92 de gânduri despre “Grupul de sprijin pentru actualul PSD

  1. Au existat cred multe planuri de a distruge PSD dupa 1990. Eliminarea liderilor si divizarea partidului sunt parte din acest plan. Partidul a devenit recent indezirabil pentru ca a indraznit, timid, sa ceara ca Romania si romanii sa fie tratati cit de cit egal cu celelalte state membre din UE, insuflind un pic de patriotism, dar insuficient. La cita vocatie a tradarii se arata „plenar” din virf de trib pepeist, patriotismul nu a avut timp sa creasca in genele celor de azi, care exulta cind vad arestari si catushe in direct, care pun presiune pe judecatori in timpul proceselor urlind, si in general, acesti USRisti securistoizi, #rezistenti ce se bucura in grup cind alti romani sufera. Barna a confirmat ca o vor pe Kovesi, iar „taticul” operatiunilor trimis la Washington stia exact cind sa il doara spatele. Sistemul a invins si revine in forta…

    Nu sunt membru PSD, Dragnea are pacatele si vina lui, si eu nu ma pot pronunta daca e vinovat sau nu. Sunt sceptic ca a fost o judecata dreapta, pentru ca vad cum sentinta a fost data la o zi dupa alegeri, ca si cum judecatorii aveau nevoie sa vada cine le-a cistigat ca sa scoata pe masa decizia conforma cu rezultatul alegerilor. Pe de alta parte, nu sunt nici naiv sa cred toate balivernele ce le scot pe gura azi cei din PNL, USR in frunte cu Iohannis si Ciolos, oameni care incalca principii morale fara sa clipeasca. Asi ai ipocriziei! Imi amintesc ca. dl. Presedinte- care nu e al tuturor romanilor, ci doar al celor care au votat PNL – are imunitate totala, desi e la fel de „penal: ca si Dragnea, cu citeva dosare care il asteapta…sau poate el asteapta clasarea, asa cum a facut si Basescu.

    Pierdem la relatia cu Israelul, nu stiu clar la relatia cu SUA cum inclina Iohannis balanta, dar cred ca o inclina de unde are sprijin, spre PPE si trupa vesela de acolo, pe care nici macar germanii nu par ca o mai sustin (un sondaj recent arata ca germanii nu-l sprijina pe Weber la conducerea UE).

    Bine ca am plecat si ca nu fac politica activ! Observ si eu ca lumea de azi e la fel de odioasa, poate mult mai perversa, ca cea de ieri.

  2. Subscriu la ceea ce spune Mircea Badea …

    Mircea Badea chiar el

    13 ore ·

    Planul este, din ce vad, urmatorul : Dancila s-a predat deja la securistii lui Werner cu aproape tot ce a mai ramas din PSD si va ramane la guvernare. Cei care nu se aliniaza vor fi maziliti.. Va executa intocmai si la timp tot ce primeste de la Werner.
    Astfel, va conduce Dulapul, fara nicium cost pentru PDL, care, desi castigator la europarlamentare, nu are un scor decisiv fata de USR

  3. Ca sa demonstreze la modul practic cit de „europeni” sunt „romanii lui Iohannis” (nu aia fake, pesedisti!), Federația Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, adica cei care „au grija” de detinuti, a facut publica o scrisoare catre Dragnea, detinutul lor cel mai drag. Citez din Digi.24, cel mai „european” post, din care exuda valori europene care se preling pe ecran, ca lacrimile de bucurie ale lui Ludovic Orban, si el nascut european si nu facut:

    „…Ai grijă, însă, nu mai invita pe nimeni la baie, Liviu! În pușcărie, nu e că la Parlament, iar ziariștii nu ți-ar face nimic din ce s-ar putea gândi noii tăi colegi. Sper! Mai ales că, apropo, în pofida recursului compensatoriu care-a eliberat mii de infractori, au mai rămas vreo 2500 de violatori în pușcării ”, se arată în textul ironic publicat de federație…”

    „Popor crud”? Oh, ce alint…

    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/scrisoare-pentru-dragnea-de-la-federatia-penitenciarelor-ai-grija-nu-invita-pe-nimeni-la-baie-au-ramas-vreo-2500-de-violatori-1138967

    • Sindicaliștii lucrători în penitenciare, sau, mă rog, unii dintre ei?! Uau! Nu pot să cred. Și totuși…E incredibil cât de jos a căzut societatea…

    • Federația Sindicatelor din Administraţia Naţionala a Penitenciarelor, ar face bine sa se ocupe strict de „fisa postului” care ii revine, sa lase scrisorile ironice si sa incerce sa-si vada de treburile lor, pentru care fiinteaza.

