11 gânduri despre “Guest post – Serban Nicolae – Familia Nastase si Steaua Romaniei

    • Părinții lui Johannis făceau parte, probabil, din Grupul Etnic German, organizație etnică declarată în afara legii de regele Mihai, conform Convenției de Armistițiu. Același rege care l-a decorat pe tatăl D-lui Năstase.
      Adevărul istoric nu poate fi pus la îndoială!

  1. Am citit recent o „lista neagra” a celor carora „zeul” doreste retragerea ordinelor si medaliilor de merit ale Romaniei. Este incredibil cum acest vremelnic ingenuncheaza o Romanie meritorie, care prin soli, simboluri alese si recunoscute pe plan international au ridicat si fac cinste Romaniei. Aceste nimicuri ale zilei vor sa-i desfiinteze sub sloganul „fara penali”. Cine vorbeste, cel cu schelete-n multe dulapuri. Numai cateva nume de legenda ale sportului romanesc in incercarea de a le discredita, niciodata. Niste nemernici vanduti din Justitie au dat solutii strambe: Ilie NASTASE, no. 1 in tenisul planetar, Gica POPESCU simbol al fotbalului mare, capitanul FC Barcelona si lista poate continua cu oameni de mare calibru ai Romaniei. „Nimeni nu poate face rău altuia, fără să PLĂTEASCĂ. Binele și răul se întorc întotdeauna!”
    Dumnezeu sa va lumineze domnule Presedinte al Republicii !

  2. Eu n-as acorda atata importanta actului acestui Iohannis .
    Cred ca a fost mai degraba o actiune impotriva trupelor maghiare care atacau Brasovul din directia Baraolt – Sfantu Gheorghe .
    Interventia bateriei conduse de Marin Nastase a jenat considerabil afluxul de unitati inamice care aveau in vizor Brasovul .
    E vorba de atacul ungaro-german din septembrie 1944 care a dus la spulberarea firavei retele de unitati de graniceri de pe frontiera ungaro-romana si iugoslavo – romana si la ocuparea de catre unguri a Aradului , Turdei , Aiudului .
    Aici s-au evidentiat , in plus de Bateria Albastra , scoala de subofiteri de rezerva de la Radna cu elevii sergenti ( Motreanu , Ecovescu ,capitanul Fatu , cine isi mai aminteste de ei ? ) care au oprit pe Valea Muresului o intreaga divizie de tancuri maghiara plus cateva regimente de honvezi , asa numitele batalioane fixe din Muntii Apuseni , formate din persoane in varsta care au oprit asaltul maghiar in zona Beius – Campeni si elevul de 15 ani de la Arad Virgil Iovanas , mort eroic servind artileria de la Arad .

