48 de gânduri despre “Astazi s-a nascut al doilea nepot al nostru

  1. Sa va trăiască si sa fie norocos, ca atunci va avea tot ceea ce își va dori! Stiu ce simțiti acum . .. sa aveți bucuria de a
    fi parte a nenumarate momente din viața nepoților dumveavoastră!

  2. Felicitari, sa fie sanatosi atat micutul, cat si mama si sa va bucurati cu totii de cel mai tanar membru al familiei, Filip-Mihail.

  3. Sa fie intr-un ceas binecuvantat si sa aiva drum lin in viata !
    Felicitari parintilor si bunicilor !
    Doamne Ajuta !

    • CAND O FIINTA UMANA SE NASTE, DATORITA CONTINUITATII… EA REPREZINTA ,PARCURSUL VIETII UMANE, DE A TRAI SI A INDEPLINI IN VIITOR… DESTINUL PENTRU CARE SA NASCUT ! ( FELICITARI , MULTA SANATATE SI INPLINIRE DORINTELOR, INTREGII FAMILI! )

  4. Felicitări, multă sănătate pentru ambii nepoți, sigur și pentru bunici , și când te gândești că sânt bunic de fete , ei zic și eu , oricum nimic nu se compara cu bucuria de a fi bunic ! Cu pretuire bunicu Dan

    lun., 5 aug. 2019, 09:59 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: „Astazi s-a nascut Filip-Mihail, fiul Biancai si al > lui Andrei, fratele lui Nicolas si al doilea nepot al nostru. Sa fie > sanatos si sa aiba un dram de noroc!” >

  5. Sănătate ,atît el  cit și întreaga familieCu respect Ana Ernst

    Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe lun., aug. 5, 2019 la 9:58, ADRIAN NĂSTASE a scris: #yiv0893735125 a:hover {color:red;}#yiv0893735125 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv0893735125 a.yiv0893735125primaryactionlink:link, #yiv0893735125 a.yiv0893735125primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv0893735125 a.yiv0893735125primaryactionlink:hover, #yiv0893735125 a.yiv0893735125primaryactionlink:active {background-color:#11729E !important;color:#fff !important;}#yiv0893735125 WordPress.com | Adrian Năstase posted: „Astazi s-a nascut Filip-Mihail, fiul Biancai si al lui Andrei, fratele lui Nicolas si al doilea nepot al nostru.Sa fie sanatos si sa aiba un dram de noroc!” | |

  6. Sa traiasca, sa creasca, sa se formeze ca om de mare isprava precum bunicul, sa investe carte multa buna si frumoasa, sa ajunga o mare personalitate in viata pentru Romania! Sanatate multa si Multi, Multi Ani Traiasca impreuna cu toata familia! Un sughit bun si ganduri bune la botez!

  7. Genocidul economic, săvârșit de liberalismul american: Globalistul Donald Trump îngheață activele Venezuelei din Statele Unite

    In cursa nebuna pentru a-si impune controlul global, Casa Alba recurge la sanctiuni economice la scara din ce in ce mai extinsa. De ele nu sunt “iertate” nici marile puteri, aliatii sau partenerii SUA. Prin sanctiunile economice cu care ii lovesc pe toti cei care nu i se inclina, SUA sunt dusmanul Lumii si al Economiei Mondiale.

    In cazurile unor tari rebele curajoase, angajate intr-o miscare de rezistenta, precum Coreea de Nord, Iranul si Venezuela, sanctiunile economice cu care SUA incearca sa le impresoare si copleseasca, prin politica unilateralista a asa-zisei “presiuni maxime”, sunt arme de genocid economic. Liberalismul trumpist se face vinovat de crime de genocid, savarsite cu mijloace economice, prin infometarea unor popoare si interdictia ca acestea sa-si valorifice resursele nationale pentru propriile lor existente.

    Termenul de genocid a fost creat în 1944 de juristul polonez Raphael Lemkin. El desemneaza exterminarea in scop politic a unor natiuni, comunitati sau grupuri, reprezentand o crimă împotriva umanității. ONU, prin Rezolutia 96 (I) din 11 decembrie 1946, a caracterizat genocidul drept o crimă la adresa dreptului ginților, în contradicție cu scopurile si spiritul UN și pe care lumea civilizată îl condamnă. SUA au inlocuit armele militare cu cele economice, dar efectele sunt aceleasi.