      • Am ramas si eu stupefiat de declaratie. „Umbrela Rosie”. Ce se poate face legal impotriva acestor derbedei? Politia are preferinte politice?

      • Baieții de la administratia penitenciareleor chiar isi vad de treaba lor …….trafic de obiecte interzise in inchisoare, si amenințari de tip mafiot! Cam cu asta se ocupă!

  4. Dragnea s-a dus pe mana lui … Si pe a lui Tariceanu ( via Tudorel si Melescanu ) dar mai ales pe a lui . Cum poti sa pui astfel de oameni ( Birchall , Tudose , Grindeanu , Ciolacu , etc.) in fruntea unui minister ca justitia?!

    https://www.dcnews.ro/ciutacu-culise-despre-dragnea-a-sunat-o-de-trei-ori_658876.html

    Miercurea trecută, Liviu Dragnea a fost invitatul meu la Punctul culminant. A ajuns cam la fără un sfert.
    Cât am stat de vorbă înainte de intrarea în emisie, a sunat-o de trei ori la rând pe Ana Birchall.
    Ministrul interimar al Justiției nu i-a răspuns niciodată…”, a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook, marți.

  5. sa aveti succes si sa va faceti auziti !

    În mar., 28 mai 2019 la 16:44, ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: „Impreuna cu Octav Cozmanca si cu alti fosti si > actuali lideri ai PSD, am decis sa constituim Grupul de sprijin pentru > actualul PSD, tinand seama de situatia dificicila a partidului dupa > alegerile europarlamentare.” >

  6. O initiativa excelenta, insa nu stiu daca actualii psd-isti o vor lua in seama sau vor apela la serviciile acestui grup. Am ajuns la o varsta cand sunt constient ca intotdeauna este nevoie de un „consilier”, oameni cu experienta vasta fiecare pe domeniul sau, minti limpezi, la care sa se poata apela pentru sfaturi, rezolvari sugestii sau orice.

  7. Sper ca PSD să-și revină. Poate Dragnea nu a făcut bine că după prima condamnare nu a renunțat la demnități. Continui să cred că și prima condamnare a fost o prostie ca și a doua, dar faptul că el s-a încăpățânat să rămână șeful partidului, să candideze la alegerile parlamentare și să accepte să fie președintele Camerei cred că i-a făcut rău și lui, și partidului. El a fost călcâiul vulnerabil al partidului.

    Asta pentru că la noi Constituția e vorbă goală. Ea spune că un condamnat căruia judecătorul nu i-a suspendat dreptul de a alege și de a fi ales poate să-și exercite acest drept, dar la noi există o constituție a străzii care e mai tare decât Constituția-Constituție.

    Dragnea ar fi trebuit să țină seama de prostia din capul retrograzilor care se cred înaintați, și să se retragă. Atunci, modificările la legile medievale și neconstituționale ale Justiției nu ar fi putut fi puse pe seama dorinței de a-l scăpa pe el de condamnări.

    Cei care acuză PSD-ALDE că nu s-a ocupat decât de Justiție sunt ei înșiși în situația asta: nu au vrut să vadă realizările concrete ale guvernării pentru că s-au ocupat numai de Justiție, de aceea au clamat și clamează că nu s-a făcut nimic în plan economic și social.
    Ba, s-a făcut, și încă foarte mult. Că unele politici nu le convin multinaționalelor și Bruxelles-ului, e altceva, dar ele convin multor cetățeni.

    Dacă PNL-USR-PMP ajung la guvernare, aș vrea să văd cum anulează ei aceste politici. În primul rând, faptul că le-ar anula ar însemna că încuviințează că ele există, deci afirmația „nu s-a făcut nimic” devine evident mincinoasă, pentru că nu poți să anulezi ceva ce nu s-a făcut.

    Pe de altă parte, eu cred că faptul că legile Justiției nu au fost modificate suficient și că și modificările făcute vor fi anulate se va întoarce împotriva PNL-USR-PMP-Pro România, pentru că procurorii și judecătorii vor face și cu ei aceleași porcării pe care le-au făcut cu ceilalți. Dacă PNL-USR-PMP-Pro România se amăgesc cu ideea că numai pesediști-aldiștii pot fi acuzați, se înșeală amarnic. Nu mult după ce ei se vor instala veseli la guvernare, vor începe să curgă dosarele.
    Până acum, nu au avut pentru că nu au fost în funcții. Atunci vor vedea că cea mai bună poziție e în opoziție.

