In Liban (V)

Astazi, incep prin a raspunde unor idioti care (se) intreaba de unde am avut bani pentru calatorie. Probabil ca nu au citit ca am fost invitat de un prieten, o personalitate politica din Liban, care isi permite, financiar, sa faca o astfel de invitatie.

De aceea, voi adauga o fotografie pe un iaht, ca sa ma intrebe daca e vorba si de o noua achizitie…

Oricum, vad ca dupa 20 plus 10 ani de la Revolutie, idiotii rezista!

28 de gânduri despre “In Liban (V)

  1. În privința iahtului, nu ca să vă întrebe, ci ca să afirme că e o achiziție…
    Bun răspunsul, și mai era o variantă: din Marea Chinei, dar mai cu economie, de aceea nu mi-am luat și familia…
    Ăștia trebuie luați în balon, pentru că, oricât le-ați explica, ei tot aia cred. Sunt programați să va urască și basta. Au frustrări și nu văd că, oricâți ar intra în închisoare, ei tot frustrați rămân, pentru că neîmplinirile li se datorează numai și numai lor.

    • CAND OMUL SE NASTE IDIOT,NU I SUPARARE! DIN PACATE, ANUMITI ” OAMENI” DEVIN PE PARCURSUL TIMPULUI, CE LE A FOST DESTINAT ,IDIOTII CARE VOCIFEREAZA LA COMANDA, FARA A MAI CONSTIENTIZA CARE SUNT CONSECINTELE GANDIRII CE LE APARTINE.DACA INTREAGA FIINTA UMANA AR GANDI POZITIV ,PERFECTIUNEA GANDIRII SALE , (INAINTEA TIMPULUI CARE DECIDE …)S AR INPLINI! TIMPUL DECIDE, VEACURILE NU SAU SFARSIT, SINGURA MODALITATE DE A TRAI , ICNORAM ,PE CEI CARE AU DEVENIT ADEPTII UNOR GRUPARI, IN CARE ” SEFUL ” DEVINE TOT MAI MUCEGAIT, DATORITA TIMPULUI.( UNEORI, A ICNORA…ESTE BENEFIC PENTRU A CONTINUA SI A REALIZA CE TI AI PROPUS! )

    • Traiti, probabil, framântări eminesciene….
      Noi, „trăind în cercul nostru strâmt, norocul (ne) petrece”
      Dumneavoastra, va simțiți, „nemuritor si rece”.
      V-ati pus vreodata problema ca principiul acțiunii si reactiunii nu functioneaza numai in mecanica? Ca multe atitudini ale „idiotilor” sunt doar reactiuni la acțiunile unor genii ca dvs?
      Constat si eu cu amărăciune că după 30 de ani ne divizam social după aceleași prejudecăți: noi si voi.

  2. Va salut,
    Tara este in proportie de 80%plina de idioți!
    Câinii latra ursul merge!
    Astept sa va reintoarceti in viata politica!putini oameni de calibrul dv. mai sunt in tara asta care pot face ceva pentru ea!

    Cu stima

  3. Excelenta,

    Din pacate numarul idiotilor a fost si este intr-o crestere matematica, Va rog sa ne mai povestiti despre istoria si despre locurile pe care le vizitati si sa nu va mai consumati resursele cu idiotii.

    Cu consideratie,
    Catalin Tarin

  4. Urmăresc cu nerăbdare si cu bucurie posturile Dvs. Apreciez mult comentariile si analizele pe care le faceti, Domnule Adrian Năstase. Numai bine va doresc!

    • D.le Nastase, sunt nerabdator sa va intoarceti in viata politica chiar daca v- ati propus sa nu mai faceti politica si i- ati spus si fiului sa nu intre in politica.De dvs.este nevoie acuta in viata politica , poate ca mai puteti schimba in bine catusi de putin ceva.NU RENUNTATI! VA ASTEPT NERABDATOR.

  5. Daca ar fi numai idioti, nu cred ca ar fi atat de grav. Ei insa sunt, vindicativi, lipsiti de bunul simt si doritori de a face rau, asa incat trebuie fie ignorati, fie pedepsiti de cate ori se iveste ocazia,

    • Turma nu se dezminte dar eu am un cu totul alt comentariu am avut si am mare încredere în dvs si speram intr o implicare politică chiar si din umbră speram sa formați un om după principiile dvs unul capabil care sa devina exponentul națiunii, sunt dezamăgită din acest punct de vedere.In rest aveti dreptul la viață și la prieteni numai doritorii cred in astfel de restricții.Sa auzim de bine!

  6. Bună ziua Dle. Prim Ministru,
    Aveți perfectă dreptate „idioții rezistă” eu spun că au dezvoltat chiar rezistență nu la cultură că-i prea mult spus, dar chiar și la educație. Nu pot distinge adevăratele valori sociale. Societatea aceasta de
    după ’89 în care trăim acum ne vrea așa, idioți. Un popor idiot este mai ușor de condus prin manipulare. Prostia a fost adusă la rang de virtute.
    Vă doresc multă sănătate.

  7. Libanul a fost unificat pentru prima oară de emirul druz Fakhr Ed-Dine(1572-1635),diplomat iscusit și bun conducător de oști. Două secole mai târziu , Libanul cunoaște un alt mare conducător ,comparabil cu Fakhr Ed-Dine ,în persoana emirului Bechie ll,supranumit cel Mare.Prria puterea în 1789.A practicat o politică a toleranței religioase ,a unității comunităților libaneze într-un singur popor.

  8. Cata ura si dezbinare a adus epoca Basescu in Romania…., nici in primii ani dupa Revolutie nu a existat atata ura. Din acest motiv am ales sa plec din tara acum 5 ani, n-am inteles cum poporul l-a reales pentru inca un mandat…, cred ca isi merita soarta daca nu invata nimic din trecut..

  9. Ce mare lucru că aţi fost luat din nou la întrebări ? Faceţi ca Johanus : refuzaţi să răspundeţi invocând ghinionul ?
    Personal i-aş fi răspuns că e yahtul lui Mihnea, nu al dvs., care-i mult mai mare şi n-ar fi încăput în poză….
    P.S.
    Cât despre idioţi, nu-s aşa mulţi, dar sunt peste tot ! 😉

  10. Nu va mai faceti probleme, cu cat trec mai multi ani de la Revolutie, idiotii prolifereaza . Din pacate lipsa de informatii, manipularea, judecata fiecaruia si mult, mult social media duce la tampirea celor multi din jurul nostru si apropos cat costa, cat costa … iahtul ?

  11. In timp ce Dvs. va plimbati pe carari de istorie (antica) si admirati frumusetile locurilor, la Bucuresti vremea si-a revenit, iar d-na Primar General „imparte” circ si paine in loc sa rezolve capcanele de pe strazile si bulevardele capitalei. Mai este putin si capitala va fi din nou una extrem de aglomerata si agitata, a trecut vara, vacanta copiilor e pe sfarsite, vremea a fost propice reparatiilor sau carpelilor din carosabilul bucurestean plin de capcane. Poate nu este momentul si locul, insa fostii Dvs. colegi de partid sau inca actualii, dezamagesc pe zi ce trece.
    Schimb putin registrul si va doresc in continuare sedere placuta pe meleagurile vechilor fenicieni.

  12. Nu puteti avea pretentii de la toti neispravitii! Din nefericire sunt f. multi….. Imi pare rau ca trebuie sa suportati asa ceva, Dvs. si familia!

Lasă un răspuns