8 gânduri despre “Link-ul pentru emisiunea de aseara

  1. VA MULTUMESC PENTRU LINK! LUNI 06 IAN 2020 SUNTETI LA FET? DORESC SA VIN LA DUMNEAVOASTRA SA VA OFER O CARTE CANTEMIR-2018 SI SA VA CER UN SFAT, DACA ESTE SAU NU OPORTUN PROIECTUL

    CARAVANA CANTEMIR IN REPUBLICA MOLDOVA IN LUNA MARTIE 2020. CU DEOSEBITA STIMA, COL.R. VIOREL CIOBANUSECRETAR GENERAL ASOCAITIA EUROPEANA „DIMITRIE CANTEMIR”

  2. Felicitări! Ca de fiecare dată ați avut o prestație aproape ireproșabilă. Spun aproape ireproșabilă pentru că mi se pare puțin cam prea subtilă pentru a fi înțeleasă de toți cei care ar trebui să o înțeleagă.

  3. Va felicit pentru interviu, calitățile de care dați dovada, ca buna creștere și diplomația, sunt rare în politica de azi.
    Ma bucur sa vad, de asemenea, ca nu (mai) sunteți chiar atât de naiv pe cât va bănuiam. Afirmația referitoare la iluzia ca persoane din Europa de Est își reprezinta tarile în forurile UE m-a convins de acest lucru.
    Am observat că ați reușit să vă temperati și aroganța, într-o mare măsură, ceea ce este un lucru bun. Este ok sa fii arogant în unele situații, dar umilința ne ține cu picioarele pe pământ. Trebuie găsit un echilibru între aceste 2 stări, pentru a nu pica în extreme.
    Aștept cu interes și speranță implicarea dvs. mai activă în politică. România poate folosi calitățile lui Adrian Năstase.
    Cu un singur lucru as vrea să încerc să vă corectez și anume cu afirmația dvs. că băsescu ar avea ceva sensibilități, afirmație folosită în contextul grațierii unor persoane.
    basescu nu are sensibilități, decât cele pentru propria persoana.
    https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2014/12/17/10-ani-cu-un-psihopat-la-cotroceni/

  4. Buna sara! Emisiune frumoasa, parca, ca niciodata, de curata, de simtitoare si interesanta. Sanatate multa si succes in toate, s-avem la cine ne uita si invata ceva! La multi Ani ericiti ! M.M.

  5. Tot timpul emisiunii, pe mijlocul ecranului au tronat monstrul din Caracal și fica-sa ori nevasta, iar pe un mic fragment de ecran, în partea stângă, l-am văzut si pe d-nul Naștere. De fapt despre ce a fost emisiunea ? Nesimtire si lipsă de respect. Rușine Ciutacu, rușine postului „Dinca TV”

Lasă un răspuns