Traian Vuia si Marea Unire

Fundația Europeană Titulescu organizează miercuri, 12 septembrie 2018, începând cu ora 17:00, dezbaterea:

„Contribuția lui Traian Vuia la realizarea Marii Uniri”.

Cu alocuțiuni din partea:

Prof. univ. dr. Dan ANTONIU

Prof. univ. dr. Ioan SCURTU

Ambasador Dumitru PREDA

Ambasador Radu HOMESCU

Moderator:

Prof. univ. dr. Adrian NĂSTASE – Președintele Fundației Europene Titulescu

Evenimentul este organizat cu sprijinul BIOFARM S.A. și FARMEXIM S.A. și va avea loc la Casa Titulescu, Șos. Kiseleff nr. 47, sector 1, București.

Vă așteptăm!

26 de gânduri despre “Traian Vuia si Marea Unire

  1. REPREZENTAREA ROMÂNIEI LA VÂRF … O FI BINE?

    Zău dacă m-ar interesa ce anume face Ponta Victor ( pe care eu l-am votat ca viitor președinte, în 2014 !) și cât de jos este el dispus să coboare, de vreme ce de la dânsul deja genunchiul broaștei se vede ca o înălțime și-o aspirație imposibil de atins …

    Puțin mi-ar păsa câte poze decupate de pe panoul de onoare al SRI-ului sau scoase din albumele cu amintiri și cu garofițe presate ale ambasadorului nostru la Whashington publică dânsul pe pagina personală…

    Și în cot m-ar durea corespunzător pentru toate viscerele bolborosinde pe care nu și le poate ține în frâu domnul Ponta Victor … dacă… ei bine, dacă…

    Păi, aș fi complet relaxată dacă Ponta Victor n-ar fi fost PREMIERUL ROMÂNIEI ! Asta schimbă lucrurile , căci mie nu mi-e indiferent că nemernicul ăsta de-acum, precupeața asta politică, stând astăzi cu mâinile-n șold și fusta sumecată-n intersecție și scuipând semințe-n capul foștilor prieteni, a reprezentat ROMÂNIA LA CEL MAI ÎNALT NIVEL! Și cot la cot cu el, sau, mă rog, având în vedere statura celuilalt, cot la rotulă cu el, ne reprezenta simultan și un alt mare bărbat de stat , pre numele lui, cu nobilă rezonanță, Băsescu Traian ! Cum să ieșim noi curați și mirosind frumos la subraț, în lume, și cum să spunem că și noi ne putem așeza decent la masa din salon iar nu înghesuiți pe planșeta de făcut cornulețe din bucătărie, când ăștia doi erau FRUNTEA STATULUI ROMÂN !

    Decența- dacă ar avea-o– i-ar obliga pe cei doi să tacă o mie de ani de acum încolo, îngropați în propriile amintiri despre trecutele momente de măreție, să țină, când și când, conferințe pe la zile semnificative, folosind cuvinte frumoase din dicționar și să zâmbească enigmatic ori de câte ori vreun reporter îndrăzneț ar încerca să pătrundă în intimitate lor ferecată.

    În loc de așa ceva, și unul și celălalt ne oferă zilnic recitaluri lăbărțate de manele cvasi-politice , cvasi-resentimentare. Imposibilitatea de a accepta CĂ NU MAI SUNT „lʹombelico del mundo” , că nu mai contează în ecuația nemiloasă a puterii, că nu mai sunt „tati” și „ mami” și că nu-i mai lasă nimeni să se joace cu trenulețul în sufragerie, negarea evidenței că timpul lor a trecut , e o formă a somnului rațiunii care naște „scolopendrae gigantea” cheratinoase cărora li se dă drumul să mișune printre noi.

