17 gânduri despre “Va multumesc pentru felicitari!

  1. DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE, ASA CUM SPECIFICAM ATAT EU CAT SI PRIETENII, AUTENTICI, DE PE BLOG- UL DUMNEAVOASTRA , A- TI FOST DESTINAT SA FITI UN OM, UN POLITICIAN AUTENTIC, CE ARE PARTE , TOT DATORITA DESTINULUI SI DE O FAMILIE FRUMOASA, AVAND SANSA PRIN URMASII, SA VA MENTINA IMAGINEA , VALOAREA IN PERMANENTA, PESTE TIMPURI , IN GANDIRILE SI SUFLETELE ROMANILOR SI NU NUMAI!…

    MA BUCUR DE PREZENTA PERMANENTA, A LUI ANDREI SI MIHNEA ,ALATURI DE DOAMNA DANA NASTASE SI DE DUMNEAVOASTRA , CE VA IUBESC SI VA PRETUIESC , MAI ALES PENTRU VALOAREA DUMNEVOASTRA CAT SI PENTRU TOT CE – ATI REALIZAT IN PREUNA CU DOAMNA DANA, FIINDU- LE NECESAR CA SPRIJIN. LE UREZ CU SINCERITATE , MULTA SANATATE SI SA NU UITE CA DUMNEAVOASTRA, DOAMNA DANA , SUNTETI CEI CARE II IUBITI NECONTENIT!
    (PRIETENII, INDIFERENT DE GESTUL LOR…SUNT TOT OAMENI, OMUL , IN OPINIA MEA…RAMANE INPREVIZIBIL IN GANDIRE .

    P.S. UREZ, MULTA SANATATE INTREGII FAMILII , INPLINIRI MAI ALES SUFLETESTI SI ANII CE URMEAZA, SA MENTINA INCONTINOARE EXZISTENTA, ACESTEI FAMILII DEOSEBITE!

    CU RESPECT SI SICERITATE, PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE

  2. La multi ani fericiti !Sa-i iertati,dar sa nu-i uitati pe cei care v-au facut mult rau !Cu toata consideratia,Mihai Stoie.

  3. O FAMILIE DE NOTA 10 CU OEMENI FRUMOSI INTELIGENTI CULTI etc CARE POT FI UN MODEL . LA MULTI ANI DRAGILOR !

  4. Rezumand , Nastase prim ministru , venind la conducerea executivului la cateva luni de la uciderea la ordin a unui sef de sindicat de la Iasi , dupa ce trupele paramilitare teroriste din Valea Jiului atacasera Statul de doua ori in doua luni ( cu sefii lor primind gazdiure si fonduri imediat in strainatate , in … Ungaria ) dupa ce Statul intrase intr-o asemenea descompunere incat familii de victime asasinate duceau sicriul cu mortul in fata Judecatoriei cerand dreptate , Nastase deci , luand deci conducerea acestui Stat a reusit in patru ani :
    – sa obtina cresterea puterii de cumparare a populatiei
    – sa aduca un pic de justitie sociala asigurand o gustare rece la scoala si transportul copiilor din zonele rurale
    – sa controleze mega-inflatia si sa creeze leul nou , puternic – cine-si aminteste de cumparaturile de alimente de baza ( lapte , oua , paine ) de sute de mii de lei din anii 90 ?
    – sa inceapa , discret , investitii in infrastructura de transport , doar cu fonduri guvernamentale – calea ferata Bucuresti – Ploiesti modernizata si construirea autostrazii Bucuresti – Fundulea – Fetesti
    – sa aduca mari investitori – primul Carrefour din Militari , 2001 , cine-si aminteste ? – Saint Gobain cu fabrica de geamuri trase de la Calarasi
    – sa rezolve santajul ignobil suedez
    – sa suprime umilitoarele vize pentru Europa de Vest
    – sa obtina un prestigiu extern – vizita lui Bush fiul in octombrie 2002
    – sa obtina ceea ce nimeni nu credea , aderarea la NATO si la UE
    Cine inainte sau dupa aceea a realizat ce a realizat Nastase prim ministru ?

