Concert la Fundatia Titulescu

 

Fundația Europeană Titulescu vă invită miercuri, 20 Decembrie 2017, începând cu ora 16:00, la Gala Premiilor de Excelență Kamerata Stradivarius 2017.

Vor concerta:

Răzvan STOICA – Vioară Stradivarius 1729
Andreea STOICA – Pian

Evenimentul va avea loc la Casa Titulescu, Șos. Kiseleff, nr. 47, sector 1, București.

Vă așteptăm!

5 gânduri despre “Concert la Fundatia Titulescu

  1. Mi se pare foarte relevant despre ce NU scrie dl Nastase, si apreciez acest zbor lin deasupra unui cuib de cuci. Desigur, cucii sunt toti cei ce cucucesc in fiecare zi pe legile justitiei.

    Off topic, si cu acceptul gazdei, o sa fac citeva comentarii. E o adevarata isterie mediatica, fiecare urlindu-si cu patima ura, la fiecare articol schimbat. Vai, vai, s-a schimbat nu stiu ce cod al nu stiu carei Camere. Sariti, ne pun astia de la PSD-ALDE sa muncim prea tare in Parlament! Nu facem fatza la ritmul dezbaterilor!

    Oameni „de virf” ai Romaniei, intelectuali vestiti, de la care te-ai astepta sa fie echilibrati afirma:

    „Ce fac ei în Parlament frizează demența. Citiți amendamendele! E ca și cum ar vrea să ne pedepsească pe toți pentru că i-am împiedicat din prima clipă să-și facă mendrele cu noi. Schimonosind legile, au dat drumul la toate nelegiuirile de care e capabilă ființa banditească a unei societăți. Vom putea fi omorâți pe stradă, copiii noștri vor putea fi violați, femeile noastre răpite și trimise de ganguri de traficanți în străinătate. România va deveni paradisul drogurilor. Procurorii nu vor mai putea acuza, judecătorii nu vor mai putea condamna, închisorile se vor goli de tot. Au făcut legi pentru apărarea criminalilor, borfașilor, șuților. Au legat mâinile justiției”

    Dementa pura ii apartine autorului Liiceanu !!!! In valul asta de isterie, nu mai poti sa distingi care sunt totusi chestiunile punctuale care nu convin opozitiei. Am inteles, Legea ANI e cu bucluc, sunt sotii care sunt angajate la sotii parlamentari. Ohoho, emotie mare, si prin alte tari e la fel. Mai e o problema despre anumite puncte in lege care ar scoate cu guler alb niste politicieni. Ei, asta ar trebui discutat sa inelegem si noi, astia prosti, ca destepti ca Liiceanu au inteles tot!

    Cum sa-l terfelesti bine mediatic si manipulator pe cel de la putere? Afirmind ca ‘hotii’ fac legile! Tema preluata de altfel si de Procurorul Sef Lazar, si devenita imn al opozitiei. Pai ne insutam atunci grav propriul popor, pentru ca au ales – cu prezumtie de nevinovatie – pe toti ‘hoti’ sa ii reprezinte?

    Inca nu se bat in Parlament, dar cred ca acolo se incearca sa se ajunga, la paruiala mult dorita de dl. Liiceanu, Macovei si altii „drepti”, pedelisto-penelisto Roman, un tip „psihedelic” in rationament. Zgomotul si emotia, nu dialogul, sunt arma opozitiei. La argumente stau inca slab, dar se pare ca puterea le da ceva munitie.

    http://www.contributors.ro/editorial/%E2%80%9Eno-hai%E2%80%9D/?cfcc

  2. Valul ăsta de contestare, ce vădeşte o ură viscerală şi o demonizare isterică a celor care vor să schimbe legile justiţiei, trădează nişte interese mult prea mari, bine ascunse , dar excelent orchestrate din umbră ! Ceea ce se întâmplă acum cu amendamente care vin în sprijinul cetăţeanului de rând şi care limitează abuzurile unor poliţişti sau procurori, ba chiar şi magistraţi, sfidează absurdul ! Chiar ne crede atât de proşti, încât să nu observăm că toată această paranoie mediatică, ce a cuprins 90 % din massmedia este rezultatul unor amendamente strigătoare la cer de necesare? Eu nu spun că în acest vacarm mediatic nu se pot face şi greşeli, unele chiar intenţionate, dar astea pot fi criticate şi corectate, restul trebuie să schimbe faţa justiţiei. Nu aruncăm apa din copaie cu tot cu copilul din ea ! Treziţi-vă !
    P.S. Este o manipulare ordinapă şi în privinţa eliberării din închisoare conform unor cerinţe birocratice ale UE : Numai că violatorii, criminalii sau pedofilii nu sunt eliberaţi condiţionat aşa cum ar vrea ăştia care dacă nu-şi pot scăpa acoliţii critică întreg procesul !
    Incredibil cât de jos a ajuns, la ordin Tudor Barbu ! După ce s-a făcut de cacao urlând zile la rând că nici un monarh nu vine la funeraliile lui Mihai I de România, acum desfiinţează legi şi amendamente de bun simţ, pentru un blid de linte ! Se întoarce ta-su în mormânt, dacă a fost deţinut politic aşa cum se lăuda !

