Cu papagalii la Gaudeamus

Churchill spunea ca atunci cand tac vulturii, trăncănesc papagalii. Pe unul dintre acesti papagali il puteti vedea in fotografiile alăturate. „Intelectualul”, venit la Târgul  de carte, nu era interesat de cărti; el trebuia să provoace un incident care să fie filmat de istericul Mălin Bot.

Dădeam un interviu, cănd l-am observat pe „intelectualul” respectiv, avand in mână nu o carte ci un sul de hârtie igienică. Mi-a fost teamă că o să-si facă „treaba” in stand, in conditiile in care avea hârtia igienică la el. Asa că l-am luat de o aripă si i-am arătat unde este toaleta.

Bot trebuia, probabil, să filmeze. Nu i-a iesit.

Oricum, eu cred că organizatorii Târgului  ar trebui să sesizeze politia in legătură cu actiunea lui Bot si a celor câtiva huligani care l-au insotit.

627x0-1.jpg

41 de gânduri despre “Cu papagalii la Gaudeamus

  1. Cand le vezi mutrele lombroziene ale unora ca Bot te duce gandul la la semiotica numelor. Punandu-l pe Bot langa alt papagal Gotiu, ai deja poze de artisti de album pentru fete batrane.
    Sunt de acord ca asemenea specimene ar trebui penalizate pentru tulburarea ordinii publice. Prea isi fac de cap fariseii astia dezagreabili.

  2. Stiu ca e greu , dar încercați să-i ignorați ! Nemernicul încerca sa iasă in evidenta si asta a fost o ocazie propice ! Prin altceva nu se pot remarca astfel de indivizi ! Intr-adevar organizatorii ar fi trebuit sa fie mai vigilenți si să-i arate ei încotro e „privata” …ca doar acolo se simt bine cei de teapa lui ! Mi-e mila de ei , nefericiții !

    • Japițele astea înțeleg numai de par, în consecință, trebuie să li se explice în mod corespunzător. Pe înțelesul lor.
      Ni s-au terminat obrajii, lor palmele – nu.

      • @Ana: „Japițele astea înțeleg numai de par, în consecință, trebuie să li se explice în mod corespunzător. Pe înțelesul lor.”

        Păi, japițele exact asta înțeleg, că pot ajunge par(lamentari).
        Cu asemenea acte de ”bărbăție și civism” a ajuns și Remus Cernea în Parlament. Nu spărgea el vitrine în centrul Bucureștiului ca să fie luat în seamă, pretextând nu știu ce revoltă?
        Și a fost luat în seamă, nu, nu de dreapta, ci exact de stânga, pe lista PSD întocmită de Victor Ponta.

        Așa încât degeaba se spune pe aici că dreapta – care dreapta? – își dă arama pe față, când de fapt aceste fapte de pubertate zglobie, au fost apreciate de un alt zglobiu, respectiv cel care se declara, dansând pe mesele petrecăreților de la tineretul PSD, că idolul său este Che Guevara.

        Grav este când ramolismentul îi face pe unii, inclusiv ”cărturari de viță veche”, care ar fi trebuit să se afle la vârsta înțelepciunii, să cadă în extaz în fața exceselor junilor tembeli cu tuleie abia mijite și cu un grad de cultură și educație care abia dacă se ridică la genunchiul broaștei.

  3. Trebuie sa intelegem ca unii citesc doar hirtie igienica! Nu pot si nici nu vreau sa se ridice la un alt nivel.Cartile pentru ei sunt domeniu SF si se simt ok cu hirtia igienica in mana! Acesta este nivelul! Felicitari pentru carte si pentru prezentare! Chiar daca n am ajuns fiind plecata din tara, am urmarit la tv si astept sa vin pentru un autograf la fundatie!

  4. Acest derbedeu,golan si gunoier cu un sul de hartie igienica in mana,ce-l flutura in fata domnului Adrian Nastase, trebuie,imediat, sa fie deferit justitiei pentru huliganism. Domnul Adrian Nastase a fost prea bland cu acest individ! Recomand organizatorilor ca la fiecare actiune sa fie prezent si un organ de ordine,care sa previna asemenea scene reprobabile si urat mirositoare. Mars la puscarie derbedeule!!!