    • PS – de unde au rusii , asa zisul ” ambasador ” Kuzmin inclusiv , atatia moldoveni terifiati si azi de amintirea ocupatiei romanesti ?
      Din cei ce aveau 20 de ani in 1939 nu mai sunt multi printre noi .
      Nimic pe langa miracolul rusesc si din neo- coloniile rusesti din zilele noastre , in care la fiecare 9 mai cohorte de ” veterani ” cu chipie si doua randuri de decoratii pe piept , defileaza la Moscova si pe malurile Bacului la Chisinau , cand in toata lumea contemporanii lor s-au stins , ” veterani ” incadrati de grupuri isterice de tinere rusofone in uniforme rusesti din 1945 agitand fotografii presupuse ale vreunui bunic in uniforma ruseasca
      Erata – fabrica de masini agricole de la Balti

  5. Vorba aia : „N-aduce covidul, cît poate duce românul !”
    Doar Bill Gates a afirmat într-un interviu că noul vaccin ar putea avea reacţii adverse la cel mult 7(şapte) milioane de indivizi, aşa că de ce să pşătească el nişte despăgubiri ?

    CENZURĂ MONDIALĂ! Facebook, Twitter, YouTube au șters un videcolip devenit viral cu medici care promovau tratamentul cu hidroxiclorochina. Reacția lui Trump
    Ce a deranjat atât de mult cenzorii de la Facebook și YouTube? Faptul că America Frontline Doctors susține că „nu este nevoie de măști” pentru a preveni răspândirea COVID-19. În plus, grupul afirmă că acele studii care pretind că hidroxiclorochina este ineficientă pentru tratarea noului coronavirus sunt „fake science” și sunt sponsorizate de către „companii farmaceutice false”.

    Unul dintre medici spune în timpul conferinței de presă că „hidroxiclorochina, zincul și Zithromaxul” sunt un leac pentru coronavirus, iar măștile nu sunt necesare.”

    Păi cum să nu fie necesare dacă s-au comandat numai la noi milioane de măşti cu parandărătul asigurat ?!
    Şi apoi ce satisfacţie mai mare decât să-i vezi pe români puşi nu numai cu botul pe labe, dar şi în nişte botniţe mizerabile pe care unii săracii sunt nevoiţi s-o folosească de la începutul comediei şi până la sfârşit , care poate fi de mai muilte feluri ?!

    Mai multe dezvăluiri aici :

    https://youtu.be/ziAPh56EEg8

  6. Cum trece timpul frumos, parca ieri va intalneam la patinoarul Floreasca, venind cu copilul Andrei, (ce tineri eram) si daca ma uit atent Andrei are tamplele putin ninse, nu e rau, e semn ca va mosteneste.
    O familie super, cum se spune in targ.
    La Multi Ani !

  7. Sa nu facem nedreptatea strigatoare la cer de a uita alt mare prieten al nostru , dupa Ungaria .
    E vorba despre cei ce manevreaza marionetele anti-romanesti de peste Prut .
    Sa dam Cezarului ce e al Cezarului .
    Doi mari lingvisti si istorici , in acelasi timp sociologi si politologi , de talie mondiala , sunt prezenti la Chisinau .
    Chiar fiind traitori in tinutul Lapusnei , inconjurati de un ocean de sate romanesti , cei doi se exprima intotdeauna in rusa .
    E vorba , pentru ignoranti , de oamenii viitori de Stat Mark Tkaciuk si Zuran Durab .
    Sa-i dam cuvantul lingvistului si etnologului Tkaciuk , egalul unui Emmanuel de Martonne sau al unui Alf Lombard : ” in romana consoanele se pronunta tare , ca in Occident . In moldoveneasca consoanele sunt aspirate , ca in rusa . Romana contine 15 % cuvinte de origine slava , moldoveneasca 25 % ” .
    Impresionant , Tkaciuk .
    Sa-l ascultam pe celalalt savant , Zuran Durab : ” in cei 22 plus 4 ani de administratie , Romania s-a aratat in Basarabia un ocupant nemilos . Pana azi a ramas in memoria moldovenilor amintirea administratiei romanesti ” .
    Amuzant , de la unul venit cu cei care au ucis , in interogatorii si tortura , 8300 de persoane la venirea in Basarabia si care au deportat in trei valuri in jur de 120000 de familii in Siberia in 1941 – 1949 – 1951 .
    O putere care practica apartheidul , ca aliatii lor unguri , fata de romanii – romanii moldoveni , prostii , la lucrul campului pentru vin si legume imperiului , carne de tun in Armata Sovietica cam trei ani de serviciu militar teribil , in timp ce colonii rusi aveau posturile salarizate din singurele intreprinderi industriale – fabrica de televizoare de la Chisinau si cea de masini agricole de la Chisinau …

