Adrian Năstase – „Drepturile omului- religie a sfârșitului de secol”

Adaug la lista cărtilor mele, in variantă on-line, un volum pe care l-am publicat in urmă cu mai mult de 25 de ani – „Drepturile omului -religie a sfârsitului de secol”, volum pentru care am primit si un premiu al Academiei române.

Puteți citi cartea accesând link-ul următor: https://issuu.com/adrian_nastase/docs/adrian_n_stase_drepturile_omului

Cuprins 1Cuprins 2

23 de gânduri despre “Adrian Năstase – „Drepturile omului- religie a sfârșitului de secol”

  1. lasa Şefu” ca drepturile omului nu sunt si drepturile prostului … si e ca cum zisa Pruna : un lux

    si oricum gura casca nu au decat dreptul de a fi fara drepturi…..
    Ati vazut asta?
    https://www.youtube.com/watch?v=yprDep5ne4c
    Atentie la sustinerea de la min 4:50
    art „Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie sau, in lipsa acestuia, unul dintre vicepresedinti prezideaza Sectiile Unite, Completul pentru solutionarea recursului in interesul legii, precum si Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept, Completul de 5 judecatori si orice complet in cadrul sectiilor, cand participa la judecata”.
    Eu , de o ora, caut textul de lege citat ci gasesc doar

    Art. 33
    (1) Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie sau, în lipsa acestuia, vicepreşedintele prezidează Secţiile Unite, Completul de 5 judecători, iar în cadrul secţiilor orice complet, când participă la judecată.
    (2) Abrogat. (Nota mea textul era (2) În lipsa președintelui, ședințele la care acesta trebuie să ia parte sunt prezidate de vicepreședintele instanței sau de un președinte de secție.)
    (3) Preşedinţii de secţii pot prezida orice complet de judecată din cadrul secţiei, iar ceilalţi judecători prezidează prin rotaţie.

    Poa nu stiu eu sa caut .. poa e de vorba nebunia atator modificari si ca BOF nu publica si versinuni consolidate INSA efectul poate fi grav.
    Intr-un minut Tracea a desfiinatat cateva luni de activitate legislativa si CCR ul …

    Şefu poti sa indici cadn apare textul citat de Tarcea?
    Nu de alta dar titlul „Completele de 5 – scurtă recapitulare for dummies” devine nu stiu cum …

    A da – ce este aia dummie ?!

    • Doamna Tarcea este un bun diplomat. Mă bucur că a recunoscut dreptul meu la opinie. Esenta postării mele era legată insă nu numai de modalitatea de desemnare a completelor de 5 ci, mai ales, de felul in care erau desemnati (politic) presedintele si vicepresedintele ICCJ pentru a indeplini anumite obiective.

      • Si cam cu atat ati ramas …..a recunoscut dreptul la opinie.

        Domnu Nastase daca nu ati inteles aceasta atitudine nu va serveste la nimic. Ori va bateti serios ORi , daca preferati cestia cu „eu nu procedez asa” (mai tineti minte?) atunci ocupati-va-ti de floricrlr, muzica clasica, literatutra, arta in gnl si nu mai pomeniti de trecutu politic decat intre amici ….. Ce credeti ca v-au uitat si iertat ?!

        Fara nici o dorinta macabra va dedic o piesa potrivita cu recomandata

      • Ce are de a face poporul cu ?!!!!!?

        Cum scriu este vorba de „atitudine”.. a domniei voastre a fots una „de intelectual” care ati aceptat … dupa aprerea mea din sila fiindca va vota boboru nu poporu intelectual.
        Daca va amintiti aceasta atitudine am criticat-o de ani de zile .. inlcus am afirmat ca blogul dvoastra era si un vector al pdlistilor mai scoliti … Ba v-am si avertizat deschis, este drept ca fara manusi, ca va expuneti – motiv ptr care „crema blogului” de atunci m-a vituperat .. Apoi din pacate am avut dreptate!!!

