Sfântul Proroc Daniel

Astăzi este cinstit Prorocul Daniel, cel care a iesit viu din groapa cu lei in care fusese atuncat pentru că refuzase să se inchine idolilor. Tot el a fost cel care reusise să interpreteze visele lui Nabucodonosor.

In familia mea il sărbătorim de trei ori pe Sf. Daniel: pentru Daniela, pentru Mihnea Daniel si pentru Nicolas Daniel.

La multi ani si să impliniti destinul prorocului – să iesiti cu bine, intotdeauna, din groapa cu lei! Si să fiti sănătosi!

Aceleasi gânduri bune tuturor celor ce poartă aceste frumoase nume de Daniel sau Daniela.

PS In seara asta, la ora 22, voi merge la Realitatea Plus, la emisiunea „Legile puterii”, unde sunt invitat de Denise Rifai.

 

25 de gânduri despre “Sfântul Proroc Daniel

  1. LA MULTI ANI CU SANATATE
    pentru Daniela, Daniel Sr., Daniel Jr.!
    Chiar asa, la Realitatea Plus, la Denis Rifai? Dupa Werner? Ce se intampla?

  2. D-nei Daniela si tuturor Danielilor si intregii familii Nastase, sanatate cat cuprinde si
    La Multi Ani !

    Am sa fac efortul sa va urmaresc in aceasta seara, insa nu stiu cum am sa suport atitudinea d-soarei Rifai.

  3. Ca persoană din exteriorul familiei, în afară de cuvenitele urări de bime pentru toți trei, îmi permit să observ că doamna a reușit să-și împlinească menirea de soție și mamă astfel că soțul a ales, pentru fiul ce-i seamănă fizic(!), patronimul dânsei, iar fiul cel mare a făcut la fel cu primul său născut!
    În plus vreau să scot în evidență faptul că nu trebuie uitat episodul de la Casa Albă, unde DATORITĂ stilului comportamental al doamnei Dana Năstase, a fost invitat, la Președintele Bush, Prim Ministrul României Adrian Năstase, care NU avea în program o astfel de întrevedere!
    Nu era pe post de Primă Doamnă, dar s-a comportat așa.
    Din considerație pentru acel eveniment îmi permit să folosesc această cale pentru a-mi prezenta, eu, un necunoscut, respectul și toate gândurile bune ce se cuvin doamnei DANA NĂSTASE!

  4. Iar face îți o greșeală. Se pare că oamenii deștept fac și cele mai mari prostii. Este și cazul dumneavoastră. Mă dezamăgiți din ce în ce mai mult. Păcat.

    • Aurică, tată – când scri „Iar face îți o greșeală”, nu-ți poți permite să emiți judecăți de valoare!
      P.S. Ca să nu fi recunoscut, pe viitor, caută-ți un pseudonim nou – ceva de genul Șobolanului aurel sau Guzganului aurel.

  5. La multi ani familiei si slava Domnului pentru minunile pe care le face si care-i lasa perplecsi pe neatenti.
    Sa aveti o excelenta participare si sa iesiti cu bine din groapa cu legi !

