Peste 12 milioane de accesări pe blog

Au trecut multi ani de cand am inceput impreună. De fapt, unii au plecat, altii s-au alăturat in timp. Unii, din păcate, au plecat definitiv.

Am creat impreună un jurnal virtual de-a lungul a aproape 15 ani, in care pot fi regăsite fragmente de realitate, portrete de oameni, realizări sau nereusite. Au fost insă, in această perioadă, mai mult de 12 milioane de accesări.

Vă multumesc!

29 de gânduri despre “Peste 12 milioane de accesări pe blog

  1. Dumnezeu sa va binecuvinteze ! Pe miercuri, 9 septembrie 2020, 15:54:52 EEST, ADRIAN NĂSTASE a scris: #yiv0882573766 a:hover {color:red;}#yiv0882573766 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv0882573766 a.yiv0882573766primaryactionlink:link, #yiv0882573766 a.yiv0882573766primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv0882573766 a.yiv0882573766primaryactionlink:hover, #yiv0882573766 a.yiv0882573766primaryactionlink:active {background-color:#11729E !important;color:#fff !important;}#yiv0882573766 WordPress.com | Adrian Năstase posted: „Au trecut multi ani de cand am inceput impreună. De fapt, unii au plecat, altii s-au alăturat in timp. Unii, din păcate, au plecat definitiv.Am creat impreună un jurnal virtual de-a lungul a aproape 15 ani, in care pot fi regăsite fragmente de realit” | |

    • Mă bucur de regăsire! Să fiți sănătos și fericit alaturi de familia dumneavoastră frumoasa! Sunt multi care vă prețuiesc, printre care și familia mea!

  2. Adriane,

    Te-au invins! Degeaba ai 12 milioane de accesari! In constiinta acestui popor, dumneata esti un mare HOT  !! Cel mai mare HOT!

    Ai furat toate TERMOPANELE din lume!

    Intelege, te-au invins!

    Asa cum m-au invins si pe mine!

    Da, stiu, scrii pe blog pentru cateva sute de romani care mai pricep ceva din viata….dar sunt prea putini! Mai mult decat cateva sute – nu sunt, in Romania, care sa inteleaga ce se petrece! Dumneata nu intelegi un lucru : – totul pe lumea asta e genetica!

    Ai spus ca ai o bunica austriaca! Deci, ai sange de imperialist! Nu de sluga prosta! Acum intelegi de ce nu te suporta romanii???? Romanilor le place de Basescu – chior, criminal si idiot ! Un fel de Barabas! 

    Poti sa ma injuri – ca ti-am scris asa – franc – dar acesta e adevarul! Te-au invins cu televizorul !

    Daca te-au injurat atatia ani la TV, nu mai poti face nimic! In alta ordine de idei: Eu imi rog moartea. Astept sa-mi vand un rinichi. Zilele astea! Pai daca sunt asa de prost de nu ma pot descurca in lumea asta si daca Dumnezeul Romaniei e asa de prost de ne-a abandonat, de ce sa nu-mi vand organele?

    Adriane, Bucura-te de nepotei si de copii!

    E tot ce se merita pe lumea asta!  Si uita-i pe romani! Sunt cei mai mari nenorociti! Si eu am alt sange, nu sange de roman.

    Pacat de tine. Pacat de mine. Pacat de noi.

    • Domnule Bogdan Sudiți de ne_au învins pe toți.Impirtant este cine suntem noi și ce credem noi despre noi,nu ce spune televizorul.

    • Nu! E invers: te-au pus la zid, dar ai 12 milioane de accesări.
      În rest, de acord, cu compasiune față de dv: la români, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită.

  3. Mereu cu plăcere, cu interes, cu gand bun, când citesc,mă informez, caut să știu mai mult. E o bucurie a sufletului. Vă mulțumesc.

  4. Felicitări domnule Năstase ! Vă citesc încă de la început, când pe blog era și Aya și mulți alții, care nu mai sunt. Nu-mi vine să cred că au trecut 15 ani, de când suntem împreună aici.

