Dumitru Graur are probleme cu memoria

Intr-o discutie pasionanta despre fotbal, istorie, hotii dar si despre cartea generalului Laurentiu Rosu, Dumitru Graur explica, cu vehementa, problemele cu stadionul, ale clubului Steaua, prin decizia luata de a se transfera stadionul Steaua la o structura privata. Vinovatul era, desigur, premierul Adrian Nastase, care, de coniventa cu ministrul Babiuc, ar fi decis acel transfer.

In realitate, hotararea de guvern  ( HG 66/1999, pe care o anexez ) a fost aprobata de premierul Radu Vasile, fiind contra-semnata de Babiuc, Remes si Crin Antonescu.

Singurul lucru pe care pot sa-l fac, in aceste conditii, este sa-i recomand lui Dumitru Graur un tratament cu Ginko Biloba.

 

http://www.telekomsport.ro/video-dezvaluirile-generalului-rosu-toate-detaliile-despre-afacerea-steaua-cum-a-plecat-echipa-de-fotbal-de-la-armata-17463479

 

HOTĂRÂRE nr. 66 din 4 februarie 1999 privind transmiterea în folosinţă gratuita a unui imobil situat în municipiul Bucureşti

Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 55 din 8 februarie 1999

Guvernul României hotărăşte:Articolul 1Se aprobă transmiterea imobilului, identificat conform datelor din anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre, din administrarea Ministerului Apărării Naţionale, în folosinţă gratuita, pe o perioadă de 20 de ani, Asociaţiei Fotbal Club „Steaua” Bucureşti.Articolul 2(1) Transmiterea imobilului prevăzut la art. 1 se face pe bază de protocol încheiat între Ministerul Apărării Naţionale şi Asociaţia Fotbal Club „Steaua” Bucureşti.(2) Protocolul cuprinde şi obligaţiile ce revin Asociaţiei Fotbal Club „Steaua” Bucureşti în legătură cu folosinţă imobilului transmis.

PRIM-MINISTRU RADU VASILE

Contrasemnează: Ministru de stat,ministrul apărării naţionale,Victor Babiuc

Ministrul finanţelor, Decebal Traian Remes

Ministrul tineretului şi sportului, Crin Antonescu

 

26 de gânduri despre “Dumitru Graur are probleme cu memoria

  1. Vă dați seama că e mai simplu să zici mereu Năstase, Năstase, Năstase…decât să cauți de fiecare dată documente certe.
    Cu cât mai multe mijloace de informare, cu atât mai neinformați/dezinformați.

  2. Din fragmentul care-i pe site la adresa de mai sus lipseste referirea la guvernul condus de dvs. Nu am vazut emisiunea, dar daca v-au mentionat ar trebui sa cereti un drept la replica, sa fie transmis in aceleasi conditii si d-nul Graur sa-si ceara scuze.

  3. Va admir finetea dar si sarcasmul raspunsurilor pe care le dati diversilor apologeti basescieni, taranisti, macovisti si tot neamul lor, care va gasesc intotdeauna tap ispasitor pentru faptele comise de altii. Ma amuz si zambesc de fiecare data la asemenea replici subtile…este parte de dulce la cafeaua de dimineata…
    Mai vrem !….:)

  4. Pe facebook propaganda de ne prezinta libera circulatie drept cea mai mare realizare a regimului Co-KO-Basescu. Poate ar trebui sa amintiti cine a avut un rol decisiv.

