Exemple de idioti manipulatori

Nu-i mentionez. Ii veti recunoaste cu usurinta. La televiziuni, agentii de stiri, bloguri. Dintre toate aspectele pe care le-am mentionat in articolul meu despre retragerea decoratiei de catre Iohannis – meschinarie, ipocrizie, subiectivism politic, intervalul de timp scurs de la condamnare ( 3 mandate de presedinti), sau de la decorare (17 ani), ineleganta invitare la receptie, urmata, la doua zile, de anuntarea retragerii decoratiei, inconsecventa (unora dintre cei condamnati NU le-a retras decoratia – inclusiv unora din strainatate – Chirac, Berlusconi), etc. ei bine, nici unul nu a meritat comentat.

Singurul lor comentariu, pentru a justifica si a acoperi  marsavia lui Iohannis a fost sa repete ca m-am comparat cu Maniu.

Iata textul meu:

„Mă vor injura unii, dar mă intreb dacă comunistii i-au retras decoratiile lui Maniu, după condamnarea sa.

Incercarea de a rescrie trecutul a fost descrisă de Orwell si a fost practicată de regimurile totalitare. Nu pentru o lungă perioadă…”

Pentru cei cu un coeficient minim de inteligenta, era clar  ca subliniam pericolul de a se  crea precedente, sub acest aspect, prin luarea unor decizii cu semnificatie politica la schimbarile de regim politic sau dupa diverse runde de alegeri. E adevarat,  asa a procedat si comunistul anticomunist Basescu ( nu in ceea ce priveste decoratiile), asa procedeaza si Iohannis.

In ceea ce  priveste o comparatie cu Maniu, nici nu se pune problema. Am trait in alte perioade istorice. E de notorietate faptul ca eu nu am participat la Adunarea de la Alba Iulia si nici nu am lucrat, asa cum s-a afirmat despre Maniu, spre exemplu, cu serviciile secrete britanice (desi, se pare, ca asta nu a reusit sa influenteze prea mult „manuscrisul” intelegerii dintre Churchill si Stalin in privinta Romaniei)…

Sper sa nu enervez din nou!

PS Ca ilustratie, asta e tot ce am gasit…

 

32 de gânduri despre “Exemple de idioti manipulatori

  1. Libertatea de expresie … lasa loc de manevra manipulatorilor, atata timp cat nu exista nicio lege care sa le interzica manipularile grosolane, normal ca acei imbecili vor profita in continuare.

  2. Nici lu babacu nu i-au retras Coroane Romaniei in grad de cavaler. Nici Trecerea Prutului. Per si simplu au zis ca nu mai exista!!!! Decoratia ….

  3. Eu cred că vă subestimaţi comparându-vă cu Iuliu Maniu.
    In istoria cosmetizată a perioadei interbelice liderul ţărănist e un zeu pentru cei cu o cultură politică precară . Pentru a-mi susţine afirmaţiile vă ateșez un articol a lui Nae Ionescu https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3114675971880921&id=100000156463023
    Mai am si alte temeiuri care vin să întărească faptul că omul politic Iuliu Maniu nu a reușit să facă pentru poporul român nici 25 la sută din cât a făcut omul politic Adrian Năstase.
    Despre cum voia să fie băgat in seamă Stalin și despre cum a trădat interesul naţional in timpul războiului, dispus să cedeze teritorii, se poate citi într-o carte a lui Ghe Buzatu „România cu și fără Antonescu”

      • „Fuga de la Tamadau” a fost un pretext pentru multi dintre fruntasii politici ai vremii, vremuri tulburi si aspre, comparabile cu cele de astazi, insa mult mai subtile, cele de astazi.

