acolo. Apoi au bătătorit bine grămăjoara de cenușă care bomba, inestetic, covorul guvernamentalo-prezidențial.

    Așa s-a întâmplat… și de aceea, eu cred cu tărie că acei morți de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, nebăgați în seamă de statul român, dar onorați de AMBASADĂ au fost, cu toții, CETĂȚENI AMERICANI.
    ………………………………………………………………………
    P.S. Nu știu cum „merge” ancheta cumplitului accident de la Piatra Neamț. La început, guvernanții noștri și desigur, președintele, au arătat cu degetul, fără emoții ci chiar cu vioiciune, către conducerea pesedistă a CJ Neamț, cum că n-a avut aprobările necesare pentru secția ATI de la etajul 2. Apoi acuzațiile astea s-au cam vestejit… Căci DSP-ul de la Neamț este, desigur, profund brătian și e condus de avocatul Radu Eugen Firăstrău, fostul coleg de bancă al vicepreședintelui PNL George Lazăr (nu zic eu că au fost colegi de bancă, ci zice „sursa” CEAHLAUL.ro, din 06.12.2013), deci, n-ar avea cum să fie ȘI DÂNSUL vinovat… Așa că ieri a ieșit, calm, campionul cocoașelor, Nelu Tătaru, și ne-a explicat că după accidentul de la Piatra Neamț s-au schimbat procedurile de avizare pentru saloanele ATI… înțelegem că ce-a fost a fost și nu se mai pune.

    Probabil că electricianul și asistenta care a băgat aparatul în priză vor fi găsiți vinovați, la sfârșitul anchetei, iar nu ordinul guvernamental care a impus preluarea, chiar și în condiții imposibile, a bolnavilor în secțiile ATI deoarece, pe motive de ambâț de la cel mai înalt nivel, nu s-a dorit deschiderea Spitalului din Lețcani.

    Să nu ne mai gândim la asta… cum ar spune președintele Klaus, cei 15 morți au fost, poate, doar o consecință a unei comunicări defectuoase și atât.

  3. Amabila gazda,

    scuze ca sunt nevoit sa va contrazic, insa cestia cu suspendarea este o cestie in 2 etape.

    Aia cu CCR si ce zice CCR e „preliminara”. E o cestie de „specialisti” (ete na! Cati dintre cei din CC sunt specialisti ai dreptului constitional? Ca ma avut pres un fost jurist de BAJTM! Adica „drept econpmic”, dreptu muncii, comercial si ceva civil. Deci numa in anul 1 a avut un examen de constitutional insa , insa nu l-a dat cu Murariu.. deci slabe sanse sa fi retinut prea mult! Actiualu cam la fel da poa totusi a avut nenorocu sa dea cu Murariu!).
    Deci, cum ziceam este o cestie de „specialisti” .. cam obscura ptr publicu larg – care public credee cu sfintenie ca parerile (divagatiile) lu Montesquieu sunt litera de lege divina …..

    E si daca CCR zice da … urmeaza

    Faza „nationala”, poporana in care tot omu’ voteste cf parerilor si preconceptiilor sale!!!!
    Eu, noi sunt/suntem fript/fripti cu suspendari…

    Unu suspendat dar neconcediat se vede intarit! Si … ma rog , ma rog …..

    Oricum mai e o cestie naspoala spre nashpa rau.
    In anii astia den urma, sa tot nfie vreo … ? peste 10 ? , a fots dezvoltata o polologhie intelctualista care le amesteca pe toate , vorbe multe cu intelsuri din care rezulta ca de fpat presu cica ar putea , are dreptate sa dea cu pumnu=n masa, ca d’aia e ales direct de sovragíu .. samd.
    Si teama imi este ca elctiratu nu este chair asa de ofticat de KWI .. si chair de ar fi ….. Zaharescu de la Embassy ce parere ar avea el ?

    Vedeti dvoastra .. desi se zice ca mai bine mai tarziu decat niciodata uneori prea tarziu e chiar prea tarziu!

    adica degeraba inchzi usa cocinei si poarta daca purcelu nu numai ca apucat s aiasa pe strada dar s-a „intalnit” cu tramvaiul … (cand eram copii .. pe linia 21 )

    • Tot pe acolo trecea si tramvaiul 1. In chestiunea suspendarii nu trebuie sa ajungi la vot sau la referendum. Iti faci cunoscuta pozitia nu prin intrebari retorice la televizor. Propunerea de suspendare, argumentata si tradusa, o poti trimite la Bruxelles si la ambasade. Ar conta pentru mai tarziu.

