39 de gânduri despre “Aseară, am adăugat pe fb o fotografie de familie

  1. Sunteți o familie model, începând cu doamna Năstase – femeia este stâlpul, fie că unii recunosc ori nu, și terminând cu Juniorul. O familie exemplară, așa cum o definește Constituția, ortodoxia, omenia și dicționarul explicativ. Sper să nu mă amendeze niciun spadasin pentru clișeu, dar trag nădejde că inspirați întru viață pe mulți.

  2. O familie frumoasa! Sa va bucurati de liniste si armonie! Sa va traiasca sufletul pereche ! Felicitari pentru ultima emisiune de la A3!

    • Sunteți atât de frumoși! Speciali! Am mai exprimat aceasta opinie- când va privesc, parca vad Familia Imperială a Sfântului Tar Nicolae al II- lea-! Știți, fotografia pe care ați postat- o pentru prieteni cu ocazia Nașterii Domnului, Decembrie 2021! Este o imagine care transmite mult- frumusețe sufletească, bunătate, spiritualitate ortodoxă, Sfântă Familie după modelul Hristos- Biserica! Bucuria mea, Hristos a înviat! Vă iubesc!

  3. La Multi Ani Doamne-i Dana !!!
    Toate gandurile de pretuire si respect !!!
    Mai ieri o familie si doi copii, acum trei familii !!! Felicitari !!!

  4. LA MULTI ANI Doamnei Nastase ! O fotografie frumoasa.Pina la urma familia e cea care iti ofera iubire ,liniste in suflet,siguranta,,,ea e singura care iti este mereu alaturi ,nu te paraseste si nu te tradeaza !!!

  5. Este de chiar lesne de înțeles. chiar dacă eu mi-aș dori altceva din partea dumneavoastră, recenta afirmație privind preocupările cărora intenționați să vă dedicați în viitor. Numai bine vă doresc!

  6. Un autentic simbol al familiei traditionale, baza comunitatii, baza natiunii, speranta pentru viitor.
    Felicitari si La Multi Ani.

  7. Ana spune:
    Mai 25, 2017 la 9:54 am

    Nu va amendeaza nimeni, dimpotriva, eu va incurajez sa sutineti modificarea Constitutiei pentru re-definirea corecta a familiei si din perspectiva legilor omenesti, cele divine fiind, oricum, axiomatice.

  8. La mulți ani ,multa sănătate si fericire .Va apreciez mult ca ați fost tot timpul alături de Dn. Nastase si ați suportat cu demnitate tot răul care s-a abătut asupra familiei Inca odata „La mulți ani”

  9. Îi doresc doamnei Daniela Năstase viață lungă și satisfacții de la familie. Merită din plin după anii de amărăciune pe care i-a trăit. O invidiez în sensul bun al cuvântului pentru soțul pe care îl are, și îi doresc să fie cât mai multă vreme alături de el.

  10. La multi ani cu sanatate Doamnei nastase.la multi ani la toata familia.oameni adevarati osor de darimat.sistemul mafiot constrit in romania a distrus toata elita. Ba a reusitcsa ne invrajbeasca intre noi. Dar . Dar nu mor cai cind vor ciini. Sa depistat ca acea grupa aviara a fost o facatura din intentie . Ati fost despagubit cum a fostcdespagubit regele mihai dupa ce atitea ani noi am avut grije de toata averea si in loc sa ne plateasca serviciile. Tot noi platim.

  11. Bună dimineața! vă doresc, întregii familii, numai lucruri bune, sănătate și La mulți ani doamnei. Și nepoți de care să vă bucurați. Vă spune unul care are 6. Nu există bucurie mai mare

  12. LA MULTI ANI SOTIEI DVS., MULTE BUCURII SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!!!
    Catalin & fam.

    PS: cu scuzele de rigoare pt. intarzierea urarilor…

  13. Multa sanatate, dragoste si impliniri pentru intreaga famile, incepand cu Dna Nastase.
    La mai mare pe toata linia!

  14. Ce bine că aveţi: unde vă refugia de Lumea asta prost făcută în care România a ajuns cred că pe unul din primele locuri ! Mulţimiţi-I cu toţii Bunului Dumnezeu pentru oaza asta de linişte şi fericire care este familia, în general şi Năstase în special !
    P.S.
    La mulţi ani ! Tuturor, dar mai ales distinsei doamne sărbătorite …

Lasă un răspuns