  8. PSD este aidoma unui balon cu aer cald ramas fara sursa primara de caldura, cei din nacela procedand febril la aruncarea lestului /balastului peste bordul nacelei, in speranta ca va mai pluti un timp, chiar daca directia de navigatie este stabilita de ,,vanturile” altora si nu de cei aflati, formal, la comanda.
    Printre cele dispensabile sunt si masurile adoptate in zona reformarii Justitiei si toate promisiunile ca partidul va actiona in favoarea demnitatii umane, drepturilor fundamentale si Romaniei, in general.
    Odata cu ,,valorile” debordate, ma simt si eu, ca sustinator si votant al PSD, abandonat si aruncat. Practic, partidul se dispenseaza de electoratul sau de duminica in numar de cca 2 milioane de oameni, asimilabili balastului, in schimbul sperantei ca cei care l-au improscat cu dejectii literare vor deveni mai ingaduitori (adica vor injura ,,ciuma rosie” o data pe zi si nu de trei ori) si totodata ca vor fi in cele din urma tolerati in partidul socialist european.
    Nu stiu ce voi gandi/simti la toamna, sau pe termen lung, dar in acest moment spun doua lucruri, fara ezitare:
    1. Adio PSD;
    2. Adio vot in Romania;
    3. Adio vot in general, cat timp vom mai fi prizonieri/sub ocupatie in UE si NATO;
    Faca-se voia Domnului……
    PS
    Felicitari Viktor Orban….,,vom apara cultura crestina, etc…”
    Imi pare rau ca nu am votat si eu, la Iasi, UDMR. Chiar nu traim doar pentru a baga pe gura pensii si salarii. Tot la…gard se duce totul.

  9. Buna gluma! Chiar am luat-o in serios in prima clipa gandindu-ma la mintea romanului de pe urma, care ar putea percuta in ceasul al doisprezecelea.Pai, ce sa caute Cozmanca, un organizator de geniu, sau un om plitic de stratosfera, cum este Nastase, intr-o echipa care sa rezolve interesele adevarate ale Romaniei? A fost odata o Tara cu oameni plini de speranta. Zmeul, sau zmeii cei rai , au captat aceasta uriasa speranta a unui popor naucit de saracie si de mirajul bogatiei, si au folosit-o in interesul lor, potrivnic. A fost odata aceeasi Tara, care a avut, uneori, conducatori luminati sau macar patrioti. Zmeii le-au aratat implacabil drumul spre intuneric. Poporul a aplaudat de fiecare data cu innoita speranta.Noapte buna!

  10. Poate va ganditi dle Prim Ministru, ca pe viitor sa creati un grup de sprijin permanent pentru PSD!

  11. Geniala ideia!
    Este mare nevoie de înalți specialiști, oameni cu experienta, cu spirit patriotic, cunoscători ai dreptului internațional pentru a situa România într-un loc onorabil, asa cum merita!
    Salut ideia și o susțin cu toată convingerea!
    Succes!

  12. Bravos națiune, halal să-ți fie! Chiar vi se pare lipsit de semnificație faptul că băsescu a fost ales în PE cu voturile diasporei?! Chiar este cazul să fie regretat Dragnea și să fie demonizați Ponta, Crețu și toți cei de la PROROMÂNIA? Vă place cum Dăncilă a anunțat: SĂ-SI REZOLVE toți cei ce au probleme cu justiția!?! (Adică ciuciu pentru modificarea Legilor Justiției!)
    Nu uitați să susțineți păstrarea guvernarii și să nu uitați să susțineți și acordarea reducerii de 50% a costului călătoriei, pentru studenții ce merg în țară cu avionul!
    Aștept cu mult interes rezultatele alegerilor din 2020, in special la parlamentare, mai ales că, având 99% șanse de succes, Dragnea sigur va folosi calea Recursului în anulare și va fi prezent în echipa PSD!!!

  13. Perfect! E vremea să nu mai stăm deoparte, că prea ne-am transformat din popor în populație, iar recrudescența nazismului trebuie stopată, dacă nu vrem să avem parte de al patrulea Reich!

  14. Domnule Nastase va rog din suflet reveniți pe primul plan al politicii romanesti, este nevoie de oameni ca dvs , ne.am săturat de toti măscărici, avem nevoie de oameni cu experiență!