    Ce postează Băsescu Traian pe pagina lui ? Iată:

    ”…paiaţa aia, panarama aia care mănâncă brânză pe unde apucă”( despre ministrul Daea)
    „…în mod cert, pe el nu l-a mânjit nimeni cu căc…t. El are pasiunea de a se mânji singur,ca maimuţa, după care se tăvăleşte de plăcerea de a-şi răspândi, citez, „duhoarea” în spaţiul public.”( despre Cristian Tudor Popescu)
    „…Daddy? Un descreierat bolnav de putere…”( despre Daddy, desigur)
    „… un papagal este lăsat fără pene de i se vede târtiţa…”( despre președintele Iohannis )
    „…sunt convins că, dacă în loc de oaie s-ar pune un bou, cu siguranţă, ministrul ar fi foarte bine reprezentat …”( despre un ministru al Învățământului)

    Ăsta, grobianul ăsta, a fost PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, timp de 10 ani.

    Ce postează Ponta Victor ? Iată:

    „…un om de o fățărnicie și perversitate fără precedent ( cumpărând susținere cu funcții și bani publici) a mințit o țară întreagă de peste un an că se luptă cu Statul Paralel, cu Soros, cu tot felul de invenții și bazaconii! Și în acest timp a distrus și furat țara, și-a cocoțat analfabetele în fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul , Guvernul și PSD , a întors România de la drumul său european și de dezvoltare – după care a făcut o nuntă cu Marea Adunare Națională la care a primit «dar» 800.000 euro !”( despre un prieten, de care nimeni nu-l va despărți, așa cum îl descria cu câțiva ani în urmă…)

    Ăsta, clevetitorul ăsta umoral, a fost PREMIERUL ROMÂNIEI, timp de trei ani și jumătate.

    De ce ne-ar respecta unii care atâta așteaptă, un motiv, oricare, ca să nu ne respecte, când noi ieșim în lume cu țoalele astea murdare la guler și cu pantofii scâlciați și plini de noroi?
    …………………………………………………………………………………
    P.S. Amfitrionul de la @Atelier Grupul Prospectiv a scris, acum câteva zile : „În 2004, renunțând la Adrian Năstase pentru Traian Băsescu, românii au renunțat la dreptul de a fi reprezentați de domni”.

    Așadar, răspunsul pentru ceea ce avem noi acum se pare că se găsește acum 14 ani, în 2004.

  2. Cred ca cu titii ati auzit de mica intgamplare cu ONGista Angie care zicea ceva de pus osu la treaba….
    Tin sa va aduc aminte ceva ”

    Ghita Bizonu’ spune:
    iunie 14, 2017 la 8:32 am

    În anul 2010, în România, erau înregistrate 62.000 de organizații neguvernamentale, cam un ONG la 300 de locuitori! În cadrul acestor ONG activau, tot în anul 2010, 90.000 de angajați cu carte de muncă! În anul 2008, peste 1,25 de miliarde de euro au fost înregistrate ca venituri (1.250 de milioane de euro)! Aceste date sunt reale, fiind oferite chiar de FDSC – Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și sunt verificabile.
    …………………………..
    ……………………………

    Acum dacă va întrebați de ce ONG-urile, în general, sunt atât de vocale, atât de active și atât de implicate, este pentru că sunt zeci de mii de oameni care trăiesc din șmecheria asta. Sunt zeci de mii de colaboratori, intelectuali, profesori, ziariști, oameni din zonă spectacolului ș.a.m.d. care au zeci de contracte anuale cu aceste organizații. Toate aceste lucruri sunt cunoscute de serviciile secrete, dar le permit existența pentru că atunci când este nevoie de „mineri”, reprezentanții ONG-urilor sunt „noii mineri”, alături de voluntari nevinovați și angajații care nu și-ar permite să piardă salarii de mii de dolari luați absolut degeaba.

    Acum, după ce ați citit toate cele scrise, recitiți primele rânduri: 62.000 de organizații, 90.000 de angajați, 1.250 de milioane de euro pe an.

