43 de gânduri despre “Aniversare

  1. La mulți ani ! Vă doresc,împliniri şi bucurii, alături de frumoasa dv. familie ! Cu drag , Nelly Ene

  2. Ce frumos ?! Şi ce frumoşi….
    Felicitări !
    P.S.
    Dată fiind raritatea, în ziua de azi, a nunţilor de argint ( 25 de ani) şi de aur ( 50), ca să nu mai vorbesc de cea de platină, ar trebui să se inventeze şi să se serbeze eventual tot sub o denumire preţioasă , din 5 în 5 ani, toate nunţile ce trec în timp, de cea de argint ! 😉

  3. La multi ani fericiti impreuna! Sunt sigura ca marcati aceasta zi SI printr-un dans! Muzica!!!!!

  4. La multi ani, sănătate și numai bucurii!Pe 31 iul. 2017 19:32, ADRIAN NĂSTASE <comment-reply@wordpress.com> a scris:

    Adrian Năstase posted: "Astazi, Dana si cu mine am  sarbatorit 32 de ani de casatorie. Alaturi de Andrei, Mihnea, Bianca si Corina."

  5. A FOST CA NICIODATĂ… compozitor Edmond Deda , interpretare Horia Moculescu
    ……………………………………………….
    „Și parcă-a fost ca niciodată
    Când te-am cunoscut
    Erai cea mai frumoasă fată
    Din câte-am văzut…

    Nici nu mi-aș fi închipuit
    În clipa aceea , nu,
    Că-o altă fată ar fi fost
    Așa cum erai tu

    Parcă trăiam într-o poveste
    Visam că te-ascult
    Și ce aproape-mi par aceste
    Povești de demult

    E poate-un semn de dragoste
    Că-n nopțile prelungi
    Eu te privesc cu-aceeași caldă
    Privire de atunci

    Trec ani și-n urma lor ne lasă
    Te rog, tu să rămâi frumoasă
    Să fii cum te-am văzut odată
    Iar eu să știu c-ai fost cum ești mereu”

    • Îmi plăceau mult compozițiile lui Edmond Deda. Aveau o tentă de jazz și „cotituri” neașteptate. Dealtfel, Edmond Deda însuși își interpreta unele piese. Avea o voce profundă, splendidă, după gustul meu.

  6. La mulți ani!
    Se înțelege că deja Năstase jr.II, deja a fost deja „adoptat” de fetele de la Costinești?!
    Se poate deduce că la vremea când va venii momentul „Nunta de Aur”, când Nicolas va fi serbat deja majoratul, va fi greu, spre imposibil, să-l despresurați din înghesuiala admiratoarelor!

  7. Cand era mai bine: cand erati prim-ministru sau acum, in mijlocul familiei? 🙂 Daca eram in locul Dvs. as fi scris un articol despre cum e sa fii prim-ministru. Cred ca e greu. Ma uitam si la Emil Boc – parca a incaruntit cam repede… Dar cred ca in perioada asta si pasiunea Dvs. pentru politica a crescut. Ma insel oare? 🙂 Sunt unii oameni atat de absorbiti de meseria lor incat isi neglijeaza familia. Socot ca ai si satisfactii intr-o functie atat de importanta dar ca te apasa cel putin cateodata povara unei mari raspunderi. Mai ales cand conduci si un partid mare, cu multe probleme… Si apoi multe interese…

    Dati-mi voie sa va intreb ceva: de ce nu va mai vedem pe la televiziuni? Ar fi interesant un dialog cu Rares Bogdan. Aveti o expertiza bogata in domeniul politicii externe. Asteptam o analiza geopolitica mai ampla, daca nu la televizor macar pe blog. Cum vi se pare situatia legata de Coreea de Nord? Cum vedeti evolutia politicii externe americane in perioada 2000-2017? Stiu ca partea proasta e ca din cauza functiei pe care ati avut-o nu puteti sa spuneti prea multe. Dar, pe de alta parte, un intelectual trebuie sa faca analize si studii.

    Multa sanatate va doresc si Dvs. si familiei!

  8. Mulţi ani împreună! Să vă ocrotească Dumnezeu familia, să vă apere de duşmani şi de prieteni falşi! Să vă dea în continuare putere, ca să faceţi faţă provocărilor celor care nu au altă grijă decât să se ocupe de dumneavoastră!

  9. Luminita Arhire spune:
    Iulie 31, 2017 la 9:13 pm

    Doamna Luminita, daca vedeti semnul (Z) inseamna ca in acel moment zambesc.
    Din pacate, oricat as incerca, mi-e greu sa rad cand aud zanganit de arme. Daca totul ar face parte din scenariul vreunui film prost (adica american) , cu siguranta ca as rade. As rade, in primul rand, atat de prostia romanilor, cat si de cea a americanilor de rand.
    Dar totul este cat se poate de real, asa ca….doar zambesc, sa spunem, putin amar. (Z)
    ps
    Cel care poate sa rada cu gura pana la urechi este, desigur, colegul de peste mari si tari, Mircea Popescu. Domnia sa isi inchipuie ca este aparat de sistemele antiracheta ale unchiului Sam. (Z)
    Alt coleg care se rade tot timpul este Ghita Bizonu’. Cine ar ataca (crede el) o amarata de scara de bloc, plina ochi de/cu mosi si babe ? (Z)
    Cel care intr-adevar este serios ( ca un inchizitor n.r.) poarta numele de George Ban. (Z)

  10. Ati cam tatonat, domnule Nastase. (Z)
    Aveti colaboratori pe blog care tocmai au aniversat 35 de ani. De la anul doi de facultate. (Z)

  11. Sarbatori  fericite,multi ani cu sanatate si implinirea tuturor dorintelor!Va transmit toata consideratia si tot respectul meu.Pentru mine sunteti un reper de Politician,de Intelectual,de Om. –– Mesaj redirecționat –– De la: ADRIAN NĂSTASE Către: „emilverdes122@yahoo.com” Trimis: duminică, 24 decembrie 2017, 11:33:34 EETSubiect: [New post] Sarbatori fericite! | Adrian Năstase posted: „Dragi prieteni,am citit undeva ca a imbatrani frumos este suprema intelepciune si unul dintre capitolele cele mai dificile ale artei de a trai.Este, probabil, si o modalitate de a ne resemna in fata trecerii anotimpurilor.Cu toate astea, Craci” | |

Lasă un răspuns