  5. Cine i-a adus ?
    Cine e in spate ?
    Intrebari retorice .
    Isterizarea electoratului necalificat din Italia – Spania , dosarul Rovinari 2007 fabricat lui Ponta in … 2014 ! , actiunile de forta din noiembrie 2015 si februarie 2017 , aducerea guvernului fantosa Ciolos ( cumparatorul de statui si legalistul incapabil sa iasa din birocratie ) fascistii de ieri de la Gaudeamus – acelasi autor .
    Interesanta remarca ministrului Transporturilor , Cuc , obligat ( de ce ? ) sa demisioneze acum o luna , care a lansat in noua luni atatea licitatii de programme de infrastructura ( 12 ) cat regimul Basescu in 11 ani : ” am lansat , in ciuda unor mari presiuni INTERNE SI EXTERNE , programme de investitii ingropate in birocratie , uitate in birouri , pentru care se reclamau , in cel mai bun caz , ” noi studii de fezabilitate ” .
    Cine si de ce face ” presiuni interne si externe ” pentru a impiedica , sa zicem , construirea drumului expres spre Craiova sau a podului de la Braila care va desenclava Tulcea si judetele Galati si Braila ?
    Cine vine , cand ne chinuim sa terminam santiere de 70 de km incepute acum patru ani , cu diversiunea moldovenista dodonista a Moldovei oropsite de ” valahi ” ( adica de munteni – bucuresteni ) care refuza sa construiasca ” autostrada Iasi – Tg Mures ” ( ca sa mergem de la Tg Mures unde ? , nu exista autostrada INCA la Tg Mures ) , o bagatela de 10 miliarde de euro ( britanicii platesc 30 de miliarde sa iasa din UE ) , cu o bagatela de distanta de 120 de km doar de la Tg Mures prin muntii Sovatei pana la Gheorgheni – Harghita ?

  6. Domnule Nastase nu i luați in seama
    Sunt cei care in afara de acel sul de hârtie nu au văzut altceva in viata !!!! Este trist

  7. Aviz general – in italic boldit este o „sarja” in care nici io nu crez da cp[oez o anume (ne)gandire jagardelica …
    _____________________________________________________________________________________________________________________
    Toarsu’ comunist Nastase si vreti sa ziceti ca ala nu are dreptate? Ca nu suntei infractor dovedit?
    Pau sa facem un tur al unor opinii dimacratice :
    Adrian Nastase l-a agresat, vineri, pe un tanar, in timpul Targului de carte Gaudeamus , care dorea sa ii ofere cadou un sul de hartie igienica. (.aktual24) Abordându-l pe Adrian Năstase și catalogându-l drept „dublu infractor”, Bot i-a reproșat că participă la viața publică. „Sunteți un infractor și reprezentați creatorul mafiei cu care se luptă acum Direcția Națională Anticorupție. De ce nu vă retrageți domnule Adrian Năstase?„, a întrebat Mălin Bot. (agerpres) Si nu are dreptate? Pana acum 2 condamnari! Un grup de protestatari a contestat prezenţa la târgul Gaudeamus a lui Dan Voiculescu – care şi-a lansat cartea „Lupta politică”, volumul II-, a lui Adrian Năstase şi Sorin Roşca Stănescu, foşti condamnaţi, care, după părerea lor, vorbesc despre „valori inversate” şi care nu ar trebui să fie în viaţa publică. Tinerii nemulţumiţi, având insigne cu #rezist, au strigat că aceştia sunt „satrapii ţării ăsteia”, oameni din cauza cărora ei pleacă din ţară (/www.news.ro)Ce reiese din toate videoclipurile e felul absolut gretos in care acesti infractori condamnati pretind sa nu li te adresezi cu aceasta titulatura, pt ca daca o faci inseamna ca nu ai bun simt. Asa ca propun sa dezbatem daca e bine sau nu din punctul vostru de vedere ca infractorii sa fie aratati cu degetul, daca e moral sau nu sa te consideri ultragiat pt ca cineva iti spune pe nume , bazat pe istoricul tau infractional.. Tinand seama ca toti pozeaza in oameni respectabili care nici usturoi nu au mancat si nici gura nu le miroase.. desi au condamnari penale la activ, au stat in puscarie si au primit decizii definitive din partea justitiei romanesti” „Da, este corect legal si moral sa le zici „ba infractorule”. Toata stima pt malin.”(softptedia)
    https://youtu.be/uNk-83kOwxA

    Si acu serios
    Complexitate? Care complexitate?