  4. Buna ziua,
    Pana din fruntea partidului nu disparea gruparea de trogloditi,ciolacu,stanescu,
    grindeanu si nu mai putin ticalosul dancu nu mai are rost sa vorbim.Daca mai aveti un cuvant de spus in forul partidului,nu pe la usi,incercati sa coalizati acei oameni dedicati cauzei social democrate ,poporului si recladiti.Numai declaratia viermelui dancu :
    dna a ajutat la revigorarea,insanatosirea partidului trebuia sanctionata cu excomunicarea(nu excluderea) din politica .
    In rest …acum nu voi merge la vot!

    • Până o să decideți dvs să mergeți la vot, Constituția deja va fi fost modificată, în baza căreia veți avea de ales doar intre Klaus și Werner.
      Simplu, fără bătaie de cap, precum în comunism.
      Și, bineînțeles, votul va deveni obligatoriu.

  5. DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE , ASA CUM SPECIFICATI , AR FI UN DEMERS BENEFIC, IN PRIVINTA SUSPENDARII ACESTUI „PRESEDINTE” CU A SA NATIONALITATE.

    IOHANNIS , DE CAND A OPTINUT CELE DOUA MANDATE, NU A INTENTIONAT, (FIIND, CONSTIENT DE ACEST ASPECT… ) SA RESPECTE CONSTITUTIA ROMANIEI !

    NU TREBUIE SA MAI FOCALIZAM , CELE INFAPTUITE DE ACEST, SAS, ATAT TIMP CAT , VIZOAL SE VEDE,SE STIE CA INTENTIA SA ESTE DE A INDEPLINI, CERINTELE ” DOAMNEI ” CANCELAR , SEFA, CEA CARE ESTE RASPUNZATOARE LA RANDUL EI, PENTRU TOT CE SA INTAPLAT SI SE INTANPLA DE CAND DICTATURA IOHANESCIANA SA INSTALAT.

    DOAMNA CANCELAR, IN URMATORI ANI, DACA , DACA AR MAI FI NECESAR , VIZOALIZAND SI NEMULTUMIRILE POPORULUI GERMAN SI NU NUMAI, AR TREBUI SA I-SE ADUCA LA CUNOSTINTA (PE CALE DIPLOMATICA…) CA, A MENTINE CONTROLUL ASUPRA UNEI NATIUNI , AVAND UN ANUMIT INTERES…DEGRADEAZA, CURSUL, RELATILOR DIPLOMATICE DINTRE CELE DOUA TARI. ( BINE -NTELES , ROMANIA ,AVAND UN NOU GUVERN , UN PRESEDINTE ROMAN! ) ( ALFEL, NU VAD CUM, „DOMNUL ” IOHANNIS I-AR ATRAGE ATENTIA „DOAMNEI” CANCELAR …ATAT TIMP CAT, INTERESUL…ESTE DE COMUN ACORD. ( AR FI, NECONSTITUTIONAL…REFERINDU-NE LA NATIONALITATEA LUI IOHANNIS. )

    IN PRINCIPIU , IOHANNIS A INCALCAT DE NENUMARATE ORI , CONSTITUTIA ROMANIEI , FIIND NECESAR, DEMERSUL DE SUSPENDARE!

    PS. DACA ROMANII VOR STI SA VOTEZE , ACEST DEMERS, VA FI USOR DE INFAPTUIT!…

    PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE ROMANUL, POLITICIANUL AUTENTIC!

  6. Reactia corecta la derapajele nenumărate, din ultimii patru ani, este cu adevărat suspendarea.

    Exista o singura problema, nu are cine s-o declanseze/ voteze si sa meargă cu aceasta procedura pana la capăt.Nici acum si nici pe viitor.

    Utilizarea temei in scop electoral nu va stimula, din punctul meu de vedere, votantii anti-KWI, ci exact pe cei pro KWI sau anri-PSD.KWI este politicianul care aduna simpatizantii PNL si USR impreuna.

    Din punctul meu de vedere, votul de pe 6, daca e negativ, trebuie dat anti-PNL si anti-Orberst, trebuie adusi la sub 15% .Prea multe masuri aberante luate intr-un an de guvernare.

