Dana – o aniversare in familie

Astazi, Dana implineste 65 de ani. In iunie, eu voi implini 70 iar in iulie, impreună, vom sărbători 35 de ani de căsnicie.

Au trecut atat de repede anii…Ne bucurăm insă că-i avem alături de noi pe Andrei si Bianca, pe Mihnea si Corina. Viata lor devine, firesc, tot mai independentă dar epidemia recentă ne-a ajutat să stăm impreună. Si să-i privim pe nepotii nostri cum cresc.

In aceste săptămani, activitătile noastre s-au restrans la grădina de la Cornu pe care Dana („Bunita” – cum o strigă prin curte Nicolas) a ingrijit-o. Eu mi-am făcut de lucru in bibliotecă si am mai reparat cate ceva.

Uneori, ne aducem aminte de lucrurile plăcute din anii care au trecut dar si de momentele care ne-au afectat. Pe acestea din urmă, incet-incet, le stergem din memorie, preferand să ne bucuram de florile din grădină si de mierlele care par, totusi, nemultumite că le-am invadat universul.

Astăzi, sărbătorim că am rămas si că suntem o familie. Iar rolul cel mai important l-a avut sotia, mama, bunica Dana.

La multi ani si te iubim foarte mult!

65 de gânduri despre “Dana – o aniversare in familie

  1. LA MULȚI ANI! Cele mai frumoase gânduri și tot binele din lume lângă un buchet de flori frumoase, alături de toți cei dragi!

  2. La mulți ani, Doamna Năstase ! Vă doresc să aveți multă sănătate și fericire alături de cei dragi !

  3. Gânduri bune şi alese vã transmit la ceas aniversar, d-na Dana Nãstase! Sunteţi admirabilã! Vã doresc multã sãnãtate şi putere!

  4. La Mulți, Mulți Ani, distinsei doamne Năstase!! Să fie sănătoși și împliniți, alături de minunata familie! 🌷🍾🌹

  5. Un sincer La Multi Ani fericiti, seniorilor familiei Nastase, doamnei care astazi sarbatoreste o frumoasa varsta. Multa sanatate amandurora, cat si tinerilor, juniorilor si viata lunga ca sa va bucurati alaturi de ei.

    • PENTRU DOMNA DANA NASTASE, UN SINCER ,LA MULTI ANI! MULTA SANATATE , INPLINIREA DORINTELOR SUFLETESTI ,ALATURI DE INTREAGA FAMILIE !

      DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE , ANII , SUNT PRECUM ADIERILE DE VANT, CARE TREC SI VIN, FARA OPRIRE .

      FIINTA UMANA SI NU NUMAI , ASA CUM SPECIFICAM…A FOST DESTINATA ,SA FIE SUPUSA TIMPULUI , TIMP, CE NU POATE FI OPRIT , DATORITA NEPUTINTEI GANDIRII OMULUI , CARE IN LOC SA PRETUIASCA FIECARE CLIPA, A VIETII ,VIATA INSA -SI, DEVINE TOT MAI CONFUZ IN GANDIRE SI COMPORTAMENT, FIIND DAUNATOR PENTRU VIITOR!

      AMINTIRILE , FIECAREI FIINTE … SUNT INFAPTUITE DE GANDIRE SI COMPORTAMENT, ELE SUNT CELE CARE CARACTERIZEAZA FIINTA UMANA !

      TIMPUL, PE CARE L-AM PARCURS, MI – A FOCALIZAT NUMEROASE IMAGINI DIFERITE, INFAPTUITE DE GANDIRILE SI COMPORTAMENTUL SEMENILOR MEI , OFERINDU – MI SANSA, DE A FACE DIFERENTA INTRE IMAGINILE POZITIVE SI CELE NEGATIVE. IN OPINIA MEA , VIITORUL VA COMBATE FARA EZITARE, INFAPTUIRILE NEGATIVE!…