  5. De peste 25 de ani zic ca nu stim sa pretuom ce avem… pentru simplul motov ca nu sti ce avem!
    Fara legatura ce ce urmeaza
    https://www.youtube.com/watch?v=crmN3Dxjm74

    Decvi cum ziceam nu stim sa pretuom ce avem, nme straduom sa imitam, a copiem sa …. si daca „avem”creva n u ne sinchisim ..
    Na de o pilda … toata lumea stioe de cei 3 tenori faimosi. rmsi9 nuam 2? Da… INSA e un insa..
    In domneiul lir sunt oese recunoscute ca dificile . Pe care nu oricine le poate interpreta . Poate crederi ca Nesu8m Dorma e cea mai a dracului arie ptr un tenor … ha! (piesaa aia ptr care Laura Bretamn a primit apluzele juriului si ploa de aur). O arei dificila, da dar n u „eroica” adica sa scoata untiu din tenor.. U*na sa il sileasca sa urce de intra in … intacxere. Din ce stiu cea mai „eroica” poesa ptr un tenor ar fi Cavaleri din MQArco P:ol.o. Interpetarea de referinta fiind cea a lui Marianio:
    https://www.youtube.com/watch?v=gtU9EejnLWY
    Eroica cu adevarat .. OPoiate Pavaroti putea urca la fel .. poate . Sigir ca ceukaktudoi se pierdeau . As zice ca piesa aceasta este pe drept ocolita, azi..

    Si totusi … totusi a fots un tenor care urca la fel de „eroic” , cu voce la fel de bogata ba chiar parca cu un pl,us de suflu!
    Ludovic Spiess!! Care a intrat in prima linie ca interpet de Lopez (didicilul, imposbilul Lopez) … Ia cauati Ludovic Spiess Cavalier Marco Polo … si veti observa ca nu gasiti! Oricum azi e bine- acum 4-5 ani erau cam un sfert …

    SA da.. Am mai abvut un tenroi care … sa zicemc a urca … 80% . Nu strambati din nas e mult peste ce este normal si ptr tenorii de belcanto! Cine ? Constatin Draghici …. Binentels ca nu se gaseste .. cu Cavaler …

    Mde … in arhivele Radio sunt inregistraile … dar …. dar . Apropos de selectie .. i runse ptr cxe se faseste cantrat de Ladislau Konya . Tot roman (ho! scoala romaneasca adica!!) Konya vreo 4 ani stea la Metropolitan …
    Dar sa zic asa teleptualimea naostra are vicatioa derizoriului si noli o rmama :mac mac mac! Sau poa preferati „behehebehehe rezistam gagaga!”

    A da.. cestoa fara lergatura .. Mandire sa dea si la altii si o usoara nuanta sumbra/tragica .. Eu au vocatia tragicului noi placerea deriziunii .. SI ne miram ca canci Nobel!

  6. Dumitru Graur n-are doar probleme cu memoria (poate doar a tatălui său… 😉 , dar nici n-are probleme a scrie după dictare ! Sau a relata după simpatii, nu doar sportive, ci şi politice !

  7. Nu ştiu câţi veţi fi de acord cu propunerea mea ca folosirea tricolorului să NU fie permisă în diferite manifestaţii, inclusiv, sau mai ales, în cele de protest !
    Nu te poţi înfăşura în drapel naţional şi să-ţi strigi nemulţumirile, adeseori pe un ton care n-are nimic nici măcar cu bunul simţ,, ca să nu mai vorbim de patriotism , cerându-ţi drepturi salariale sau abrogare/iniţiere de legi, oricât de justificate ar fi ele ! Sau, de ce nu strigând din toţi bojocii: „Ieşi afară javră ordinară !” sau invocarea „ciumelor” de tot felul ! Faptul că simţim româneşte poate fi demonstrat şi în alte moduri, mult mai simple şi mai cu grijă pentru un însemn pe care l-au purtat, în lupte adevărate, eroii neamului românesc !
    Să nu ducem în derizoriu acest simbol naţional, de dragul de a ne face remarcaţi ( şi simpatizaţi ! 😉 ) în nişte lupte, care de multe ori nu sunt ale noastre !
    P.S.
    Cineva remarca diferenţa uriaşă dintre tinerii care strigau ” Regele şi patria !”, purtând n inimi dragostea de Ţară şi tinerii mânioşi şi #rezistenţi de astăzi, care urlă demenţial : „Ieşi afară, javră ordinară !”, „DNA ( Kovesi, probabil 😉 )să vină să vă ia ! „, PSD, ciuma roşie !” , înfăşuraţi în tricolorul românesc, şi câteva bancnote primite drept răsplată !