    Incercarea de fortare a unei noi numiri a lui Orberst, ca premier, trebuie sa duca, dupa alegeri, la refuzul Parlamentului de investire.

    Dizolvarea Parlamentului, pentru ca Orberst nu e reinvastit, aduce foloase tot opozitiei, alte alegeri , scor si mai mic pentru PNL.

    Pandemia nu mai poate fi un motiv de investire rapida „again” a lui Orberst, pentru ca vaccinul in diferite variante a fost deja lansat.

  7. În PSD, doar Teodorovici vorbește în public despre suspendarea Președintelui. Ciolacu trebuie să aibă undă verde de la ideologul de la Cluj și cum nu o are, se fofilează, ca de obicei.

  8. Domnule Adrian Nastase
    Presedintele nu poate fi cenzurat si nici suspendat de catre noi alegatorii , singurul care o poate face ii Covid-ul – 19.
    Sanatate La Maxim .

  9. Mintea cea de pe urma …..
    Eu a, ,mao scris ca mie , mi se pare (parere bizonica adica) ca la noi mi prea se da importanta tratarii bolnavilor de Covid …

    in fine! Parca parca!! Azi de dimineata a 2-a stire ca intr-un judet, Hunedoara de data aceasta, meicii sunt f multumiti de rezultatele tratamentului cu plasma .. daca nu se asteapta instalarea insuficentei respiratorii….

  10. Basescu a fost suspendat … Dragnea este la puscarie ! Normal cu nu mai vrea nimeni sa-l suspende pe Ciolanis, ca ne trezim iar cu ambasadorii si erata. Nu se poate face nimic, trebuie ignorat Ciolanis, asta il doare cel mai tare, el sa macane intruna PeSeDeee si sa fie ignorat total. Nu ne putem baza pe votul romanilor, … ca l-au votat de doua ori pe Base si la fel pe Ciolanis, ce pretentii mai poti avea de la ei ? Astia nu se vor mai desteapta in veci din somnul cel de moarte, vorba cantecului …

  11. Așa este, domnule prim ministru, nu suspendarea în sine este miza, ci capacitatea liderilor PSD de a acționa politic și constituțional, cu curaj și determinare.
    Din păcate, distinșii domni și-au epuizat testosteronul în demersul populist inițiat în Parlament de useristi, cel cu demisiile electoralist-populiste.
    Tot propunerea mea anterioară cu supradoza l-ar putea ajuta pe domnul Ciolacu să-și demonstreze bărbația, încă o dată, în timp relativ scurt de la precedentul ,, număr” (de circ_n.m.).

  12. Eu l-as intreba lucruri concrete:
    1. Citi bani de la UE vin in Romania si cind, in cite transe, citi in fiecare (presupunind ca Ungaria si Polonia nu mai blocheaza bugetul adoptat recent)?
    2. Ce face cu ei exact si in ce termene: atitia merg in educatie ca sa facem „reforma”, atitia merg in sanatate (apropo, ce se intimpla cu spitalele regionale ), atitia in infrastructura ?
    3. Ce face cu baronii albastri? Astia au voie?

    Eu vad ca are o „strategie” foarte aproape cu a altor presedinti in ce priveste retorica si „implicarea” in campania electorala. Nu e clar daca nu lucreaza impotriva intereselor partidului „Alba ca Zapada si cei 7 pitici (politici)” . PSD e un partid mult prea „serios” la capitolul retorica, si nu are „game”/joc. Mi se pare anchilozat. Nu au „zest” in a imagina o strategie electorala care sa „prinda” la electoratul caruia ii plac povestile (si care e „multi” :)).

  13. Mi-ar place sa vad macar pe un post TV o emisiune despre relatii internationale, cu invitati selecti, specialisti in drept international, diplomati, jurnalisti din diverse tari. O emisiune care sa educe, sa pregateasca, sa explice si sa ajute la crearea de brese noi pentru cooperare. Ne plingem ca nu prea avem vecini. Pai, ii cunoastem macar bine? Dar ei pe noi? Multe posturi romanesti prezinta astfel de informatii culese si produse de companii straine, pe care le disemineaza fara nici o mustrare de constiinta ca ele reprezinta puncte de vedere si interese ale altor natiuni. Noi avem puncte de vedere, capacitate de analiza si creativitate?

    Stiu, comentariul meu pare off topic, dar e inclusiv problema acestei puteri, care si ea a decis sa ramina prizoniera propriei ignorante si neputinte.