      M- AM INTREBAT DESEORI, CITIND MESAJELE DE INCURAJARE, ( MESAJE CE VA INDREPTATESC!..) IN CARE PRIETENII AUTENTICI, VA INPULSIONEAZA , PRIVIND, O REVENIRE IN POLITICA ROMANEASCA, ULTERIOR DANDU- MI SEAMA CA , AR FI O DECIZIE PRIPITA , DEOARECE , DUMNEAVOASTRA STITI MAI BINE…SISTEMUL POLITIC ROMANESC, A FOST DESFINTAT SI INLOCUIT CU UN SISTEM DICTATORIAL , REALIZAT DE „POLITICIENII” NUMITI!…

      DESEORI,VAD SI AUD DESPRE FAMILI DESBINATE , APRECIEZ NESPUS DE MULT , CAND O FAMILIE RAMANE, INTACTA, AJUTANDU- SE RECIPROC , CEI CARE O ALCATUIESC.

      MA BUCUR, PENTRU DUMNEAVOASTRA , DOMNULE ADRIAN NASTASE CA DESTINUL VA OFERIT , SA AVETI PARTE DE O FAMILIE IN CARE INTELEGEREA , SENTIMENTELE SUFLETESTI , NU S-AU DEGRADAT!…( IN OPINIA MEA, LASAND LA OPARTE ACTIVITATEA PROFESIONALA…BARBATUL SI FEMEIA AU ACELA- SI ROL ,DE A SE RESPECTA SI AJUTA RECIPROC! )

      PS. LA MULTI ANI! PENTRU DOMNA NASTASE, PENTRU INTREGA FAMILIE , CU SINCERITATE, MARIAN

  6. La multi ani, stimată doamnă! Sănătate, să vă bucurați de viață și de cei dragi! Casă de piatră, la cei 35 ani de căsnicie! 35 ani de căsnicie sărbătorim și noi în luna septembrie, mulțumim nasilor (La 25 ani) Mădălina și Titus Corlatean ca au fost alături de noi! O zi binecuvântată!

    Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe dum., mai 24, 2020 la 8:07, ADRIAN NĂSTASE a scris: #yiv9757426921 a:hover {color:red;}#yiv9757426921 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv9757426921 a.yiv9757426921primaryactionlink:link, #yiv9757426921 a.yiv9757426921primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv9757426921 a.yiv9757426921primaryactionlink:hover, #yiv9757426921 a.yiv9757426921primaryactionlink:active {background-color:#11729E !important;color:#fff !important;}#yiv9757426921 WordPress.com | Adrian Năstase posted: „Astazi, Dana implineste 65 de ani. In iunie, eu voi implini 70 iar in iulie, impreună, vom sărbători 35 de ani de căsnicie.Au trecut atat de repede anii…Ne bucurăm insă că-i avem alături de noi pe Andrei si Bianca, pe Mihnea si Corina. Viata lor devin” | |

  7. La mulți ani frumoși, cu bucurii, noi speranțe, visuri dragi împlinite pentru întreaga familie! Până la urmă, în clipele grele ale vieții, și, mai ales, cu trecerea timpului, aceasta este cea importantă…

  8. Nimic nu este mai prețios decât familia…
    Dar nici noi nu plecăm nicăieri.
    ,, Afară” este frig, ură, dezbinare și deșertăciune…
    Chiar și unii care cred mai puțin în valorile promovate de dvs vin aici să se încălzească puțin și să respire un aer mai curat…
    La Mulți Ani !

  9. La multi ani ! O adevarata Doamna!
    Multa fericire intregii familii! Sunteti un reper pentru multi romani!

  10. Va doresc amandurora multa multa sanatate si bucurii impreuna, alaturi de cei dragi si de ce nu si in folosul celorlalti!

  11. Felicitări, pentru modul în care v-ați susținut reciproc în viață. Sint sigur că au fost multe momente de har între dumneavoastră și doamna Dana Năstase – eu am reținut pe acela de la Casa Albă unde doamna Năstase, invitata doamnei Bush, a făcut o impresie extraordinară astfel că, deși NU era programată și o întâlnire a Primului Munistru Adrian Năstase cu Președintele USA , A FOST INCLUSĂ ÎN AGENDA PREȘEDINTELUI BUSH ÎNTREVEDEREA ISTORICĂ !
    Uneori istoria se repetă, n-ar strica o nouă întrevedere româno-americană, la nivel înalt, cu Adrian Năstase din partea României !

