Interviul meu pentru Evenimentul zilei

Pe linkul de mai jos puteti accesa prima parte (40 de minute) a interviului meu acordat jurnalistului Dan Marinescu pentru  Evenimentul zilei:

https://evz.ro/evz-tv-adrian-nastase-la-intrebari-esentiale-dezvaluiri-despre-greselile-facute-de-dragnea-si-dancila-si-relatia-cu-ponta.html

PS Desenul pe care l-am adaugat ii apartine lui Octavian Andronic.

20 de gânduri despre “Interviul meu pentru Evenimentul zilei

  1. Nu ma pot pronunta asupra interviului dumneavoastra (nu l-am citit inca), insa pot admira poza care insoteste interviul si valoreaza cat o mie de cuvinte, extrem de actuala.

  2. Maine se implinesc TREI LUNI de la trimiterea de catre Romania a clarificarilor la pretextele care au dus la suspendarea de catre Noua Comisie Europeana a finantarii loturilor 1 , 4 si 5 ale autostrazii Sibiu – Pitesti .
    La aceasta data nu avem nici o reactie publica a Comisiei Europene , semn foarte rau .
    Alt semn foarte rau , Bode a vorbit acum doua luni despre ” suntem in discutii cu o institutie bancara pentru finantarea acestor trei loturi ” , dupa aceea a vorbit de un ” imprumut punte ” ???
    Noua Comisie a lui Timmermans si Von Leyden ne refuza finantarea si guvernul PNL , incapabil sa se faca respectat si ascultat , ne ascunde acest lamentabil si meschin refuz ???
    Atentie , daca Noua Comisie isi incepe asa activitatea , ne va refuza nu doar aceste trei loturi , ci si drumul expres Craiova – Pitesti , autostrada de centura Nord , calea ferata Arad – Caransebes , loturile din Bihor si Salaj ale autostrazii Transilvania , centura Bacau … ceea ce este foarte grav !

    • @ dar daca…
      „Clarificările României la pretextele…” (de fapt argumentele aduse de România pentru contracararea pretextelor comisiei) e un nonsens, fiindcă pretextele nu pot fi contracarate cu niciun argument logic și realist. Pretextele sunt false motive băgate la înaintare pentru a se da refuzului o fațadă rezonabilă, false motive care anulează din start orice drept de apel.

  3. INTERVIUL ,(CA SI ANTERIOARELE INTERVIURI…) PE CARE DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE L-A ACORDAT, NE DOVEDESTE , IN PERMANENTA , AUTENTICITATEA UNEI GANDIRI , CONSTRUCTIVE , DIPLOMATICE, BENEFICA FIIND PENTRU PREZENT SI VIITOR, MAI ALES! ( UN „VIITOR,”IN URMA UNUI TIMP ACTOAL, NEFAST…SI CARE , ESTE TOT MAI CREONAT VIZOAL , DE CEI CARE SE CRED „ZEII,” UNEI NOI ORDINI MONDIALE, O „ORDINE,” CE- AU INFAPTUIT-O , APLICAND- O ASUPRA UNOR ANUMITE, EXZISTENTE UMANE! )
    IN OPINIA MEA, DOMNUL ADRIAN NASTASE ESTE SI RAMANE, OMUL, POLITICIANUL, AUTENTIC, CE OFERA IN PERMANENTA, SPRIJINUL SAU,REAL, BENEFIC FIIND , PENTRU REGENERAREA GANDIRILOR NOASTRE , DE A NE REGASI SI A NE- RECUPERA, AUTENTICITATEA !

