Astăzi, Nicolas implineste un an

Astăzi, nepotul nostru, Nicolas, implineste un an. Este o bucurie pentru părintii lui – Andrei si Bianca – dar si pentru noi, bunicii lui, care il urmărim cum creste si cum se schimbă in fiecare zi. Când zâmbeste ne simtim mai tineri si  lipsiti de poverile si unele amintiri triste ale vietii.

Asteptând să reapară soarele primăverii, ne incălzim sufletul privindu-l.

La multi ani, Nicolas!

PS Alătur o fotografie, de acum multi ani, in care, singurul cu părul alb este Nicolas Fotino, directorul ADIRI, cel de la care Andrei a preluat numele pentru nepotul nostru.

00e7a0fc-2c2e-4b96-bcd2-192946aaae50.JPG

34 de gânduri despre “Astăzi, Nicolas implineste un an

  1. La mulți ani fericiți! Sa fie sanatos si sa va aduca bucurii!

    Sâm, 24 mar. 2018, 10:33 ADRIAN NĂSTASE a scris:

    > Adrian Năstase posted: „Astăzi, nepotul nostru, Nicolas, implineste un an. > Este o bucurie pentru părintii lui – Andrei si Bianca – dar si pentru noi, > bunicii lui, care il urmărim cum creste si cum se schimbă in fiecare zi. > Când zâmbeste ne simtim mai tineri si lipsiti de poveri” >

  2. La multi ani! Pare un copil minunat, care a preluat sclipirea jucausa din ochii bunicului sau. Va avea bucuria sa il vada pe bunic Presedinte al Tarii cand va implini 10 ani.

  3. Sa va traiasca nepotelul si Bunul Dumnezeu sa-i daruiasca sanatate, mult noroc, intelepciunie si capacitatea de a resusi acolo unde altii nu au putut iar dv. bucuria de-al vedea crescind asa cum va doriti si sa aveti doar motive de bucurie si mindrie din partea lui!

  4. Sa va traiasca!

    Si ref la poza… ce vremuri ce vremuri! Da macar nu ati ajuns ca mine .. sa va pieptanati cu batista pe ..muscodrom!

  5. La multi ani!Sa creasca mare!Sa fie sanatos!Sa aibe mult noroc ca destept sigur este!Sa fiti cu toti sanatosi sa va bucurati de el .

  6. Ce pui frumos! E nou-nouț, proaspăt și cred că miroase bine. Să trăiască viață lungă, să fie sănătos și să realizeze multe lucruri!
    Pe de altă parte, când mă gândesc că îl așteaptă și rele, dare-ar Domnu cât mai puține, întreb cum întreabă Lucian Blaga: de ce m-ai trimis în lumină, mamă?

  7. La multi ani lui Nicolas, iar d-voastra sa deveniti bunic si pentru alti nepoti!

    2018-03-24 10:33 GMT+02:00 ADRIAN NĂSTASE :

    > Adrian Năstase posted: „Astăzi, nepotul nostru, Nicolas, implineste un an. > Este o bucurie pentru părintii lui – Andrei si Bianca – dar si pentru noi, > bunicii lui, care il urmărim cum creste si cum se schimbă in fiecare zi. > Când zâmbeste ne simtim mai tineri si lipsiti de poveri” >

  8. Un nou partid apărut pe scena politică din Suedia vrea să salveze țara de la haos și distrugere și cere ajutorul americanilor: Voi ați schimbat cursul națiunii, alungând de la putere clica lui Clinton aducându-l la putere pe Donald Trump

    Un nou partid înființat în Suedia, Alternative for Sweden (AfS), a lansat un clip publicitar pe YouTube, de strângere de fonduri, în care face un apel la America și la sutele de milioane de americani care au votat cu Donald Trump, pentru ca Suedia să fie salvată de haosul provocat de politica pro imigrație.

    Partidul „Alternativa pentru Suedia” a fost fondat acum câteva săptămâni de Gustav Kasselstrand, fost membru al Partidului Democrat din Suedia, potrivit site-ului voiceofeurope.
    ImunoMedica

    „Suedia era una dintre cele mai sigure țări din lume, societatea suedeză era caracterizată de unitatea ei și de încrederea în ea”. Acum, acea societate a dispărut”, se spune în apelul postat pe Youtube, în care sunt identificate și motivele acestei stări de fapt: „imigrația în masă din lumea a treia”, „corectitudinea politică otrăvitoare” și „un establishment corupt”. Mai mult, autorii apelului spun că Suedia a fost „sprijinită pentru a se prăbuși”, iar suedezii sunt pe cale de a deveni o minoritate în propria lor țară.

    Prin urmare, AfS își propune un singur obiectiv: „să oprească nebunia și să salveze Suedia”.