  15. Oscar Wilde
    spui 7.Hotărârea PSD de a nu mai vorbi despre justiție.
    Slava Domnului ca m-am saturat de atata vorba ! Atata vorba goala ca m-au facut sa imi aduc aminte de una Cati C..estcu care descria tehnica actului sexual de 4 ore „Dintai s-a laudat 1 ora, apoo a incercat juma de ora si 2 ore juma s-a scuzat si apoi a adormit de obosit ce era de atat f***I!”

    Stii unele lucruri trebuie si facute ….

  16. O idee binevenită!… numai ca actualul PSD va trebui sa intelega ca are nevoie de ajutor si sa il accepte, altfel partidul ăsta se autodistruge…toti sufera de aroganta si vor sa fie in prim plan, se cred lideri puternici. Si sant cam multi tineri care asteapta pe la colturi, cred ca este nevoie de persoane mature, cum era o data!
    P.S. Fraudarea votului de duminica, de ce nu o ia nimeni in calcul? Greu de acceptat ca partidulete mici, fara platforma politica, fara discurs, fara substanta, agresive pot sa manipuleze atat de multi oameni? Adica statul subteran nu trebuie neglijat ABSOLUT deloc!

  17. DRAFTUL UNEI CERERI DE DIVORȚ

    Dragă PESEDEULE, așa cum ai fost tu, mai bătrâior și mai încetinel, te-am ales dintre alți pretendenți pentru că mai aveai o zvâcnire de omenesc în tine, în timp ce emulii tăi păreau fătați de computer… dar ieri am aflat de la ANTENA 3 că nu-i chiar așa, că și Dan Barna are CHARISMĂ! da’ n-am eu suficient simț estetic ca s-o depistez și să-l evaluez… În fine…

    Te-am ales pentru că tu mai ziceai și despre România, iar nu din sculare în culcare doar despre coana Europa, băbătia aia nasoală îmbrăcată într-un veston de zici că-i Kim Ir-sen, nu alta… Sau aia nu-i Europa și-i „decât” doamna Angela? Mă rog, pentru că ceilalți erau varză de Bruxelles, am zis că tu oi fi potrivit pentru mine și să ne unim destinele în mediul virtual. În loc de ciorbițe și „…fripturică, cozonaci/ bărbățelului să-i faci” m-am gândit că ți s-o fi acrit de-atâtea sărmăluțe de la membrii tăi de partid și eu mai bine să-ți scriu câte-un articol în care să-i fac de bășcălie pe adversarii tăi – material era o-ho-ho! slavă Domnului!- și m-am pus pe scris! Am râs mult împreună, noi doi, de scorțoșii ăia fără simțul umorului și au râs și o parte dintre cetățenii votanți, odată cu noi! Și-a fost simpatic!

    Dar de două zile, PESEDEULE, mă încearcă o nepotrivire de caracter cu tine, ce nu s-a văzut pe planetă! Îmi dă amețeli nepotrivirea asta de caracter cam cum îi dă sciatica lui Juncker… sau sciatica nu dă amețeli și dureri de cap, după? Că eu cam așa știu de la televizor și din comunicatele oficiale…

    Bătrâior erai, PESEDEULE, dar BĂRBAT ADEVĂRAT! nu muiere strânsă de … de ți-au ieșit ochii din cap! Ce văd eu acum la tine? Păi, azi de dimineață, prin vocea lu’ doamna Dăncilă, premier ÎN ȚARA MEA, am aflat că dânsa nici nu știe ce-i acela STAT PARALEL:

    „Eu nu vreau să fac referire la acest aspect, eu nu am vorbit de statul paralel. Vreau să luați afirmația nu că nu ar exista, nu știu eu despre acest lucru. Eu, gândiți-vă că am fost nouă ani plecată din România. Poate sunt oameni care s-au confruntat cu multe situații” ( !!!! n.n. declarație 29 mai 2019)

    Auzi, madam Dăncilă, dar când ai citit în plenul Parlamentului European, pe 3 octombrie 2018, discursul din care spicuiesc câteva fraze, mai jos, oare știai ce-i acela STAT PARALEL?