  5. DAR IN SPECIAL SI CEL MAI SEMNIFICATIV ASPECT ESTE CA, PESTE 12 MILIOANE DE GANDIRI UMANE , SI-AU SCRIS OPINIILE CEI CARACTERIZEA CA FIINTE…

    GANDIREA A FOST CEA DIN TAI , URMATA DE COMPORTAMENT… CE-L CARE A INFAPTUIT IMAGINEA, VIZOALA!…

    P.S.FIINTA UMANA , IN URMA UNUI DESTIN , SCRIS… REPREZINTA , TRECUTUL , PREZENTUL ULTERIOR, VA REPREZENTA VIITORUL , DACA IL VA MAI REPREZENTA!…

    SA FIM MAI REALISTI IN GANDIRE, OMENIREA , POPOARELE,
    TIMPULUI PREZENT, PRIN REPREZENTANTII SAI, LUPTA PENTRU EXISTENTA VIITORULUI !

    ACEST ASPECT , REAL, ESTE CEL CARE A DUS , MENTINAND IN PERMANENTA APARITIA HAOSULUI ACTOAL, IN TIMP , DEGENERAND EXISTENTA VIITORULUI!… ( LUPTA PENTRU SUPRAVIETUIRE, PENTRU EXISTENTA IN VIITOR! )

    IN OPINIA MEA , ANUMITE POPOARE , VOR PIERDE , DEFINITIV…PROPIA LOR INDENTITATE! ( DEJA, PREZENTUL NE VIZOALIZEAZA CUM, INDENTITATILE POPOARELOR SUNT DEZINTEGRATE, DE GANDIRILE CELOR CARE DECID!…

    PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE ROMANUL, POLITICIANUL AUTENTIC!

    ” ROMANUL” IOHANNIS , VA DEZINTEGRA ,( IN URMA UNEI „INTELEGERI”…DE COMUN ACORD…) DEFINITIV , NU NUMAI INDENTITATEA NEAMU-LUI ROMANESC , INCLUSIV, EXISTENTA ACESTUI POPOR ROMAN! ( O TARA CEDATA…IN URMA UNOR ZARURI, MASLUITE, ARUNCATE…CU GREU…MAI POATE FI RECUPERATA! )

  6. NU GRESELILLE, mari sau mici, dar f putine, te-au pedepsit pe nedrept , abuziv si ilegal, ci FAPTELE tale mari, INTELIGENTA , SPIRITUL ORGANIZATORIC SI VIZIONAR, CULTURA SI BUNA CREDINȚĂ, DORINȚA DE EFICIENTIZA SI PERFORMA IN CIVILIZATIA EUROPEANĂ!Din nefericire n-ai avut parte de o elită pasoptistă sau unionistă, de o echipă la inăltimea idealurilor tale!OCULTA internă și externă, prin tine au vrut sa pedepsească PSD, demnitatea, libertatea, prosperitatea si bunăstarea românilor!!!

  7. CU TOT RESPECTUL DOMNULE PRIM MINISTRU, SPER CA, ACEASTA PATA DE CULOARE… PE CARE FRUMOSUL NEPOT A CONTURAT-O, DEVENIND IN TIMP,( DE CE NU!) UN ARTIST REMARCABIL, SA NU FIE UN SEMN…PENTRU VIITORUL ROMANILOR! ( CLAR- VAZATORII, DE LA O ANUMITA VARSTA FRAGEDA, S-AU DOVEDIT IN TIMP, A FI, MULT MAI AUTENTICI! )

    PS .CONTURUL…A FOST CEL DIN TAI, ULTERIOR IMAGINEA … RESPECTIV CULOAREA… !

    CU SINCERITATE , MARIAN !

    • AM OMIS,(„CA DE OBICEI”…) UN ASPECT…

      LA TIMPUL ACTOAL , CUVINTELE CU A LE LOR SUB- INTELESURI , DESTEPT RESPECTIV PROST, LE AU FOST SCHIMBATE,MODIFICATE SEMNIFICATIILE, RESPECTIVE …

      DE EXEMPLU: A FI DESTEPT ,NU INSEAMNA , A FI „PROST”…SI A FI „PROST,” NU INSEAMNA A NU FI DESTEPT!