    Ma gindeam poate dl. Nastase si Fundatia Titulescu sa initieze o asemena cooperare, si sa aiba o emisiune (saptaminala?) pe teme de relatii internationale care sa reflecte interesele Romaniei.

  14. Semnificaţia absenteismului electoratului de stânga

    În lipsa unei speranţe în rezultatul votului, oamenii merg totuşi la urne pentru a-şi exprima opţiunile politice, fie şi printr-un vot de tip negativ împotriva adversarilor politici. Rareori însă votează având în vedere doar un viitor echilibru politic – alcătuirea unei opoziţii parlamentare capabilă să contracareze derapajele guvernanţilor.

    Cel mai adesea, lipsiţi de fanatism dar şi de iluzii, mulţi rămân acasă considerând că nu au nici o alternativă valabilă. Se anticipează astfel că – în ciuda catastrofalei guvernări PNL şi a atitudinii din ce în ce mai neconstituţională a preşedintelui Iohannis – o parte a electoratului de stânga va absenta de la vot pe 6 decembrie. Şi nu neapărat din cauza vremii, adesea defavorabilă în această perioadă, ci mai degrabă din dorinţa de a trimite un semnal de nemulţumire faţă de alunecarea spre dreapta a PSD, faţă de acceptarea tacită de către partid a aberantei „dictaturi” sanitare promovată de UE, faţă de eliminarea de către actuala conducere a unor personalităţi emblematice cum ar fi Şerban Nicolae şi promovarea unor persoane fără nici o legătură cu PSD, care sunt propuse electoratului spre a fi votate.

    Eventualul absenteism al electoratului de stânga va reprezenta un vot de blam la adresa activiştilor de astăzi ai PSD, mult mai preocupaţi de luptele interne din partid decât de problemele celor pe care ar trebui să-i reprezinte.

  15. Concluzia corecta era: „E clar ca romanii au fost imbecilizati de puerila propaganda basista cu ‘coruptia din PSD’.”.

    Cuvintele „cu coruptia din PSD” au disparut la postare, dintre ghilimelele ascutite. Asa se intimpla pe multe bloguri care sint facute in asa fel, incit nu recunosc ghilimelele ascutite. Adaug din nou aceste cuvinte, ca sa se inteleaga sensul frazei.

  16. Ca sa ai, ca lider PSD, cazul Iohannis, cu cele sase case ale sale („Nastase patru case” – va amintiti?) obtinute „din meditatii”, dintre care doua obtinute, conform instantei, fraudulos si confiscate; ca sa ai, ca lider PSD, cazul Orban, care, cum a ajuns prim-ministru, a incercat sa privatizeze, in mod ilegal, asigurarile de sanatate; ca sa ai, ca lider PSD, cazul Laurentiu Baranga… Si multe, multe alte cazuri de coruptie „de dreapta”… Si sa nu apari ZILNIC sa faci panarama pe chestia asta, asa cum fac basescopatii cu cazurile de „coruptie” din PSD, trebuie sa fii pur si simplu handicapat mintal. Pai atit „presedintele”, cit si „primul-ministru”, nu ar trebui scosi din „penali”… Prin aparatii zilnice la televizor, conferinte de presa, comunicate… Pina la sfirsitul guvernarii „de dreapta”. Si dupa aia, preventiv. EXACT cum fac ei.

    PSD nu ne mai poate apara de „dreapta”. De mult, Iata de ce, nu voi iesi la vot. E o pierdere de timp. Totala.

  17. „De mult, Iata de ce, nu voi iesi la vot.”

    „De mult. Iata de ce, nu voi iesi la vot.”

    Erata: dupa „De mult”, punct, in loc de virgula.

  18. Frica de coronavirus va boicota alegerile? Sau scrutinul ne va duce in a doua stare de urgenta?

    Mai sunt zece zile pana la alegerile parlamentare, dar inca nu m-am decis daca voi merge sau nu la vot. E pentru prima data. Cu atat mai putin in privinta optiunii de vot. Prima nehotarare se datoreaza covidului. A doua, suspiciunilor ca diferentele de rol dintre cele doua partide traditionale chiar exista si ca ele sunt respectate. PSD putea sa amane alegerile pana dupa pandemie. Mai mult, el canta acelasi refren ca PNL, indemnand alegatorii sa ia in piept apocalipsa coronavirusului si sa mearga la vot.