    Cestiile ar fi fost simple , daca cu multi muti ani in urma nu „acopereati” guvernele din Zodia Tapului. Daca dintai lasati dosarul Flota sa isi urmeze firescul curs (vezi stenogramele Armagedon), daca onor justitia se pocupa de electonistiu agriculturii (a ajuns la puscafie pe deageaba/.Macara ar fi avit placerea sa stie de ce!) Idem DTR ul natioanle „coleg” de … (inscenare?!) cu electronistu agricol … si la urma .,. la urma „dat” si al „dvoastra” Sever Muresan asa ca sa aratai ca suntei impartial!
    Dar stiti ce ati raspuns cand v-am scris prima data acestea ?
    Eu nu procedez asa Da.. dvoastra stati la discutii cu Bot in loc sa ii dati in nume. Promovati jadargedele sadice de genu Fenester si Dumitru Sandu …. si diversi zevzeci …

    Ce simplu ar fi fots daca ati gi stiut ca lumea din cand in cand vrea un cap …. ca cum zicea „jurnalistu” Dar ce ați spune de o reformă care să verifice averile unora ca dumneavoastră, să le confiște și să vă bage 20 de ani la pușcărie? O reformă din asta n-ar fi mai în interes public? Să construim spitale, autostrăzi cu banii ăștia Zice ceva de .. Base? De altii care s[-au imbogatit? De baietii desteoti ai energiei care ceruta-u arbitraj la Ausiunton?

    Stiti de ce? Fiindca lumnea vrea un vinovat! Si findca nu ati vreut sa „giustiziare” atiunci dvoastra sunteti vinovat!

  8. Domnule Nastase,

    dupa un deceniu de basism si citiva ani de iohannism, aici am ajuns. Moravurile sint la pamint, nu mai exista respect, orice derbedeu poate face ce-i trece prin minte, oriunde, oricind. Se cheama protest, nu? Ma mir ca v-ati retinut revolta si ca ati ramas calm si civilizat. Bot asta si golanii lui imi amintesc de comandourile legionare sau naziste sau fasciste. Asemenea atitudini antisociale sint incurajate de insii aparent maturi si responsabili. O cucoana de la Humanitas membru in comitetul director al Asociatiei editorilor din Romania, Lidia Bodea, si-a anuntat demisia in semn de protest ca organizatia de breasla nu a interzis lansarea cartii scrise de Voiculescu, Lupta politica. Cind urmeaza autodafeurile cartilor, interzicerea editurilor, titlurilor si autorilor neconformi? Trimiterea lor in lagar si apoi asasinarea lor?
    Asta e Europa merkeliana si a jandarmilor din PPE asa cum e inteleasa de trepadusii mioritici de rit nou.
    Ma intreb cum ne aparam de asemenea sociopati? Ne facem singuri dreptate? Pai sa dea liber la arme de foc, ca sa avem si noi o sansa contra acestor descreierati care, de pilda, distrug un tirg de carte ca viseaza ei noaptea infractori si justitii verginale…
    Apropo, stiti ceva de tirajul cartii lui Radu Calin Cristea, Imparatul cu sapca, aparute la RAO? S-a lansat joi, iar de-atunci nimeni nu a mai vazut vreun exemplar, pe siteul editurii nici o silaba, de parca n-ar fi titlul lor…
    Interesant fenomen, nu?

