In Franta

Dupa conferinta de la Paris, am plecat in sudul Frantei, unde, impreuna cu familia, vom petrece zece zile mergand in diferite locuri.

Evident, urmaresc evenimentele si dezbaterile importante care au loc in tara, in primul rand cele referitoare la Sorina.

Pe de alta parte, vreau sa le multumesc tuturor celor care mi-au transmis urari cu ocazia zilei de nastere.

14 gânduri despre “In Franta

  1. Aseară, urmărind-o pe doamna Dăncilă încurcându-se în cuvinte când a fost întrebată despre „statul paralel”, m-am lămurit definitiv: acest partid e pe cale a fi predat cu arme și muniții! E limpede pentru mine, e limpede pentru miile de oameni care îmi scriu și care sunt revoltați. Prin urmare, am hotărât să nu o las singură pe doamna Dăncilă la acest Congres. Voi candida pentru funcția de președinte al partidului. Unii oamenii vor vota așa cum sunt mandatați, alții vor vota așa cum simt. Vom vedea… Cert este un lucru: voi VORBI la acest Congres pentru toți oamenii care cred în noi, pentru toți oamenii care au nevoie de o voce cu ajutorul căreia să se facă auziți!

    Lucrurile sunt destul de clare pentru toată lumea:

    Viorica Dăncilă – premierul care urca împreună cu mine pe scenă anul trecut și striga cu patos împotriva Statului Paralel – s-a dat de trei ori peste cap și s-a transformat, ca în basm, într-o nouă ființă. A ajuns să spună aseară, întrebată de Răzvan Dumitrescu dacă există un stat paralel, că nu se poate exprima și că „părerile sunt împărțite”…

    Ana Birchall ocupă postul de la Justiție. Doamna Birchall nu are timp să vorbească despre protocoalele secrete cu Procurorul General al SUA, dar are timp să-mi scrie mie în timpul unei emisiuni și să mă amenințe cu „măsuri legale” în caz că o mai critic…

    Mugur Isărescu – din nou la BNR. Are, cică, „susținerea Coaliției” pentru un nou mandat. Dar cine e „coaliția” asta!? Dăncilă, Tăriceanu și încă doi oameni de la PSD și de la ALDE!? Pe Zamfir, de la ALDE, l-a întrebat cineva? Pe mine și pe colegii de la PSD ne-a întrebat cineva? Cum era cu „dictatorul”, …”democraților”!?