        Suntei in eroare si acum ….. credeti ca „poporul” – care popor ? Ala care acum 10 ani platea ptr o salata cat ma costa pe mine hrana pe o saptamana se comprta de multe ori exact ca si vechii dvoastra vecini din tei (aia de pe strada Broscariei). Oamenii stimate prof univ de drept SE COMPROTA IN GNL UNIFORM .. si cand vaz pe unu spanzurat zic satisfacuti „s-a facut dreptate”. Gradul de vinovatiei al spanzuaratului are mai putin importanta. Sa va explic eu care este sensul cuvantlui francez „justicier” ?!

        Cat despre cei 10 ani .. ma rog puteati sa evitati .. daca meditati la Alexandru Lăpușneanu de Costache Negruzzi ·caci daca nu dai capu lu Motoc este f probabil ca gloata il va lua pe al tau … dar „eu nu procedez asa” si intre lupi ati inceput a behai
        Ma rog este o atitudine comuna si la urmasii (in fucntie la PSD) : https://gandeste.org/adevaruri/psd-poate-da-socialistilor-europeni-lovitura-de-gratie-de-ce-nu-o-face/93034

        asa ca .. totul a fpts zis si noi am ajuns prea tarziu

    • E foarte simplu : preşedintele sau vicele prezidează completele în care sunt aleşi prin tragere la sorţi ! Dacă nu sunt traşi la sorţi nu au voie nici să participe, d-apoi să mai şi conducă un complet !

  2. Exterminarea culturala a briteuropenilor: Tribalisti intunecati, invadatori ai polului de comanda din Marea Britanie, introduc lectii de sodomie in scoala. Sodomizarea cu mijloace educationale institutionale, o repetitie a dramei extinctiei amerindienilor

    Unele pete intunecate de pe harta culturala a civilizatiei incep sa se innegreasca tot mai mult. Cine ar fi crezut ca briteuropenii sunt planificati sa impartaseasca soarta amerindienilor?! De aceasta data, nu cu mijloace fizice brutale, ci moderne, mai “soft”, cum se spune in spatiul anglo-saxon, care insa vor avea aceleasi efecte letale, care incep cu amortirea si amnezia culturale si se termina cu extinctia culturala, identitara.

    Oare ce altceva decat extinctia identitara inseamna moartea culturala a unui popor? Identitatea se pastreaza si se perpetueaza prin cultura, obiceiuri, traditii, religie, aceasta din urma avand cea mai mare pondere si cel mai modelator rol in orice cultura. Oare nu sclavi, nestiutori, sunt cei carora li s-a ucis identitatea culturala?

    Oare nu sclavi au fost europenii britanici care si-au varsat sangele in cele doua razboaie mondiale? Oare nu sclavi au fost pilotii britanici din RAF, care au murit pentru supravietuirea unei puteri oculte, non-britanice si non-europene, cuibarite in structurile de putere ale Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord?

    Oare cultura poporului britanic nu a inceput sa fie imbolnavita si ucisa lent cu mult timp inainte, cand fabrica de dumnezei si sfinti a tribului invaziv – despre care s-a spus, observandu-i-se comportamentul primitiv ca i-ar fi stat mai bine in Nigeria sau Madagascar -, i-a impus un grasan plin de pofte lumesti, Luther, ca “Iisus”? Oare nu incontestabile si scandaloase sunt, acum, asalturile rasiste pana si asupra Coroanei UK, debritanizarea si dezeuropenizarea Familiei Regale prin schimbarea compozitiei si naturii sale rasiale? (mezalianta dintre printul Harry si afroamericana Rachel Meghan Markle).

    Oare nu este de o evidenta ca intre zi si noapte ca britanicii sunt folositi unii impotriva altora, prin interpusii non-britanici din guverne si institutii? Oare cei care se lasa folositi, ori sunt inconstienti de acest fapt, nu sunt ca tulpina pe care se urca daunatorii spre fructele coroanei, uscand in cele din urma intregul copac?

    Nu cumva cu o astfel de uscaciune este amenintat poporul britanic? Nu este destul de vizibil procesul tendentios de debritanizare si dezeuropenizare la care acesta este supus, prin migratia geopolitica si Brexitul geopolitic? Proiectul de sodomizare prin obligativitatea (cine te poate obliga impotriva fiintei si naturii?) unor cursuri de “educaţie sexuală” în şcolile din Marea Britanie, incluzand LGBT, relaţiile homosexuale şi identitatea transgender, este bomboana pe coliva extinctiei culturale.

