„Arcasul”

Exista un serial tv, extrem de comercial, intitulat „Arcasul”. Ideea filmului este ca personajul principal, dintr-o familie buna, ajunge pe o insula unde, cativa ani, se confrunta cu oameni rai dar unde invata tot felul de tehnici militare, inclusiv sa traga cu arcul. Reuseste sa se intoarca acasa, unde incepe sa faca dreptate, cu sageti si cu o gluga trasa pe cap, in orasul in care locuia.

Sunt multe episoade. Nu am avut rabdare sa le vad pe toate.

Pare ca in Bucuresti a inceput sa umble un astfel de arcas. Sau el isi trimite sagetile tocmai de la Belgrad?

 

 

28 de gânduri despre “„Arcasul”

    • Am vazut toate episoadele pana acum, deabia m-am abținut sa nu vomit, dar spre final sunt episoade mai faine! Sper ca si arcasul de la Bucuresti are o lista cu oameni de rezolvat.

  1. E lesne de inteles ca nu ar fi supravietuit Robin Hood la Bucuresti/in cel mai bun caz zbura ca Marta de-i mergeau fulgii…

  2. De multă vreme „lumea este condusă de o ipocrizie fără margini și fără leac” (Ileana Vulpescu), așa că, cel puțin în cazul României, sunt tot mai mulți cei ce se dau drept arcași ai dreptății dar în realitate sunt groparii adevărului – de exemplu ultimii trei ambasadori ai USA, toți trei evrei!
    Sincer, l-am detestat pe Vadim, dar, la fel de sincer, tare i se simte lipsa!

  3. Am afirmat si eu de mai multe ori ca Sebi Ghita este unul dintre eroii luptei impotriva statului politienesc ( culmea ! , dupa ce l-a servit si apoi a intors armele 🙂 ) .

    Localizarea strategica , averea detinuta , inteligenta si abilitatea , dorinta de razbunare si postul de televiziune pe care-l controleaza ii permit acestuia sa-si hartuiasca si sa-si doboare usor orice adversar . Deja , lista de victime este lunga : Coldea , Portocala , Onea , si probabil ca zilele urmatoare vor urma taica Lazar si Kovesi .

    Din punctul meu de vedere , Ghita si-a spalat pacatele si merita tot RESPECTUL pentru lupta lui impotriva acestor tortionari ! O face cu tenacitate , deosebit de abil si cu rezultate excelente !

    Cum am spus si in postarea de ieri , el cu fratii Cozma , jurnalistii de la Antena 3 si Luju , Valer Dornean si inca 2-3 persoane , au luat aceasta lupta pe cont propriu si au facut mai mult decat a facut tot PSD-ul !

    Inclusiv plecarea acestuia din Romania a fost inspirata tot dintr-un film celebru ( ” The next three days ” cu Russel Crow si Liam Neeson ) si anunta intr-un fel ca Ghita isi va vinde foarte scump pielea si ii va popi pe multi !
    L-am injurat foarte mult pe acest baiat ( pentru menajul lui cu Basescu – Ponta – Maior – Udrea , pentru Legea Big Brother , etc. ) dar astazi merita tot respectul nostru deoarece a scapat tara asta de niste monstrii odiosi !

  4. Arrow este un personaj al sistemului care, printr-un complex de împrejurări devine victimă și se întoarce ca justițiar. Află, astfel, că sistemul patrona infracționalitatea la nivel înalt, prin chiar… părinții săi. În special mama sa, intrată fără scăpare in hățișul labirintic al combinațiilor oculte..
    Oricum o săgeată nu ajunge, de aceea serialul are atât de multe episoade. (Z)

  5. E una din PDNL care spune pe la tv ca sectia speciala nu e buna, ca e dirijata/creata politic, cica, spre deosebire de DNA care nu era.
    1.Pai Sectia speciala a fost creata prin LEGE, DNA a fost creat prin OUG, parca LEGEA are mai mare legitimitate decat un OUG.Unde e LEGE, NU E TOCMEALA!

    2.In timp ce la sectia speciala CSM a decis cine e omul care conduce, in baza unor calitati profesionale, CSM fiind apolitic 100%, la DNA numirea sefului plin e/era facuta de … politicieni ?!