      • Din cate stiu, Maniu a fost un maestru al pertractarilor politice, neasumandu-si niciodata o responsabilitate clara, bine definita. A crezut in mod naiv in Perfidul Albion, care l-a lasat si ne-a lasat la dispozitia conjuncturilor politice ale momentului.
        Spre deosebire de Dr. Petru Groza, n-a inteles mersul ireversibil si iremediabil al istoriei. I-a atras atentia Dr. Groza ca acceptarea de a conduce un guvern controlat de rusi il va compromite si va avea efecte negative asupra familiei. Dr. Groza I-a raspuns lui Maniu: daca pot face ceva pentru tara acum, atunci familia mea n-are decat sa-si schimbe numele!
        Revenirea administratiei romanesti asupra Transilvaniei i-o datoram. Foarte interesanta e cartea D-lui Mircea Malita, „Secolu meu cel scurt”. Si de el avea nevoie Romania de dupa 1989, de consilierea lui in probleme politice.
        Azi, la nivelul presedintiei si al guvernului e un haos intelectual profund. Se confirma butada: intr-o lume imperfecta, maximum de imperfectiune e perfectiune!

  4. Din păcate, la noi, în România, gradul de decerebrare e în creștere. Constat că nu se poate duce o discuție bazată pe argumente. Orice analiză echidistantă a perioadei de dinainte sau de după 1989 atrage după sine catalogări infantile de genul ”tu vorbești, nu vezi că ești … gras!”.

    Retragerea decorațiilor este, în general, un gest politic infam, degradant pentru cel care o face, pentru că decorațiile au fost date într-un anumit context, pentru merite bine precizate în momentul acordării lor.
    Un asemenea act îl compromite pe cel care o face, pentru că sugerează interese politice meschine.

    Dl. Johannis, profesor de fizică cu foarte puțini ani la catedră, nu are cultura necesară postului pe care îl ocupă. Fără îndoială, acest handicap nu-l scuză pentru greșelile impardonabile pe care le face, în dauna României. Să afirmi înaintea ocupării președinției UE că România nu e pregătită din cauza proastei guvernări a PSD-ului, pentru ca apoi, după cele 6 luni în care guvernul PSD s-a comportat excelent, să vii și să-ți arogi toate meritele e o dovadă clară a liăsei de educație și de bun simț.

    Cultura este ceea ce îți rămâne după ce ai uitat tot! Iar asta presupune să fii înconjurat de cărți pe care să le fi studiat, ca să ai ce uita. Și, după ce ai uitat tot îți rămâne un mod de gândire echilibrat și profund.

    Departe de a fi un factor de echilibru în societate și președinte al tuturor românilor, Johannis a acționat, de când a fost ales președinte în mod egoist, urmărindu-și interesele și mai ales plăcerile proprii. Cu o ură nedisimulată a acționat contra unui partid parlamentar, PSD, dorind explicit eliminarea lui de pe scena politică, gest care a amintit de o perioadă nefastă din viața politică a Germaniei. Istoria nu uită și nu iartă greșelile din viața popoarelor și stabilește în mod obiectiv valoarea fiecărui om politic la un moment dat, în funcție de realizările lui și ale țării în care a viețuit și acționat. Din acest orizont de vedere, se pot face comparații între oameni politici din diverse perioade istorice, luând în considerare și contextele geopolitice și sociale date.

    Indivizi lipsiți de valoare, al căror cap n-a produs decât mătreață, au ajuns, azi, să-și dea cu părerea despre oricine și despre orice. Nu trebuie să-i luați în considerare. Prin ceea ce ați făcut, locul D-voastră rămâne bine stabilit în istoria României.

  5. Cine este fără păcate să arunce primul cu piatra. Mă întreb dacă se aplică și în cazul președintelui. Nu a fost ocolit de acuzații penale. Dacă nu a fost (încă!) condamnat, asta este altceva

  6. https://www.activenews.ro/stiri-politic/Ambasada-SUA-la-Bucuresti-anunta-ca-Hans-Klemm-si-a-incheiat-mandatul-si-a-parasit-Romania-159265

    https://www.libertatea.ro/stiri/noul-ambasador-sua-in-romania-adrian-zuckerman-va-fi-primit-sambata-de-bogdan-aurescu-2831712