  9. INCIDENT CU VIERMUȘ INTESTINAL, LĂSAT LIBER, LA TÂRGUL DE CARTE GAUDEAMUS

    Nu încetez să mă mir de originalitatea societății românești…nu faptul că un viermuș intestinal a fost lăsat slobod , să umble printre cărți și standuri, la târgul GAUDEAMUS mi se pare uimitor, că doar , când intră într-un spațiu cultural, nu scrie pe el că este botriocefal, ci faptul că atunci când a fost depistat n-a venit nimeni cu vermifugul, ca să-l neutralizeze .

    Cine-i viermușul ? Avem de-a face cu un parazit intestinal binecunoscut în comunitatea de # REZISTENȚI din fața guvernului, VERMALIN BOTHUS, pe numele lui științific, dar cunoscut în popor sub numele de „mălinbot” ( pl. „mălinboți”) . Prin scolexul acestuia, așa cum vă așteptați, nu are cum să treacă, nici măcar din întâmplare, fulgerul vreunui gând. Iar arma lui de atac și de fixare pe gazdă nu este ventuza, ci hârtia igienică de culoare roz…

    Că există și astfel de exemplare dezgustătoare pe planetă nu trebuie să ne mire… natura, în fantezia ei inepuizabilă , a proiectat specii și când s-a simțit caldă și generoasă, dar și când a băut peste măsură. Poate nu tot ceea ce a proiectat se potrivește cu idealul nostru de frumusețe și virtute, și nu cred că interesează pe cineva dacă, pentru specia din care provine, pentru cei asemenea lui, viermușul nostru este un fel RĂZBOINICUL LUMINII DE BLITZ sau nici măcar atât.

    Delirul naturii care stă la originea apariției acestui cestod este, așadar, scuzabil… Sub nici un motiv nu este însă scuzabilă lipsa de fermitate a oamenilor de ordine care au lăsat parazitul liber printre standuri.
    Dar să facem acum un salt acrobatic și calitativ și să lăsăm endoscopia deoparte…să ne îndreptăm privirea către sferele albastre ale ideilor pure și humanitarice. Și să citim:

    „Lidia Bodea, directorul general Humanitas, și-a anunțat, azi, demisia din funcția de membru al Comitetului Director al Asociației Editorilor din România, în semn de protest faţă de lansarea vineri, la Târgul Internaţional de Carte de Învăţătură Gaudeamus, a cărţii lui Dan Voiculescu.”

    În motivarea deciziei sale, doamna Lidia Bodea scrie:

    „Suntem în plin târg de carte și vede prea multă lume ceea ce noi, înăuntrul Asociației, preferăm să ne prefacem că nu vedem: vi se pare că, lansând astăzi la ora 14.00 paginile cu titlul Lupta politică, autor Dan Voiculescu, comentată de Dan Puric, Adrian Năstase, Mircea Diaconu, Bogdan Chirieac, Sorin Roşca Stănescu, Mugur Ciuvică și Victor Ciutacu, editura RAO slujește „prestigiul și conduita ireproșabilă” a editorului român, „departe de orice ingerinţe de ordin politic, ideologic, naţionalist-şovin”? În discuție nu e, desigur, dreptul legal al unui editor de a publica ce-i place și de a-și comenta fapta editorială cu cine-i place. În discuție e însă moralitatea. Mai există și așa ceva pe lume…În numele cenzurii morale, noi nu umblăm goi pe stradă. Iar în raport cu ea, ceea ce se-ntâmplă acum la Gaudeamus e mai mult decât poate suporta bunul simț: este expunerea urâțeniei în mijlocul unei mulțimi care a venit acolo pentru splendoare, nu pentru abjecție”

    Eu am văzut un șir lung de oameni, extrem de decenți, stând liniștiți la rând ca să ajungă la cărțile lui Adrian Năstase sau la cartea lui Dan Voiculescu. Dar am văzut și un viermuș intestinal care umbla cu sulul de hârtie igienică în mână sperând să atace standurile cu cărțile acestora, precum și un parazit intestinal mai dolofan care-l filma pe camaradul lui, purtătorul de sul…

    Prima întrebare: în condițiile expuse de mine în frazele de mai sus, poate doamna Lidia Bodea să REDEFINEASCĂ, PENTRU PUBLICUL LARG, TERMENUL „ ABJECȚIE”? Am în vedere faptul că „șeful ” domniei sale, Liiceanu Gabriel s-a însoțit de multe ori, pe la proteste, cu purtătorii de hârtie igienică, fără ca această excursie în intestinul subțire al ABJECȚIEI să i se pară nepotrivită.