      SPER CA, SUB-INTELESURILE, MODIFICATE …PENTRU TIMPUL ACTOAL , POT FI INTELESE! ( DACA NU , NE-O MERITAM ! )

  8. E o placere sa-l vezi pe domnul Nastase la televizor , in rarele sale aparitii .
    Si o onoare sa-ti fie permisa intrarea pe blogul lui .
    In cu totul alta ordine de idei , serviciile rusului si ale valetilor lui de la Chisinau .
    Ce mai inventeaza , ma crucesc .
    Stire ” Moldova.org ” sau Moldova Suverana din 2012 – ” serviciile secrete romanesti vor ruperea Republicii Moldova . Serviciile romanesti au inceput o campanie de atatare impotriva Chisinaului a populatiei din Transnistria , cerand separarea de Republica Moldova ” ?! ?!
    Ati auzit nerozie mai mare ?
    SIE si SRI atata rusii si ucrainienii din teritoriul epurat transnistrean impotriva Basarabiei . Smirnovii si spaskii de la Tiraspol si Grigoriopol sunt sub influenta , nu-i asa , informatorilor nostri de acolo .
    Rusii , prin armata lor de acolo , serviciile , militiile , posturile lor TV si presa scrisa militeaza pentru integritatea Republicii Moldova , nu-i asa ?
    Tot de la rus si lacheul lui mancurt basarabean vine si campania Internet ” moldoveanul este dispretuit si saracit in Romania condusa de valahi ” ( valahii sunt muntenii , adica locuitorii Principatului Tara Romaneasca ) , ” sudistii nu fac autostrazi moldovenilor ” ( moldovenii sunt locuitorii celor opt judete moldovenesti din Romania in acceptiunea serviciilor ruse si basarabene aservite ) , ” moldovenii nu au nimic in Romania , nici o investitie , sunt furati si batjocoriti in Romania ” etc , ” totul se face in Transilvania si Bucuresti ” etc .
    Tot rusul care conduce cele sase judete de peste Prut prin lacheii lui aculturati si anti-romani – ” studentii din Republica Moldova in Romania sunt o prada usoara pentru serviciile secrete romanesti ” ( ca Romania le ofera masa – casa – scoala la cam 5000 pe an din 1990 incoace nu conteaza ) .
    Cumpararea gazului rusesc de catre regimul grotesc al lui Dodon , livrat in magistrala oferita de Romania , este pur si simplu abject .

  9. MEMENTO

    Așa a fost. După peste un sfert de secol de tăcere, am scris aici, pentru prima oară, pe 23 iunie 2012. Furioasă, îndurerată și îngrozită de „minunata lume nouă” în care intrasem deja, cu brutalitate, pe 20 iunie 2012. Căci, dacă ceea ce s-a petrecut în seara de 20 iunie 2012 a fost posibil, orice devenea posibil pentru anii ce aveau să urmeze.

    Așa că simțeam pericolul și iminența dezastrului… și mă gândeam la câteva fraze scrise de Ernesto Sabato în primele pagini din ABADDON EXTERMINATORUL:

    „O mare nelinişte a pus stăpînire pe el, ca şi cînd, în mijlocul unui pămînt necunoscut, noaptea, brusc, s-ar fi prăbuşit deasupra lui şi ar fi fost nevoit să se orienteze, după micile lumini ce pîlpîiau în depărtare, în căsuţe cu oameni necunosuţi şi după strălucirea unui incendiu care se agita în orizonturi mai îndepărtate şi inaccesibile.”

    Au trecut mai bine de opt ani de atunci. Aș spune că astăzi nu mai văd nici măcar „micile lumini ce pîlpîiau în depărtare”. Poate doar strălucirea sinistră a incendiului care distruge tot ce-a mai rămas de distrus.

  10. Revelatie, Dumnezeu ne-a dat un cap si doi rinichi. Mesajul: ca sa iesim din criza, inundati UE cu rinichi. Poate ridicam economia pe rinichii…scuzati, umerii nostri. Eu am vrut sa donez sange/plasma grupa B3Rh+. Nu m-au primit. Sunt prea batran. Acum beau bere multa sa mentin rinichiul in stare de functionare. Prietene, sunt roman din Braila cu toate suspiciunile privind ascendenta mea. In rest, raman aici pe blogul Adrian Nastase!