    Președintele globalist american Donald Trump a impus înghețarea tuturor activelor guvernului Venezuelei din Statele Unite. El a escaladat brusc o campanie de presiune economică și diplomatică destinată să-l înlăture pe președintele socialist legitim Nicolas Maduro si sa-l inlocuiasca cu seful opozitiei Juan Guaido, corupt si atras de CIA in subversiunea globalista americana, devenind astfel servitor al SUA.

    “Toate proprietățile și interesele din proprietatea Guvernului Venezuelei care se află în Statele Unite … sunt blocate și nu pot fi transferate, plătite, exportate, retrase sau tranzacționate în alt mod”, se arata in ordinul executiv semnat de Trump si publicat de Casa Albă. Aceasta sanctiune, cea mai grea de pana acum, este de fapt un furt din proprietatile si bunurile poporului venezuelean.

    In acelasi timp, actiunea lui Donald Trump de a interzice companiilor SUA să aiba relatii economice cu Venezuela, cat si cu alte tari, in formatul extins al sanctiunilor (cu Rusia, China, UE etc.), reprezinta un act de supracentralizare economica specific economiilor foste comuniste. Trump calareste astfel un catâr numit “liberalism-comunism”.

    Din perspectiva gestaltica a sanctiunilor americane, intrebarea care se pune este cat de mare este marja acestora? Cel mai rezonabil raspuns este ca libertatea de actiune a SUA prin folosirea de catre acestea a sanctiunilor economice impotriva altor state, ca principiu alcatuitor si ordonator ale economiei americane, se micsoreaza tot mai mult, tinzand catre zero. O data atinsa limita, sanctiunile americane vor bascula, devenind cea mai teribila restrictie pentru economia SUA. Pe de alta parte, o data ce au creat si intarit precedentul inghetarii activelor unei tari, SUA risca sa i se intoarca impotriva, sa i se plateasca cu aceeasi moneda, in virtutea legii cosmice, universale a actiunii si reactiunii. Ce se va intampla daca Lumea, atat de indelungat, de sistematic si de grav lovita de Globalism, va bloca activele SUA?

  8. Sa aiba parte de vremuri in care valoarea sa fie recunoscuta. Asa va avea si sanatate, si educatie, si bani si fericire -pe care, bineinteles, i le dorim cu toata simpatia!

  9. Refacerea legaturilor inseparabile dintre ratiune si idealism: Postliberalismul si renasterea natiunilor

    Diplomatul si profesorul Valentin Naumescu a identificat foarte bine punctul sau momentul actual de inflexiune (se poate spune si etapa, avand in vedere tranzienta) din istoria globala: trecerea de la o Lume Veche la o Lume Noua. Va urma, intr-adevar, o lume post-razboi rece. Nu as incuraja insa nomenologic idéea de razboi, si nici pe cea de realism politic, asa cum poate sugera sintagma “post-razboi rece”. Ambele idei sunt legate de imperiu si de ratiune. Ele au cunoscut o exaltare incepand cu Iluminismul sau Epoca Ratiunii (sec. XVII-XVIII).

    Iluminismul a fost un construct ideologic si cultural, emanat de Royal Society, prin care au fost ruinate monarhiile europene si respectiv slabita biserica catolica. Nu intamplator realismul politic are in centrul sau idéea de ratiune, ca si epoca iluminista. Au fost manipulari globale foarte abile, care au rupt politica si cultura de valori si idealuri, ale caror absente din lumea de azi sunt raspunzatoare de criza sistemica occidentala. S-a intamplat exact fenomenul asupra caruia a atras atentia François Rabelais (1494-1553): “Știinţa fără conştiinţă este ruina sufletului”.

    Cele mai fierbinti dovezi in acest sens sunt atentatele teroriste de la El Paso si Dayton (SUA), care, dupa toate indiciile, au fost executate de niste zombati psihiatric, prin tehnici de tip “Mengele”, prin care au fost deposedati de discernamant si instigati la crime in serie. Evident, de un “Pol Pot” politic. Terorismul implica obiective politice si nu aveau cum sa existe asa ceva in mintile unor tineri cruzi, aproape copii sau oricum foarte de curand desprinsi de adolescenta, preocupati de viata si de iubire, nu de opusele lor. Atentatele teroriste in cauza au fost impotriva raselor hispanica si alba. De fapt, SUA sunt singura tara in care are o loc o rasializare aberanta si inacceptabila a discursului politic, pentru o dezbinare rasiala pe care globalistii urmaresc sa-si construiasca un nou imperiu.