    A doua întrebare și ultima: a citit doamna Lidia Bodea „451º FAHRENHEIT ”, romanul lui Ray Bradbury, scris în 1953? Și , dacă l-a citit, poate să ne facă un scurt rezumat?

    • Scumpa doamna va rog sa ma scuzati … INSA ati gresit intrebarea!!!
      Intrebarea ar fi :”Fa madam Lidia da tu stii ca care e diferenta intre Varanu’ si Lecheau ta de patron fa?”
      raspunsul corect ar fi ca Varanu’ a dat o suma de bani pentru privatizarea ICA insa distinsul filozof al BMWului si al cremelor de hoit .. NU!

      Sa recap[itaula – candva , se fac in ioan 28 de ani, Lichelanu (de care minus o mana de snobi nu auzise absolut nimeni) a fost solictata de „oamenii muncii” de la Editura Politica sa fie director general revolutioner. In calitatea asta de rivolutioner i-a permsi sa p[rivatizeze firma numita deja Humanitas .. din cate tun minte catre Hachette… porimind in schimb 1% din actiunile de la Humanitas. Apoi a urmat prima librarie (sau era deja?) fim fomarea „gripului Humanitas) Insa in 2012 potrivit zf.ro, Gabriel Liiceanu detinea 88% din actiunile grupului, urmat de Mihaela Maria Korne (cu 3%), societatea Librariile Humanitas, condusa de Nicolae Ciurea, presedintele CA, si alti actionari persoane fizice. Printre alte persoane fizice se numara si Gabriel Andreescu, care in 2016 zicea „Indiferent de argumentele folosite de Gabriel Liiceanu, actionar majoritar la Humanitas S.A., si de modul in care a reusit sa obtina cele dorite, acest tip de relatie intre firma pe care o conduce si stat este nefireasca. Reprezinta o parazitare a interesului particular pe seama celui general – intr-o societate decenta, ele se sustin reciproc -, genul de abuz pe care cei ce cred in democratie il denunta neincetat de 17 ani. Astfel, deciziile actionarului majoritar al Humanitas S.A. ma asociaza, avand in vedere statutul meu, unui comportament cu care nu am si nu vreau sa am nici cea mai mica legatura„. (https://www.activenews.ro/stiri-politic/26-de-ani-de-cand-Andrei-Plesu-i-a-facut-cadou-lui-Gabriel-Liiceanu-Editura-Politica-.-Guvernul-FSN-a-botezat-o-Humanitas.-Liiceanu-a-privatizat-o-in-1991-devenind-actionar-majoritar-130447) .. Frumops ..nu?

      Si in fine Pleșu Andrei (ministru plătit în timpul și din banii celor care erau bătuți și mureau pe străzi în 1989-1990) se autodenunță, chipurile, ironic (dacă tot sunt prescrise pedepsele, ce mai contează?). Cică Liiceanu Gabriel a primit „cadou” o “carcasă” (fosta Editura Politică), iar despre patrimoniu, banii din cont, liniște totală! Acești indivizi deja au ocupat wc-ul istoriei, mai jos decât nivelul hoților de buzunare…”, scrie cu obidă pe Facebook Bogdan Munteanu, fratele lui Marian Munteanu (asta de la http://roncea.ro/2017/03/28/privatizarea-humanitas-ilegala-carcasa-lui-liiceanu-primita-de-la-plesu-editura-politica-a-pcr-nu-era-asa-de-goala-cifra-e-considerabila-valoarea-unui-bloc-de-patru-etaje-cu-16-apartamente/ )

      Pai asta este intreabarea „Fa madam cum faci pe moralista ca cadn .llucrezi pentru o firma rezultata din prima privatizare cu cantec si sub conducerea unuia care a ocupat wc ul istoriei fa?!”