    Am facut o imparteala .. iese ca un ONGist produce venituri de 13.888,88888 euro pe an adica 1.157,407407407407 euro lunar (cat ia el in mana nu stiu).

    Iuda a fost mai ieftin …

    Spre comparatie date din 2015 : Sectorul IT din Romania numara in 2015 14.000 de companii IT cu peste 75.000 de angajaţi permanenţi la care se adaugă specialiştii PFA, numărul lor ridicându-se la circa 17.000 în 2014, la nivelul întregii ţări.
    Deci 14.000 firme, 92 mii activi per total venituri totale de 4 mld. euro cca 43.000 pe cap de IT ist (insa astia au nevoie de investitii cam mari in calculataore, software samd)

    • Interesant mi se pare faptul că Preşedintele a îmbătrânit. Dacă, la începutul mandatului, a putut convoca C.A.S.T.în aceeaşi zi când Premierul Cioloş a făcut această solicitare şi şi-a dat avizul pe o ordonanţă care nu era de competenţa C.A.S.T., acum îi trebuie două săptămâni până să se hotărască să-l convoace pentru rectificarea bugetului, după care suspendă şedinţa, conform propriilor sale legi. De asemenea, îi trebuie o lună ca să citească raportul Ministrului Toader privind activitatea Codruţei şi cererea de revocare a acesteia. Nimeni nu-l întreabă nimic, cum de şi-a dat acordul pe Ordonanţa Cioloş, care a legalizat protocoalele. Stimabilul tace mâlc. O fi uitat , căci a îmbătrânit, sau ne ia de proşti?

    • Ah! e o problemă care mă preocupă și pe mine. Mecanismul de finanțare este pe „proiecte mici” care nu înghit mulți bani , ȘI NU DUREAZĂ MULT, deci nu sunt „bătătoare la ochi”. Proiectele sunt simple pretexte, stupide și total inutile, pentru că asta este CONVENȚIA. În schimb, proiecțelele sunt „înnodate” – ieși dintr-unul intri în altul , în așa fel încât să nu existe sincope și monstrul să fie în permanență hrănit- nu și sătul, căci tocmai spaima că mâine va rămâne cu stomacul gol îi stimulează fidelitatea. Acolo este plin de oameni care NU ȘTIU SĂ FACĂ NIMIC, colcăie… Dependența lor de finanțare este absolută. Aceasta este adevărata șerpărie, nevăzută. Numele acestor „organizații” sunt abracadabrante și cetățeanul nu a auzit niciodată de ele. Dar rețeaua EXISTĂ și FUNCȚIONEAZĂ fără griji !

  3. Chisinaul a fost distrus de ocupantii romano – germani in 1941 , spune propaganda sovietica ( aceeasi cu rezervistii nostri ucigand trei sute de mii de civili in trei zile la Odessa in octombrie 1941 ) .
    Ziarul basarabean Timpul ne da fotografii cu obiectivele distruse si rapoartele misiunilor celor responsabili , care nu sunt nici romani , nici germani .
    Liceul de fete din Chisinau este dinamitat la 15 iulie 1941 de genistii rusi Rehet si Bolgar .
    Centrul istoric este aruncat in aer la 16 iulie 1941 de genistii rusi Ivanenko , Melnikov si Motuk .
    Moara electrica din Chisinau este distrusa de genistii rusi Lahov si Gorevoi la 15 iulie 1941 .
    Gara Chisinau este aruncatain aer la 16 iulie 1941 de genistii rusi Romis si Matarikin ., iar radioul chisinauna e dinamitat de locotenentul rus Kamalov la 16 iulie 1941 !