    „Ne aşteptăm la o mult mai bună înţelegere a realităţilor româneşti. Şi mizez pe faptul că Excelenţa Sa, domnul ambasador Adrian Zuckerman, vorbește fluent limba română şi va putea urmări direct toată presa din România şi va putea vorbi cu foarte mulţi dintre români. Toată aprecierea pentru fostul ambasador, pentru Hans Klemm, însă, din nefericire, în patru ani de mandat, nu am auzit niciodată din partea sa ceea ce pentru generaţia mea a însemnat totul şi anume: „suntem de acord cu orice în România, dacă se respectă drepturile şi libertăţile cetățenilor”. Lucrul ăsta nu l-am auzit. Noi, cei care am trăit cu postul de radio Europa Liberă şi cu Vocea Americii… S-a auzit „Vocea Americii”, în timpul mandatului său, dar „România liberă” nu s-a auzit”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac
    Adică Bogdan Chiriac zice că mai rău de atâta nu se poate! BA SE POATE – zic eu, optimist incurabil!
    Păi să ne gândim cam cât a trecut de momentul când B.C. ne anunța că va veni un nou ambasador al USA, unul născut și copilărit 10 ani la Iași. Păi să tot fi recut mai mult de un an, dacă nu chiar doi.
    Eu recunosc stilul. Așa a fost și cu iohannis, cât timp nu știau dacă-l pot struni l-au pus la fezandare, mai ales că era propus de USL. Ba și după ce i-au găsit problema cu locuințele tot îl supravegheau, chiar la vedere, ca să nu riște nimic! La prima vizită la Trump, la întâlnirea lui iohannis cu diaspora s-au înființat gitenstein și klemm, să asculte și ce și cum se discută.
    Habar nu am dacă există vreun schelet în bagajele lui Zuckerman, dar constat că este al 4-lea, la rând, evreu american ce vine ca ambasador – așa că, indferent de posibile afinități, sunt convins că perioada de carantină prin care a trecut își va face efectul. Nu de alta dar știm, de la Miki Zohar, deputat israelian, că „ rasa evreiască este „cea mai deșteaptă” din lume și are „cel mai înalt capital uman”!

    • Se spunea că Dl. Klemm ar fi diplomat de meserie. Eu nu cred. Un diplomat veritabil nu se amesteca cu atâta aroganță și atât de vizibil în treburile interne ale țării în care era acreditat, fie și pentru a nu crea impresia că țara are statutul de colonie.

  7. Din păcate n-am studiat îndeajuns istoria iar după 89 n-am mai încercat sa-mi aduc cunoștințele la zi cu o istorie lipsită de cosmetizarea comunista,ca atare nu voi face referiri la personalități și nici nu le voi compara dar pt orice vorbitor de limba romană era clar ca nu compararea cu Maniu era ideea acelei fraze ci faptul ca devii ridicol chiar in comparație cu regimul comunist nemaivorbind de precedentul creat.Dar n-ai ce face coeficientul de inteligenta îți joaca feste când ți-i lumea mai draga.Nici nu prea poți cere prea mult pt ca de prea mult timp ura este cea care ne ghidează gândirea și din păcate chiar și acțiunile.

    • Am găsit laudatio:
      „Preşedintele comitetului premiului Charlemagne, Jurgen Linden, a explicat într-o conferință de presă că această distincţie este menită să-l încurajeze pe Iohannis să continue să conducă ţara sa pe calea europeană.

      Oficialul s-a referit la România ca fiind o țară în care „a reuşit să se impună o dictatură brutală” şi care a trecut prin „dezamăgiri” în relaţia cu Occidentul, dar care a devenit, și prin eforturile lui Iohannis, „cea mai europeană din Europa de Sud-Est”.

      Iohannis „este un mare luptător pentru justiţie, pentru protejarea minorităţilor şi diversitate culturală, precum şi un important mediator şi constructor de punţi între societăţile europene din Est şi din Vest”, a mai spus Jurgen Linden”, conform Agerpres.
      De reținut – „a reuşit să se impună o dictatură brutală” !!!!

  8. Nu consider ca mai trebuie discutat pe acest subiect, idioti si frustrati sunt multi, majoritatea cu patalama. Oricum gestul ramane unul reprobabil, de joasa speta, nu face cinste „primului om in stat”, manat de ura care-l guverneaza, stransul din maxilare este elocvent si da cu buna stiinta apa la moara marii armate de delatori si pupincuristi ai acestuia.