  6. REFERITOR LA ACESTA MINUNE, A TRECUTULI INDEPARTAT , SI
    CARE IN ACEASTA ZI SFANTA ESTE CINSTIT PROROCUL DANIEL, CEL CARE SI A DOVEDIT CREDINTA SA IN DUMNEZEU, FIIND RASPLATIT , SPRE UIMIREA CELOR CARE IL PEDEPSISERA , CU IESIREA SA DIN GROAPA CU LEI , VIU SI NEVATAMAT, MINUNI… CE I APARTIN DUMNEZEULUI AUTENTIC, (SI NU CEL CREEAT DE OM ,MAI ALES AL OMULUI,TIPULUI ACTOAL…) O MINUNE, CE NU POATE FI UMBRITA, CONTESTATA DE CEI DIN VIITOR. PARCURGEREA TIMPULUI VIETII MELE CU EVENIMENTELE PERSONALE SI CELE VIZOALE …MAI ALES , M AU DETERMINAT SA FAC DIFERENTA DINTRE DUMNEZEUL AUTENTIC SI CEL CREAT DE „OM”…((DUMNEZEUL AUTENTIC, CU AL SAU TRECUT INDEPARTAT , A OFERIT OMULUI, SANSA DE A PARCURGE TIMPUL, CU ALE SA LE VEACURI, FOCALIZANDU I MINUNILE INFAPTUITE DE EL, FIINDU I NECESARE PENTRU VIITOR ,DE A GANDI SI A SE COMPORTA CONFORM LEGILOR … SCRISE , INTR O CARTE SFANTA. ASA CUM MENTIONAM …TIMPUL, NU POATE FI OPRIT , DIN PACATE, EL FIND MODELAT ODATA CU PARCURGEREA ANILOR, DE NOI GANDIRI, UMANE CE- AU CREONAT, PICTAT SI SCLUPTAT , UN NOU „DUMNEZEU”…, FIINDU- LE PE PLAC SI CARUIA I -SE INCHINA NECONTENIT. DACA ESTI DESTIMAT SA VEZI SI SA SIMTI , POTI FACE DIFERENTA, ACCEPTANDU-L IN SUFLETUL …
    TAU, PE DUMNEZEUL AUTENTIC , CEL, CE CREEAZA SI NU DISTRUGE PRIN SUFERINTA SI O MOARTE REALA … FIINTELE, INDIFERENT DE INFATISAREA SI DESTINUL LOR …( EU , MI- AM ACCEPTAT IN SUFLET , IN GANDIRE SI COMPORTAMENT , PE DUMNEZEUL ,TRECUTU -LUI INDEPARTAT SI NU CEL AL PREZENTULUI , CEL CREEAT… DE OM, ODATA CU PARCURGEREA ANILOR.) NU ACCEPT CA FIINTE FARA VINA …SA FIE SUPUSE UNEI MORTI DENEINCHIPUIT SI NEACCEPTAT, DATORITA UNOR POPOARE PRIN A LOR GANDIRE DIABOLICA , ACCEPTAMD- UL PE DUMNEZEUL ,CONVENABIL , CEL CREEAT DE OMUL PREZENTULUI SI A TIMPULUI NU PREA IMDEPARTAT.( CU REFERIRE LA CEI TREI SARBATORITI SI CARE FAC PARTE DIN FRUMOASA FAMILIE CEI APARTINE , DOMNULUI PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE, DANSUL A PUNCTAT CORECT PRIN URAREA DE LA MULTI ANI ! SI SUB-INTELESUL CUVINTELOR CE INSOTESC ACEASTA URARE…ACELA- SI GAND LE OFER SI EU , CU O SINGURA REMARCA : VA VENI TIMPUL, CARE NU SE OPRESTE…, CAND „LEII” SE VOR MANCA INTRE EI !LA MULTI ANI! DOMNULE ADRIAN NASTASE , LA MULTI ANI! CELOR TREI SARBATORITI SI DE CE NU INTRGII FAMILII , CU RESPECT , MARIAN ( MAI FAC O SINGURA REMARCA ,PENTRU A NU FI INTELES GRESIT , SUNT BOTEZAT IN ACEASTA RELIGIE ORTODOXA , PRECUM SI FRATELE MEU , DAR AM LOAT DECIZIA…SA CRED IN CEL AUTENTIC , FIINDU-MI BENEFICA PENTRU EXZISTENTA NEMARGINITA , A SUFLETULUI MEU…)(O FOTOGRAFIE CORECT ALEASA: PREZENTUL SI VIITORUL , BENEFICE ZIC EU: PENTRU ROMANII, ACTOALI SI A-I VIITORULUI…)

  7. La multi ani pentru Dana!
    La multi ani pentru Daniel Mihnea!
    La multi ani pentru Daniel Nicolas!
    Pentru toti multa sanatate si noroc!

  8. Foarte bine ca va aratati si vorbiti !
    Altfel , ” les absents ont toujours tort ” , nu ?
    Asa ii deranjati …
    Tupeu maxim al ministrului pedelist al Transporturilor , Bode : ” in infrastructura fiecare zi este importanta ” ( sic – sic – sic ! ) .
    Asta o spune unul care are ” suspendate pentru clarificari ” de sapte luni licitatiile pentru 3 sectoare din autostrada Transilvania , de doua luni licitatiile pentru jumatatea drumului expres Craiova – Pitesti si a doua loturi din autostrada de centura Nord , unul care ar putea , cu un minimum de buna vointa , soarta tronsonului autostrazii Curtea de Arges Pitesti pentru o atat de dorita semnare .
    Din prima zi a puterii lor au ” suspendat ” ca sa nu faca lucrurile pe jumatate , si varianta ocolitoare Galati ( 33 km de drum expres ) si drumul expres Braila Galati si de trei zile au suspendat si chinuita varianta a centurii Iasiului care intra in plin oras …aici mizerabilul numarul unu care suspenda tot ce misca , este un oarecare Scarlat , noul sef al CNAIR .
    S-a vazut azi cu functionari BEI , dupa ce s-a vazut cu rusoaica care dirijeaza Banca Mondiala in Romania , ca sa vorbeasca despre tot si despre nimic .
    Indrazneste sa evoce ” participarea BEI la extinderea terminalului aeroportului Henri Coanda ” totul flu , vag , imprecis , cand Cuc dadea o hotarare privind EXPROPRIERILE pentru marirea terminalului – in loc sa urmareasca ceva clar si concret , exproprierile pentru aeroport acest Bode ne ia de …
    Se acopera , superb , de ridicol facand pe militianul din comunele salajene Sag si Valcau de Jos amenintand cu ” DNA ” si ” anchete ” pe CFR care a cumparat sase automotoare de la o fabrica din Pascani , fiind indus in eroare si facut sa debiteze tampenii de propriul sau Corp de Control .
    Infiorator .