  4. Timpul trece repede şi ne apropiem de de marea sărbătoare a Unirii. Omagiem personalităţi, eroi, ridicăm monumente, tipărim cărţi, dăm spectacole şi ne urâm mai mult ca oricând. Este o luptă pentru putere în România, cum n-a mai fost din nefericitul secol al XVII-lea, de care au profitat austriecii, respectiv, turcii. Preşedintele întreţine această ură, cu severitate, criticând Guvernul la festivitatea deschiderii anului şcolar, cu seriozitate , vorbind în faţa Premierului slovac despre lupta anticorupţie, cu zâmbetul pe buze, ca primul ecologist al ţării, strângând gunoaiele de prin pădurile patriei. Dacă tot este ecologist şi iubeşte pădurea, de ce nu a participat cu consoarta sa la plantarea stejarilor în Parcul Memoriei Naţionale de la Mărăşeşti?

  5. Diversiune de cel mai jos nivel .
    Deputatul PPE bavarez Manferd Werner , in discutiile despre UNGARIA : ” nu la Budapesta au fost demonstratii vara asta , ci la Bucuresti ” ?!
    Bavarezul amesteca cu placere merele si perele .
    Nu era o reuniune dedicata ” taierii pruncilor ” din 10 august 2018 , ci Ungariei lui Orban …

  6. Premierul Dăncilă: „Rezist Pentru România”

    Premierul Viorica Dancila a respins, marti noaptea tarziu, zvonul ca ar urma sa demisioneze din motive medicale. Zvonul a fost lansat de ziarul National, despre care se pretinde ca ar fi “apropiat” de presedintele PSD, Liviu Dragnea. Speculatia “apropierii” a plecat probabil de la numele publicatiei. stiindu-se ca PSD a rupt traditia “internationalismului”, care a fost extrem de paguboasa pentru Romania, si si-a inscris ideologia si politica pe coordonatele interesului national.

    Opiniile-zvonuri au fost volutele emisiunilor de televiziune de marti seara. Ele au textura unor “lucraturi” ale unor profesionisti in dezinformare-diversiune. Acesti indivizi isi fac veacul pe la televiziuni si ziare de dreapta, care seara de seara si zi de zi lanseaza sarje de razboi psihologic si informational impotriva PSD, Guvernului si liderilor acestora. Pentru a nu-i mai induce in eroare pe romani, cinstit ar fi ca Realitatea si G4Media sa renunte la numele de acoperire si sa si le ia pe cele adevarate, de Irealitatea si Grup pentru Manipulare.

    Premierul Viorica Dancila si-a anuntat pentru a doua oara determinarea de a-si duce pana la capat mandatul. Angajamentul ei public, reinnoit, este de a rezista in fata denigrarilor si provocarilor agentilor de campanie ai presedintelui Klaus Iohannis, care si-a anuntat foarte devreme candidatura pentru un al doilea mandat la Cotroceni. Deh!, a fost bine consiliat, construirea perceptiilor false cere timp!

    “Nu demisionez şi nici nu am intenţia să demisionez. Cum aţi spus şi dumneavoastră, este o informaţie falsă (…) Deci, categoric nu, nu am de gând să demisionez (…), a declarat Viorica Dăncilă într-o intervenţie la Antena 3. La scurt timp, a intervenit telefonic la acelasi post și Liviu Dragnea, care a spart brutal bula zvonului privind “demisia” premierului. “O să fiu mai dur decât de obicei. Ştiam că sunt proşti, acum arată că sunt şi foarte disperaţi. E o manipulare disperată (…) Se încearcă acoperirea multor adevăruri care încep să iasă la iveală, în primul rând adevărul despre 10 august (…), a declarat Dragnea.

    In opinia mea, Viorica Dancila este un premier rezistent pentru electorat si populatie. “Rezist Pentru Romania” ar putea foarte bine sa fie un supra/nume pentru PSD (poate chiar pentru un nou PSD?), sau esenta unui program de partid ori a unei campanii electorale pentru prezidentialele de anul viitor. Aceasta ar fi calea pentru invingerea definitiva si verificabila a scandaloasei si mistificatoarei miscari „#rezist”, care pe fond este toxica, insemnand “Rezist Impotriva Romaniei”.