    TOT IN OPINIA MEA, SPERAND SI IN OPINIA MULTORA DINTRE NOI , APROPIATELE ALEGERI, CE SE VOR A FI, FALSIFICATE…DE ACTOALII GUVERNANTI , FALSIFICARE, NECESARA , UNEI INRADACINARI TOT MAI VIZOALA, INRADACINARE, IN BENEFICIUL „ORDINII” MONDIALE, IN PRIMUL RAND…VOR CREEA O NEMULTUMIRE MAJORITARA, OFERIMD ULTERIOR, IMAGINI, TOT MAI JUSTIFICATE. ( DIN PACATE! )

    SA SPERAM CA, TIMPUL CE SE SCURGE, DIN PACATE…NE VA UNII, INTR- O GANDIRE SI UN COMPORTAMENT, FIIND BENEFIC, GENERATIILE VIITOARE!

    PS. CAND VULTURII, SE ROTESC DE-ASUPRA TA ,CONSIDERANDU- TE, HRANA IDEALA , ICNORAII…SI NU-I LASA , SA- SI INFIGA IN TINE A-LE LOR GHIARE!…( VEI AVEA PARTE DE UN SFARSIT , CUMPLIT, NEDESTINAT, INDENTITATII TALE! )

  4. https://youtu.be/zINz460ySTE
    Profesioniști germani din domeniul medicinei s-au reunit în beneficiul oamenilor, pentru a demasca agenda sinistră globalistă a CV19!
    S-a format un comitet extra-parlamentar de anchetă pentru corona virus, cu specialiști din domeniul medicinii și din alte domenii pentru a studia măsurile de restricție care s-au luat, și dacă suferința produsă oamenilor este proporțională cu situația creată ca răspuns la boala declanșată de covid19.
    Se aduc argumente solide împotriva faptului că guvernele țin oamenii în teroare pentru o boală care nu este mai periculoasă decât o gripă obișnuită, impunând restricții aberante și nejustificate, și inducând sentimente de frică și panică constante pentru o boală care este prezentată de autorități în baza unor previziuni exagerate. Se vorbește despre lipsirea oamenilor de drepturi și libertăți fundamentale, de controlul mental și de supravegherea populației din motive medicale, și de faptul că se insistă pe vaccinare în situația în care pentru alte epidemii gen gripa porcină vaccinurile au făcut mai mult rău. Se spune că ar trebui renunțat complet la carantinarea și la purtarea măștilor din moment ce nu mai există vreun pericol real de îmbolnăvire. Se spune că trebuie respectată constituția care garantează libertatea și suveranitatea oamenilor. Se spune că autoritățile au luat măsuri iresponsabile, nepotrivite și neglijente fără a se gândi deloc la consecințele colaterale. Se spune că măsurile luate au afectat populația din punct de vedere psihic, social și economic, și că trebuie luate măsuri împotriva acestei nebunii, și că trebuie luate decizii în legătură cu dezastrul creeat care nici nu poate fi evaluat. Se recomandă ca fiecare persoană să se informeze nu numai din media oficială care prezintă opinia autorităților. Se vorbește despre testele făcute ale căror rezultate au fost manipulate, și că numărul celor decedați a fost folosit pentru intimidarea oamenilor, și că numărul celor îmbolnăviți scăzuse înainte de a se renunța la carantină, și că purtarea obligatorie a măștilor a fost nefondată, ilegală și iresponsabilă din puncte de vedere psihologic și social. Se spune că trebuie luate măsuri ugente ACUM, pentru că oameni suferă ACUM, și că li s-a făcut deja mult rău. Se mai spune că procedurile de resuscitare s-au schimbat, și că nu mai este voie să faci respirație gură la gură, și nici presiune cardiacă, și că mulți oameni vor muri din cauza asta.

    Videoclipul este subtitrat în limba engleză. Puteți opri sau da înapoi înregistrarea ori de câte ori e nevoie, pentru a putea citi integral traducerea care se derulează cu rapiditate.