  9. Capcana lui Iohannis. Năstase a picat în ea ca un…lord
    Autor: Simona Ionescu12 decembrie 2019
    Am adunat toate informațiile și le-am întors pe toate părțile ca să înțeleg episodul cu invitarea lui Adrian Năstase la Cotroceni, de 1 Decembrie, pe motiv că ar fi mândru posesor al decorației prezidenţiale „Steaua României în grad de Mare Cruce”, pe care a primit-o, în anul 2002, de la preşedintele Ion Iliescu.

    STIRI CALDE
    0:00 – Rusia și Iranul vor să mute reuniunile ONU în Europa și atacă politica de vize a SUA
    23:57 – Cum a pierdut PSD alegerile prezidențiale. Dezvăluirile explozive ale lui Adrian Năstase
    23:50 – Orban a schimbat viitorul României?„Se trece cu buldozerul peste povestea asta”
    23:34 – Vești nemaipomenite pentru părinți. Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor
    23:27 – Năstase face țăndări strategia PSD. Social-democrații, doar o glumă pentru fostul premier
    23:18 – Putin își consolidează forțele în Marea Mediterană
    23:18 – Orban a dat lovitura. Beneficii imense pentru România la nivel internațional
    23:09 – Statul Israel are o țintă înaltă
    22:59 – Așa este când ajungi președinte la PSD București. Firea și citatele celebre
    22:50 – Geambașu, în stare gravă la spital. Familia se roagă pentru el
    22:41 – Ce se întâmplă cu programul Start-Up. Anunțul făcut de ministrul Fondurilor Europene
    Ce să le fi venit cancelariei președintelui sau serviciului de protocol să caute lista decoraților și să trimita invitații acestora? Au mai fost recepții de zile naționale sau ale Europei, dar atunci lista nu a fost scoasă din computer și nici oamenii decorați nu au primit cu toții invitații. S-a încălcat atunci legea, invocată acum că specifică faptul că meritoșii trebuie invitați la marile ceremonii? Vă pot spune că NU. Am contactat posesori ai unor decorații prezidențiale care au spus că nu au primit niciodată invitație la festivități de când la Palatul Cotroceni se află președintele Klaus Iohannis. Printre aceștia a fost și un politician cu o condamnare definitivă, căruia nici nu i-a trecut prin cap că ar fi putut fi invitat. Va rămâne și el fără decorație, alături de alții, având în vedere declarația președintelui.

    ”Pot să spun că am decis să retrag toate decorațiile tuturor celor care au condamnări penale și se încadrează în prevederile legii care prevede procedură de retragere a ordinelor naționale. Am demarat efectiv această acțiune și ea va fi finalizată în foarte scurt timp și veți primi lista decretelor prin care retrag aceste ordine”, a spus jurnaliștilor Klaus Iohannis, când a fost întrebat dacă îi va retrage decorația fostului premier Adrian Năstase.

    În declarația asta, cred eu, că este cluul acțiunii lui Iohannis și al celor care l-au consiliat. Președintele a dorit să ”confiște” distincțiile tuturor politicienilor condamnați penal și a întins o capcană: invitarea unui personaj cu greutate din PSD la recepția prilejuită de Ziua Națională. Iar Adrian Năstase a căzut în plasă.