    https://www.facebook.com/1413816785502063/posts/2260938894123177/

  2. O opinie avizata culeasa de pe Facebook 🙂 Probabil vreun usr-ist sau vreun consumator de iarba …

    Referitor la cazul copilului din Baia de Aramă. Problema e mult mai gravă. Se pare că Sorina e singurul moștenitor în viață a cuplului Adam și Lilith. În celulele ei stem se află leacul la toate bolile din lume cât și potențialul unor arme biologice capabile să distrugă lumea în doar câteva zile.
    Venirea pe lume a acestui copil a fost prezisă de către Nostradamus, Mama Omida și celebrul serial The Simpsons.
    Ea nu a fost abandonata de părinții ei naturali ci a fost creată într-o cuva axlotl de către extratereștrii antici și adusa mai apoi și lăsată în grijă familiei din Baia de Aramă de către Masonerie împreună cu Yakuza, ea fiind în permanență urmărită și protejată de către aceștia (de ce credeți ca e plină Craiova de săbii ninja).
    Aflând de venirea pe lume a acestui copil, în 1999, Papa Ioan Paul al 2-lea vizitează România și plănuiește răpirea acestui copil împreună cu CIA-ul, FBI-ul, forțe paramilitare maghiare staționate până în prezent în Valea Uzului și Colegiul Farmaciștilor. Papalitatea își dorește copilul pentru a-l oferi ofranda lui Satan ( orice ortodox știe de pe ortodoxinfo.ro că papistasii sunt sataniști), americanii pentru a crea din celulele ei cele mai potente arme biologice, ungurii vor să elimine fata pentru ca e dovada supremă că nu ei au fost primii în Ardeal și ca noi suntem urmașii direcți ai lui Adam însuși cu prima lui soție, și Colegiul Farmaciștilor dorește fata pentru a crea o noua versiune de Acid Acetilsalicilic, la preț de doar 50 bani și cu cutie Albastra, ceea ce ar salva de la faliment Antibiotice Iași, aceasta unealta a diavolului care se mândrește cu vindecarea diverselor boli, când știm cu toții ca acestea se vindecă doar cu post, rugăciune, apa sfințită și sarurat moaște pe buze.
    Vizita de anul asta a papei definitivează planul de extracție a copilului, împreună cu statul paralel condus în România de Cioloș fiul lui Soroș. Liviu Dragnea încearcă sa împiedice tragedia dar i se fabrică un dosar și este închis. BOR încearcă de asemenea sa împiedice dezastrul cu ajutorul Coaliției pentru Familie dar sunt opriți de către LGBT ( care doresc celulele fetei pentru a putea procrea).
    Șansă fetei sta într-o singura femeie, magistrat, care se sacrifica pentru țară și creștinătate, devenind un Iuda modern și prin gestul ei reprobabil atrage atenția presei și a opiniei publice, evitând astfel un dezastru apocaliptic. Ea a fost trimisă la fata locului de Adrian Mititelu, leaderul local al francmasoneriei yacuza craiovene.
    În momentul de față, fetita este drogată, la sediul NASA unde se fabrica fotografii cu ea cum ca ar fi fericita ( la fel cum au fost falsificate aselenizarea sau globul pământesc). Adepți marcanți ai pământului plat încearcă să o salveze pentru că e singura care are dovada absoluta asupra faptului ca pământul e în centrul universului și ca se afla pe spatele unei țestoase gigantice ( fetita a fost creată de extratereștri, după cum spuneam, și cunoaște aceste lucruri).
    Va rog distribuiți să ajutam fetița sa scape pentru a arata lumii adevărul. Și anume că Olivia Steer a fost vaccinată și vorbește din proprie experiență, ca adepții pământului plat au membri peste tot în jurul globului, ca rromii au fost primii în Ardeal și ca moaștele sfatului Terente erau cu adevărat făcătoare de minuni.

    🙂

  3. D-le Nastase , eu n-am votat PSD-ul pentru Vasilica Dancila , Marcel Ciolacu sau Ana Birchall … Chiar ma sint inselat si luat la misto ! Daca doream sa vad lache si caraghiosi din astia ma uitam la vreun serial de comedie sau ceva de genul asta .

    Va doresc vacanta placuta !

  4. D-le Nastase , eu n-am votat PSD-ul pentru Vasilica Dancila , Marcel Ciolacu sau Ana Birchall … Chiar ma sint inselat si luat la misto ! Daca doream sa vad lache si caraghiosi din astia ma uitam la vreun
    serial de comedie sau ceva de genul asta .

    Va doresc vacanta placuta !

  5. La Mulți Ani, domnule Prim Ministru.
    Practic, în România nu mai există, după părerea mea, decât două ,, porți ” către libertate și normalitate:
    Secția Specială ptr. Investigarea Magistraților (corupți n.r.) și….blogul dvs.
    În rest, tot mai mult întuneric acoperă România, ca un giulgiu mortuar…

  6. Spuneam, relativ recent, că cel mai grav eveniment petrecut în România ultimilor doi -trei ani, a fost reprezentat de nevalidarea referendumului pentru Familie și Viața.
    Cum anticipam, acesta a fost un balon uriaș de oxigen pentru promotorii așa-zisei diversități sexuale. La recenta paradă gat de la București, s-au văzut pancarte pe care scria agresiv:
    ,,Familia tradițională distruge vieți”.
    Să comentez ? Nu aș face decât să exprim propriile dvs gânduri.
    Spun doar:
    Să ne trăiești și să te perpetuezi popor român, întru mulți ani, desigur, cu largul concurs al laboratoarelor pentru fertilizare in vitro, al mamelor surogat și al donatorilor de spermă obligați prin lege să se mas….cel puțin o dată pe zi în centre de recoltare specializate.
    Ura !
    PS
    Pentru (unii) colegi: Fiți la fel de vigilenți, rușii este de vină.
    (Z)