  11. A scris cineva extrem de abrupt pe acest topic, „franc” cum spune cel care a postat. Din pacate nu este departe de adevar in cateva privinte. Daca dupa atatia ani un Petrov-Basescu mai are atatia sustinatori, problema nu e la om ci la oameni. Am convingerea ca dintre foarte multi curiosi vizitatori ai blogului, cu accesari nenumarate ridicate la nivel de milioane, sustinatori cu mintile la ei sunt sute de mii, daca nu milioane, asteptand, daca-mi este permis, fiul ratacitor, providential care alaturi de o echipa de mari profesionisti, specialisti, sa scoata Romania la liman, sa stea in picioare in toata aceasta mare provocare europeana si euroatlantica.

    off topic
    Sugerez vizitatorilor, urmaritorilor blogului, sa vizioneze interviul acordat de LCK pentru BBC.

  12. Inteleg ca un pic de controversa il ajuta pe dl Nastase cu interesul sporit si accesarile in crestere. Si eu sunt de la inceput aici. am scris chiar si cind dl. Nastase era la „coruptul de serviciu” al Romaniei, si am incercat sa ii dau mesajul ca nu este singur, si ca nu ne este indiferent ce se intimpla cu dinsul in acea mascarada politica. Desi sinceritatea nu ajuta de obicei, trebuie sa recunosc ca acesta este singurul blog pe care scriu. Nu scriu nici pe blogul Kremlinului, nici la Facebookurile Ambasadelor, si nici la dl. Basescu nu sunt abonat. Am gasit in postarile domnului Nastase mereu cite ceva de reflectat. Eu insumi m-am schimbat in 15 ani. Nu mai sunt revolutionar. Nu mai sunt nemultumit. Nu mai mai consider nici de stinga, nici de dreapta, pentru ca fiecare „echipa” are si puncte cu care sunt de acord, si unele cu care nu sunt.
    Succes in continuare!

  13. Poate ar fi util sa se clarifice aici pe blog, printr-o discutie ce inseamna sa fii de fapt „anti-american”. Cred ca multe explicatii sunt inutile, pentru ca argumentele aduse sunt evident tiparite de masina de fum si ceata a Kremlinului, si imprastiate de aici de stafiile aferente. Dar sunt si opinii care cred ca sunt autentice, ale unor romani. De exemplu, Amalia ne explica de ce este ea „anti-SUA”. Din start, remarcam aceasta nuanta, ca ea este „anti-SUA”, si nu „anti-americana”.

    „Sunt anti-SUA pentru că ea vrea să le bage tuturor pe gât „democrația” ei. Dacă americanii sunt mulțumiți de „democrația” lor, n-au decât, dar să nu le-o impună altora.”

    Logica e falsa – si stiu ca Amaliei ii place logica. SUA nu o incercat sa forteze pe cineva sa ii adopte „democratia”, adica „sistemul democratic”. Si daca ar fi incercat, desi nu am exemple, nu a reusit de loc, pentru ca nici un alt stat pe planeta asta nu are sistemul american identic, preluat de la americani. Mai mult, Justitia americana e complet diferita de cea europeana, inclusiv cea din Romania (dreptul roman). Sistemul lor electoral e complet diferit. Si multe altele din „sistemul american”, ajuns istoric la un anumit nivel.

    Este de comentat pe larg despre „drepturile omului”, despre „dpreturile persoanelor apartind minoritatilor nationale”, despre „societatea civila”, si evident ca au fost si sunt inca interferente, dar in linii largi Romania si toate celelte democratii au acceptat si semnat tratate internationale fara sa fie convinse de SUA.

    Asa cum am mai afirmat, SUA si-au promovat interesele lor, folosindu-se evident de toate instrumentele existe in panoplia de lucru a oricarui stat, sigur, ei avind mai multa putere de convingere.

    Victimizarea insa nu are sens in constructia nationala, patriotica. Daca adoptam postura de invinsi din start, oricine ar fi „invingatorul”, evident ca nu avem multe sanse sa fim luati in serios de altii. Pina si comunistii lui Dej, nu au acceptat statu-quo-ul si l-au facut pe Hrusciov sa hotarasca retragerea armatelor sovitice din Romania dupa razboi, pe cind celelate state comuniste est – europene „aliate” nu au reusit asta. Romania lui Ceausescu a reusit – in anii 70 -si pe baza acestei retrageri sovitice sa construiasca aliante cu state ca RFG, Israel, si SUA, pe care alte state comuniste nu visau sa le aibe.

