Sărbători cu sănătate de Sfintele Pasti!

Dragi prieteni, vă doresc Sărbători Pascale cu sănătate si cu incredere in viitor. Adaug cateva ganduri scrise in urmă cu cativa ani:

„Pentru mine si, probabil, pentru multi, Sarbatorile Pascale reprezinta drumul de la suferinta la re-inviere, de la tradare la compasiune, de la dezamagire la speranta.

Fiecare dintre noi are Golgota sa. Fiecare dintre noi vrea sa se bucure de o noua primavara, privind cu mai multa intelepciune spre viitor.

Va doresc Sarbatori luminoase de Sfintele Pasti!”

Criza coronavirusului ne aduce inapoi la intrebări fundamentale si la nevoia de a regandi relatia noastră cu natura dar si relatiile noastre cu ceilalti.

 

31 de gânduri despre “Sărbători cu sănătate de Sfintele Pasti!

  1. Mulțumim pentru urări. Din partea noastră pentru dvs. si pentru cei dragi,sărbători linistite cu sanatate.

    Fam. Curteanu

    Vin, 17 apr. 2020, 11:11 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: „Dragi prieteni, vă doresc Sărbători Pascale cu > sănătate si cu incredere in viitor. Adaug cateva ganduri scrise in urmă cu > cativa ani: „Pentru mine si, probabil, pentru multi, Sarbatorile Pascale > reprezinta drumul de la suferinta la re-inviere, de la trad” >

  2. Sarbatori luminate, Excelenta!

    Va stimam si va multumim pentru tot ce postati pentru noi aici pe blog…
    In vremuri de covid-19 articolele postate de dumneavoastra ne sunt de un real folos, avand timp sa le citim in intregime!

  3. Muțumim!
    Să dea Dumnezeu ca lumina Învierii să ne lumineze pe TOȚI românii, să lăsăm în urmă orice prejudecată și să ne alegem conducătorii care să scoată țara la liman!

  4. INAINTE, DE A MI EXPRIMA OPINIA, REFERITOARE LA CONTINUITATEA , ACESTUI HAOS , GLOBAL, IN CARE ” DESTEPTII” INFAPTUITORI, AU INTERESUL ,DE AL MENTINE INTR UN TIMP CAT MAI INDELUNGAT … NE TINAND CONT DE OPINIILE , UMANE , DIFERITE …CE IN MAJORITATEA LOR , CONSIDERA NEJUSTIFICAT ACEST HAOS, MA VOI ALATURA CELOR, CARE CU SINCERITATE , SI PRIETENIE , DEVOTATA, OFERA CU OCAZIA APROPIATEI SARBATORI, SFINTE, ( PASTELE!, IN CARE MANTUITORUL , AUTENTIC…A TRAIT, SUFERINTA , PRICINUITA DE CEI CARE , CANDVA L AU ACLAMAT , IUBIT, TRADANDUL APOI, CU USURINTA, FARA , A L MAI RECUNOASTE! … ) MULTA SANATATE DOMNULUI PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE SI FRUMOASEI FAMILII, CEI APARTINE, INPLINIREA DORINTELOR SUFLETESTI, LASAD IN URMA, CELE NEGATIVE, PRICINUITE DE CEI CARE, INCONSTIENTA !…TRONEAZA, ASUPRA GANDIRII LOR „UMANE” , EXZISTENTA , CA FIINTA ,” UMANA”, ESTE SI VA RAMANE , NESEMNIFICATIVA!… ASA CUM SPECIFICA SI DANSUL , SA SARBATORIM , PRECUM, ACESTE PORTI, SFINTE, INCATUSATE… AR FI INEXZISTENTE, AVAND INCREDERE , IN VIITOR!

    OPINIA , PERSONALA , CE O MENTIN …HAOSUL ,GLOBAL , GANDIT, INFAPTUIT DE CEI CARE, INCONSTIENTA , TRONEAZA…A CREEAT, PENTRU VIITOR, OPINII… UMANE, CE IN MAJORITATEA LOR, SE VOR DESFASURA , ASUPRA ACESTOR , NESEMNIFICATIVE , ” FIINTE, UMANE”! …

    PS. TIMPUL, FARA OPRIRE…CU A LE LUI TIMPURI, IN CARE EVENIMENTELE , APARTIN FIECARUI TIMP…NE VA FOCALIZA CUM , ORI CE EVENIMENT , ESTE INLOCUIT DE ALT EVENIMENT!…

    CU SINCERITATE SI RESPECT, PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE, ROMANUL , AUTENTIC!…

  5. Acelea?i gânduri frumoase vi le adresez ?i vă doresc Sărbători cât mai tihnite în aceste zile atât de frământate,lini?te în suflet ?i în cuget,?i ÎNVIEREA LUI ISUS să vă fie exemplu !

    Mircea Corni?teanu ________________________________ De la: ADRIAN NĂSTASE Trimis: vineri, 17 aprilie 2020 11:12 Către: cornim@hotmail.com Subiect: [New post] Sărbători cu sănătate de Sfintele Pasti!