    A aparut totusi un inceput de speranta si de salvare. Proiectul sodomiei prin scoala a stârnit un vartej de nemulţumire în rândurile părinţilor cu convingeri religioase şi ale reprezentanţilor şcolilor cu profil religios, care doresc ca aceste unităţi de învăţâmânt să fie exceptate de la noile norme ale regulamentului şcolar.

    Homosexualizarea prin cursuri scolare pentru elevii de peste 12 ani va începe din septembrie 2020, potrivit noului regulament publicat luni. Copiii britanici vor putea să înveţe despre relaţiile dintre parteneri de acelaşi sex înainte de a împlini 12 ani şi vor afla că „stereotipurile” bazate pe gen şi sexualitate pot fi „vătămătoare”. E limpede si de luat atitudine politica si civica, ca cei care sustin ca natura si normalitatea sunt seterotipuri sunt ei insisi vatamati, si inca grav, la cap.

    Cine sunt persoanele care isi indreapta indexul ca de “Oncle Sam” catre poporul britanic, pentru a-i impune homosexualitatea? Ele sunt niste unitati individuale, infinitezimale in raport cu unitatea globala a poporului britanic. Aceasta evidenta indreptateste la respingerea sodomiei organizate educational, ea da sanse invincibile de reusita. Trebuie numai incercat, inclusiv prin apararea identitatii culturale in strada. Impostorii trebuie dati jos, sistemul resetat, tribalii de provenienta exportati.

    Un adept al homosexualizarii scolare este Damian Hinds, Secretar pentru Educaţie. El a declarat ca educaţia sexuală “trebuie să se bazeze pe o înţelegere fermă şi o preţuire a relaţiilor pozitive, pe respectarea celor din jur, încă de la vârsta şcolii primare”. Ce vorbesti dom’le maimutoi homosexual, cat respect ai pentru britanici, care sunt un popor european si crestin? Asa-i ca nu mai mult ca pentru o colonie?

    O alta persoana cu aere coloniale antibritanice, de parca ar fi slujbasa unei administratii coloniale, colonia fiind Marea Britanie, este Amanda Spielman, directoarea Ofsted, un departament al Guvernului, care inspectează şcolile din Marea Britanie.

    Ea a stupefiat si indignat prin declaratia că toţi copiii ar trebui să înveţe că relaţiile între parteneri de acelaşi sex sunt “normale”. “Normale” in ce trib sau pe ce planeta? Aceasta profeta a homosexualizarii apartine vreunui trib cu creierele spalate si indoctrinate cu doctrina apartenentei la o rasa extraterestra, menita sa-i cucereasca pe pamanteni, cum le impuie mintile o ideologie rabinica?

    Concluzia de netagaduit e ca religia si cultura traditionale, originare si originale ale poporului britanic sunt subminate de o secta politica restransa, fara suport istoric si popular. In apararea ei, i se va raspunde probabil cu subminare si revolta. Vartejului social i se va alatura mai devreme sau mai tarziu elemente din suprastructura oficiala de putere, lucide si constiente de autenticitatea originii si culturii poporului european britanic, si de clivajul de neimpacat dintre varful politic si masa populara. O zicala care da fiori reci oricarui colonizator este mereu actuala: „Nu de revolta de eliberare imi este frica, ci de pretorianul care devine erou al eliberarii.”

    https://www.hotnews.ro/stiri-international-22998855-marea-britanie-cursurile-obligatorii-educatie-sexuala-informare-lgbt-starnesc-nemultumire-randul-comunitatilor-religioase.htm

  3. Off-topic:

    1.Tudor Arghezi, „Flori de mucigai”, „Sici, Bei”

    „Sfarr! Francul azvarlit de bobarnac in sus,
    Lucind, pana la cruci s-a dus –
    Si il asteapta hotii, roata,
    Sa cada-ntors pe partea lui jucata.