    Daca cineva are rabdarea sa citeasca alocutiunea dlui Aurescu, o sa descopere cu diplomatia romana nu mai poarta „ochelari de cal” – precum afirma Amalia, desi nu ne prezinta argumente si contra-argumente – si merge intr-o directie de constructie a relatiilor cu vecinii, pe care chiar noi aici o reclamam drept lipsa. Ba chiar exista si incercari de a iesi din anonimitate pe plan extern, deci ma astept ca aceasta constructie sa dureze. Sa vedem actiunile si rezultatele insa…

    • @ trexsr
      A încuraja și finanța mișcări de opoziție din nordul Africii, Orientul Apropiat și estul Europei înseamnă a le ajuta să răstoarne guvernele și președinții aleși, pentru instaurarea „democrației” de tip american.
      Le-a reușit manevra, opoziția, care în toate țările astea a fost și e minoritară, a răsturnat guvernanții, dar ce a urmat?
      A urmat de exemplu președintele marionetă al Ucrainei care a executat ordinul lui Biden senior, și l-a dat afară pe procurorul-șef al Ucrainei care îi deschisese lui Biden junior un dosar, la amenințarea lui Biden senior că nu-i mai dă Ucrainei miliardele promise.

      • Toata lumea care poate finanteaza, sponsorizeaza, intervine, face lobby pentru avansarea intereselor lor, inclusiv rasturanarea unor regimuri incomode, unde SUA au avut multa experienta, impreuna cu UE sau singuri. Nu are legatura cu instaurarea unui model american, sau rus sau chinezesc. E despre profit. Ca au reusit sau nu, lumea judeca singura. Si eu cred ca au produs mult haos, dar hai sa subliniem ca linia democrata a fost mereu avangarda in ultimul timp in aceste „proiecte”. Nuland iti spune ceva? Ce a mai cucerit Trump? Si ce razboaie a purtat el? Nu cumva el chiar are o contributie la promovarea pacii in lume?

        Dar „modelul rusesc” te unge la suflet cind isi instaleaza si nu isi mai muta trupele din Transnistria, Abhazia etc?
        Dar „modelul chinezesc” de a se extinde in Marea de Sud in detrimentul statelor mici din zona?
        Crezi ca daca te-ar conduce chinezii ai mai avea optiunea sa cumperi F-16? Nu, cumperi ce iti spun ei sa cumperi.

        Asa ca argumentele tale nu conving, decit ca sa ne mai spuna inca odata ca tu ramai „anti-SUA”.

  14. Am ascultat interviul HardTalk de pe BBC cu Laura Kovesi, pe care il gasiti in audio la linkul de mai jos. Cel care ia interviul il enumereaza si pe dl Nastase in seria de „succese” ale doamnei Kovesi. Nu am rezistat decit pina la min 9, cind, intrebata de ce Romania apare inca ca a doua cea mai corupta tara in UE(dupa Bulgaria), dupa atitea mari realizari ale domniei sale. Nu e vina sa, dpune doamna Kovesi!, E vina poporului roman corupt pina in maduva oaselor! „Ioropeanca” nu ezita sa dea vina pe „metalitatea” poporului roman, ceea ce este o insulta serioasa adusa poporului roman de catre o duduie pe care UE o vrea in fruncea unui oficiu de procuratura europeana, pe care, de altfel, putine state UE il recunosc. Am inteles de pe Sputnik (ma informez de pe mai mute canale ca sa nu ma acuze ZeV de anti-rusism) ca BBC a fact-o terci pe doamna Kovesi, dupa ce i s-au prezentat „secretele” din munca cu serviciile secrete.
    Daca era romanca, Kovesi putea sa raspunda ca Transparency International nu e standardul dupa care natiunile trebuie sa fie judecate despre corutpie, ca e vorba doar despre imaginea despre coruptie, si nu e un index construit confirm realitatilor, ci perceptiilor despre coruptie, ceea ce este ca si cum ai spune ca eu cred ca pe Marte, martienii sunt foarte corupti, pentru ca ajung mereu pe Venus, si nu pe Terra, sa putem sa ii interogam.

    https://www.bbc.co.uk/sounds/play/w3cszc29

    • De fapt nu este vorba despre coruptie ci despre „perceptia coruptiei
      Adica ma Ghita ce crezi e muota coruptie in Romania?
      Da ma
      Da de ce?
      Pai eu am venituri mici si ciobanu de Becalii milioane! Fura da-l in ########si! Si ca asa ma citit in ziare ca …..