    Nu ar fi normal ca CSM sa decida si in cazul DNA cine e omul care conduce si manageriaza pentru intreg mandatul ?!
    Nu e asa mai apolitic?
    Mie mi se pare ca actualul sef DNA este mult mai legitim, daca putem spune asa, factorul politic implicat fiind zero, deci ingerinta politica e zero, rezultand maximum de independenta.

    Daca analizam, de fapt, DNA, nu are sef plin de aproape un an de zile pentru ca, un politician/”politruc” in campanie perpetua, refuza numiri, afectand astfel independenta justitiei si lupta anticoruptie, lupta cu care el si ai sai se bat in piept peste tot prin vest toata ziua.

    3.Iar membershipul sectiei speciale, pana la urma, e format din profesionisti, aceiasi ca si atunci cand procuratura era la un maxim de credibilitate, deci de unde aceasta dezinformare facuta sistematic cu o ura demna de o cauza mai buna.

    Politicienii de dreapta ataca de zile bune credibilitatea justitiei, si cred ca ar trebui sa inceteze sa-si mai faca campanie electorala pentru europarlamentare pe spatele independentei justitiei din Romania.

    Sectia speciala a fost creata prin LEGE si niciun politician nu a fost implicat in alcatuirea ei, niciun politician nu a numit/semnat (pentru) vreun magistrat in aceasta sectie, PUNCT.

    Justitia Independenta trebuie lasata sa lucreze pe baza probelor si nu sa fie influentata sa faca sau sa nu faca, in baza amenintarilor proferate de politicieni de dreapta populisti, ambasadori, sau alti terti, care incearca intimidari cu accente straine.

    DIN NOU DUBLA MASURA isi arata fata hidoasa, dinspre dreapta.

    CSM e cel mai in masura sa aleaga ce si cum si asta s-a si intamplat.

  6. Dupa ce l-am vazut aseara pe Basau cum se agita si se afunda mai rau in explicatii , am asa un feeling ca ordinea in care vor fi sagetati de arcas va fi urmatoarea : taica Lazar , Basescu si Cruduta Kovesi !
    Si totul se va intampla foarte repede , in zilele astea .
    Cat o priveste pe Cruduta , eu nu cred ca aceasta se va mai intoarce de la Bruxelles si probabil ca deja are un exit pregatit ea servind de mult interesele altor tari . Unii spun ca ar avea si cetatenie straina .
    In schimb , vor plati pentru ea cu varf si indesat taica Lazar si Basau !

    • Putin off-topic

      Imi face impresia ca la scoala nu invatam de fapt cine suntem, ma refer in special la orele de istorie sau limba romana.

      Si vreau sa plec de la o vorba albaneza „Vlahu eshte vella”,care inseamna „Vlahul este frate”.Poate si numele de Valahia dat Romaniei ar putea fi un prim pas inainte.

      La istoria de-a doispea era cred o treime de manual despre asa zisa etnogeneza a poporului roman, cu fabulatia romanizarii, care nu inteleg cum s-a realizat in partea estica,unde erau dacii liberi.Dar sa trecem peste asta.

      Ni se mai zicea ocazional ca cica limba romana si albaneza se inrudesc pentru ca sunt romanice.Numai ca s-ar parea ca dialectul albanez din nord are foarte multe cuvinte care se aseamana cu cele dacice, deci liantul principal intre aceste doua limbi este de fapt originea comuna thracica,( ilirii si dacii erau traci).

      Anul trecut la Cerbul de Aur o doamna a castigat un premiu, era din Albania, foarte surpinsa si ea de asemanarea dintre cele doua popoare.
      Pe youtube romanii si albanezii sunt de asemenea surprinsi de asemanarea de limba.Deci in mod clar majoritatea nu cunosc relatia de inrudire datorita sistemelor de invatamant.
      Deci s-ar parea ca „ceva” blocheaza cunoasterea si-n sistemul romanesc de invatamant si-n cel albanez.