    -<> -<>
    -<-<>

    -<-<>

    A doua oara, nu s cum ma-sa a cazut;
    Ca ceata s-a facut, s-a desfacut,
    S-a invartit, s-a rupt, s-a prins,
    De s-a-nodat din sase insi un singur ins.

    Duta scuipa sange, Irimie
    Zace, cu o gaoaza-n cap si in tichie
    Si cautand zadarnic sa-l scoale
    Il jaluie ca pe psaltichie:
    -<>”

    2.Government=”the political direction and control exercized over the actions of the members, citizens, or inhabitants of communities, societies, and states, direction of the affairs of a state, comunity, etc.”

    Government=”the group of people who officially control a country”

    Government=”the system used for controlling a country, city, or group of people”

    Sunt categorii profesionale platite gras in Romania, care in timp ce gramezi de interlopi pot fi vazute peste tot prin orase, in centre, chiar langa cercuri militare, in piete, langa banci sau case de schimb, de jocuri ori de pariuri , zic ca-si suspenda activitatea.

    ASA CEVA ESTE INADMISIBIL, SUB ORICE MOTIVATIE.

    Cand strazile gem de asa ceva, cand numarul jafurilor creste, si aia se desfasoara ziua in amuaza mare imi permit sa intreb Guvernul daca nu cumva trebuie sa actioneze.

    Salarii mari, greva pe de o parte si interlopii live nu merg impreuna.
    Ori raman interlopii si e ok, ori se apuca aia de treaba ca gem de bani.
    La privat muncesti un an pentru echivalentul unui salariu d-ala la stat, si nu stai pe scaun, de pe scaune si scari oricum nu-i vezi pe aia, aia-s pe strazi la „combinatii”.

    Asteptam si ne uitam la grevisti sa ne dea astia in cap pe strada sa-si faca rost de bani pentru doze sau pariuri.

    Ordinea publica ar trebui sa fie Prioritatea Numarul Unu pentru Guvern, altfel se alege praful de generatia tanara.

    • 1.S-ar parea ca tagurile si codul blogului au avut un conflict.😀
      Scuze cititorilor pentru lipsa textului celor doua strofe, a fost „sabotat” de software.😀

      Era buna o functie de preview inainte de trimiterea propriuzisa, cum au forumurile.

      2.Buna ideea cu repatrierea aurului, pana la urma trebuie chiar trebuie sa si producem din nou, va fi valoros in noul context, si moneda noastra va sta foarte bine.O fi buna si cresterea productivitatii, sa lucram 24 din 24, dar parca si aurul are un rol in taria monedei, doar asa a aprut banul de hartie.Avem tendinta sa uitam ca suntem producatori.

      3.Vorbeam de lipsa unui simbol pe bancnotele BNR , ceva care sa ne aminteasca de Centenar.Si nu ma refer la catuse de carton cum ne doresc unii.

      Probabil bancnota de 100 de Lei ar fi cea mai indicata ?
      BNR trebuie sa faca acest efort, Banca Nationala a Romaniei are aceasta obligatie.

      Tinerii liceeni vor putea invata istorie chiar de pe bancnote.

  4. Realitatea e ca unii au drepturi mai multe decit altii, si sunt tot ale omului, ca-s facute de anumiti omuletzi pentru alti omuletzi. Sau daca nu mai multe, sunt drepturi mai speciale (unii le spun „privilegii”), care nu se inscriu in cele enumerate ca fiind standard. Deci, important e cine le face, cine le propaga, cine le implementeaza, si cine le controleaza in sensul de a urmari cine nu le respecta, si apoi de a hotari cine sta pe coji de nuci, si cui i se ridica statuie. In final lucrurile se erodeaza insa si se ajunge la anumite pervertiri care darima esafodajul, cel putin dpdv moral al celor care se considera superiori.