      • V-am spus deja că vă iubesc, spre disperarea lui @d’Artagnan, care nu pricepe și pace , de ce vă iubesc pe dumneavoastră care sunteți BIZON și nu și pe el care este… în fine, ce este el… Ah! i-aș face o listă cu motivele, dar ar merita oare efortul? Iar vă premiez:

  10. Oare să fie un semn al nevoii de limite?

    În metafizica jocurilor există principiul liniei.

    În dreptul fiecărei linii este un punct.

    Dacă punctul este în mișcare, înseamnă că nu există linie.

    În jocul de la Gaudeamus au fost doar puncte în mișcare.

    Cineva trebuia să se ocupe de linii.

    Tot așa a fost și povestea care l-a introdus în scenă pe Băsescu. Fără linii, doar cu puncte în mișcare. Atunci, ca și acum, un punct a încercat contraforța, în timp ce celelalte au intrat în vortexul punctului central.

    Cât despre vulturi, vorba lui Nichita Stănescu, să vulturi.

  11. Oricum, s-au „civilizat” si dejectiile. Au hirtia igienica cu ele.

    Regret sa folosesc asemenea termeni, dar te saturi de atita prostie, ignoranta, nesimtire….inteleg sa #rezisti ca dovleacu’ de Halloween in PIata Victoriei, dar sa protestezi impotriva unei carti si unui eveniment publicistic e semn ca nu ai toate ratzushtele aliniate.

  12. Trist. In secolul XXI, in Romania, avem oameni carora nu li se mai asigura asistenta medicala de specialitate, iar spitalele de profil nu ii pot caza din lipsa de spatiu!

  13. Este firească alăturarea acesta dintre hârtia igienică şi nişte indivizi de teapa unuia ca acest produs de defecaţie politico-gazetărească ce-şi bagă botul prin toate haznalele în căutarea unor subiecte pe placul stăpânilor săi ! Urâtă, cred că şi mirositor, această jalnică creatură ! :mrgreen:
    P.S.
    Faptul că bietul hemoroid gazetăresc apare atât de des printre cei de la Realitatea TV, demonstrează perfect faptul că „cei care se aseamănă, se adună” ! 😉
    Şi ce altceva, decât o adunătură este liota ce prestează seară de seară, sub bagheta guşatului ce se vrea gulerat , din „gulerele albe” ale massmedia , încercând să se salveze de la un faliment nu doar financiar ( din ăsta s-ar putea să-i scoată milioanele de dolari sorosişti, sau îngăduinţa interesată a organelor fiscale , strânse bine de anumite două organe, de alte organe ale statului paralel 😳 :mrgreen: ), dar şi profesional , de care nu-i mai scapă nici mama dracului de la DNA !

  14. Am citit textul dar cel mai mult am privit fotografiile. Ce sa zic imaginea poate spune atat de mult. Eu am sa raman consecvent ideilor mele si am sa spun ca prefer condamnatii inteligenti in locul huliganilor inculti si liberi. Mi-as dori sa fiu cel mai prost intr-o tara de inteligenti decat situatia actuala. Cat de disperat sa fii ca sa provoci stiri?

  15. Domnule Nastase, acestor indivizi trebiue sa li se faca plangere penala….!nu e posibil sa te lovesti de ei peste tot si sa fi agresat fizic si verbal de aceste gunoaie.

  16. malin bot nu este isteric ! Este chiar un nebun sadea care circula in libertate si care nu-si ia medicamentele prescrise ! Asa arata un produs al unei universitati private din Timisoara – sectia jurnalistica !!!

    In mod normal , un astfel de individ ar trebui sa stea intr-un ospiciu , in camasa de forta si pe rudotel . Insa in Romania , el si alti nebuni ca si el ( Banciu , Badita , Macovei , Andrei Gheorghe , Gotiu , Koivesi , Guseth , etc. ) sunt folositi de niste baieti odiosi care stau in umbra si care sunt cunoscuti publicului drept statul paralel sau sistemul politienesc creat de Basescu si predat lui Iohannis .

    Acesti dementi sunt chiar fata hidoasa sau interfata acestui stat paralel , avatarul acestei monstruozitati care s-a nascut in democratie . Iar la modul cum actioneaza acesti indivizi , nu cred ca s-ar da indarat nici de la crime .