  8. Deci sa recapitulam : Videanu a fost albit , Udrea a fost albita , ginerele lui Basecsu a fost albit , Blaga a fost albit , Orban a fost albit , Carmen Bogdan a fost albita .
    Deasemenea , pSD-eii sunt MEGA PENIBILI

    http://m.luju.ro/raspunderea-magistratilor-aruncata-in-aer-modificarile-la-legea-303-2004-adoptate-de-camera-deputatilor-fac-imposibila-angajarea-raspunderii-patrimoniale-a-magistratilor-pentru-prejudiciile-cauzate-prin-erori-judiciare-conditionarea-exercitarii-actiunii-i

    E bine , e foarte bine …

    P>S> Toata lumea o acuza pe criminala de la metrou . Da , e o criminala dar se vede de la o posta ca femeia este BOLNAVA PSIHIC !!! Si are nevoie de tratament psihiatric .
    In schimb , Rosette Cacarau e sanatoasa tun si mi se pare mult mai odioasa si mai periculoasa decat acea criminala .

  9. ISTORIE CONTRAFACTUALĂ

    Poate că ați fost premier mai mulți ani decât ne amintim… sau poate erați pus mereu premier, de câte ori trebuia să se întâmple o nenorocire pentru țară… doar cineva trebuia să fie vinovat și e mai sigur să avem UN SINGUR VINOVAT, ca să nu ne încurcăm. În timp ce adevărații democrați, luptătorii pentru integrarea euroatlantică, bravii bărbați ai României care au creat statul de drept până au căzut de pe scaun, de-atâta concentrare, printre sticle goale de Chivas Royal , au desăvârșit ADERAREA , în sunetul altor pahare , cu patru cuburi de gheață pe fundul lor gros, de cristal, tocmai potrivit pentru asigurarea stabilității necesare ca să nu se petreacă accidente la tremuratul accentuat al mâinii din pricina unui etilism învechit în rele și inabil mascat.

    Că bine zicea, pe 4 august 2017, pe FACEBOOK- care e mai tare decât orice book- însăși doamna Roxana Iordache, o doamnă foarte serioasă, cu vaste cunoștințe, aprigă și determinată, o luptătoare constantă pentru adevăruri esențiale:

    „Președintele Constantinescu nu se ploconea la toate parodiile de omologi americani și occidentali ( !!! n.n.) , dimpotrivă, îi patrona ( !!! n.n.), deși nu eram în NATO și în ceea ce credeam ( !!! n.n.) că e Uniunea Europeană. Dar datorită lui și a unor guvernanți țărăniști ( !!! n.n.) suntem acolo. Asta e realitatea ( !!! n.n.).”

    Ei, domnule profesor și domnule Prim-ministru… „ASTA E REALITATEA !”, așa cum magistral a subliniat și doamna Roxana… guvernanții țărăniști au făcut-o, în timp ce dumneavoastră luați, cu cruzime și, aș spune, dacă-mi permiteți, cu o sinistră aroganță, hotărârea reprobabilă de a se transfera stadionul STEAUA la o structură privată…Bine, și după ce ați luat decizia asta ați prins curaj și ați tăiat salariile cu 25%… pentru că, la averea dumneavoastră, nici că v-a păsat de doamna Livia Stanciu, care și-așa se descurca greu cu salariul… ce? cum? la magistrați nu s-a tăiat? păi, sigur, n-ați tăiat la magistrați, ca să aibă și ei grijă, la o adică, dacă o fi cazul… Dar spitalele tot le-ați închis… asta în timp ce guvernanții de dreapta au inventat PROGRAMUL ANL pentru tineri, știți? că ei mereu s-au gândit la tineri… nu ca dumneavoastră care le-ați zis la doctori să plece peste hotare , că aici nu se mai poate! Și ce ? Când ați vândut flota pe doi lei și a zis expertul că nu există prejudiciu, a fost rău? Ați făcut bani frumoși!