    Desigur, ar fi fost foarte urat si “nepatriotic” ca vreun lider politic, preocupat de pericolul letal al contaminarii cu coronavirus, sa ceara boicotarea alegerilor. Si-ar fi facut de lucru, punandu-si in cap politica si presa “galbene”. Din ultima, in treacat spus, care mi-a ridicat sprancenele azi intr-un comentariu rus, face parte presa supranumita de “scandal”. Este probabil o analogie cu o expresie populara necuviincioasa, dar civilizata stiintific – coprofagia, pe care si papa a folosit-o. Revenind, se poate spune ca problema apararii sanatatii si necontaminarii romanilor, prin evitarea contactelor si circulatiei electorale, a ramas pe contul fiecaruia. Ramane sa vedem daca frica de covid va fi cea care, nepolitizat si exclusiv medical, va boicota alegerile. Din moment ce covidul a devenit agent electoral, n-ar trebui sa ne mire si posibile reactii inverse, prin care si frica de covid sa devina agent de boicotare.

    Ce se va intampla intr-o asemenea ipoteza? Nu stiu in acest moment daca exista un cvorum de prezenta la urne, care sa valideze scrutinul, si care ar fi acela. Ceea ce am remarcat insa la presedintele Klaus Iohannis, este ca joaca totul pe o carte, fara sa-si lase niciun spatiu de manevra, ceea ce este nepotrivit pentru un presedinte. Evident, nu si pentru unul disperat sa obtina “parlamentul meu” si “guvernul meu” pe durata intregului ciclu electoral care urmeaza, ceea ce-i va oferi puteri discretionare nelimitate, ca actul de imputernicire pe care l-a cerut si obtinut Hitler in 1933. Miza pe care Iohannis o pune pe aceasta carte este ca alegerile sa aiba loc cu orice pret pe 6 decembrie, cu “asigurari” – pe care rational si predictiv nimeni nu le poate da si garanta! – ca nu exista riscuri de infectare si, in plus, ca dupa scrutin nu are sub niciun motiv in vedere sa declare o a doua stare de urgenta. O a doua ipoteza este ca daca dupa alegerile parlamentare, care in mod cert vor avea loc la sfarsitul saptamanii urmatoare, nemaiexistand nicio posibilitate de intoarcere, situatia epidemiologica se va inrautati incat sa fie nevoie de un nou lockdown, Klaus Iohannis va pierde increderea electoratului si, o data cu aceasta, pozitia de la Cotroceni. Intr-adevar, votul din 6 decembrie va fi un vot de neincredere in Iohannis. O pozitie de presedinte de republica poate sa nu fie reinnoita cu un al doilea mandat, ca in cazul presedintelui american Donald Trump, sau poate sa fie pierduta in timpul mandatului, intr-unul din momentele sale critice, cum i s-ar putea intampla presedintelui Klaus Iohannis, din cauza pandemiei.

  19. Din pacate in anul de gratie 2020 asistam la un teatru ieftin al politicii romanesti regizat indeaproape de un regizor american de origina romana (oare) si o venerabila doamna, asistenta de regie.
    Ca o concluzie, deci nici nu poate fi vorba de o suspendare a presedintelui, a fost votat intr-o proportie covarsitoare de poporul roman, 66,09 %.
    Daca se poate spune, m-am linistit cand mi-am dat seama c-ati realizat cine sunt urmasii Dumneavoatra la carma celui mai mare partid al Romaniei.

  20. Domnule Profesor Adrian Năstase, până la Alegeri mai sunt câteva săptămâni si poporul decide pe cine alege, eu sunt Tudor Machitescu din Comuna Ceptura, Județul Prahova, ne cunoaștem foarte bine acum locuiesc în Municipiul Ploiești, Str.Petru Maior Nr.22 ,Codul Poștal al Străzii este 100147 dacă veniți în Ploiești va aștept pe la mine. Va multumesc frumos domnule Adrian Năstase, eu sunt văr cu Codrin Ștefănescu.

    joi, 26 nov. 2020, 09:03 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: ” Procedura de suspendare nu vizează opinii ale > presedintelui, care, desigur, nu pot fi cenzurate ci fapte grave prin care > el incalcă Constitutia. Ori, interventia brutală in campania electorală in > favoarea unui partid politic si demonizarea adversarilor a” >

Lasă un răspuns