  7. Ne-a pus Dumnezeu mana in cap !
    Monitorul Oficial publica tariful pe care il vor plati automobilistii la 100 de km pe autostrada Brasov – Ploiesti !
    Inutil sa adaug ca nu exista nici constructor desemnat , nici concurs pentru proiect , nici finantare , nici proiect clar – cum vor face la Ploiesti , unde autostrada existenta se termina in centura , cum vor traversa aglomeratia ploiesteana , unde terenul e scump si sunt constructii peste tot ?
    La Baicoi sau Campina cat va costa terenul pentru expropriere ?
    Vorbesc doar de zona de campie , nu indraznesc sa ma gandesc la Breaza sau Predeal .
    Proiectul este fum , este vant .
    10 km de autostrada spre Tg Mures , constructor numit acum trei ani , se tarasc in tribunale , procese , recursuri – la 3 ani – nimeni din guvern nu pare nici sa fie la curent , nici sa se emotioneze dar publicam taxe pentru autostrazi in munte fara proiect si finantare in Monitorul Oficial .
    Iar zisul executiv este impiedicat sa semneze cel mai mic contract de fitecine , de la o anonima Mantovani care paraste la Curtea Constitutionala ? ! o taxa la Strabag care blocheaza complet Slatina Pitesti , fara sa fi macar participat la licitatie ?!

  8. Traian Vuia, inginerul nostru pionier in aviatie.Institutul politehnic din Timisoara i-a purtat numele pina la revolutia din 1989 . Era o mandrie sa fii student la IPTVT – „Institutul Politehnic Traian Vuia – Timisoara” . Un idiot sau o idioata , a venit cu ideea sa se numeasca simplu ” Universitatea Tehnica Timisoara ” , de parca Traian Vuia ar fi fost comunist si trebuia ” recuzat” . Am vorbit despre aceasta cu toti cunoscutii mei. Acum mi-ati dat posibilitatea sa scriu despre aceasta decizie idioata a unui idiot sau o idioata , a unor iditoti si a unor idioate.

  9. „M-am lăudat” astă vară că voi reaminti analiștilor neamului, de la care am așteptat comentarii pertinente(!), depoziția de MARTOR a lui O.Tender, trecută cu vederea de toți!
    https://www.mediafax.ro/social/ovidiu-tender-sorin-ovidiu-vintu-mi-a-cerut-4-milioane-de-dolari-ca-sa-nu-am-dosar-penal-la-diicot-17250478
    Mie mi-au sărit în ochi două chestiuni:
    – Implicarea lui s.o.vîntu.
    – Faptul că a.dică, la vremea arestării sale, a declarat că gen. coldea i-a cerut să nu-l acuze pe Tender.
    A nu se uita că Tender a avut ca aparatori avocatii Jean Luc Dascotte si Phillipe-Fitzpatrick Onimus, care au declarat că nu li s-a întmplat să nu li se admită probe și martori.
    Mă întreb: oare celebrul jurnalist de investigații, c.tolontan, dacă i s-a schimbat patronul, va putea aborda subiectul?

  10. Mai înainte cu citeva ore povesteam despre IPTVT, Institutul Politehnic Traian Vuia Timișoara. Asa se numea pina în 1989. Era o mândrie sa fii student acolo. Un idiot, sau o idioata, sau și el și ea, au propus și au impus sa fie Universitatea Tehnica Timișoara, fără sa fie inclus și Traian Vuia în aceasta frontinscriptie. Pai, Vuia nu a fost comunist, a fost inginer. DC a fost t „revocat”? Domnule Năstase, acest aspect îl comentez de 30 de ani, verbal, între apropiați. Ștefan Glavan a avut sau nu contributii la înlăturarea numelui din nume?

  11. https://evz.ro/ponta-secret-fotografiile.html?