  5. Imi amintesc cu cita reverenta ne uitam la state precum Germania sau Franta dupa Revolutie, si cum spuneam noi „bai, astia sunt nemti, nu ca noi !”. Sa se fi rotit pozitiile si nemtii sa spuna „bai, astia sunt romani, nu ca noi!”? Ei, nu inca, dar decalajul moral incepe sa apara deficitar la unii colegi germani si nu numai atunci cind inca ne dau lectii folosind profesorii din dotare. Nimeni nu mai pare perfect, si cel putin azi, exista contra-argumente ale romanilor, in ce priveste deficitul democratic de la Bruxelles. Nu elaborez, sa nu fiu chemat la DNA Bruxelles.

  6. Auz pe A3 o tampenie ce se pretinde istorica.
    Cica Liceul Mihai Voteazul a fist Licrul 13 pana in 69 .. Curios eu am dat la LMV in 1967. In 66 intrase un amic de al meu … tot la LMV. Asa scria pe liceu ” Mihai Viteazul …

    Asa unora le dedic :

    • Nu-i chiar greșită afirmația ce reproduci! Eu n-am vizionat acea emisiune, dar eu am învățat, chiar din ciclul primar la Liceul nr.13, care era de fapt LMV și funcționa în clădirea ce ocupă triunghiul dintre străzile Traian, Plantelor și Ștefan Mihăileanu (unde a fost și SSE2), PENTRU CĂ ÎN LOCALUL LICEULUI MIHAI VITEAZUL FUNCȚIONA academia ștefan gheorghiu.

      • Ce ani?
        Ca Paul a intrat in 1966 , apoi am mers si eu si atunci si amicu Costel s-a gandit ca vrea la LMV ….

        Eu nu contest ca ar fi fots 13 ci zic ca in 1966 era deja LMV

  7. Un p.d.v foate interesant :
    https://evz.ro/de-ce-sunt-sigur-ca-laura-codruta-kovesi-va-castiga-concursul-de.html?utm_source=capital&utm_medium=referral
    Şi :
    Vot Kovesi, fără precedent pentru Germania. Cătălin Ivan: Nu s-a mai întâmplat niciodată. Ordin de la Berlin

    În Comisia CONT sunt șase europarlamentari germani. În această Comisie, Laura Codruța Kovesi a obținut 12 voturi, candidatul francez Jean-Francois Bohnert 11 voturi, iar cel german, Andres Ritter, doar un vot.

    Cătălin Ivan, prezent în Comisia CONT, a spus, pentru DCNews, că ”E prima dată în istoria de 10 ani de când sunt în această Comisie când nemții nu votează cu candidatul lor.” Întrebat dacă au fost prezenți, Cătălin Ivan a confirmat că au fost prezenți: ”Nu știu dacă au fost toți șase, dar au fost mai mult de unul”.

    ”Ordin de la Berlin”

    ”Ce mi s-a părut foarte ciudat este că întotdeauna când Germania vrea să obțină majorități, obține majorități pentru orice, e țara cea mai influentă din PE. Candidatul Germaniei să aibă un singur vot, arată foarte clar că din Germania, atât din PPE, cât și din S&D, toți, au susținut-o pe Kovesi, cu ordin de la Berlin. Îi știu, îi văd, sunt colegii mei de atâția ani.” a precizat Cătălin Ivan.

    Europarlamentul a precizat că ”am vorbit cu ei – n.r. europarlamentarii germani- știau situația reală, numai că nu m-am așteptat să nu-și voteze propriul candidat. Nu s-a mai întâmplat niciodată. Mai sunt și alte delegații care tradițional votează cu Germania, țările nordice, din Europa Centrală, sunt anumite delegații care merg la vot cum merge Germania. Este clar că doamna Kovesi e susținută de Merkel, cu ce scop, din ce proiect, plan face parte nu știu”.

    În ceea ce privește prezența Monicăi Macovei atât în Comisia CONT, cât și în LIBE, Cătălin Ivan a precizat că aceste negocieri ”se fac la început de mandat, fiecare grup politic primește un anumit număr de membri comisii și apoi în cadrul grupului politic, pe delegații, se negociază iar”.