      S-ar parea ca statul ignora de asemenea vlahii din Serbia, probabil dintr-un fel de respect pentru sarbi .In Serbia slavizarea populatiei s-a facut prin biserica ortodoxa afiliata, unde se utiliza slavona, asta in paranteza fie spus, multi vlahi(romani) fiind asimilati.

      Cred ca inbunatatirea relatiilor si crearea de plus valoare in aceasta zona ar trebui sa fie prioritara.
      Noi ne cam ignoram verii iliri, fie ca acum sunt croati, albanezi sau sarbi, ba ii ignoram chiar pe vlahi care ne sunt frati.Ignoram si populatii din Ucraina care nici nu stiu ca sunt inruditi cu noi, desi vorbesc o limba asemanatoare si au port popular aproape identic.

      Inclusiv numele de Bucuresti pare sa insemne ceva in albaneza, traducere care e mai plauzibila decat „orasul lui Bucur”

      Ce schimburi comerciale avem cu albanezii spre exemplu ?

      Legumele si fructele din piete cu origine non-UE, nu sunt din Serbia sau Albania ci din Turcia.
      Ce marfuri vin din Croatia sau Muntenegru?
      Stie cineva?

      N-ar fi mai buna o autostrada Bucuresti-Belgrad?

      Trebuie facute programe de studiu, cercetare cu schimburi de elevi studenti profesori, care sa ne ajute sa cercetam, sa stim si noi cine suntem de fapt, dar la nivel public, sa fie pus in manuale.
      Ce stiu cercetatorii trebuie sa fie publicat amplificat , nu lasat doar in carti de nisa si cu editii limitate.Trebuie generata cunoastere in masa.Trebuie sa ne scriem noi istoria si nu sa-i lasam pe studentii din universitatile mari engleze.
      Trebuie accesate resursele bibliotecii papale pentru a genera in sfarsit cunoastere istorica.

      Ce putere economica ar putea avea o uniune bazata pe elementele comune traditionale, chiar in ciuda religiilor variate, in aceasta zona.

      Cred ca si forta de munca ar putea fi adusa din aceste tari si nu din Siria sau Vietnam, pentru coeziune.

      Zilele trecute am vazut si un documentar din Sardinia cu oameni foarte asemanatori celor de la noi de la sat, spunand inclusiv cuvinte cu sonoritate romaneasca.Nu scrie in manuale despre asta, totul e sintetic mecanic in aceste manuale alcatuite cu „political corectnes in mind”.

      Cred ca noi romanii ne pierdem prea mult timpul cu convingerea vestului ca suntem buni sau corupti si prea putin cu strangerea randurilor in jurul arealului unde stramosii au convietuit

      Cred ca in relatia cu Albania se poate trece peste eventualul baraj al religiei, peste care sarbii nu trec, pentru ca exista legatura de sange.

      Probabil ca discutiile la nivel diplomatic si cultural in aceasta zona ar trebui imbunatatite foarte mult in folosul economic al zonei.
      Putem desena o alianta economica, culturala cel putin.

      Pai numai francii sa fie tari, noi nu putem?😀

      Trebuie ca Romania sa NU mai stea cu spatele la fratii de sange.
      Aceasta fragmentare a popoarelor balcanice trebuie stopata cumva.

      Si mai exista si posibilitatea ca ajutandu-ne verii, si aceste tari sa intre in UE, sa putem influenta UE intr-o mai mare masura, din interior.
      Interesele popoarelor germanice rareori coincid cu ale noastre.

    • In paralel cu Golum, care a fost chiar simpatic aseara, era o emisiune pe A3, cu Gadea si Badea, oameni pe care ii apreciez, am ignorat Eurovisionul, e inutil de privit.

      Daca Mihai era intr-o forma foarte buna, nu acelasi lucru l-am vazut la Badea, care era foarte suparat ca nu primeste imaginile cu butoaie.
      Ristoiu mai avea un pic si ceda psihic in legatura cu subiectul😀.

      Dansul pleca de la exemplul cu Izaurii, intru motivarea necesitatii, desi cred ca lucrurile acolo au fost invers, probabil de aici si bucuria nemarginita a Golumuului in legatura cu subiectul nou.