    Cam cata minte trebuie sa ai in cap si ce fel de om trebuie sa fii ca sa-ti serbezi ziua de nastere la SRI ? Inconjurat de SRI-isti , de tortionari si de tot felul de bizari . Si sa-ti si doresti sa te incuscresti cu ei !!! Fara doar si poate , Ponta ar trebui sa devina obiect de studiu la facultatile de politologie si de psihiatrie .

  12. Cu tot respectu ptr Vuia .. dar totusi :
    Londra şi-a pierdut titlul de cel mai mare centru financiar din lume, locul său fiind luat de New York, un semn că incertitudinea faţă de Brexit începe să dăuneze atractivităţii capitalei britanice, scrie Financial Times.

    . Băncile, brokerii şi alte firme de servicii financiare din Londra elaborează deja planuri de transferare a resurselor în altă parte a UE pentru a se asigura că pot continua să tranzacţioneze cu blocul după ce Marea Britanie îşi face ieşirea, în luna martie.

    New York este oraşul care a luat locul Londrei, pentru prima dată din 2015, arată indicele centrelor financiare globale calculat de către Z / Yen, care clasifică oraşele pe baza unor factori precum reglementarea, salariile şi infrastructura. ………….
    Cu toate acestea, Parisul, care a lansat o ofensivă fermecătoare pentru a primi afaceri din City of London, cu promisiuni de a reduce birocraţia şi impozitele, a urcat doar un loc în clasamentul Z / Yen, la 23, în timp ce Dublin a scăzut cu şase locuri la 37.

    Hong Kong a câştigat locul al treilea, în timp ce Singapore şi Shanghai au ocupat locul patru şi, respectiv, locul cinci.

    Citeste mai mult: adev.ro/peyat1

    Hong Kong şi Shanghai sunt in China!

  13. Klaus Iohannis: O greșeală politică

    Balanta scandalului rechemarii ambasadorului din SUA si audierii lui in Comisia de politica externa a Senatului inclina cand intr-o parte, cand in alta. Nu mi-am propus sa apas pe un taler sau altul al cantarului. Diferendele politice se rezolva politic. Doresc doar sa relev gravitatea incalcarii unei chestiuni de principiu. Un sef al unui serviciu secret, cu atat mai mult daca acesta din urma este si principal, nu este numit ca ambasador imediat dupa ce acesta si-a parasit functia detinuta in tara. Cutuma, despre care nu stiu sa fi fost incalcata vreodata de vreo tara, spune ca este nevoie de o pauza minima, de regula de cel putin un ciclu electoral, inainte de a face o astfel de numire diplomatica, daca ea chiar este necesara. Si nu este dictata de ratiuni de scolire diplomatica, cum aud pe la televiziuni, ci de cele de ordin de securitate nationala. Este vorba, in primul rand, de a nu-l expune pe cel care este inca depozitarul celor mai sensibile informatii operative legate de siguranta si securitatea nationale unor potentiale riscuri personale. Teoretic vorbind, aceste riscuri personale exista, ele nu pot fi excluse, pentru ca in acest domeniu nimeni nu poate garanta nimic. De aceea cand sefii serviciilor secrete ies din activitate, ei sunt cuprinsi in programe de protectie speciala, cel putin de cativa ani (daca nu chiar toata viata), pana cand informatiile de impact operativ si politic se perimeaza. O a doua grupa de riscuri care poate fi activata prin trimiterea unui sef de serviciu secret in afara tarii, ca ambasador, le cuprinde pe cele privind riscurile de tara, efectiv legate de siguranta statului si securitatea Romaniei. Ambele tipuri de riscuri sunt confruntate din pacate de un mediu regional si international de securitate foarte fluid. Cine a facut numirea in speta trebuia sa tina cont de aceste lucruri. Nu a facut-o si a gresit politic. Sau poate a facut-o cu intentie. Nu stiu, dar adevarul, oricare ar fi, va iesi la iveala, punand cap la cap toate faptele si evenimentele care au legatura sau pot avea cu aceasta tema.