  8. PS – de unde au rusii , asa zisul ” ambasador ” Kuzmin inclusiv , atatia moldoveni terifiati si azi de amintirea ocupatiei romanesti ?
    Din cei ce aveau 20 de ani in 1939 nu mai sunt multi printre noi .
    Nimic pe langa miracolul rusesc si din neo- coloniile rusesti din zilele noastre , in care la fiecare 9 mai cohorte de ” veterani ” cu chipie si doua randuri de decoratii pe piept , defileaza la Moscova si pe malurile Bacului la Chisinau , cand in toata lumea contemporanii lor s-au stins , ” veterani ” incadrati de grupuri isterice de tinere rusofone in uniforme rusesti din 1945 agitand fotografii presupuse ale vreunui bunic in uniforma ruseasca

  9. Ați avut multe realizări în această viață, domnule Năstase, dar cea mai mare dintre ele este și rămâne familia, familia dvs.
    La Mulți Ani.

  10. Scuze Sefu ca bag aici ……

    Radu Humor ref mes tau https://adriannastase.ro/2020/08/01/va-multumesc-pentru-felicitari/#comment-217796 in ce priveste vaccinarea..

    Da ma Radule vaccinurile produc si reactii adverse .. uneori. Staistic . Insa asta e cehestie pe care am zuita dioscutata prin 65 pe terenu de sport al scolii 40 (Andronache.. vedeti harta!). Deci, daca noi copii din margine de Bucuresti , dintr-un cartier locuit in cavsitaoitalitate de maturi cu mai putin de 8 clase (4-6 + profesionale) averam stiinta despre asa ceva … concluziile trage-le singur!

    Si ia zi – de cand nu ai mai vazut asa ceva : https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8a/Polio_sequelle.jpg ?
    Poliomielita ii zice bolii care a schilodit copila
    In aclesi cartie … bine informat (fara misto!) poliomieRlita era o teroare . Daca intr-un cartier invecinat (alta scoala la cca 3-5 km de 40) era un caz de polio parintii erau terorizati. Dicctutiile erau pe baza de cine are bafta ? ala care moare sau ala cares scapa schilodit?!

    Dar a fost un vaccin .
    SI iata rezultatele vacinului in anukl 2018 numai in aceste tari s-au inregistrat cazuri de polio:
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f6/Polio_worldwide_2018.svg/1920px-Polio_worldwide_2018.svg.png

    Este drept ca in 2018 au fots 33 cazuri „maturale” si 104 datirate vaccinarii … insa eu nu as trage concluzia ca fara vaccin ar fi mai bine ! Nu de alta dar polio provocata de vaccin este mai „mototoala” (vaccin cu virus atenuat)

    Acu daca doresti sa cazi in mintea talobanilor… asa e. vaccinu e rau ca nu e de la Creator din ziua Cratiei.
    Da trebe sa iti zic ca nici Adam nu a fost creat cu izmene! Si intre frunza de vita si izmene au trecut mileniii