    • Şi totuşi Tudor Barbu pare mic copil faţă de Rareş Bogdan, şi nu doar ca statură ! ;
      Dacă până şi căzătura de Băsescu a îndrăznit să denunţe uriaşa manipulare ce are loc în media românească, ba chiar au apărut câteva articole şi prin nişte publicaţii străine, că vorba aia : banii n-au miros, aşa cum au ştirile mincinoase , urât mirositoare, situaţia pare complet scăpată de control !
      La Realitatea TV cel mai milă mi-e de un fost ministru de externe ajuns pe post de slugă de serviciu ! Păcat ! Cristian Diaconescu
      Un exemplu de manipulare ordinară care poate prinde la nişte subţirei intelectual : Se zbiară măgăreşte că nu se mai iau în considerare probele video şi aşa vor scăpa mulţi răufăcători, de parcă până acum n-au scăpat o mulţime ?! Minciună ordinară : Probele video se vor lua în considerare, dar vor trebui întărite şi de alte probe care să justifice condamnarea sau trimiterea în judecată, cum era până acum ! Dacă pe toţi îi mână în luptă motive ca ale lui Ludovic Orban e grav ! Nu cred că toţi au dosare, dar au nevoie de bani şi de funcţii, sau şi mai grav, nu pot rupe pactul cu diavolul securist care-l are la mână, era să spun la coadă, cu diverse chestii cu care-l poate scoate din joc imediat ce nu răspunde comenzilor ! Ce-i face pe ăştia să plângă de mila judecătorilor, dacă nu teama de dosarele aflate deocamdată în adormire, sau chiar pe rol ! Ce-i rău că procurorii nu mai sunt numiţi magistraţi, ci oameni la parchet , nu duşumea ! Câţi dintre cei care fac un circ de prost gust, au în familie procurori şi-şi apără familia, nu propriile cauze penale ?
      Ce-i rău dacă un procuror care trece la judecători nu va mai putea fi numit direct la Înalta Curte, ci va trebui s-o ia de jos de la prima treaptă a noii meserii !? Vorba lui Şerban Nicolae ( eu de mult îl consider un lider deosebit, dar în aceste lupte se comportă exemplar, că doar nu crede nimeni că una ca Chişărău nu merita observaţia!) ; E ca şi cum ai lua un soldat şi l-ai face direct general !
      În general modificările din legile justiţiei nu fac decât să-i pună la treabă pe procurorii anchetatori şi să-i responsabilizeze pe judecătorii împărţitori de dreptate, nu de lovituri sub centură, sau scăpări la ordin ! Cui nu-i convine asta ?!
      Să fie cuiuil lui Pepelea ?! Sau cel din pantoful purtat de DNA Kovesi , pe care alde klemm nu vor s-o vadă şchiopătând în executarea ordinelor !
      P.S. După ţopăiala lui Orban :
      – Cine nu sare, merge la-nchisoare ! vine şi supărarea lui Liiceanu, scăpat în trifoi din cauza alunecării provocate nu de alifiile cu care se unge, ci de obligaţiile contractuale ale Editurii pe care. o posedă în urma unui viol post decembrist, niciodată pedepsit de o Justiţie oarbă de-atâta închis ochii la abuzuri inimaginabile :
      – No, hai !
      Dacă-i hai, hai să fie !
      Urât îşi mai câştigă unii libertatea şi alţii banii !

  3. Protestarii în frunte cu liderii lor au o misiune de îndeplinit. Fiecare lider mitingist, fie intelectual de elită, fie tânăr frumos și liber, a fost cândva ajutat de cineva, care acum îi cere plata. De exemplu, prin anii 90 ai secolului trecut, exista o listă a organizațiilor masonice din România, care începea cu Humanitas. Din Grupul Humanitas face parte și Editura Humanitas ( fosta Editură Politică), înființată în perioada tumultoaselor evenimente din iarna anului 1990, prin ordinul Ministrului Culturii, Andrei Pleșu. Cine a fost numit director al noii edituri? Filosoful fără doctrină, Gabriel Liiceanu!.
    Este unul din elitiștii mitingiști ca și Mihail Șora, cel care a ,,reformat” învățământul românesc, desființând învățământul obligatoriu de 10 ani, întorcându-ne la 8 clase, care la 100 de ani este prezent printre tinerii frumoși și liberi. Un astfel de tânăr, ieri la Timișoara, printre cei 100 care protestau împotriva modificării legilor în Parlament, spunea că luptă pentru libertate, când tocmai aceste modificări încearcă să împiedice unele abuzuri din justiție, apărând astfel libertatea individului. Curat murdar ar spune Caragiale!

Lasă un răspuns