  5. AM OMIS, SA MAI FAC O REMARCA, REFERITOARE LA DESENUL DOMNULUI OCTAVIAN ANDRONIC.

    SEMNIFICATIA ACESTEI LUCRARI , ESTE CORECTA !…( DIN PACATE, MAIMUTELE UMANE, IN DEVENIRE, AU INVADAT SI INVADEAZA ,NECONTENIT, PLANETA UMANA! )

    PS. MAIMUTELE , DESTINATE A FI MAIMUTE, RAMAN UMITE,IN GANDIREA LOR , DE DEGRADAREA GANDIRILOR UMANE, CE SE VOR, IN MAJORITATE, SA DEVINA MAIMUTE!… ( NU CREDEAM CA, INDENTITATEA DESTINATA, TI-O POTI SCHIMBA! FELICITARI „DOMNILOR” MAIMUTOI…IN DEVENIRE! )

  6. Desenul lui Octavian Andronic este genial. Este desenul epocii! El exprima, in cea mai elocventa forma posibila, starea de degradare prin primitivizare a civilzatiei Globalismului. Aceasta civilizatie devianta a cunoscut doua extensii istorice, Imperiul Regatului Unit si Imperiul Statelor Unite. Cauzele profunde ale acestei decaderi se afla in premisele fundamental gresite pe care a fost construita civilizatia “occidentala” (denumire improprie, prin generalizarea abuziva). Ele isi au originile in elaborarea unor teorii deliberat toxice, menite sa rastoarne ordinea naturala a societatii umane, mecanismele sale de reproducere, stabilitate, protectie. Primele atacuri au fost impotriva Religiei (Credintei) si Monarhiei (Autoritatii). Alte tinte ulterioare au fost si sunt Biologia umana – controlul profilului si numarului populatiei, prin eugenie, incrucisari, pandemii, mai nou prin vaccinism, microcipare -, Familia, Sexualitatea, Genurile si Rasele umane, Hrana, Natiunea, Istoria, Mediul (nu numai cel natural, ci si cel real, prin inlocuirea lui cu cel virtual, cu online-ul), Clima etc. In principiu, Globalismul are drept tinta Totalitatea. El vizeaza tot ceea ce poate fi modificat si controlat, pentru a fi transformat intr-un factor de putere nelimitata, de o parte, si de dependenta totala, de cealalta parte, intr-o tentativa absurda si imposibila de a-l substitui si imita pe Creator, Infumurarea de a deveni un “Dumnezeu”, poarta in ea genele esecului si ale propriei pedepse, ca in mitul biblic al Caderii. Printre laborantii teoriilor maligne ale Globalismului s-au numarat royalsocietyisti, oxfordisti, cambridgeisti, frankfurtisti etc. Englezul Charles Darwin, cambridgeist, a fost unul din acesti laboranti tendentiosi, care a subminat creatia divina, afirmand ca omul se trage din maimuta (Originea speciilor, 1859). Desenul lui Octavian Andronic cu revolta maimutelor care doboara de pe soclu statuia lui Darwin este o idee absolut spumoasa: pana si maimutele considera un afront rasist afirmatia ca ar fi stramosii omului! Dintre emitentii de teorii manipulatoare, care au intors Lumea cu susul in jos, as mai mentiona inca doua nume. Scotianul Adam Smith, oxfordist, parintele Capitalismului, a fondat teoria Liberalismului (Avutia Natiunilor, 1776), care a oferit Imperiului calea si instrumentele expansiunii, transcenderii Natiunilor pentru jefuirea Avutiilor acestora. Evreul Karl Marx, parintele Comunismului, autorul Manifestului Partidului Comunist (impreuna cu Friedrich Engels, 1848) si Capitalului (1867), a furnizat Globalismului teoretizarea Revolutiei, a violentei de masa impotriva adversarilor, prin anarhizare, dezagregare si subjugare, avand ca victima Rusia (1917).