    Pentru a ne intoarce la valori si idealuri, as numi noua etapa, inceputa din 2014-2016 (ultimii ani de mandat ai presedintelui afroamerican Obama, cand a irumpt Daesh, si inceputul celui al presedintelui iudaic Trump, care a bulversat unilateral tratatele internationale) drept post-liberalism. Postliberalismul inseamna simultan condamnare istorica si desprindere ireversibila de o epoca si un imperiu ale crimei si criminalitatii in toate formele sale bestiale, intre care am vazut si la noi cazurile de la Caracal.

    Ce va urma dupa postliberalism, care va dura cat va fi nevoie pentru deconstructia completa a vechilor structuri liberale, care au servit “libertatea” crimei si “libertatea” jafului? I-as spune renasterea natiunilor si refondarea statelor, a Doua Renastere sau Neorenasterea, avand in vedere lupta dintre Globalism si Natiuni. O renastere a valorilor si idealurilor nationale, deprinse de sovinismul si rasismul in care de obicei globalismul a incercat sa le inece sau sa le compromita. O refondare a statelor pe valori si idealuri, pentru refacerea legaturii inspearabile dintre idealism si ratiune. O respingere a oricaror noi tentative de manipulare teoretica globala, care sunt intr-un status nascendi, dupa mitzvahul trilateral de la Londra, din iunie 2019: Elisabeta II-Trump-May.

    Acolo, in Metropola, pare sa se fi pus la punct un nou plan de manipulare “stiintifica” globala, in autoratul “Consiliului Invizibil” de la Oxford, care a beneficiat recent de cea mai mare donatie de la Renastere incoace, de 150 de milioane de lire sterline, din partea unui miliardar american, Stephen Schwarzman, pentru dezvoltarea inteligentei artificiale (o obsesie manipulatorie si a lui Elon Musk, care viseaza sa faca “un computer din creierul uman”), cat si pentru relansarea “umanismului”, acelasi in numele caruia s-au facut ravagiile ale caror rani se vad cel mai pregnant in zilele noastre. „Oxford, care abundă în talente de tot felul, merită un centru adecvat pentru studierea şi celebrarea umanismului”, a spus Schwarzman. M-da, sa te tii ce “umanisme” or sa fie “celebrate”!

    O manipulare deja a aparut in SUA, cum este Teoria Monetara Moderna (MMT, Modern Monetary Theory) – a se vedea articolul cu acest titlu de pe Contributors, autor Bradut Bolos. Deci, pentru a concluziona, in opinia mea am intrat in “PostLiberalism”, dupa care va urma “Renasterea Natiunilor”, care va fi incompatibila cu Imperiul si Globalismul. Am zis!

    http://www.contributors.ro/global-europa/sfar%c8%99itul-lumii-%e2%80%9epost-razboi-rece%e2%80%9d-inapoi-la-politica-marilor-puteri/

  10. Sa va trăiască nepoțelul! Mulți ani trăiască! Andrei va urmează întocmai: are doi baieti! Multă sănătate întregii familii!!!

  11. Sa dea DUMNEZEU ca atunci cand va deveni matur organizatiile birocratice si militariste actuale sa nu mai existe, iar rolul ONU sa redevina cel descris in documentele de constituire.

  12. lun., 5 aug. 2019, 13:14 Dan Canta a scris:

    > Felicitări, multă sănătate pentru ambii nepoți, sigur și pentru bunici , > și când te gândești că sânt bunic de fete , ei zic și eu , oricum nimic nu > se compara cu bucuria de a fi bunic ! Cu pretuire bunicu Dan > > lun., 5 aug. 2019, 09:59 ADRIAN NĂSTASE a > scris: > >> Adrian Năstase posted: „Astazi s-a nascut Filip-Mihail, fiul Biancai si >> al lui Andrei, fratele lui Nicolas si al doilea nepot al nostru. Sa fie >> sanatos si sa aiba un dram de noroc!” >>

Lasă un răspuns