      Sa ne amintim ca la A3 sau luju au fost difuzate nenumarate inregistrari, inclusiv in legatura cu „personajul”, care au produs fix nik, fie au fost negate ca-s trucaje, fie au fost uitate de timp.

      Si ii pot oferi lui MB si exemplul recent cu tigaretele, la tv-ul de stat colectivul e neschimbat.
      Reclama negativa e pana la urma tot reclama.

  7. Cetatzean spune:
    FEBRUARIE 17, 2019 LA 4:02 PM

    O imensa suita de afirmatii aiuritoare si superficiale care trebuie sa primeasca raspunsuri:

    ,,Lupta anticoruptie nu a lovit in pro-rusi ……”
    (Cine sunt pro-rusii in care nu a lovit anticoruptia ? Exemplificati);

    ,,Nu pare sa existe simpatie dinspre Trump catre FBI-ul amintit de tine…..”
    (Ce relevanta are din moment ce FBI este stat in stat in America, asa cum este DNA in Romania ?);

    ,,Noi nu prea dam semne de sustinere a politicilor internationale generate de Trump……..
    (Sa fim seriosi, CARE politici internationale ? Poate vreti sa spuneti politici unilaterale destabilizatoare si periculoase pentru economia si pacea lumii, inclusiv cu incalcarea unor tratate si acorduri semnate de SUA.);

    ,,Noi avem nevoie de NATO……..,,
    (Pentru ce ? NATO s-a comportat tot timpul ca o organizatie agresiva, uneori/deseori in teatre de operatiuni situate departe de tarile membre, nu ca o structura defensiva, de protejare a spatiului euroatlantic impotriva unor actiuni militare din afara acestui spatiu);

    ,,Daca relatia directa nu este mentinuta la un nivel inalt, prin sprijinul politicilor americane actuale din Orientul Mijlociu,….”
    (La ce rezultate au dus politicile americane in Orientul Mijlociu ? La terorismul international, dezechilibre politico-socio-economice si, in consecinta, la fenomenul migrationist care afecteaza in primul rand Europa.);

    ,,Eu unul nu vad manifestari explicite de „iubire” dinspre SUA, cel putin de la ambasada si nici noi insine nu ne manifestam clar, strategic, poate au nevoie si aia de niste gesturi clare.”
    (Nici eu nu vad asemenea manifestari dinspre SUA, dar le vad pana la starea de greață – rezistentă la orice anti vomitiv-dinspre Romania……in primul rand, Romania a permis amplasarea bazei strategice de la DEVESELU, actiune care ne-a transformat in tinta potentiala dupa retragerea banditeasca a SUA din tratatul INF.
    Mai vreti sa va reamintesc ca Romania a fost printre primele si ultimele tari alaturi de Statele Unite in Irak – tara de unde aveam de recuperat MILIARDE DE PARAI din care ne-am ales cu praful de pe toba transportorului blindat – DESI nu exista un mandat ONU si nici macar egida NATO ? Sau ca Romania are si acum soldati in Afganistan, de unde americanii nu stiu cum se plece mai repede, chiar si prin negocieri cu talibanii, cei care l-au ,,nascut” pe Ben Laden cu ,,material genetic” american ? ):

    ,,Mai pe scurt, ar trebui sa avem grija de vrabia din mana si sa lasam cioara de lemn de pe gard in pace, s-ar putea sa fie si putreda.”
    (Pai exact cioara de lemn am luat-o in brate…cu ce efecte economice benefice pentru Romania ?);

    ,,Nici consilierul lui Trump, fostul primar, nu sustinea vechile practici DNA.”
    (Acel consilier este persoana fizica platita pentru expertiza oferita, nu reprezinta nici Casa Alba, nici Congresul si nici macar Departamentul de Stat);

    ,,De fapt expansiunea de care vorbesti nici nu se produce, in Ucraina par sa fi fost francii la treaba si nu NATO.”
    (Ei, aici chiar ati sarit calul…toata lumea stie ca au fost implicate serviciile de informatii ale SUA si UK, lasandu-i pe franco-germani cu ochii in soare dupa ce au semnat cu Ianukovici o intelegere privind alegeri libere in Ucraina…domnule Cetatean……d-ta chiar crezi ca ai de-a face cu prescolari neinformati pe acest blog ?);