    • Înţeleg ce vrei să spui, dar astăzi se întâmplă ceva foarte curios : Întrebat dacă vaccinul său are reacţii adverse severe, mergând până la deces, Bill Gates răspunde :
      – Binenţeles ! ne aşteptăm cam la şapte milioane de morţi, dar ce comtează asta la cele şapte miliarde de locuitori ai Globului ? Pentru că-i vom vaccina pe toţi !
      P.S. Singurul vaccin care nu va avea garanţii din partea guvernelor pentru eventuale reacţii adverse este tocmai vaccinull lui Gates !
      Şi ce te faci, dacă după toate probabulităţile românii vor fi printre primii vaccinaţi în masă ? Se ştie că pe parcurs se mai pot aduce îmbunătăţiri, dar la început, Dumnezeu cu mila !
      Mi-au plăcut ultimile invenţii în materie de purtare a măştii : Un tip în pielea goală ce purta masca la cocoşel, şi altul cu o mască imitând o uriaşă palmă peste gură…

  11. Domnul Heroiu de la Banca Mondiala , alaltaieri : ” Banca Mondiala recunoaste statutul de TARA DEZVOLTATA al Romaniei . Este un succes datorat performantelor economice ale marilor orase .
    Brasovul s-a dezvoltat intr-un ritm mai mare decat Singapore , in perioada de crestere economica a acestuia ” .
    Numai ca pentru a sustine aceasta crestere economica si mai ales pentru a reduce numarul victimelor accidentelor de circulatie , primul loc in Europa , Romania are nevoie de modernizarea infrastructurii de transport .
    Nu doar autostrada sau drumul national , ci si calea ferata .
    Cand se circula cu 30 km la ora pe calea ferata , cand in tren 170 de kilometri sunt parcursi in PATRU ORE de la Oradea la Cluj , cum sa nu se recurga la singura alternativa , masina , cu supraincarcarea traficului , poluare si ingrozitoarele intalniri fata in fata pe drumurile cu o banda pe sens , unde singura posibilitate de depasire este intrarea pe sensul opus ?
    Sa incerc sa fac o recapitulare a activitatii ministrului liberal Bode la Ministerul Transporturilor , in cele 10 luni de mandat , stiind ca ne paste o discutabila motiune de cenzura a PSD de Sfanta Marie , motiune care nu va aduce nimic bun .
    Deci Bode , in 10 luni .
    Contracte de executie semnate – doua loturi din calea ferata Sighisoara – Brasov , sectorul de autostrada Pitesti – Curtea de Arges , drumurile nationale Botosani – Targu Frumos si Botosani – Stefanesti , sectoarele de autostrada Biharea – Chiribis ( Marghita ) , Zimbor – Poarta Salajului si Ungheni – Targu Mures din autostrada Transilvania , centura Zalau – 9 contracte noi semnate .
    Ar putea semna al treilea sector din calea ferata Brasov – Sighisoara unde Curtea de Apel a respins contestatia , nu stiu de ce se taraganeaza .
    In rest blocaje la tronsoanele 3 si 4 ale drumului expres Craiova – Pitesti – contestatii , la autostrada Nusfalau – Suplacu de Barcau – anuntarea castigatorului este asteptata de doua luni , la lotul de Vest al autostrazii de centura Nord si , probabil , la varianta ocolitoare Galati .
    Santiere incepute de el – centura Timisoara Sud , autostrada Boita – Sibiu , autostrada Ungheni – Targu Mures .
    Contracte pentru studii de fezabilitate – autostrada Brasov – Bacau , drumul expres Bacau – Piatra Neamt , drumul expres Constanta – Tulcea .
    Deblocarea miraculoasa a liniei feroviare Gara de Nord – OTOPENI , unde contestatiile si deciziile judecatoresti care inchideau totul au disparut ca prin minune la venirea PNL la guvernare .
    Ce nu a facut si unde este criticabil – nici un santier pe autostrada de centura Sud , nelansarea licitatiei anulate de un an Chiribis – Suplacu de Barcau , timiditatea in gestionarea deschiderii metroului Drumul Taberei , acceptarea prelungirii cu un an a studiilor de fezabilitate pentru autostrada Ploiesti – Buzau – Focsani – Bacau .
    Sincer , alungarea lui printr-o motiune in august , cu doua luni inaintea alegerilor , deschizand calea jocului ” refuz ” al lui Iohannis si ducand la blocarea administrativa a tuturor proiectelor , ar fi o greseala .

Lasă un răspuns