      • Greu de spus acum. Pe vremea când ai mei copii cântau „Noi îm anul 2000….. ” circula și bancul privind cum va arăta lumea în anul 2000 = „Se va numi URSS, va avea capitala la Washington D.C și va fi condusă de un chinez, pe numele său Ițic Ștrul ”
        Se pare că, totuși, încă suntem pe acest drum !

  12. Multi ani minunați, distinsă doamnă! Să fiți sănătoasă, să vă puteți bucura alături de familie de momente deosebite! Mulți ani familiei Năstase!

  13. La Multi Ani si din partea mea! is

    În dum., 24 mai 2020 la 08:07, ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: „Astazi, Dana implineste 65 de ani. In iunie, eu > voi implini 70 iar in iulie, impreună, vom sărbători 35 de ani de căsnicie. > Au trecut atat de repede anii…Ne bucurăm insă că-i avem alături de noi pe > Andrei si Bianca, pe Mihnea si Corina. Viata lor devin” >

  14. La Multi Ani !

    dum., 24 mai 2020, 06:07 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: „Astazi, Dana implineste 65 de ani. In iunie, eu > voi implini 70 iar in iulie, impreună, vom sărbători 35 de ani de căsnicie. > Au trecut atat de repede anii…Ne bucurăm insă că-i avem alături de noi pe > Andrei si Bianca, pe Mihnea si Corina. Viata lor devin” >

  15. Sanatate cu Multi si Fericiti Ani , stimata doamna Dana Nastase ! Intregii familii spor in toate, La Multi Ani ! Pentru 22 si 23 iunie am grija sa va felicit atunci.

  16. LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI ALATURI  DE  D-NA DANA SI DE RESTUL FAMILIEI. O VIATA LINISTITA SI LIPSITA DE GRIJI VA DORESC…CU TRESPECT SICA STOICA Pe duminică, 24 mai 2020, 05:08:05 UTC, ADRIAN NĂSTASE a scris: #yiv9429629987 a:hover {color:red;}#yiv9429629987 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv9429629987 a.yiv9429629987primaryactionlink:link, #yiv9429629987 a.yiv9429629987primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv9429629987 a.yiv9429629987primaryactionlink:hover, #yiv9429629987 a.yiv9429629987primaryactionlink:active {background-color:#11729E !important;color:#fff !important;}#yiv9429629987 WordPress.com | Adrian Năstase posted: „Astazi, Dana implineste 65 de ani. In iunie, eu voi implini 70 iar in iulie, impreună, vom sărbători 35 de ani de căsnicie.Au trecut atat de repede anii…Ne bucurăm insă că-i avem alături de noi pe Andrei si Bianca, pe Mihnea si Corina. Viata lor devin” | |

  17. PENTRU DOAMNA DANA….TOT BINELE DIN LUME!…MULTA SANATATE SI LA MUTI ANI!….O FAMILIE MODEL PENTRU TARISOARA ASTA FRUMOASA!

    • La mulți ani cu sănătate, bucurii și impliniri alături de cei dragi, plini numai de lucruri bune!

  18. M-a impresionat tinuta ei in timpul prigoanei josnice din vara lui 2012 .
    La Multi Ani !

  19. La multi ani, stâlpului familiei! Nimic sa nu il doboare, sa rămână in picioare si sa fie prețuit de intreaga familie – mari si mici.

  20. La mulți ani binecuvântați cu sănătate! Să vă bucurați și să fiți împreună,câți mai mulți ani! Respectul și dragostea să fie temelia familiei dumneavoastră!

  21. @off topic, e la mode curentul „Smart House”: sa investesti in echipamente care ajuta sa gestionezi de pe smart phone, de oriunde, fie lumina, fie caldura, fie aerul conditional, fie sa inchizi obloanele, sa calibrezi camerele video de securitate, control usi etc. Astfel poti sa fii alertat/notificat pe smart phone daca se deschide o usa, daca catelul tau a latrat de doua ori, daca ai lasat gazul deschis si detectorul de monoxid de carbon a sesizat.