  8. Omul de paie al Germaniei şi al Partidului Popularilor Europeni (PPE) ?

    Zilele acestea are loc circul alegerii procurorului-şef al viitorului Parchet European în care destituita Laura Codruţa Kovesi joacă rolul de (falsă) zeiţă a anti-corupţiei. Cuvântul de ordine în rândul membrilor pepeişti şi germani din Comisia LIBE (libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne) din cadrul Parlamentului European a fost acela de a o vota pe Kovesi. Şi asta în ciuda manipulării audienţei de evaluare care a constat din prezentarea tuturor întrebărilor cu peste o săptămână înainte şi acceptarea ca marea poliglotă L.C. Kovesi să-şi citească răspunsurile scrise în română – după primele propoziţii şchioape în engleză.

    Oare cei ce susţineau săptămâna trecută că trebuie să i se retragă cetăţenia română ambasadoarei României de pe lângă Uniunea Europeană pentru că în prima etapă a procedurii de numire a viitorului procuror-şef şi-a dat votul candidatului Franţei n-ar trebui acum să strige ca şi Germania să retragă cetăţenia germană acelor parlamentari germani din comisia LIBE care au făcut-o de râs acordând un singur vot reprezentantului ţării lor ? Ce ne facem însă cu reprezentanţii actualei opoziţii din România, în frunte cu Monica Macovei & Co, care de ani de zile votează împotriva României ? Conform aceleiaşi logici, ar însemna că de mult nu ar mai trebui să fie cetăţeni români – ceea ce de fapt ar legaliza adevăratele lor sentimente faţă de patrie şi lipsa de demnitate naţională.

    Spectacolul penibil de numire a noului procuror-şef european face parte din sistemul prin care ţările şi familiile politice cele mai importante manipulează politica UE, în batjocura principiilor afişate. Dar dincolo de maimuţăreala conceptelor de democraţie, justiţie socială şi « rule of law », se ridică totuşi două întrebări. Prima : ce servicii a făcut Kovesi Germaniei şi ce servicii aşteaptă în continuare Germania de la ea, dacă Angela Merkel s-a făcut de râs boicotându-şi propriul candidat ? A doua : nu cumva tocmai această practică constantă de manipulare a Instituţiilor Europene de către Germania (uneori în tandem cu Franţa) şi de Partidul Popularilor Europeni (PPE) a fost una dintre cauzele majore ale ieşirii Marii Britanii – o ţară cu tradiţii democratice seculare – din Uniunea Europeană ?

  9. „Despre proiectul de lege promovat de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, privind repatrierea rezervei de aur a României, pentru moment spunem doar atât: Germania îşi repatriază rezerva de aur, Austria îşi repatriază rezerva de aur, Belgia, Olanda, Elveţia îşi repatriază rezerva de aur.”
    Noi, de ce nu ?!

    • Domnule Adrian Nastase, in 2004 s-a facut o campanie ultra murdara.La nivel de fabrici si uzine, nici nu e de inchipuit ce se scria prin fitzuici si nu e nici reproductibil.Poporul a votat cum a fost directionat de propaganda si de cainii de paza ai democratiei.

      Nu cred ca poporul a ales in 2004, e o convingere proprie, votantii lui vadim nu au votat ca niste tampiti cu basaul.Dar chiar si daca presupunem ca poporul a fost convins a existat totusi si o problema de campanie, care este imputabila partidului pana la urma, si care s-a verificat si-n 2009, si-n 2014.
      Deci poporul nu trebuie privit simplist, ca sa aleaga trebuie sa fie informat nu sa se prezume ca e informat, ca poate e dezinformat.

      Emisiunile tokshou din 2005 ne aratau „caini” mari din presa care erau satisfacuti, nestiind insa respectivii, atunci, ce urma sa li se intample dupa 2008.

      Daca presa ar fi fost fara acest bias tampit, care exista si acum, acest psy-ops, ca altfel nu-i putem spune (informatiile sunt atat de malformate uneori de zici ca asculti radio Erevan), si ar fi fost si o televiune, sa-i zicem de stanga/pesedista full time, cu acoperire, care sa contreze si sa prezinte si celalalt punct de vedere SIMPLU si DIRECT, gollum nu ar fi castigat poate.