    La noi cine să se gândească? Noroc că mai venea câte-o guvernare de dreapta … uite, într-un an au dat o lege cum că dacă angajezi un om peste 40 de ani, luându-l din șomaj – categoria cea mai vulnerabilă din punct de vedere social, fie vorba între noi- statul îți plătește salariul minim pe economie pe un an pentru acela , cu obligația angajatorului de a-l mai păstra un an… , că dacă ai trecut de doi ani, e de presupus că v-ați obișnuit unul cu altul și va mai zăbovi la tine-n firmă ceva vreme… Vedeți? Ei s-au gândit! Ați fi putut să vă gândiți și dumneavoastră, nu să vă înhăitați cu rușii de la ALRO … ei! care ruși… ăia care au uitat o valiză cu patru milioane de parai la dumneavoastră-n birou, de nu-și mai aminteau, în convorbirile interceptate, pe unde i-au rătăcit… În timp ce dumneavoastră scriați rezoluția pe hârtia pentru Codruț Sereș, neobositul Emil Boc, un mare consumator de artă și un rafinat colecționar deschidea muzee peste muzee și patrona evenimente artistice…

    Mi se pare că populația României are dreptul să i se reamintească toate astea, că doar știți că ea are „memoria-colectivă” scurtă, și nu ne putem baza… Bine că n-ați reușit să ajungeți și președinte că atunci multă lume bună, subțire, intelectualitate de rasă, ar fi emigrat în Congo… Or, la temperaturile de-acolo, crema de corp „Molton Brown” nici nu știu dacă ar fi reușit să facă față și să-l protejeze pe marele nostru filozof Liiceanu !

  10. Mai exista astfel de ” amnezii ” si atribuiri ale unor decizii astfel incit sa dea coerenta unui partizanat … telectoalicesc …rezistent

  11. Știți de ce există atât de multe ong-uri care luptă împotriva hainelor de blană și nici una care luptă împotriva hainelor de piele?
    E mult mai ușor să hărțuiești femei bogate decât găști de rockeri și motocicliști.

  12. D-l Nastase pare a fi generalul Jukov in 1947 cand Stalin ezita intre a-l executa si a-l pune pe linia a doua – din nou dupa istoricul Jean Lopez .
    Toti dau in Jukov , tamaiat intre 1939-1945 , la consemn de sus .
    Ce nu i se pune in carca ?
    La Revelionul 1943 , generalul Vasilevski , beat , vrea sa inchine primul toast lui Jukov , nu lui Stalin !
    Generalul Koniev , prezent , nu se opune .
    Intervine generalul Rokosovski care , mai inalt decat primii doi , ii aseaza pe fotolii si inchina pentru Stalin .
    Lui Jukov i se reproseaza aceasta in … 1947 !
    Jukov a venit din Germania cu 48 de gobelinuri de mare pret , 170 carti de arta cu coperti de aur , in plus 80 de saci cu bancnote ale Reichului au disparut u=in mainile lui – spune Abakumov , un sef de la Interne .
    Stiind ca , la ordinul personal al lui Stalin , marii amputati de razboi ( printre ei eroi ai URSS ) – numiti ” samovary ” de rusi , au fost toti deportati pe insula Valmaa din Carelia in 1950 , lasati iarna fara caldura si electricitate – unde au murit cu TOTII ! – vedem in ce situatie e Jukov …
    Din fericire , e exilat la Odessa ( orasul prosper in ocupatia romana este in 1947 un oras in care in fiecare zi mamele isi lasa copiii infometati la portile cazarmilor , in grija Armatei Rosii ) si apoi in Urali ..a scapat !