    Fostul premier a fost întotdeauna un politician și un profesor de drept cu ținută. Chiar și opozanții îi recunoșteau calitatea aceasta de intelectual rasat, de lord, deși caracterizarea, aproape generală, era de arogant și orgolios. Pe vanitatea lui probabil că s-a bazat și președintele Iohannis atunci când i-a trimis invitația pentru 1 Decembrie, fiind aproape sigur că Năstase nu va refuza participarea la o recepție care i-ar fi asigurat vizibilitate, reabilitare politică și oarece perspectivă pentru ce avea să vină după anul 2022, atunci când i se ridică interdicția să fie ales în funcții publice și să poată ocupa o funcție de conducere în partid. Desigur că, pe fostul premier al regimului Iliescu l-ar fi măgulit mai ales faptul că invitația venea de la un președinte cu orientare politică de dreapta și a văzut gestul ca pe o reconciliere.

    Adrian Năstase a mers cu multă mândrie la Cotroceni, așa cum o arată și fotografiile în care a fost surprins în timpul recepției, înconjurat de alți invitați. De la aceste fotografii, apărute imediat pe două site-uri de presă, i s-a și tras.

    Subiectul cu ”pușcăriașul Adrian Năstase” a revenit în atenția opiniei publice și de aici, scandalul din presă și obsesiva întrebare: Ce căuta fostul prim-ministru al României din anii 2000-2004 printre participanții la recepția oferită de către președintele Klaus Iohannis, când are două condamnări penale și 500 de zile de închisoare executate?

    Răspunsul la întrebare a venit chiar de la președinte care, așa cum am arătat, ne-a anunțat că face curățenie în lista cu foști demnitari: le retrage decorațiile tuturor! Iar primele nominalizări nu au întârziat să apară în media. Miercuri seara, site-ul Președinției a publicat lista condamnaților cărora li s-au luat decorațiile:

    Dan Voiculescu – Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler; Adrian Năstase – Ordinul Național „Steaua României” în grad de Mare Cruce; Adrian Severin – Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler; Cristian Gh. Anghel – Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler; Emilian Cuteanu – Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler; Gheorghe Bucur – Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler; Irina Jianu – Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler; Ionel Manțog – Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler; Mircia Muntean – Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler; Mihai Dorinel Mucea – Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler; Miron Mitrea – Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler; Gheorghe Mencinicopschi – Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler.

    Pe ei i-a tras după el Adrian Năstase, atunci când a pășit mândru în ”groapa cu lei” de la Cotroceni.

  10. Mi-am pregatit fololiul pentru emisiunea de aseara si trebuie sa recunosc, credeam ca vor iesi scantei. A fost o emisiune de tinuta, linistita, interesanta, moderatoarea a fost civilizata si trebuie sa va multumeasca pentru audienta ridicata a emisiunii, pentru rating, prin valoarea invitatului.
    Din pacate Romania astazi nu are politicieni de calibru, de cei pe care i-am avut ne-am batut joc (de Dvs.), prin manipulari, minciuni crase si ostracizare.

  11. La Multi Ani!

    Off-topic:

    1.Oamenii nu au mai putut rezista, s-ar părea, si isi asuma răspunderea pe Buget pana la urma.
    Asta duce OBLIGATORIU, de dragul democratiei cel putin, la motiune si picarea Guvernului.Si va pica negresit, scaderea de la Sanatate e mult prea masiva.

    Calculul lor pare sa fie obtinerea de anticipate, dar pana acolo tot guvernul actual va incasa tot ceea ce se intampla rau.Nu le inteleg rationamentul, e ilogic.

    Deci daca vor neapărat anticipate, nu cred ca e rau, nu stiu daca PNL va mai trece de 20% si nu revine la cei 17% clasici, dar hei, asta vor.

    Daca isi doresc aceasta sinucidere politica de ce sa nu o si obtina, mai ales ca foloseste celorlalti.

    2.Nu cred ca situatia Crin-Ponta seamănă cu situatia Dancila-Tăriceanu.Dupa alegerile din mai(înainte de votul pe cerereea dna cred) Tariceanu a făcut o declaratie din care rezulta ca renunta la candidatura, datorita scorului alde.

  12. Teribil .
    Pedelistii dau in 2020 doar 126 milioane de lei pentru 57 de km drum expres intre Craiova si Slatina si doar 96 milioane de lei pentru podul Braila !
    Ridicol .
    Ce sa faci cu banii astia pentru lucrari monumentale timp de un an ?
    Dau , ipocrit , 225 milioane de lei pentru loturile 1-4-5 din autostrada Sibiu Pitesti , cand loturile in cauza nu au constructor , nici contract semnat .
    De vomat .

Lasă un răspuns