    • REFERITOR , LA LIBERTATE … ( LIBERTATEA ESTE PRECUM O VICTORIE DE MOMENT , EA TREBUIE MENTINUTA, PENTRU A FI PASTRATA SI OFERITA VIITORULUI… PRINTR O GANDIRE BENEFICA , DATORITA TIMPULUI DE NEOPRIT! … ) ( AVEM EXZEMLE, IN CARE POPOARELE …SI AU RECASTIGAT LIBERTATEA DORITA, ( REFERITOR SI LA ROMANIA…)DAR EA A FOST DE MOMENT , FIIND DEZMEMBRATA IN TIMP , DE CEI CARE AU URMAT, ATAIT IN INTERIOR SI EXSTERIOR … ) MANIPULAREA, SCOATE IN EVIDENTA DOUA ASPECTE DIFERITE , DEPINZAND DE CEL CARE SAU DE CEI CARE O PUNE IN APLICARE : FIIND BENEFICA PENTRU VIITORUL UNEI NATIUNI SAU BENEFICA , UNI SISTEM ,IN CARE UN ANUMIT GRUP SAU MAI MULTE… AU ACELA SI INTERES COMUN, UN INTERES PERSONAL… DEVENIND IN TIMP , EXSPERTII, MANIPULATORI ” IDIOTI”…( CORECT!…NU ESTE NECESAR SA MENTIONAM , FOCALIZAND UI PE MANIPULATORII IDIOTI , EI …INSA SI SAU FOCALIZAT IN PRIVIRILE SI GAMDIRILE OAMENILOR AUTENTICI , DATORITA GANDIRII SI COMPORTAMENTULUI LOR DE INDIVIZI „UMANI”. ASA CU MENTIONAM …MENSCHINARIA , IPOCRIZIA , SUBIECTIVISMUL POLITIC ETC. SUNT PRINCIPALELE CONRURURI ,CREONATE ,CEL FOCALIZEAZA CA IMAGINE” UMANA” PE INDIVIDUL IOHANNIS SI MAI ALES , PE CEI CARE IL MANEVREAZA… UNORA CEI CONDAMNATI … NU LE A RETRS DECORATIA , CE POTI SA I CERI UNUI ,MESCHIN! … CHIRAC ,BERLUSCONII , DACA LA SI ATENTIONA PE IOHANNIS ,CU PRIVIRE LA CEI DOI SI NU NUMAI , INCAPACITATEA SA DE GANDIRE IM I POATE OFERI UN RASPUNS REAL : DOMNULE MARIAN , ATAT MI SA MEMORAT… SA GANDESC SI SA MA COMPORT , UN RASPUNS CORECT! A COMPARA UN OM ( CU A LE LUI CALITATI …CE IL DOVEDSTE CA O VALOARE UMANA ) AL TRECUTULUI CU UN OM AL PREZENTULUI ,ASPECTELE SUNT DIFERITE ,CHIAR DACA AMBELE VALORI UMANE AU ACEEA SI GANDIRE POZITIVA , CONSTRUCTIVA , IOHANNIS, PENTRU A SI ACOPERI EXSCREMENTELE MIROSITOARE ,CE SE DATOREAZA UNEI ALIMENTATII SAVURATA , LA ACEEIA SI MASA … A MANIPOLATORILOR IDIOTI, FOLOSESTE FRUNZELE UNOR POMI DIFERITI. ( DIN PACATE, FRUNZELE, AU FOST DESTINATE SA AIBA MARIMEA SI FORMA LOR ,CARE SA APARTINA POMULUI RESPECTIV. O INCERCARE , NEREUSITA… ) ( SPER SA NU ENERVEZ DIN NOU ! DOMNULE PRIM MINISTRU ADRIAN NASTASE , DUMNEAVOASTRA ATI FOST SI SUNTETI UN OM ” ENERVANT”, PENTRU PANIPULATORII IDIOTI, DAR IN FATA CELOR CARE VA RESPECTA SI VA APRECIAZA , SUNTETI OMUL INTELECTOAL IN DOMENII DIFERITE CE LE ATI PARCURS SI LE PARCURGETI CU A DUMNEAVOASTRA VALOARE UMANA , INVIDIATA DE PANIPULATORII IDIOTI… ( CAND IDIOTII CREEAZA DEZASTRE …NU INCERCA SA I ATENTIONEZI , DEVI ENERVANT. DOAR TIMPUL ,ESTE CEL CARE VA DA SANSA GENERATIILOR , SA I INDEPARTEZE , SPUNANDU LE : NE ATI ENERVAT, CU AL VOSTRU TIMP, INSURPORTABIL…)CU RESPECT MARIAN , SI VA ASTEPTAM SA REVENITI…