      La asta s-a adaugat si „tradarea” cruce pur si vadim, pe care nu poporul i-au fortat s-o faca.Poate a fost gandita „tradarea” inainte sau poate au fost razganditi dupa, sau poate ne puteti spune asta chiar dumneavoastra.
      Poporul in cel mai bun caz si-a dorit guvernare PSD si gollum presedinte.Deci poporul nu are o „vina”.

      In acest secol mai mult de jumatate din produs este imagine.

      Marketingul bun vinde, lipsa de reclama sau reclama negativa necontrata si tolerata , sau reclama proasta sau slaba face ca produse excelente sa dispara rapid de pe piata si sa ramana chiar calitate inferioara in loc.

      Politica este marketing, simplul fapt ca guvernarea are un trend pozitiv nu este suficient, oamenii trebuie sa fie si informati CONTINUU.

      Pare ciudat ca trebuie sa-i amintesti unui pensionar ca i-a crescut pensia sau ca unui angajat i-a crescut salariul, sau ca niste drumuri distruse la 2011 acum n-au scurmaturi, dar aceste lucruri nepromovate vor fi astupate si inlocuite cu ura si nerealizari, memoria colectiva umana poate fi manipulata usor pana la urma si are cine.

      Oamenii care merg la joburi in aceasta perioada ultra liberala n-au timp nici sa doarma, dar sa se si informeze.In Franta fac urat si stau pe strazi cu numai 35 de ore pe saptamana.

      Si la prezidentialele ce vin daca asa nunitul candidat de stanga nu va iesi la bataie sa contreze, sa „infecteze” televiziunile cu prezenta si cu discurs propriu, cu mesaj SIMPLU, pe care sa-l inteleaga ORICE om dotat cu auz si ORICINE, nu va castiga indiferent cat de blond , inteligent, voluptos sau plin de carisma va fi.Si trebuie sa fie combativ cand e atacat si receptiv la feedback.

      Alegerile cu turul doi au o balanta fragila, si sociologic se stie ca cel putin 5% sunt emotionali.

      Biblic vorbind, cand Iisus si Barabas au fost adusi in fata poporului, oamenii nu l-au ales pe cel sa-i zicem cumsecade, ci pe cel care promitea sange si eliberare.
      La 2000 de ani dupa, cand omul are de ales il alege pe cel incisiv, poate si din frustrare.

      Pe zona privatizarii retromp „benficiati” si-n zilele noastre de „vina”, asta este perceptia la foarte multi, in timp ce marinaru’ este asociat cu acest aspect intr-o mai mica masura.
      Asta cu petrolierii austrieci, este una dintre „informarile” ce au penetrat masele in 2004 si este si la acest moment valida in mintile multora, la foarte multi, pentru ca nu este demontata prin informare SIMPLA DIRECTA, fara articole si alineate.Omul normal nu sta sa caute sa citeasca.
      Si sunt foarte multe privatizari infipte in spatele PSD-ului, trebuie facute studii sociologice adevarate, toate astea inseamna imagine negativa, daca nu sunt demontate.

      Si domnului Dragnea i se aplica exact acelasi tipar, in autobuze private posturile de radio au vuit anul trecut de troldrum, pas cu pas picatura cu picatura , informatii BIASED, care pareau exagerate prin simpla zicere si au fost injectate in subconstient pentru ca la momentul potrivit sa fie activate.Pe principiul injura ca pana la urma tot ramane ceve.

      Domnul Dragnea, daca candideaza, face o eroare asemanatoare necombatand la ore de maxima audienta elucubratiile, pentru ca ele raman acolo undeva intr-un colt de creier.
      Le contreaza cineva sistematic in alte autobuze cu alte posturi de radio ?Pai nu, va zic eu.

      Poporul voteaza pana la urma in baza a ceea ce i se livreaza ca informatie si nu i se poate imputa NICIODATA o infrangere electorala.

  10. @George Ban

    Avand in vedere macar Legea Bugetului ?! Ca sa nu vorbim si de restul lucrurilor care (nu) se fac, inclusiv la/prin UE sau in legatura cu diverse alte parteneriate?!
    Pare destul de activ.

Lasă un răspuns