  14. Mircea Popescu spune:
    SEPTEMBRIE 11, 2018 LA 10:15 PM
    @Amalia: ”Asta înseamnă că sunteți convins că toți cei din România o doresc. Ce vă face să credeți? Sau nu vă interesează câți doresc unirea și câți nu?”

    Domnule coleg, gandirea dumitale geopolitica ilustrata in replica oferita doamnei Amalia nu se dezminte. Te-ai gandit vreodata sa compari numarul romanilor care au parasit tara cu directia vest, cu numarul cetatentilor pro-Unire din Basarabia ? Mie mi s-ar parea relevant, din perspectiva definitiei reale a unitatii romanilor. Unitatea romanilor se face mai intai in spirit, interese si convingeri patriotice, ulterior putandu-ne gandi, eventual, la modificari de granite. Patriotism inseamna si asumarea unui mod de viata cu toate cele, mai mult sau mai putin bune, in arealul tau national, in detrimentul goanei dupa caini cu covrigi in coada pe coclauri planetare.
    La ce foloseste/ar folosi un spatiu geografic extins, oricum in curs de depopulare, pe care o administratie impotenta este/ar fi incapabila sa-l gestioneze eficient, IN INTERESUL POPORULUI ROMAN ? Pricepi ce spun, americanule ? Cred ca in realitate te gandesti ca Romania este prea mica , teritorial, pentru viitoarele baze americane dislocate din Turcia si/sau Germania. In acest context, cu cat mai putina populatie intr-o tara reintregita, cu atat mai bine, nu-i asa, consilier de facto al nebunului de la Casa Alba – cea vopsita cu negriciunea purgatoriului imoralitatii si abjectiei in relatiile internationale ?

  15. Liviu Dragnea a esuat lamentabil. S-a dovedit ca propunerea de mutare a ambasadei Romaniei din Israel, dupa modelul iresponsabilei Administratii naziste de la Washington, nu a avut niciun efect benefic pentru PSD si liderul sau. Ba chiar inamicii Romaniei din UE au devenit si mai inversunati.
    Este cat se poate de normal. Nazistii si comunistii nu pot avea, prin definitie, prieteni mai slabi decat ei, ci doar slugi. De sluga te folosesti precum hartia igienica, dupa care, tragi apa.
    …..In ultimul timp, au dat in clocot si hormonii doamnei Firea. Deh, educatia primita la un post de televiziune bazat pe istericalele mormanelor de breaking news-uri isi spune greu…cuvantul. Da, Liviu Dragnea trebuie criticat, dar nu de pe pozitia unei sustinatoare de mitinguri neautorizate (deci a unei persoane care NU A RESPECTAT LEGEA) devenita prusc infectata de grija bietilor derbedei violenti si haimanalelor din Piata Victoriei naimite sa rastoarne guverne legitime.
    Ma astept ca aceasta doamna sa-si anunte candidatura la Presedentia Romaniei. Asa, pe isterie si dezinformare ? Sa vedem daca o va face in numele PSD. A ,,rezolvat” (cica) traficul din Bucuresti, isi propune, probabil, sa treaca la un nivel superior.
    Oricum il voi vota pe domnul Tariceanu si recomand tuturor sa o faca. Este singura sansa ca Romania sa-si schimbe directia spre, cel putin, o firava normalitate.

    • ZeV(zecea)

      De data asta ai comis-o!

      M-ai convins ca esti agent muscaleasc.
      Cestie ce lasa sa pluteasca o umbra de banuiala si in ce priveste pe Victor-Viorel Pisicutu .

      • E 100 % agent rus . Are insa si ceva simtamant romanesc in el lucru pe care il apreciez . Mai era inca cel putin unul pe aici – Marian Nicolae sau asa ceva – stiind ca aceeasi persoana poate lua atatea identitati cate vrea .

Lasă un răspuns