  9. Facem ca si cum ne-am afla in 1946 , Pauker – Luca – Teohari Georgescu sunt la guvernare si Nicolschi si Draghici la Interne , totul e pierdut pentru viitorii 44 de ani , trecem Dunarea inot in Iugoslavia la Tito sau ne ascundem de Securitate la tara samd .
    Nu , domnilor .
    Iohannis e in pozitie de forta cu un guvern minoritar intr-un legislativ format 45 % din parlamentari PSD si asta pana in noiembrie 2019 .
    Doar legendara imbecilitate romaneasca a permis ca alianta cu ALDE sa se destrame pentru ca PSD nu l-a sustinut , asa cum era stabilit , pe Tariceanu la prezidentiale si apoi pentru ca Dancila si Ponta s-au batut intre ei in loc sa se uneasca in septembrie .
    Totul este pierdut , ” catusiada ” pe viitorii 5 ani , ministri amatori si incompetenti PDL 5 ani , servicii din nou cu interceptari la Telejurnalul TVR , ideologia sorosista religie de Stat , un presedinte -zeu pe inca 5 ani ?
    Bineinteles ca nu !
    Sunt din nou alegeri in noiembrie anul viitor .
    Romanii au deja o luna de superb spectacol al asa zisei guvernari PDL – au inca loisir-ul admirarii a 10 – 11 luni de salturi PDL – in mod normal PSD , chiar decimat de catusiada la care PDL Securitatea lucreaza in umbra , trebuie sa castige ca in 2016 alegerile .
    PSD nu va fi condus , sper , de imbecili in 2020 – se poate suspenda seful Statului , ataca pozitia Securitatii in Justitie Televiziuni Internet , se poate face curatenie .

    • Tot vad repetat basmul asta cu Tăriceanu presedinte.Nu ajungea presedinte, poate pierdea cu 4 milioane de voturi, dar cam atât(si asta ca unii pesedisti nu erau non-combat ca acum câteva sapt).Inainte de vot trebuie luate niste masuri de corectie in legatura cu listele suplimentare cel putin.Nici nu stiu daca , prin absurd, ajungand, nu-si amintea de vremile bune din 2005 si uita ca si ăstălalt de USL, in câteva luni.E o tema falsa si nici nu cred in omul „salvator”, care in cazul asta era tot un coleg de scena cu Petrov, in campania portocalie din 2004.Asta e ce cred eu, bineinteles.

      • Nu stiu daca dl. Tariceanu pierdea, cu certitudine PSD a pierdut un aliat printr-un joc lipsit de fair, puteau juca altfel, in schimb printr-un calcul simplu trag concluzia ca multi psd-isti (cu patalama) n-au votat cu cine trebuia, chiar daca nu le era pe plac. Este de neacceptat, insa fiind in afara „jocului” nu sunt foarte afectat, concetatenii vor simti cat de repede consecintele. Alta constatare, astia, psd-istii pot fi si 60 % in Parlament tot „inghesuiti” sunt, as dori de la dansii „bataie”, ori extrem de grav, sunt tradatori sau gravisim, ofiteri acoperiti.

    • Mi-a placut expresia „ideologia sorosista religie de Stat , un presedinte -zeu … ” si cam asa este. Sa nu mi-o luati in nume de rau, insa spusele din ultima fraza nu cred ca se vor putea infaptui, mai ales in ceea ce priveste „curatenia”. Curatenia trebuie inceputa cu si in creierele manipulate a multor cetateni care vad in ceilalti concetateni dusmani si ura, apoi in structurile inalte ale statului total vandute total altor interese.