    Nu vreau eu sa judec situatia creata la targul de carte dar nu cred ca trebuia sa stati de vorba cu acest sobolan infect de malin bot . Acest imbecil spalat pe creier a venit strict sa faca scandal si sa strice un eveniment cultural si are un IQ care nu-i permite sa inteleaga ce se intampla cu el . Pentru ceea ce-a facut , acest sobolan de malin bot trebuia azvarlit afara de agentii de paza si trimis la o sedinta hard pe la coaforul lui Mirel Palada .

    In Occident ( de unde acestia isi importa metodele de lucru ) astfel de sobolani sunt preluati de niste baieti ca si ei si li se pun umbrele imense in fata ca sa li se taie campul vizual , sunt scuipati in BOT , sunt stropiti cu seringi cu cerneala sau pisat , sunt pornite minialarme personale de 140db in preajma lor si isi iau ghionturi pana se satura de circ . In plus sunt predati politiei si apoi dati in judecata si tinuti numai in procese ; fara numar !

    Oricum , ceea ce s-a intamplat ar trebui sa fie un motiv in plus ca Psd-ul sa adopte odata legile alea ale justitiei intr-o versiune cat mai dura pentru corpul procurorilor si sa-i ia toate jucariile lui Iohannis si camarilei sale . Fara mila !

  17. @Adrian Năstase

    În spatele dumneavoastră , în stânga , în plan secund față de tipul cu vestă portocalie este Bogdan Stan, cel care-i flutura cătușele lui Liviu Dragnea , în fața ÎCCJ. Numit, într-adevăr, și „intelectualul lui Bot”. Poate pe ăsta cu sulul de hârtie igienică nu l-au recunoscut oamenii de ordine… dar chipul blând și bun al celuilalt, fluturând cătușele, a fost pe difuzat de toate televiziunile – iar trăsăturile sale profund spiritualizate sunt de neuitat … genul de prieten al cărților care n-ar rata nici un târg…E unul dintre cei care s-au plâns că au fost „agresați de gorilele lui Dragnea” . Apropo, ieri am auzit din nou această sintagmă… deși „gorilele lui Dragnea” erau niște cetățeni a căror vină era că sunt campioni la lupte. Analiștii sunt, în schimb, mai puțin sensibili la „gorilele lui Bot”. Aceia sunt niște cetățeni de toată isprava !

    Nevoia de cultură a lui Bogdănel Stan e acută. Iată un mic extras de pe pagina de FB a acestuia :

    „ATI DAT LEGI ATI SCUMPIT TOT NEA-TI UMILIT. GATA AJUNGE DATIVA DEMISIA SAU SCUMPIT TOATE LA PRIMA MINA IAR ROMANI DORM IN VERCI STIU SA DEA LAKE IAR CEI CARE SINT IN STRADA STIU SA ISI IAU DECAT AMENZI”

    Din moment ce nimeni nu-i oprește, următoarea „vizită” a ăstora cred că va fi în aula Academiei.

  18. Malin bot cerseste atentie. Poate nu e cel mai bun lucru sa incercati un dialog cu el. Nu pare ca intelege nici argumentele dvs si nici aluziile fine facute la adresa lui. In ceea ce il priveste, mi se pare mult mai cinsitita abordarea de tipul ‘ma doare rau stomacul si ficatul’

    • Asta trebuie bătut cu parul de-a mărunțelul! Dar nu pot instiga la violență, aşa că am putea să tragem apa după el!!!

  19. Este foarte trist. Vocile intelectualilor de stanga, chiar daca exista, nu se aud. In schimb ceilalti fac un zgomot insuportabil.

  20. Organizatorii târgului sunt de vină că nu au asigurat ordinea și au permis hărțuirea unor oameni. Bot putea să se înregistreze cu orice text pe domeniul public, nu în incinta care adăpostea manifestarea.
    Insul e o creatură inferioară apreciată de creaturi asemănătoare cu el. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

  21. Domnule Năstase, domnul din dreapta seamănă foarte mult cu profesorul Marian Staş, care predă actualmente la Harvard !

Lasă un răspuns