    ,,Daca Trump va considera alianta prea costisitoare este posibila o dizolvare si mentinerea doar a unor relatii/parteneriate bilaterale directe…”
    (Exceptional, as saluta o asemenea decizie, desi Romania s-a conformat si a alocat 2% din PIB);

    ,,Daca ramanem singuri furcile nu ne vor fi de prea mare folos, daca mai avem si d-alea….”
    (Nu ramanem singuri, dimpotriva, ne vom recastiga credibilitatea, in Europa si Orientul Mijlociu, dupa ce lideri importanti din Romania au afirmat public ca vor mutarea ambasadei la Ierusalim);

    PS
    Nu Rusia este un pericol pentru Europa, ci mai degraba SUA, prin politicile ei de intimidare, santaj si presiune pe toate planurile: economic, ideologic si militar. Ba chiar si…mediul inconjurator a devenit inamic al Americii (in afara de migrantii din Sud, impotriva carora vor sa construiasca un nou zid al Berlinului, dupa ce au incercat, fara prea mare succes, sa ridice unul si intre Estul ex-comunitar si Vestul Europei).
    Pentru a rezista in competitia cu SUA (o tara de dincolo de Ocean), Europa are nevoie de armata integrata, de politici proprii de aparare si de bune relatii cu vecinul de la Rasarit. Si evident de o economie puternica prin echilibrare a dezvoltarii intre statele membre.
    Petru asta mai trebuie ceva…o UE reformata, prin restart al natiunilor suverane componente.
    PPS
    Deja Romania se pozitioneaza corect in relatia economica cu Iranul (citez o informatie calda):
    ,,Discuțiile între oamenii de afaceri români și companiile din Iran interesate de o astfel de colaborare se află într-un stadiu foarte avansat, iar în termen de șase luni, agenții economici din Romania vor trimite la export în Iran un efectiv de aproximativ 800.000 ovine, dintre care 200.000 vor fi trimise în țara de destinație de o societate comercială din București, iar restul de către o companie din județul Timiș.”
    INTREBARE: Exista o alternativa oferita de SUA ?
    Nimic , domnule, noi NU existam pentru unchiul SAM decat in calitate de portavion nescufundabil.
    Restul e gargara partizana pentru cei vulnerabili la manipulare.

    • reformulez, pentru ca sensul avut in vedere sa fie mai bine exprimat:

      ,,Daca ramanem singuri furcile nu ne vor fi de prea mare folos, daca mai avem si d-alea….”
      (Nu ramanem singuri, dimpotriva, cu intelepiciune, moderatie si echidistanță, ne vom recastiga credibilitatea in Europa si mai ales in Orientul Mijlociu – credibilitate stirbita de iesirile pripite ale unor lideri importanti din Romania care au afirmat public ca vor mutarea ambasadei la Ierusalim);

      Destinul corect pe termen lung al Romaniei este cel de ,,Elvetie” la Marea Neagra.

  8. Cât tupeu trebuie să ai, ca să te victimizezi, tu care ai făcut atâtea victime, fie la comandă fie din răutate, din prorie inițiativă!
    Codruța nu știe carte dar e diabolică. Este înzestrată cu inteligența răului, pe care și-a cultivat-o prin cursurile speciale pe care le-a urmat, cu acest scop și prin practica la D.N.A.
    Cât despre Ghiță, întotdeauna mi-a plăcut . Păcat că nu a știut pe cine să aleagă. Sau poate a știut, având o misiune, pe care a îndeplinit-o cu succes. Doar el știe pe cine slujește cu adevărat!

  9. Iată şi un alt fel de a trage în noi :
    CONTROVERSE la Eurovision România! Laura Bretan a fost SABOTATĂ?! Ce legătură au jurații William Lee Adams şi Deban (VIDEO)
    18 Feb 2019, 17:33

    Finala Eurovision a stârnit controverse după ce Easter Peony a fost desemnată câştigătoare în urma votului acordat de juriul internaţional, dând astfel peste cap aşteptările fanilor, care au susţinut-o masiv pe Laura Bretan.