  10. Meschinaria gestului si micimea schemei cu scrisorica in numele „Diasporei” arata un regim la fel de autist si totalitar ca si al lui Basescu, unde unii din „diaspora” se activeaza, probabil la o anumita comanda, si ataca adversarii politici ai Presedintelui, pretinzind ca ei reprezinta pe toti romanii din strainatate. O ticalosie, ce arata micimea personajului dentist, dar pe gustul multor „jurnalisti” de pe la tot felul de jurnale „democrate”. Iar Maretzul Conducator trebuie si el sa plateasca niste voturi, asa ca nu-l doare sub basca.

    Eu nu contest ca PSDul a facut multe prostii, si ca ar fi impinzit posturile cu pile si relatii. Se practica peste tot si de toti. Sa vedem „mostenirea PNLista”. Dar daca romanii anti-PSD isi imagineaza ca Iohannis si Tommy Dentistu vor crea o super-rasa democratica in Romania, cred ca nu au auzit de „omul nou” al lui Ceausescu. O noua iteratie, acum in formula Beta, la testare, ca ie „free for all”.

    Am si o dedicatie muzicala pentru toti conformistii lenesi care rumega cu capul altora, pentru gura casca de ocazie, si pentru toti „followers” care preiau cauzele altora crezind ca sunt si ale lor. Atentie, dupa un timp apar „cariile” mentale si nu cred ca dentistii pot ajuta!

    https://youtu.be/UKftOH54iNU

  11. Așa cum și regina Angliei a retras unui președinte toate decorațiile ! Ce politică de doi lei ! O decorație îți rămâne ca emblemă într-o cutie … hârtiile după nu mai contează !

  12. O noua miscare in reteaua Globalismului, de subminare a Natiunilor: “Sardinele”, in Italia

    Banii blestemati, ai lui Soros sau din alte surse oculte ale Raului, nu stau pe loc, se misca si se reproduc. Ei finanteaza miscari teroriste, atacuri cibernetice, razboaie comerciale, traficul de migranti ilegali, raspandirea de droguri, retelele de sclavie sexuala si de munca, comertul cu organe umane, actiuni de rasturnare de guverne si de sabotare economica etc.

    Agentii de influenta si banii blestemati ai Globalismului bipolar, nazist si comunist, o sinteza de ideologii si mijloace care il face mai periculos decat cele doua totalitarisme, carora li s-au pus capat in 1945 si in 1989-1991, lucreaza activ impotriva Natiunilor. Din retelele Globalismului fac parte o serie de miscari de strada, cum sunt “rezistentii” din tari estice, “vestele galbene” din Franta, “umbrelistii” din Hong Kong, “sardinele” din Italia.

    Cum recunoastem aceste agitatii stradale, adeseori violente, subventionate de Globalism, este relativ usor. Instigatorii si manipulatorii lor recurg invariabil si inselator la regula “lipiturilor”, prin care o minciuna este lipita de o jumatate de adevar. “Lipitura” este inevitabila, necesara indeplinirii scopului Globalist, ale carui falsuri nu se pot propulsa decat prin “lipirea” de un adevar, pe care il folosesc ca vector de transport si tintire .

    Cateva exemple. Intre mesajele valide social-politic ale protestatarilor se pot afla valori-kitsch referitoare la sustineri ale anormalului, precum homosexualitatea. Propaganda politica nerusinata a homosexualitatii urmareste distrugerea sexualitatii si familiei naturale, a religiilor, traditiilor, identitatii, care sunt factori de coeziune. Altele se pot referi la false combateri. Sunt unele artificialitati grosiere precum feminism, sexism, rasism, fascism, discriminare etc. Ele sunt produse ale laboratoarelor de manipulare. In astfel de cazuri, se promoveaza ocult exact ceea ce public se sustine ca s-ar combate. Uneori, manifestatiile globaliste resping interesele populare si nationale legitime, depreciate ca “populism” si “nationalism”. Acesta din urma este intentionat confundat cu sovinismul. Nationalismul suveranist, multilateralist, cooperant si cu respect fata de alte natiuni este existential necesar si relational absolut benefic, constructor de relatii internationale egale.