    Cred ca este nevoie sa incorporam capacitatea de detectie a virusurilor, nu doar prin testari in nas sau git, dar sa poti sa fi alarmat/notificat daca, de exemplu, in casa ta a fost detectat un virus periculos, ce fel de virus, si unde exact in casa, ca sa poti sa il omori tu primul. Cine va face asta primul se va imbogati rapid (vreau si eu un share din profit pentru idee :))

  22. La multi ani! Cu sănătate,bucurii și binecuvintăre. Familia rusu iasi

    dum., 24 mai 2020, 08:08 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: „Astazi, Dana implineste 65 de ani. In iunie, eu > voi implini 70 iar in iulie, impreună, vom sărbători 35 de ani de căsnicie. > Au trecut atat de repede anii…Ne bucurăm insă că-i avem alături de noi pe > Andrei si Bianca, pe Mihnea si Corina. Viata lor devin” >

  23. Ce rusine .
    Ce umilinta pentru Romania , din nou .
    Ungaria a terminat autostrada de pe teritoriul ei care se indreapta spre Oradea ( intre Berettyfalu si frontiera bihoreana ) si nu o da in folosinta , asteptand ca Romania sa termine cei 5 kilometri de autostrada din partea ei intre frontiera si Biharea .
    Finantarea autostrazii in partea maghiara a venit in 2018 de la Corina Cretu , 200 milioane de euro .
    Inutil sa adaug ca noi , dupa Biharea , nu avem nici un contract semnat – sectorul Biharea – Marghita se plimba de doi ani in contestatii iar Marghita – Suplacu de Barcau , anulat de guvernul Dancila pentru ca vezi Doamne o firma din cele 3 castigatoare era in faliment in Croatia , acest sector Marghita – Suplacu de Barcau deci , nu are nici macar licitatia lansata …
    Cat despre obtinerea finantarii europene pentru Biharea – Marghita – Suplacu de Barcau – Nusfalau – Zalau – Poarta Salajului – Zimbor – Baciu ( de fapt Cluj ) cererea de finantare de abia a fost trimisa expertilor Comisiei de la Bucuresti !
    Ce rusine …

  24. Pentru cine are rabdare sa caute pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice ( SICAP ) – rabdarea ii va fi rasplatita prin anticiparea urmatoarelor mari contracte in infrastructura care vor fi semnate PRIMELE in urmatorii 3 ani , dupa contestatii – evaluari – procese .
    Vineri , 29 mai 2020 s-ar termina oficial evaluarea candidaturilor pentru tronsoanele 3 si 4 ale drumului expres Craiova – Pitesti si pentru tronsonul Curtea de Arges – Tigveni al autostrazii Sibiu – Pitesti .
    Sunt primele evaluari care ar fi terminate si urmatoarele contracte susceptibile de a fi primele semnate ( normal , dupa contestatii si procese ) .
    Urmeaza candidatii la cele 4 loturi din autostrada de centura Nord – iulie – august 2020 .
    Ca sa ne cuprinda disperarea pe toti sa amintesc termenul evaluarii SINGURULUI CANDIDAT la construirea podului de cale ferata de la Gradistea pentru calea ferata Bucuresti – Giurgiu – marea firma austriaca Porr – OCTOMBRIE 2020 !
    Tot un unic candidat , acesta pentru construirea centurii de sud a Craiovei , multinationala italiana Reccher , va fi terminat de ” evaluat ” in aceeasi luna , OCTOMBRIE 2020 .
    Ati spus bataie de joc ?
    Neseriozitate ?
    Iresponsabilitate ?

  25. La mulți ani Dana!Multă bucurie alături de cei dragi și multă sănătate! Să rămână în memeorie momentele plăcute și să se șteargă cele mai puțin plăcute.Familia și sănătate sunt cele mai importante lucruri din viața unui om. Să trăim cu speranțe spre un viitor frumos împreună și cu prieteneni adevărați care v-am prețuit și vă prețuiesc mult!

Lasă un răspuns