  3. CAND DOMNUL PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE , NE OFERA DATE REALE … REFERITOARE LA TRECUTUL FAMILIEI SALE ,CE SUNT SCOASE IN EVIDENTA DE ROMANII REALI, PRECUM DOMNUL SERBAN NICOLAE , TE INTREBI, DE CE IOHANNIS , CU A SA ORIGINE, ARE O GANDIRE SI UN COMPORTAMENT CEL CARACTERIZEAZA , CA FIIND UN PERSONAJ IPOCRIT SI PENIBIL .( DIN PACATE , PENTRU „DOMNIA SA ” , (O DOMNIE, CARE ALEGERILE VIITOARE O POT SCURTA, DATORITA INCALCARII CONSTITUTIEI , PRIVIND ANUMITE PUNCTE DE VEDERE ) NU EXZISTA O SANSA MINIMA DE AI RETRAGE SI TATA- LUI , DOMNULUI ADRIAN NASTASE , „STEAUA ROMANIEI ” FIIND DECORAT DE REGELE MIHAI, PENTRU FAPTELE DE ARME INPOTRIVA TRUPELOR GERMANE , IN AUGUST 1944 . ( DACA S -AR FI „INTANPLAT ,”ATAT IOHANNIS CAT SI SUSTINATOAREA DIN EXTERIOR , „DOAMNA „ANGELA MERKAL, AR FI CALCAT, PRECUM ORBUL IN RAHATUL MIROSITOR.) CU MONARHIILE NU -TI MERGE MINTEA , EXPLU: SPANIA SI NU NUMAI. ( DATORITA ACESTEI REAMINTIRI ,SCRISA DE DOMNUL SERBAN NICOLAE ,UN ROMAN AUTENTIC,CE OFERA POSIBILITATEA ROMANILOR , SA IA AMINTE CINE A FOST , MARIN GR.NASTASE , UN OFITER AL ARMATEI ROMANE …CARE NU SI A TRADAT DEMNITATEA DE ROMAN SI TARA , MAI ALES LA TIMPUL RESPECTIV…(DOMNULE IOHANNIS SI NU NUMAI, TATAL VOSTRU CE A FOST ?…) OFER RASPUNSUL LA ACEASTA INTREBARE PE CARE LE AM ADRESAT -O ,PENTRU A NU NE MINTII…( CE SE NASTE DIN PISICA, TOT SIOARECI MANANCA, UN PROVERB DIN BATRANI, CA SA NUI ,ENERVEZ…) CAND FACI PARTE
    SI ESTI CRESCUT DE O FAMILIE
    CU UN TATA SI UN BUNIC, CUNOSCUTI IN ROMANIA DATORITA CULTURII LOR , LE MULTUMESTI ,PENTRU: CUM TE AU INVATA SA GANDESTI SI SA TE COMPORTI . CEL MAI SEMNIFICATIV PUNCT DE VEDERE PE CARE IL REAMINTEAU MEREU… ATAT MIE SI FRATELUI MEU , SA NU NETRADAM DEMNITATEA DE OM SI DE ROMAN. ( PE DOMNUL PRIM MINISTRU IL CUNOSC DE CAND NE – AM INPRIETENIT , PE LANGA FATUL CA ESTE UN OM DEOSEBIT, AM SCOS IN EVIDENTA SI AM APRECIAT , RESPECTAT , PE DOMNUL ADRIAN NADTASE, POLITICIANUL AUTENTIC CARE GANDESTE POZITIV INDIFERENT DE NEDREPTATIILE CE I SAU FACUT SI CARE NU SI A PARASIT DEMNITATEA DE OM SI DE ROMAN , DOVEDIND SI DE ACEASTA DATA , CA RAMANE INTELECTOALUL CU A SA ELEGANTA IN GANDIRE , MUTUMINDU -I UNUI ROMA AUTENTIC, PENTRU GESTUL NOBIL ,DE A NEANSTINTA PE NOI ROMANII CINE A FOST MARIN GR.NASTASE (SA FITI MANDRU DOMNULE PRIM MINISTRU DE TATAL DUMNEAVOASTRA SI DE FRUMOASA FAMILIE PE CARE O AVETI …VA ASTEPTAM SI VA SUSTINEM PENTRU O REINTOARCERE IN SISTEMUL POLITIC CE A DEVENIT IN TIMP , DATORITA TRADARILOR SI NU NUMAI , UN SISTEM MUCEGAIT …CU RESPECT, MARIAN

  4. Un mediocru conduce Țara! Dar ce pretenții să ai când el se bucură de susținerea și de compania unor troglodiți cum sunt agresorii #rezist cu care se pozează afișând un rânjet până la ceafă? Sau când îi decorează pe șefii serviciilor secrete…Un personaj îngust la minte, cu alură de măcelar de abator a ajuns sa conducă România secolului 21! Ce regres dar ce pedeapsă pt țara asta!

  5. „ Mutarea dincolo de cultură: o abordare socio-tehnică pentru a înțelege adoptarea tehnologiei de succes a studenților ”, scrie dr. Tina Balser,

    O abordare socio-tehnică a schimbării are în vedere o organizație în contextul mai multor factori care interacționează atunci când planifică schimbarea. O abordare socio-tehnică recunoaște două domenii de bază: socială (structură și oameni) și tehnică (tehnologie și sarcină). Această abordare largă ajută la înțelegerea relațiilor dintre oameni, sarcini, structuri și tehnologie. Atunci când schimbarea are loc într-o singură zonă, toate zonele trebuie evaluate pentru a înțelege impactul asupra fiecărei componente.

  6. Citeam recent despre o restructurare a stangii la care participa si Cozmin Gusa, sustinut de d-na Firea si marele Tudorache. Poate-mi explica si mie cineva care va fi finalitatea acestei restructurari cu unul ca dl. Gusa un apropiat a lui Petrov si a altora cam „sifonati” cu probe ? Sunt total de acord cu „profesionalizarea structurilor de conducere și reprezentare … și primenirea conducerii”. Mi se pare un gest neelegant ca d-na Dancila sa fie pusa la index, asa dintr-un condei.

  7. De ce nu pot fi reabilitate victimele abuzurilor magistraților ,pentru a avea un trai decent și a trăi cu demnitate în societate ?

Lasă un răspuns