    Un cuvant-cheie al manipularii globaliste este cel de “rezistenta”. O caracteristica mai noua a Globalismului este ca ataca preventiv personalitati politice nationale puternice din opozitie sau societatea civila, pe care datorita patriotismului si influentei lor le percep ca amenintari potentiale. In Italia, a aparut o noua miscare globalista intitulata “Sardinele”. In mod ciudat, ea a fost creată ca reacţie împotriva unui lider al opoziţiei de dreapta nationale. De regula, mişcările de protest se desfăşoară împotriva politicienilor de la putere. De aceasta data, acţiunea este împotriva unui politician aflat în opoziţie. Mişcarea a aparut la Bologna in urma cu o luna. Patru necunoscuţi, fara indoiala bine sustinuti financiar de Globalism, au adunat circa 15.000 de persoane, probabil motivate pecuniar sau conditionate corporatist (da, globalistii fac apeluri si liste cu cine a venit sau nu, cum faceau comunistii cand scoteau intreprinderile la demonstratii).

    “Sardinele” au protestat, atunci, împotriva a ceea ce activiştii lor numesc ”discursul urii şi al diviziunii”. Acesta este un alt stereotip acoperitor, pentru care nu e nevoie de exemple, se vad cu ochiul liber si se aud cum sunt tipate intimidator de inalti oficiali ai Globalismului si Rasei Supreme, care practica la greu exact ceea ce sustin ca ar combate. De atunci, în mari oraşe ale Italiei (Milano, Florenţa, Napoli, Palermo) au avut loc zeci de manifestaţii de acest fel, la care s-a cântat “Bella Ciao”, cântecul mişcării italiene de rezistenţă. Cuvantul “rezistenta”, o gaselnita a psihologilor luciferici cu rol de fanatizare a mentalului colectiv tinta, este un indiciu major de devoalare a Globalismul, de care am vorbit mai inainte.

    Sa radiografiem putin cateva capete ale unor lideri ai “Sardinelor”, pentru a ne da seama ce se ascund in ele si pentru a identifica “lipiturile” din logosul lor manipulator. “Mişcarea a devenit o reafirmare a democraţiei: suntem antifascişti, pentru egalitate, împotriva intoleranţei, împotriva homofobiei”, declară intr-o suita de “lipituri” Mattia Santori, unul dintre membrii cofondatori ai mişcării ”Sardinelor”.

    Acesta şi alţi doi cofondatori, Andrea Garreffa şi Roberto Morotti, au explicat vineri presei străine care sunt aşteptările lor, ”să redea politicii italiene forţa de atracţie” pentru a o face ”cool” din nou. Sunt atat de idioti utili sau de controlati mental incat nici nu-si dau seama ca forta de “atractie” si “cool” chiar exista si este inegalabila, prin politica autentic nationala, autentic populara si autentic europeana a Ligii, aflata in opozitia democrata parlamentara, nu stradala, care nu hotaraste nimic intr-un stat de drept.

    Colac peste pupaza, pentru a intelege vanturile globale si semintele pe care acestea le poarta pe pamanturile Natiunilor, principalul organizator al protestului de sâmbătă la Roma este Stephen Ogongo, un jurnalist de 45 de ani, originar din Kenya. El a creat pe Facebook acum două săptămâni pagina ”Sardinelor”. Ogongo a sustinut ca ”important este să vedem cât mai mulţi oameni ieşind în stradă pentru a spune că ne-am săturat de această cultură a urii”. ”Nu mai tolerăm mesajul rasist, fascist, discriminatoriu, sexist”, a sintetizat Ogongo mesajul mişcării “Sardinelor”. O fi dansand si Ogongo stilul “Lipala” din tara tatalui lui Obama, unde in 2015 fostul presedinte afroamerican a facut un show, mai-mai sa se urce pe masa, alaturi de sora sa vitrega si de consiliera pentru securitate nationala Susan Rice? M-da, s-ar parea ca si Ogongo vrea sa se urce pe mesele italienilor…