  7. „E la mare moda se pare, in Europa, escrocarea electoratului mai slab de inger cu tot felul de panarame din astea ( aici e vorba de Sebastian Burduja), asa-zise „nici dreapta, nici stinga”, niste neica nimeni pe care, daca-i intlnesti pe strada, ii poti confunda usor cu vinzatorul de ziare sau cu cel ce vinde pepeni in piata. Dupa Macron cu baba lui, in Franta (escrocheria secolului, cred ca francezii au pus botu’ ca bibanii !), acum apare si facatura asta securista „made in Romania” (oare ?). Cit de tembel poti sa fi, ca sa apari la un miting in spate cu o harta a „Romaniei Mari” (gaselnita asa zis „nationalist-patriotica” a noii Securitati), care prezinta Rep. Moldova (tara, ne place sau nu, independenta in momentul de fata) si Cadrilaterul (cred ca Bulgaria va aprecia in mod deosebit !) ca apartinind Romaniei ?! Si cit de tembel poti sa fi sa apari la un miting facind pe ostasul sovietic, cu cite un ceas la fiecare mina ?”

  8. La Multi Ani, sa fiti sanatos impreuna cu familia, si sa mai aveti dorinta si putirinta sa mai faceti lucruri bune pentru Romania!

    PS: Nu imi vine sa cred ca nici guvernul PSD nu finanteaza Fundatia Titulescu, si activitatea dvs. cultural-diplomatica in slujba tarii. Bine ca sunt bani de dat la ONGuri care promoveaza interese straine in Romania! NIci aici nu au facut nimic, desi au promis o lege care sa transparentizeze sursele lor de finantare. Inteleg ca si dl Liiceanu, Plesu sunt finantati de „ciuma rosie”, la editurile lor. Ei, ce placut e sa critici guvernul pe banii lor…

  9. Statele Unite, chemate la clarificare: Multilateralism sau unilateralism? Civilizatie sau tribalism?

    De fapt, dilema este falsa sau un fel de a spune. Alegerea facuta de catre presedintele Donald Trump pentru SUA se vede limpede sub crusta sparta a ordinelor sale executive. Ea trebuie insa clarificata si asumata formal. Dar, mai ales, sa fie constientizata de catre Lume calea opusa pe care va merge unilateralismul, dupa desprinderea SUA de civilizatie. Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, l-a chemat pe presedintele american “sa-si clarifice pozitia fata de Europa”. “Există un anume număr de ambiguităţi, în special în ceea ce priveşte poziţia lui Trump cu privire la Brexit şi la faptul că el susţine promovarea unui Brexit dur”, a subliniat Macron într-un interviu acordat revistei New Yorker. “Cred că el (Trump) trebuie să-şi clarifice poziţia faţă de Europa”, a punctat liderul francez. Seful de la Palatul Elysee l-a confruntat pe cel de la Casa Alba bazat pe declaratii trumpiste. Întrebat în weekend de postul de televiziune american NBC despre eforturile europenilor pentru a menţine acordul nuclear cu Iranul, din care SUA s-au retras, raspunsul lui Donald Trump a fost fractral: “Nu-mi pasă de ce fac europenii!”. Presedintele american a mai stupefiat, antieuropean, afirmand fabulatoriu: “Suntem foarte generoşi cu Europa (…) Ne ocupăm de ei. Cheltuim sume enorme pentru NATO. În schimburile comerciale, ei profită de noi de mult timp”. A devenit limpede ca Donald Trump nu a inteles ca multilateralismul inseamna civilizatie si unilateralismul, salbaticie. Nu numai Europa cheama SUA la clarificare, ci si Lumea, care a inceput sa identifice unilateralismul american cu o stare de ostilitate la adresa sa, exprimata sintetic prin termenul de “antimundism” (inamica a Lumii). Statelor Unite le-au trebuit doua sute si ceva de ani ca, folosindu-se de vectorul crestin si civilizational european, sa ajunga in punctul in care este azi. Daca se va desprinde de la țâța culturii si civilizatiei europene, SUA au toate “sansele” sa se rostogoleasca pe toboganul decaderii primitive si sa se intoarca in punctul de la care au pornit.https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/06/24/donald-trump-trebuie-sa-si-clarifice-pozitia-fata-de-europa-emmanuel-macron–331001

  10. Cu drag !

    lun., 24 iun. 2019, 11:48 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: „Dupa conferinta de la Paris, am plecat in sudul > Frantei, unde, impreuna cu familia, vom petrece zece zile mergand in > diferite locuri. Evident, urmaresc evenimentele si dezbaterile importante > care au loc in tara, in primul rand cele referitoare la Sorina.” >

Lasă un răspuns