Aniversare de jad: 35 de ani de casnicie

Astazi, Dana si cu mine sarbatorim 35 de ani de cand ne-am casatorit. Au trecut atat de repede anii…Cu multe bucurii, copii, nepoti. Cu unele suparari, cu incercari de tot felul.

Am sarbatorit  calatorind zilele acestea pe Valea Cernei, am traversat Podul lui Dumnezeu, la Ponoarele, si ne-am bucurat sa fim in familie si sa intalnim cativa prieteni.

 

 

50 de gânduri despre “Aniversare de jad: 35 de ani de casnicie

  1. La multi ani !!! Dumnezeu sa va ocrotesca ,sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de copii si nepoti ,sa va bucurati de familia dv frumoasa ! 🎂🍷🍀💰🌹🎉🎉🎉

  2. Multi ani înainte, numai cu bucurii si multa sanatate!Trimis de pe smartphone-ul meu Samsung Galaxy.

  3. La multi ani! Este timp sa le dati o lectie, celor care din lichelism si cu obedienta, au facut politica si justitie in Romania in mod ipocrit, compromitand ideea de moralitate si corectitudine.

    vin., 31 iul. 2020, 12:30 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: „Astazi, Dana si cu mine sarbatorim 35 de ani de > cand ne-am casatorit. Au trecut atat de repede anii…Cu multe bucurii, > copii, nepoti. Cu unele suparari, cu incercari de tot felul. Am sarbatorit > calatorind zilele acestea pe Valea Cernei, am traversat Po” >

  4. Mulţi ani împreună şi de acum înainte ! Sănătate, bucurii şi împliniri alături de copii şi nepoţi !

  5. Sa fiti sănătoși alături de cei dragi si multi ani împreună !!

    vin., 31 iul. 2020, 12:30 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: „Astazi, Dana si cu mine sarbatorim 35 de ani de > cand ne-am casatorit. Au trecut atat de repede anii…Cu multe bucurii, > copii, nepoti. Cu unele suparari, cu incercari de tot felul. Am sarbatorit > calatorind zilele acestea pe Valea Cernei, am traversat Po” >

  6. Va Salută o familie cu 46 ani de căsătorie!
    Stimă, respect și aprecieri maxime!
    La mulți ani cu sănătate și fericire!

  7. Murdarie ungureasca .
    Regretatul Raoul Sorban nu este iertat pentru ca arata cu degetul uneltirile din umbra ale Ungariei , turpitudinile ei , atitudinea fatarnica a uneltelor ei din Ardeal .
    Nu este iertat pentru ca dadea identitatea unor asa zisi istorici israelieni ai Holocaustului care , dupa vizite la Budapesta si decoratii si premii inmanate de autoritatile ungare , stergeau din pagini macelurile armatei ungare in Bacska impotriva evreilor si prezentau intr-o viziune deformata , cu ungurii buni si drepti si germanii singurii faptuitori , deportarea si exterminarea in camerele de gazare a sase sute de mii de evrei din Ungaria intre aprilie – iunie 1944 .
    Si ataca memoria lui Raoul Sorban , agentii Budapestei .
    Tibori Szabo , ” Frontiera dintre viata si moarte ” – ” mi s-a parut suspect ca Sorban sa apeleze la Aurel Socol pentru a-si salva logodnica evreica din Cluj ” .
    Interviu , orientat de acelasi individ , cu logodnica evreica a lui Sorban , deportata la Auschwitz , cu cateva luni inaintea de moartea ei , in 2001 ” stiam de grozaviile din Basarabia si Transnistria . … la fuga din Cluj eram asteptate la o casa din marginea Feleacului de Crisan , care a fost racolat mai tarziu de contra-spionajul maghiar . … La trecerea in Romania politia romaneasca ne-a trimis inapoi pe mana SS -istilor …Nu-l acuz pe rabinul Carmilly – Weinberger ca a incercat sa-si salveze viata ” .
    Deci , vorbind de exterminarea ingrozitoare de catre UNGARIA a sase sute de mii de inocenti evrei , Szabo deviaza discutia spre crimele romanesti din Basarabia si Transnistria in 1941 , defaimeaza memoria unui taran roman care ajuta evreii si pe cea a rabinului Carmilly – Weinberger , care a pus Romania , impreuna cu Spania , pe lista tarilor in care evreii puteau scapa cu viata …si , in fine , amesteca politia romaneasca din Ardealul de Sud in crima abominabila ungureasca din aprilie – iunie 1944 – fara sa sufle un cuvant despre prefectii si ministrii unguri implicati , despre barbaria jandarmeriei unguresti , despre cruzimea din lagarele de tranzit unguresti spre Auschwitz – la Oradea , in fabrica Dreher , erau inchise 35000 de persoane !!!