    Se pare că adolescenta ar fi fost sabotată de jurații William Lee Adams și Deban Aderemi, jurnalişti wiwibloggs.com, platformă consacrată în fenomenul ESC.

    Pe 10 februarie, un fan Eurovision, Eric Krüger, a readus în atenţia publicului un scurt clip din octombrie 2018 în care Laura Bretan îi îndemna pe români să susţină referendumul iniţiat de Coaliţia pentru Familie, prin care se cerea redefinirea în Constituţie a căsătoriei. Copila de 16 ani a militat împotriva căsătoriei persoanelor homosexuale, declarând că „familiile noastre trebuie să fie aşa cum le-a lăsat Dumnezeu“.

    Aparent, jurnaliștii și-au schimbat părerea după ce un videoclip cu Laura Bretan în care susținea familia tradițională a reapărut în atenția tuturor, ei fiind gay. De asemenea, Eurovisionul este cunoscut drept un concurs ce susţine comunitatea LGBTQ.

    La scurt timp după finala Eurovision România 2019, Krüger a transmis un mesaj prin care şi-a arătat bucuria de a o fi împiedicat pe Laura Bretan să reprezinte România la Tel Aviv. Bărbatul susţine, de asemenea, că totul a fost posibil cu ajutorul celor doi britanici din juriu, William Lee Adams şi Deban Aderemi, care i-au acordat punctaje mici cântăreţei, deranjaţi fiind de viziunea ei despre homosexualitate.

    „Am reuşit, băieţi! Laura Bretan, favorita televotului românesc şi clasată în top 3 de aproape toate juriile internaţionale, a fost marcată cu cele mai mici scoruri (4 şi 6 puncte) de William Lee Adams şi Deban, doi frumoşi bărbaţi gay din Marea Britanie care au făcut parte din juriul internaţional al finale din România, în numele wiwibloggs.com. Voturile lor au făcut într-adevăr o diferenţă, având în vedere că între Ester şi Laura a existat o diferenţă de doar 5 puncte. Cu o lună în urmă, Laura a fost favorita lui William şi Deban, dar acum au pedepsit-o cu note mici şi cred că este pentru că ei, ca homosexuali, au simţit că nu este corect să permiţi unui homofob să intre în concursul Eurovision. Eurovision este despre muzică, da, dar este şi despre răspândirea unui mesaj de promovare şi susţinere a unor valori precum toleranţă, deschidere şi incluziune pentru toţi, indiferent de rasă, gen şi orientare sexuală. Am reuşit, băieţi! A fost o luptă strânsă, puţini s-au aşteptat, dar homosexualii au câştigat din nou! Suntem puternici şi, aşa cum a spus Conchita în discursul ei, suntem de neoprit! Şi pentru Laura Bretan, vă rog să vă gândiţi la acest lucru: Când aruncaţi cu ură în ceilalţi, aşteptaţi-vă să primiţi acelaşi lucru de la ei! Se numeşte karma! Pace tuturor! Succes lui Ester la Tel Aviv! Ea merită victoria!“, a transmis Eric Krüger pe Yotube.

  10. Spectrul cenzurii: Social media fac comunicare, nu secretizare. Responsabilitatea confidentializarii este in sarcina institutiilor din care ies in public date pe care acestea le considera drept “confidentiale”