    „Nu am venit să dau socoteală. Cer prețuire și respect pentru poporul român pe care îl reprezint. Pentru cine vrem să construim un sistem de justiţie viabil în România? Pentru MCV, pentru instituţii, pentru magistraţi, pentru politicieni? Evident că nu. Trebuie să facem o justiţie corectă pentru cetăţeni. Ei sunt beneficiarii măsurilor din Parlamentul European sau din Parlamentele naţionale. De la cetăţeni trebuie să înceapă orice discuţie. Justiţia trebuie să fie garanţia că legile şi drepturile cetăţeneşti sunt respectate, iar cine le încalcă va fi sancţionat. În Rapoartele MCV nu am văzut nimic despre încălcările drepturilor omului, despre protocoalele secrete dintre serviciile de informaţii şi instituţiile de justiţie.(…) Acest mecanism și-a ratat menirea și cer oficial să ni se spună cine a redactat rapoartele MCV (…) Nu se va mai putea vorbi despre justiția din România fără a se vorbi despre abuzuri.”
    …………………………………………………………………………..
    Ei, cam cum voiai matale atunci să afli cine a redactat rapoartele MCV -că azi văd că nu te mai interesează- așa vreau eu să știu cine ți-a scris textul ăla, care mie mi-a înflăcărat inima. Că eu pe ACELA ÎL DORESC PREMIER AL ROMÂNIEI… pe ăla care a scris cuvintele de le-ai rostit dumneata, madam, apăsat și fără să te bâlbâi!

    Ăia care știu să scrie astfel de texte și care CRED ÎN ELE aș vrea eu să mă conducă! Sau pe aceia te-ai hotărât să-i bagi la pușcărie, ca să nu se mai încurce statul de drept la mers din pricina lor? Păi, atunci bag divorț, PESEDEULE, dacă matale ești atât de neputincios…

    • Din pacate nu pot da o „apreciere” asa ca, va rog sa primiti aprecierea mea pe aceasta cale.
      O „cerere de divort” insolita si cat se poate de adevarata.

  18. Va salut, cu mult respect !Cum se realizeaza aderarea la acest grup ?Va multumesc !

    Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe mar., mai 28, 2019 la 16:43, ADRIAN NĂSTASE a scris: #yiv1507636506 a:hover {color:red;}#yiv1507636506 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv1507636506 a.yiv1507636506primaryactionlink:link, #yiv1507636506 a.yiv1507636506primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv1507636506 a.yiv1507636506primaryactionlink:hover, #yiv1507636506 a.yiv1507636506primaryactionlink:active {background-color:#11729E !important;color:#fff !important;}#yiv1507636506 WordPress.com | Adrian Năstase posted: „Impreuna cu Octav Cozmanca si cu alti fosti si actuali lideri ai PSD, am decis sa constituim Grupul de sprijin pentru actualul PSD, tinand seama de situatia dificicila a partidului dupa alegerile europarlamentare.” | |

  19. O părere la care subscriu :
    „Masinaria foarte complicata este formata de SRI si STS care au fraudat masiv alegerile.. In 2016 PSD condus de Dragnia a castigat alegerile parlamentare cu 45% iar in 2019 SRI si STS au furat masiv voturile acordate de cetateni PSD trecandu-le in proprietatea PNL, USR, PMP si ProRomania. Daca aceste alegeri n-ar fi fost furate de SRI si STS, PSD ar fi obtinut lejer peste 40%. Alegerile fiind fraudate prin softul de centralizare a datelor pe care cei de la STS le-au transmis BEC, astfel incat s-au luat voturi de la PSD si Alde si s-au dat celor de la PNL, USR, PMP si UDMR. Si pentru a stopa centralizarea voturilor pe baza proceselor de inchidere a sedintei de votare de la fiecare sectie din tara de catre PSD, l-au condamnat rapid pe Dragnia chiar din a doua zi astfel incat PSD sa intre in degringolanda si sa nu mai faca aceasta centralizare. Miscarea a fost gandita de SRI in 3 pasi. 1. Timp de 2 ani de zile au indus in societatea romaneasca ura impotriva lui Dragnia si PSD prin intermediul dementilor si dezaxatilor #rezist. Ca sa aiba mai apoi la alegeri justificarea votulului masiv dat PNL si USR. 2. Piata a fost inundata de sondaje trucate inainte de alegeri in care PNL, PSD si PMP erau ca date castigatorare pentru a face paluzibile scorurile trucate de dupa alegeri. 3. Furtul voturilor prin programul de transmitere a datelor de catre STS la BEC. Marea gresala a PSD si Alde este ca nu l-au supendat de Johannis dinn prima clipa cand belzebutul a incalcat grav Constitutia si l-au lasat sa-si duca la indeplinire planul de scoatere a Aliantei de la guvernare.”

Lasă un răspuns