  8. Urmatorul mare program de infrastructura NOUA in Moldova , dupa ce centura Bacau va fi terminata – ca la Bacau , 30 de kilometri de centura – drum national in jurul Galatiului , de la drumul care vine de la Dunare – Giurgiulesti – Basarabia – spre vestul Galatiului – 165 de milioane de euro , investitie
    mare , sa o vedem inceputa .
    O centura ocolitoare a unui mare oras moldovenesc – Bacaul – va fi urmata de o centura la fel de lunga in jurul altui mare oras moldovenesc , Galatiul .
    Sa nu se supere galatenii , eu as fi privilegiat o centura de 30 de kilometri peste dealurile Iasilor .
    Moldova va avea in lucru in anii urmatori drumul expres Braila – Galati , centura Barlad , drumurile nationale de la Botosani spre Prut si spre Targu Frumos , dupa terminarea centurilor Radauti si Bacau – santiere de 300 milioane de euro .

  9. Ma bucur ca un fost prim-ministru al acestei tari a vizitat Podul lui D-zeu de la Ponoarele!….Sunt convins ca ati fost si in pestera de la Ponoare……ce pacat ca nu mai este liliacul in floare……exista la Ponoare si o padure de liliac foarte frumoasa…..exista si un lac de acumulare Zatonul (asa se cheama) foarte frumos…..si mai exista ceva!!!….mai exista bunatatea oamenilor din acea zona, care cred eu ca v-au primit cu mult drag!…..Daca ati mers pe la Godeanu, valea Cernei, trebuia domnule Nastase sa vizitati si cheile Corcoaiei….care sunt unice in lume!!……IN REST NUMAI DE BINE PENTRU FAMILIA NASTASE!…..CRED CA V-ATI DAT SEAMA CA IN CE MA PRIVESTE CUNOSC BINE ZONA!…Nici nu banuiti cine va apreciaza domnule Nastase!…..Inca odata va doresc tot binele din lume!

    \

  10. La mai mulţi ani, cu sănătate, alături de cei dragi !
    Să ne trăiţi că ne trebuiţi şi vă potriviţi !

  11. Ma alatur si eu felicitarilor numeroase pa care le-ati primit si profit de ocazie pentru a va face cunoscuta o informatie,care stiu ca va va interesa..Alain Juppe,fost zeci de ani primar la Bordeaux,a fost numit de catre presedintele Adunarii Nationale,in martie 2019,dupa ce a executat o pedeapsa penala cu ceva vreme in urma,consilier,adica membru pentru un mandat de 9 ani ,al Consiliului Constitutional francez.Recent,in februarie acest an el a fost desemnat ca membru supleant al delegatului institutiei respective pe langa Comisia de la Venetia,dna.Claire Bazie,urmand a tine locul acesteia in cazuri cand ea nu poate fi prezenta.Dl.Juppe este in etate de 74 de ani.La Bordeaux a avut loc o emotionanta manifestatie de simpatie pentru Domnia Sa,cu prilejul despartirii sale de cetatenii urmasi ai lui Montesquieu.

  12. In primul rand, multa sanatate amandurora, in continuare zile senine familiei Nastase, alaturi de toti cei dragi si apropiati.
    La Multi Ani !

  13. Scuze de intarziere felicitarilor. Oricum, gândurile bune și viața lungă și frumoasă, împreună și lângă cei dragi, mereu sunt bine venite.

Lasă un răspuns