  7. Ce vrea acest popor, domnilor? Ce pretenții are acest popor de la politicieni și lideri, când el nu e în stare să respecte niște reguli de bun-simț?
    Au fost instalate în colțul străzii containere pentru gunoaiele de plastic și hârtie. Am în casă minicontainere pentru plastic și hârtie.
    Mă duc cu ele la cateva zile să le pun în containerele mari, și gasesc în containerele mari gunoaie de toate felurile amestecate.
    Ce vrea acest popor care nu e în stare să puna plastic la plastic și hârtie la hârtie?

    • Ce să mai spunem despre hârtia complectată şi aruncată aiurea în urnele de vot ?!
      Şi aici rezultatele sunt şi mai catastrofale…..

      • @ Radu Humor
        Aici nu sunt de acord cu dv.
        Nu consider că cine nu votează ca mine greșește. Eu votez într-un fel nu pentru că cred că eu sunt cea care are dreptate, ci pentru că vreau ca societatea românească să aibă un anumit parcurs, parcursul pe care consider că partidul pe care-l votez poate să-l asigure.
        Democrația și votul universal îi dau majorității posibilitatea să îndrepte societatea unde vrea, chiar dacă majoritatea nu știe ce e la sfârșitul drumului pe care-l hotărăște ea.
        Dacă la sfârșitul drumului e o prăpastie, nu există cale de întoarcere, dar majoritatea nu poate da vina pe nimeni pentru asta.

      • În acest moment (aici Ana, fosta basarabeancă) nu putem vorbi de un partid care, prin ideologia sa, ne poate asigura un anumit parcurs economic, social ori politic. Pe când mai trăia prietenul Titus Filipaș, alias Blogideologic, am spus că vremea doctrinelor clasice a trecut și l-am acuzat, în nesimțirea mea tinerească, că nu vrea să accepte acest lucru.

        Mai târziu ne-am reconciliat, har Domnului, chiar înainte de moartea sa dar părerea mea a fost confirmată: stânga a ajuns o curvă vândută iar liberalii au devenit libertarieni, puțini dintre ei slujind conservatorismul.

        În realitate, capitalul a devenit stăpânul atotputernic care a cumpărat guverne și parlamente, inclusiv parlamentul european. Orice demers, orice lege nu s-ar vota și promulga acum în lumea occidentală, fie ea de inițiativă de „dreapta” ori de „stânga”, toate sunt în slujba capitalului, nicidecum a maselor.

        Votul este azi măsluit ori masele sunt manipulate după manualul începătorului, servindu-li-se un ambalaj potrivit cu lupul înăuntru și iese la numărătoare fix cine trebuie.

        Sincer, eu văd rezolvarea prin Potop. Până când nu vom ajunge la fundul sacului ca societate, până nu vom realiza în ce rahat ne aflăm, nu există șanse de izbândă și revenire. Atunci o vom lua de la zero cu bețe și pietre și civilizația își va relua ciclul. În opinia mea, era noastră, a civilizației occidentale creștine, a apus și sfârșitul ne este mai aproape decât ne închipuim.

        P. S. Mi-a fost dor de toți❤

      • Nu-i si asta un caz de reciclare? SPS a devenit foarte dibaci, mai ales ca sri si alte acronime tin de sase.

  8. Odata, o maimuta din neamul Anecdotic
    Venind la sfat pe-o creanga de arbore exotic,
    A zis:
    Atentiune! Sunt foarte afectata!
    Tot circula o vorba, deloc adevarata
    Ca omul ar descinde din buna noastra rasa.
    Ba chiar ideea asta imi pare odioasa!
    Si, zau, savantul Darwin, tot neamul ni-l jigneste
    Cand spune cum ca omul cu noi se inrudeste!
    …………………………………………………..
    …………………………………………………………………..
    E adevărat ca omul a coborât ca soi,

    Dar să fim rezonabili: n-a coborât din noi.

  9. pentru Radu Humor
    Lipsuri
    Românii nu-s capabili
    De-o bună reciclare,
    Băgând indezirabili
    În urna de votare!

Lasă un răspuns