  13. Domnule Adrian Nastase,noua nu trebuie sa ne amintiti pentru ca noi nu uitam.Celor caruia trebuie sa le amintiti le amintiti degeaba,oricum au o rezistenta la adevar de imi vine sa urlu.
    Cit despre Dinamo,este trist unde au reusit sa o aduca .Aici cred ca puteati mai mult in mandatul Dumneavoastra.Daca se incepea reconstructia unui stadion,alta ar fi fost situatia in acest moment.Cred ca in curind vom vorbi despre Dinamo la trecut,pentru ca directia actuala este spre distrugere.Pacat ca un Psd-ist a ajuns sa faca asta!Vorbesc despre Negoita.

  14. Multi se raporteaza la dvs si la guvernarea dvs din perioada 2001-2004. Atat cei care va apreciaza, cat si inamicii pentru care ati devenit o obsesie. Deci, se tem de dvs.
    In locul dvs, as fi flatat ca domnul Graur ii ignora pe Basescu si Ciorbea (din epoca de disolutie a societatii romanesti, recte, 1996-2000) si tot la dvs se gandeste. Orice ati fi facut sau ati face a suscitat si suscita interesul tuturor. Mie mi se pare normal, din moment ce in politica nu prea se inghesuie intelectuali autentici. Vedem foarte des, prea des, circari de tot felul (basisti, dragnisti, codrini, orbani, ciolosi, prune, mitingisti de profesie, etc, etc).

  15. Va cer scuze in mod public, domnule Adrian Nastase! Imi recunosc eroarea comisa si o regret. Cel in functie la acea vremea era evident dl. Radu Vasile, Dumneazeu sa-l ierte! Cu respect,
    Dumitru Graur

    • Stimate Domnule Graur,
      apreciez foarte mult mesajul transmis. Poate ca si replica mea a fost mai dura decat era necesar dar ea s-a datorat si faptului ca, adeseori, sunt mentionat drept „vinovatul de serviciu”. In ceea ce priveste terenul echipei Steaua, si eu cred ca decizia care s-a luat a fost o greseala.

      • Domnule Nastase,

        Puteti lamuri si situatia de la stadionul Dinamo?
        Conform presei sportive, prin HG 207/2002 s-a incheiat un contract de asociere intre Clubul Sportiv Dinamo si AFC Dinamo 1948, societate privata condusa la vremea respectiva de dl. Nicolae Badea.
        Prin aceasta asociere stadionul Dinamo (fara pista de atletistm) i-a revenit societatii respective. Presa va considera si in acest caz „vinovatul de serviciu”.

        Cliseul suna cam asa: „Nastase i-a dat lui Badea stadionul Dinamo pe o perioada nedeterminata iar Badea il da inapoi Ministerului de Interne, doar daca primeste in schimb spre administrare toate spatiile comerciale ale viitorului stadion. Evident, ministerul nu este de acord. Asadar, vechiul stadion nu se v-a demola / moderniza pentru ca Nastase, pentru ca Badea, etc”

        Suporterii dinamovisti nu cunosc toate detaliile acestei asocieri, de aceea, cred ca ar fi mai bine sa lamuriti si aceasta situatie. Va multumesc!

  16. La multi ani Domnule Adrian Nastase !!! As vrea sa cred ca se face stadionul .Am serioase semen de intrebare daca se va face,stiind faptul ca tot ce sa facut pentru Dinamo,cu exceptia perioadei cit ati fost Premier,a fost sa se degradeze numele si gloria acestui minunat club.Este strigator la cer cum noi ca tara nu avem grija de bunurile si activele nostre,construite cu sacrificii,iar altii gasesc bani guvernamentali sa investeasca in cluburi din tara noastra,accelerind secesiunea.
    Va urez multa sanatate si sper sa va revad in linia intai!

  17. Multumesc pentru raspuns,
    Astept cu nerabdare realizarea acestui obiectiv care ar fi trebuit realizat inca de pe vremea comunismului.Acum este tarziu,dar este bine ca se face.

Lasă un răspuns