  13. NISTE NEICA NIMENI CARE SE BAGA SINGURI IN SEAMA.  EI TRANCANESC D-LE NASTASE PT CA LE ESTE FRICA DE PUTEREA DVS INTELECTUALA SI STRIGA HOTII ASA SA SE AFLE IN TREABA  NU DATI SOCOTEALA DVS UNOR INCAPABILI VAI MAMA LOR CA SI GUVERNUL :ADUNATURA: .MERGETI MAI DEPARTE CA ASA ESTE BINE PT CA UN INTELECTUAL CA DVS SE NASTE O DATA LA 1000 DE ANI,.

  14. Am urmarit ultimul interviu al dlui Klemm pe Digi24, Agenda Diplomatica. Asta e ultimul post diplomatic, se retrage din diplomatie. Intrebat daca are si ceva regrete, ceva nerealizari, a stat calculat citeva secunde pentru camera si a spus ca nu are. Nici despre Visa Waiver, nici despre implicarea sa in aspecte ce nu tin de manadatul unui diplomat, mai precis, cum a spus el „consolidarea democratiei” in Romania. Nu mai zic nimic, pentru mine e clar pentru cine s-a facut „consolidarea” si cu ce scop.

    Ii urez insa noului Ambasador SUA mai mult succes decit a avut dl. Klemm in mandatul. Si o apropiere mai reala intre americani si romani, cu avantaje mai echilibrate si pentru romani (desi inteleg ca dinsul reprezinta interesele SUA nu pe ale Romaniei, decit atunci cind ele decurg din primele).

  15. Iohannis a fost și va rămâne un om mărunt. Pălăria de președinte e mare pentru domina sa dar nu va recunoaște asta niciodată. Așa cum nu va recunoaște meritele altora deoarece asta l-ar sili să se privească prea mult în oglindă și, Doamne ferește, va vedea cât de puțin valorează. Singura modalitate de a-și crește stima de sine este să împroaște cu noroi în toate direcțiile. În nefericita frustrare care îl domină nu realizează că prin faptele sale se coboară din ce în ce mai mult. Toată stima pentru dvs.

  16. Vad ca la PSD Bucuresti a început „reformarea” si ma intrebam daca aia 17%, din Bucuresti, din primul tur , de la prezidentiale, se vor consolida.Sau poate procentele vor tinde spre un 10% ?
    Un „back to the future” , in opinia mea, bineinteles.
    Asta da reformare.

    Cred ca schimbarea in PSD, având in vedere ultimele miscari, poate sa mai vina doar dintr-un start-up, captivitatea ce va sa vina e evidenta, daca se merge in actualul trend, KWI s-ar părea ca a castigat in demersurile sale la Bucuresti.
    Intr-un viitor apropiat PSD Bucuresti s-ar putea redenumi in PSD Cluj, nu-i asa ? Nu spun asta intr-un sens negativ.
    PNL, partidul regatenilor pana la urma, condus de oameni de la Sibiu, iar PSD condus de oameni de la Cluj.Asa e normal.

  17. Exista stiri din Polonia care ne vorbesc de o Sectie Speciala in justitie, adicătelea un fel de SIIJ.
    Cum Polonia este Pro-America si Pro-Trump 99% , se poate deduce ca implementarea acestor mecanisme din justitie sunt de inspiratie americana.
    Putem spune asta cred fara sa gresim.

    Probabil motivatia este necesitatea de a tine viitoarea federatie UE departe de posibilitatea de a influenta domeniul, in cauza in tarile UE, unde SUA are anumite interese, mai ales militare si e necesara o anumita stabilitate si predictibilitate, in contextul influentelor energetice rusesti,.
    Deci SIIJ nu a apărut din spuma marii, ci este ceva necesar asa cum este si in Polonia.
    Un Pro-Trumpist real nu poate vorbi despre desfiintarea SIIJ decât in mod inconstient.

Lasă un răspuns