      Si .. hm toti ma asigira ca nu poti fi trata in spital daca „nu dai spaga”. In ultimii 10 ani am avut vreo 5 spitalizari. AM data 10 lei ca o „tanti” sa caute o pijama talia Ia ! ATAT!

      Perceptia. Adica cat se vikrbeste, ce se crede , impreisa artistica adica . Excat ca in bancu asta

      Un trib de indieni adunau lemne pentru iarna la poalele unui munte. Intr-o zi, Ochi-de-Vultur, seful tribului il trimite pe Iute-de-picior pana in varful muntelui unde era o statie meteorologica sa intrebe daca va fi o iarna grea, ca sa stie cate lemne sa adune.
      Ajunge Iute-de-picior in varf si il intreaba pe meteorologul de serviciu:
      – Domnule, va fi o iarna grea?
      Meteorologul se duce in spatele cabanei si se intoarce dupa 5 minute.
      – Da, pot sa spun ca va fi o iarna grea.
      A doua si a treia zi povestea se repeta, pentru ca Ochi-de-Vultur voia sa stie sigur daca va fi o iarna grea. A patra zi:
      – Iute-de-picior, mai du-te odata la meteorologul ala si intreaba-l daca va fi o iarna foarte, foarte grea pentru ca n-am chef sa adunam prea multe lemne degeaba.
      Pleaca Iute-de-picior intr-un suflet si il intreaba pe meteorolog:
      – Domnu’, iar m-a trimis sefu’ ca vrea sa fie sigur ca va fi o iarna foarte, foarte grea…
      – Da, bine, asteapta putin…
      Se duce in spatele cabanei si dupa cinci minute se intoarce:
      – Da ma, va fi o iarna extraordinar de grea.
      – Da dumneata cum iti dai seama?
      – Hai sa-ti arat!
      Merge Iute-de-picior in spatele cabanei, iar meteorologul ii spune:
      – Uite, vezi tribul ala de indieni cate lemne aduna? Inseamna ca va fi o iarna foarte, foarte grea…

      • Ghita, eu chiar nu stiu cita coruptie mai este la ora asta in Romania, asa ca nu pot sa comentez. Daca e, si atit de uriasa, unu la mina doamna Kovesi nu a reusit, si deci nu ar trebui sa ocupe acel inaltpost pe baza „eficientei” luptei sale contra coruptiei. Doi la mina, daca a ramas la fel de impresionanta coruptia in RO, unde e Alba ca Zapada? Aduna fragi pentru pitici?

  15. Perle săseşti fdebitate din Dealul Cotroceniului :
    Cea mai tare mi se pare a fi, cea din timpul conferintei de presa din 9 septembrie 2020:

    “Pandemia va mai dura și este timp, așadar, ca tabletele să ajungă la copii înainte de încheierea Pandemiei.”

    Despre care, Ion Cristoiu a comentat pe blogul sau:

    “E ca și cum Mareșalului Antonescu i s-ar spune că soldații de pe front nu mai au muniție și el ar răspunde, nu-i nimic, Războiul mai durează, vom avea timp să ducem muniție pînă la încheierea lui.”

    Acelasi jurnalist a postat in articolul Klaus Iohannis s-a angajat cu toate forțele în procesul istoric de compromitere a funcției de Președinte si alte cateva perle ale gandirii prezidentiale:

    „Copii se obișnuiesc repede chiar cu lucruri mai puțin plăcute.”

    „Sîntem oamenii de pe Pămînt care cu toții ne dorim un vaccin.”

    „Părerea mea este că nu este bine să se organizeze aceste festivități.”

    „Primarul este ales să conducă treburile în comunitatea pe care o conduce. ”

    „Problemele se rezolvă cel mai bine acolo unde apar.”

    „Am ajuns, iată, să ne pregătim pentru ziua de luni când începe școala și marea majoritate, cum am spus, mii și mii de școli sunt pregătite, copiii sunt pregătiți, părinții abia așteaptă să înceapă școala”.

    „Am pretenţia ca după alegerile parlamentare să ne apucăm foarte serios de treabă”.
    …….

Lasă un răspuns