    Adrian Năstase posted: „Dragi prieteni, vă doresc Sărbători Pascale cu sănătate si cu incredere in viitor. Adaug cateva ganduri scrise in urmă cu cativa ani: „Pentru mine si, probabil, pentru multi, Sarbatorile Pascale reprezinta drumul de la suferinta la re-inviere, de la trad”

  6. „Dragi prieteni”, multumim ca ne considerati apropiatii Dvs. .
    Sarbatorile Pascale constituie semnul magic a reaprinderii Luminii Divine de atatea si atatea ori, momentul cand trebuie sa ne reamintim ca trebuie sa fim buni, sanatosi, inspirati, sa ne bucuram de toti apropiatii cu atat mai mult de cei din familie, sa ne bucuram de fiecare cat sunt langa noi, sa ne bucuram de pace, de belsugul pamantului, de tot ce ne inconjoara, de incredere in viitor.
    Paste binecuvantat !

  7. In aceasta Vinere Mare sau Vinere Neagra , din Saptamana Patimilor, sa ne amintim de mesajul sacrificiului rastignirii lui Iisus Hristos, de a ne iubi aproapele, a ne dedica celorlalti si a trai in comuniune cu Duhul Sfant. Sa folosim clipele care urmeaza pana la Inviere pentru reculegere si purificare trupeasca si spirituala.

    Va fi un Paste special, de coronacriza, cand stam acasa. Dar, inainte de a ne aseza la masa, Duminica, sa primim in suflet gandurile ca luam Lumina si Euharistia ca si cand am fi fost la Biserica, in Noaptea de Inviere. Ca va urma un nou inceput, mai bun, o trezire la viata, ca si Natura, o regenerare in toate cele care ne privesc, ca indivizi si societate.

    Sa iesim sanatosi din aceasta molima si sa-i invatam cu temeinicie lectiile. Mai cu seama pe cea a coeziunii si solidaritatii, care ne face mai puternici, invincibili, daca credem in noi toti, popor si lideri. Sa aflam care au fost cauzele acestei pandemii de coronavirus si cum sa ne aparam, in viitor. Asa sa ne ajute Dumnezeu! Sarbatori Pascale Fericite!

  8. E o onoare sa fii considerat prieten al gazdei noastre, dl Adrian Nastase, al carui nume este pentru mine asimilat unui inalt titlu. In aceasta tulbure vreme Dumnezeu sa-i daruiasca ragaz de liniste, pace si bucurie inalta. Sarbatori fericite!

  9. AM ,RE CITIT…ATRAGANDU MA IN IN SPECIAL SI FIIND DE ACORD CU, AFIRMATIA , DOMNULUI PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE.

    FIECARE DINTRE NOI ARE GOLGOTA SA…

    IN OPINIA MEA : FIINTA UMANA SI NU NUMAI, SE NASTE CU AL SAU DESTIN…PARCURGANDU SI TIMPUL DESTINAT, SI TRAIND LA UN MOMENT DAT…CLIPA, SFARSITUL LUI , EXZISTENTEI CA, FIINTA UMANA!…

    PS. VA MULTUMIM DOMNULE PRIM MINISTRU , PENTRU EXZISTENTA DUMNEAVOASTRA CA, FIINTA . UMANA ,AUTENTICA!… OFERINDU NE SANSA…DE A FI ALATURI , EXPRIMANDU NE , OPINILE PERSONALE! …

    CU RESPECT SI SINCERITATE, PENTRU DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN MASTASE, ROMANUL…AUTENTIC!

    EXZISTENTA, FIINTEI…NESEMNIFICATIVA , SE RISIPESTE, IN GANDIRILE, VIITOARE.
    EXZISTENTA, FIINTEI …SEMNIFICATIVA, SE PRETUIESTE , CONSERVANDU SE , PENTRU GENERATIILE VIITOARE!…

  10. Unii se pare ca nu au aflat a ordinele date trebuie sa poat fi si execuate. Sau sa fioe de buin simt..

    E i marota – daca esti recut de 65 trebe musia sa stai in casa .. si sa iesi numa intre 11-13 numa ptr „produse de baza” si sa plimbi scurt catelu….

    Insa .. insa ..
    Mda de ceva timp am che f de o ciorba de burta. Pe asta nbu o fac ci o manac la o locanta.
    Cand am zis gata merg sa iau o ciorba de burta! pac ca locantele s=au inchis pe motov de guvid 19.

    Da vaz ca o locanta zin zona este semi desc/inchisa .. adica vinde la geam ca sa iei acasa.
    Naspa ca ciorba de birta fierbe cam lung si e gara duoa ora .. 16 ! Chiar 16:30.

    Dau telefon , o femieie zice ca are si sa vin. 250 metri cel muolt.
    Singir pe strada (plus cateva masini si 3 pietoni la minm 5 metri de mine) . Deci nici o sansa de infectie.. sau minime!

    Deci .. totu OK nu?