    Pe site-ul său, formațiunea spune că vrea să mobilizeze „mișcări similare și alegători din întreaga lume” și că speră că mulți vor contribui la finanțarea campaniei electorale a partidului pentru alegerile din Suedia , din 9 septembrie. Acest mesaj este însă însoțit și de un „apel la acțiune pentru patrioții din întreaga lume”, pentru a ajuta AfS să salveze „țara iubită” de la distrugere și haos.

    Primul videoclip al campaniei de strângere de fonduri vizează SUA, unde milioane de alegători americani, denumiți „majoritatea tăcută”, „au schimbat cursul națiunii” aducându-l la putere pe Donald Trump. Voturile americanilor pentru Trump sunt prezentate în film prin victoria asupra „unui establishment corupt”, reprezentat de o imagine a lui Hillary Clinton.

    „Donald Trump avea dreptate când, în cadrul unei conferințe de presă comune cu premierul suedez, afirma că „imigrația a provocat, cu siguranță, unele probleme în Suedia”, a spus Kasselstrand în comunicatul de presă, convins că mulți vor dori să contribuie la intrarea formațiunii sale în parlamentul suedez la aceste alegeri.

    În 2017, premierul suedez Stefan Löfven califica drept „iresponsabilă” afirmația președintelui Trump potrivit căreia Suedia are probleme cu criminalitatea din cauza politicii privind imigrația, acuzându-l pe liderul american că îi defăimează țara. Ultimul an, marcat de un atentat sângeros în centrul capitalei suedeze și de violențele comise în cartierul Rinkeby, o zonă locuită in special de imigranți, l-a determinat pe premierul suedez să-și nuanțeze poziția și să înceapă să gândească precum președintele american.
    Suedia: O tânără care a glumit pe seama Islamului ar putea sta doi ani după gratii Suedia:
    Suedia, țara în care corectitudinea politică a atins paroxismul: Deportează o studentă americană, în timp ce oferă case și bani jihadiștilor ISIS
    Steagul ISIS este legal în Suedia Steagul ISIS este legal în Suedia

    P.S.
    Pe când şi la noi …. ?!
    Sper că n-aşteptăm până creşte ( mare şi frumos să dea bunul Dumnezeu !) Nicolas Năstase… 😉

  9. https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22360928-traian-basescu-moldova-semnarea-declaratiei-simbolice-unire-noi-romnii-traim-dupa-vointa-lui-stalin-hitler-traim-dupa-odiosul-pact-ribbentrop-molotov-suntem-singurii-care-nu-avut-taria-ndepartam-efect.htm

    Nu asa se face UNIREA !

    Prin toate declaratiile lui , fanfaronul de Basescu pune in pericol acest proces de unire pentru care s-au facut mari sacrificii din 1990 incoace : podul de flori , burse de studii in Romania , acordarea cetateniei romane , etc.

    Acest idiot patentat de Basescu nu face decat sa inflameze si mai rau lucrurile intr-o Moldova deja divizata intre unionisti si antiunionisti , chiar inaintea alegerilor parlamentare si pentru primaria Chisinaului . Alegeri CRUCIALE si care vor insemna poate , schimbarea directiei acestei tari .

    Deja , tabara unionista a pierdut doua batalii majore ( victoria lui Dodon la prezidentiale si arestarea primarului Chisinaului – ruda lui Basescu ! ) din cauza actiunilor iresponsabile ale lui Basescu si a partidelor proromanesti ( furtul miliardului de euro ; aliante nefericite ; prestatie slaba )

    Cred ca acest proces de unire intre Romania si Basarabia trebuie gandit si facut cu maxima inteligenta si IN SPATELE CORTINEI !
    Nu prin declaratii belicoase care fac mai mult rau decat bine !

    O autostrada intre cele doua tari , investitii romanesti in media , investitii romanesti in economia moldoveneasca , etc. fac mult mai mult decat declaratiile cretine ale unor personaje debile ( gen Traian Basescu ) care au lasat numai tzandari si conflicte in urma lor .

    • Sâmbătă s-au instalat niște „unioniști” în Piața Universității cu corturile. Coincidența coincidențelor. Mie îmi miroase a maidan, prietene.

  10. În ochii lui Nicolas lumea pare frumoasă. Poate pentru că așa și-o va construi. La mulți ani, NICOLAS!

  11. Să vă trăiască și să vă bucure!
    Nu mă pricep la ereditate, dar cred că seamănă mult cu bunica paternă. Oricum „aerul familiei” paterne se observă clar!

  12. La multi ani! Nicolas! Sa creasca mare, sanatos, frumos, deștept si sa va bucurati alaturi de el, de fiecare realizare!

  13. La Multi Ani, Nicolas! Sa va traiasca si sa va aduca bucurii la toata familia! Ma bucur ca va seamana, are aceeasi privire agera si multa determinare!

Lasă un răspuns