    Nu vreau sa fiu partizanul Facebook, ci sa apar libertatea de comunicare. In parlamentul UK a aparut o surprinzatoare incurcare de roluri sociale. Exista riscul ca ea sa duca la cenzura. Nu este rolul Facebook sa apere “confidentialitatea”, ci al institutiilor din care ies in public date pe care acestea le clasifica drept “confidentiale”. Retelele de media sociale promoveaza comunicarea, mai ales a celei cu denunturi politice, nu opacizarea comunicarii si reprimarea libertatii de exprimare. Parlamentari britanici acuză Facebook de încălcarea intenţionată a legislaţiei privind confidenţialitatea. Ei pretind că firmele din media sociale trebuie să îşi asume răspunderea legală clară pentru conţinutul distribuit pe platformele lor. Este limpede ca se incearca transferarea nejustificata a unor atribute de opacitate asupra unui rol social a carui ratiune de a exista este transparenta. Mai altfel spus, cainilor de paza ai democratiei care sunt mass-media se intentioneaza sa li se puna botnite. Membri ai Camerei Comunelor ii trag intr-un raport un perdaf lui Mark Zuckerberg, managerul Facebook. Ei il acuza de “dispret”, deoarece acesta nu a dat curs invitatiilor la comisia parlamentara. Ca ridicolul sa fie total, deputatii il acuza pe unul din titularii rolului de media sociale de “opacitatea” managementului Facebook. Pe aceasta “vulnerabilizare” a comunicarii si transparentei, raportul parlamentar recomanda un “cod etic obligatoriu”, “supraveghere” si un “manual de comportament” pentru mediile sociale. Se vor pune astfel bazele cenzurii, pentru apararea birocratiei de stat. Abuzurile si ilegalitatile aparatcikilor britanici vor putea fi ascunse sub sigla “confidentialitatii”. Denunturile facute prin serviciul public de media sociale vor putea fi reprimate cu acuzatia de “delict de confidentialitate”. https://www.agerpres.ro/politica-externa/2019/02/18/parlamentari-britanici-acuza-facebook-de-incalcarea-intentionata-a-legislatiei-privind-confidentialitatea–259744

  11. Continua aici propganda destul de inabila anti-SUA, si mai trist, se exprima destule convingeri anti-semite. Ca ambasadorii SUA in Romania au fost evrei !Asta era problema, originea lor? A fost unul si homosexual, si nu preferintele lui sexuale erau problema!
    Din punctul meu de vedere, e prea multa ura aruncata la intimplare sau nu. Suntem specialisti in ura si ne creem singuri inamici. Nu cred ca Romania a fost mai dezbinata ca acum, si nici in comunism nu ne uram atit de intens unii pe altii!
    Sunt multi evrei care se simt azi in nesiguranta in Germania si Franta, ca urmare a politicii de „refugiati”, atacati din nou in tari unde traiesc doar pentr5u ca sunt evrei. Poate unii din ei se muta in Israel. Dar de ce sa nu ii preluam noi pe acesti refugiati? Am pus refugiati fara ghilimele pentru ca ei sunt chiar persecutati si vietile lor sunt in pericol (de extremistii de toate culorile, ceilalti experti in ura).
    Romania ar avea mult de cistigat daca ar recapta o populatie evreiasca din Germania, din Franta, sau daca unii evrei cu origini din Romania s-ar muta inapoi (desi sansele sunt mici, poate sa vina cu businesuri). Si asa ne-am mai spala si noi din pacatele noastre istorice fata de acest popor prignonit, ucis metodic in era nazista, si permanent amenintat cu exterminarea (chiar si azi de iranieni). Asa cum vad eu, evreii sunt liantul lumii iudeo-crestine; suntem doua confesiuni ce am plecat din acelasi loc, si am impartit istoria cu bune si rele impreuna. Cu Iranul putem face negot, dar frati cu ei nu suntem, nici de religie, nici de cultura (desi ei provin din marile culturi vechi ale acestei planete, dar religia i-a fanatizat). Intram intr-o alta discutie asa ca ma opresc.

    • Problema nu este cu toți evreii – este cu acei grupați în jurul clanului Clinton-Soros, care au acaparat Departamentul de Stat, unde, la începutul mandatului lui Trump, 90% dintre angajați sunt aduși de Partidul Democrat !!!
      Dar despre asta s-a mai scris aici, mai ales eu, dar dumneata ori gândești în clișee (aoleu – a zis rău despre evrei!) ori chiar n-ai înțeles încă ce se întâmplă în lume (presa belgiană de exemplu).
      Ca să te oripilezi și mai tare, te informez că „în lume” s-a observat că sunt cam mulți evrei unguri între cei ce au dovedit comportament cu porniri distructive – Leo Szilard, Edward Teller ( la un miment dat numit chiar cel mai mare criminal din istoria USA), Nicolas Sarkozi, George Soros.

Lasă un răspuns