    Nu! Ca daca dadeam peste un dobiintelectual in unofroma …
    1) eu peste 65 de ani si ora 16:30 !
    2) ciorba de burta nu e „”produs de baza” ci mpft daca nu boala curata! Ca burta colesterol samd . la varsta lu matale nene nu ar fi mai bine sa manci rational? Sa pasti salata, varza cruda si ridichi?!

    Oricum m luat 2 portii (sa imi treaca cheful ptr 2 luni…. ) si am acompaniat-o cu alt prodis care indicutabil nu face parte dintre cele „De baza”. Tuica. 300 ml.

    Credca Gauleiteru ar zice ca sunt numa bun de 20.000 (4000 euroi) amenda!

    • Ghiță, cu tot dragul, îți doresc ca în singurătatea acestui Paște, să-ți păstrezi spiritul pozitiv și … combativ😀 și să fii sănătos, că un adevărat pensionar român😉

      Noi, Anca și cu mine, doi pensionari români din Florida, aflați într-un loc unde nu se vorbește românește și nici nu se găsește vreo locantă românească la mai puțin de120 de mile distanță și unde nu găsim

      • Așa-i când scriu de pe telefon. Mai apăs pe ce nu trebuie și se duce mesajul neterminat.
        Deci, revenind.

        Nu găsim nici măcar usturoi și ceapă verde, sau brânză nouă și tare le mai ducem dorul.
        Am găsit ceva miel australian, dar fără os, așa că Anca nici ciorbă de miel nu poate face.

        Dacă voi mai trăiți cu speranța ca să aveți o lumânare aprinsă cu focul adus de la Mormântul Sfânt, eu nu știu cum ne vom descurca aici.

        Cu Vlad și Diana, care sunt pe partea cealaltă a continentului, ne-om ura de două ori, „Cristos a Înviat!”, că sunt 3 ore între noi.

        Dar, cum în România, Lumina ajunge cu 7 ore înainte, chiar la ora Ierusalimului, vă urez de-acum, cu drag,

        Cristos a Înviat!

  11. Sarbatori Pascale fericite și binecuvantate și fericite alături de toți dragi! Christos a înviat @

  12. Sper sa reveniti in viata social politica cat mai devreme !
    Lumea va asteapta !
    Sarbatori cu speranta alaturi de cei dragi mai aproape sau mai departe !

  13. Fotografia semnifică triumful vieții asupra morții, nepăsarea morții la adresa vieții, și nepăsarea vieții la adresa morții.
    Cu fiecare Paște, cu fiecare Crăciun, îmi dau seama că m-am sumețit în zadar în fața vieții, că ea s-a jucat cu mine, și-a bătut joc de mine, că a a fost vicleană, m-a lăsat uneori să cred că am învins, că sunt o luptătoare, dar imediat și-a arătat apoi puterea ei asupra mea trimițându-mă cu un pumn la pământ.
    Cu vremea, ne încovoiem oricât am vrea să stăm de drept, semn că recunoaștem înfrângerea.
    Rămânem doar cu iluzia că am rezistat o vreme…

  14. Quod erad demonstratum – sunt doua laboratoare de virologie la Wuhan – unul construit cu ajutorul Frantei , la marginea aglomeratiei , un al doilea , care face studii pe lilieci , la TREI SUTE DE METRI de piata de animale vii unde au aparut primele cazuri .
    Incalificabil .
    Intelegeam ca poti fii hot , sa furi fara rusine tehnologia altuia care a muncit si investit pentru a o avea , ca-ti construiesti , in cel mai kitsch mod , replici in China ale palatului de la Malmaison al lui Josephina , sotia lui Napoleon , sau ale orasului alsacian Colmar , ca poti construi sali polivalente si cladiri pentru administratie in capitalele vest si central africane pentru congresele partidelor dictatorilor africani in schimbul exploatarii minereurilor lor , ca te instalezi in porturile si aeroporturile unor tari in faliment , ca Grecia , pentru a-ti vinde la pret de dumping propriile produse .
    Intelegeam chiar ca poti bloca , prin contestatii non rezonabile , prin delegatii tai t… ( cine stie cum gandeste un chinez , cum vede el lumea ? ) ai firmelor tale in Romania , construirea autostrazii Curtea de Arges – Pitesti .
    Dar sa te amuzi , doctor Knock Mengele nebun , cu virusuri de la liliac cu care sa ucizi dupa aceea planeta …

  15. Vă doresc tuturor să nu vă găsească covidisul, ci iepuraşul şi să sărbătoriţi în linişte
    aceste Sfinte Sărbători ale Paştelui 2020, în speranţa unor vremuri mai bune şi a unei libertăţi
    pe care vom ştii să o preţuim probabil mai mult decât până acum !
    Cu stimă.

  16. În noaptea Învierii să ne amintim că iertarea este harul pe care ni l-a dat Dumnezeu. Dacă nu ne putem îmbrățișa și nu ne putem cere iertare unul altuia și dacă nu-i putem ierta pe cei care ne-au greșit, să o facem cu gândul și împreună să devenim mai buni!
    Hristos a înviat! Lumină, înțelepciune și spiritualitate să ne aducă în casele noastre Iisus Hristos!
    Multă sănătate !

Lasă un răspuns