6 gânduri despre “Vernisaj de pictură la Fundatia Titulescu

  1. Mircea Popescu:
    ,,4. Putem profita ca ”celelalte state europene” care investesc în Rusia, când nu suntem capabili să investim la noi?”

    Nu e vorba doar de investitii, Rusia a fost (si ar putea fi iarasi) o piata de desfacere uriasa pentru produsele romanesti, multe dintre ele discriminate in Vest, desi cei care ne vand produsele lor sunt sub standardul de calitate acceptat pe teritoriul tarilor occidentale dezvoltate.

    ,,„Spre deosebire de Statele Unite, Rusia are preocupari profunde cu privire la siguranta produselor alimentare bio-perverse si a ales sa puna in aplicare un moratoriu extins in ceea ce priveste utilizarea acestora, su cauta alte tehnologii mai sigure care nu vin cu riscul aparitiei malformațiilor congenitale, perturbari endocrine, si cancer”, a informat declarat Natural News.”
    ,,Ele dauneaza mediului inconjurator si pur si simplu nu stim consecintele consumului acestora asupra sanatatii. Industria biotehnologica nu a reusit sa schimbe opinia publica negativa despre OMG-uri. Exista multa stiinta in sprijinul nelinistii publice cu privire la alimentele modificate.
    Rusia refuza sa importe alimente falsificate bazate pe OMG-uri. Cu toate acestea, in Occidentul corporativ bazat pe profit, este nevoie sa fiti atenti atunci cand faceti cumparaturi pentru a evita alimentele Frankenstein.”

    Iata ce perspectiva se poate deschide pentru producatorii romani de produse aliementare bio. Acesta este viitorul normalitatii, contrapus unui alt viitor apocaliptic creat de prea marea incredere a omului occidental ca poate, prin stiinta, sa modifice viata dupa bunul sau plac. Biotehnologia va esua lamentabil, daca nu a esuat deja.

  2. Dosarul Revolutiei a fost trimis catre judecatata ….

    Totodată, ancheta a stabilit că aceste diversiuni şi dezinformări ar fi creat condiţiile condamnării şi execuţiei cuplului prezidenţial Ceauşescu printr-un proces penal simulat. vAi eram O Tara si un Popor si un iubit, viteaz Conducatir? si ce am ajuns fara El, Marele Carmaci , Geniul Carpatilor Nici O Lae Bouista?!!!
    vaia vai.. Noroc ca avem un Viteaz Gusti care reabiliteaza Conducatorul!!

    Ura si la .. balamuc!!!!

  3. diasporean
    Fake News, cea mai mare parte a costurilor de realizare a gazoducturilor rusesti vor fi suportate de partea rusa, chiar daca la realizarea lor participa si firme occidentale, sau din tarile tranzitate.
    Acesta este unul din motivele principale pentru care Germania prefera North Stream 2, alaturi de costul mult mai mic al gazului rusesc comparativ cu gazul lichefiat american.
    PS
    ,,Acum, nu stim inca nici noi daca SUA ne vor trata ca pe un „subaltern” sau ca un partener de business din care ambele parti cistiga bine.”.
    Trezirea, prietene,majoritatea dintre noi stim de mult care este realitatea. 😉

  4. Un pic de artă ,, nu ne strică”, în această perioadă agitată! Am hotărât să intru în grevă civică, dar nu am astâmpăr! Așa că am ieșit din grevă și iau atitudini, pe unde pot.
    Acum, ni s-au oferit trei subiecte: Augustin Lazăr, Tudorel Toader și Lovitura de stat din decembrie 1989.
    Astăzi, l-am văzut combătând pe Augustin Lazăr, apărându-se, după două săptămâni de la dezvăluirile despre activitatea sa ca procuror din perioada antedecembristă. A fost ocupat cu Dosarele Revoluției și a dat temă de dezbatere: lovitură de stat sau revoluție? Amândouă: pentru că o revoluție începe cu o lovitură de stat. Așa ne arată istoria. Și continuă, fie printr-un război civil în revoluțiile sociale, fie printr-un război național, în revoluțiile de eliberare națională, fie printr-un program de reforme derulat în mai mulți ani. Am avut noroc, că în acele zile, armata a depus armele și nu am avut război civil, că Ion Iliescu și cei care au preluat puterea, printr-o lovitură de stat, prin arestarea, judecarea și condamnarea lui Ceaușescu, au reușit să mențină România întreagă! Nu a ajuns Transilvania la Ungaria, Moldova la Rusia, Dobrogea la Bulgaria și nici nu s-a înființat Statul Țigănesc cu capitala la Strehaia, unde urmau să fie aduși toți țiganii din întreaga Europa sau nici nu ne-am constituit în trei state , ca în Evul Mediu! A urmat și încă nu s-a încheiat, o lungă perioadă de reformare a țării. Suntem datori să continuăm această reformare a societății românești, pentru cei care și-au pierdut viață în acele zile revoluționare!
    Însă, revenind la Augustin Lazăr, nu pot să zic decât că acest individ nu este capabil să vadă răul din el. Trist este că nici alții nu-l văd. Ion Cristoiu, intenționat a aruncat o judecată, care în mare parte este corectă: Augustin Lazăr nu avea ce face, pentru că a respectat legile acelor vremuri, pentru că aceasta era meseria sa. Corect! Numai că legea îi dădea posibilitatea să spună DA sau Nu și îi dădea posibilitatea să aleagă între două limite. El a ales-o pe cea maximă!. Astăzi, sindicalistul Cornea spunea că mai bine ne-am ocupa de abuzurile actuale. Din nou. corect! Dar atâtea timp cât în funcțiile cheie sunt oameni care au practicat abuzuri în perioata antedecembristă, ele vor continua. Vor face. ceea ce știu ei mai bine!
    Referitor la Tudorel Toader, Ingrid Mocanu era într-o isterie totală, spunând: Tudorel Toader venit din diferite locații a ocupat funcții, prin negocieri politice. Numai că acele ,, diferite locații” erau Facultatea de Drept a Universității ,, Alexandru Ioan Cuza” și Rectoratul acestei universittăți. Eu mă întreb, din ce locații a venit dânsa direct pe posturile de vicepreședinte la A.N.R.P., de director în Ministerul Justiției sau de consilier al lui Gabriel Oprea?
    Eu cred că pesediștii sunt supărați pe Tudorel Toader pentru că nu a dat acele ordonanțe de urgență, dar cred că nu a făcut-o de capul lui! Vor un Țap Ispășitor!

Lasă un răspuns