Dezvaluire incredibila referitoare la sentinta din Dosarul „Trofeul calitatii”

Domnul Gheorghe Becali a facut joi o dezvaluire incredibila – sentinta finala in Dosarul Trofeul calitatii, referitoare la mine, a fost modificata, in urma unor presiuni exterioare completului de judecata. Aceasta dezvaluire se bazeaza pe marturia verisoarei sale, judecatoarea Sofica Dumitrascu, cea care, inainte de a muri, a vrut sa scape de povara unei ticalosii politice. Conform acestei relatari, membrii completului de cinci de la ICCJ ar fi decis ca pedeapsa pentru mine sa fie de doi ani CU SUSPENDARE. Ar fi fost imposibil, in conditiile de atunci, sa se pronunte o achitare,  tinand seama de super-mediatizarea extraordinarea a procesului si de faptul ca se astepta o decizie de „sacrificiu ritual” pentru a marca „lupta impotriva coruptiei” care sa fie inclusa in raportul MCV. Era vorba de un „caz emblematic” – cum spunea Basescu.

In acest context, se pare ca judecatoarele pregatisera minuta continand aceasta formula de compromis. Sofica Dumitrascu i-a povestit dlui Becali ca, a doua zi, insa, in camera de deliberare, sentinta a fost schimbata, ca urmare a presiunii exercitate asupra unora dintre judecatoare. Inutil sa mai spun ca presedinta completului era Livia Stanciu.

Este adevarat ca, in ziua anuntarii sentintei, o jurnalista mi-a transmis ca Sofica Dumitrascu a parasit cladirea ICCJ, plangand. Putem sa facem legatura cu cele declarate recent de dl. Becali la televiziunea B1.

Aceasta declaratie confirma faptul ca decizia instantei in acel dosar nu a fost obiectiva si independenta. Nu stim inca cine a facut presiuni asupra completului – din tara, de la Bruxelles, de la ambasade. Raul a fost facut.  Precedentul a fost creat. Cel care a avut insa responsabilitatea principala fost, in opinia mea, Traian Basescu. El o „alesese” pe Livia Stanciu ca presedinta a celei mai inalte instante de judecata, pe baza recomandarii unui coleg de partid de la Galati si in urma unei cesti de cafea. Cea care isi orienta deciziile dupa „steaua sa polara” – Traian Basescu. Cel putin asta a fost explicatia data de Elena Udrea in cazul condamnarii primarului Gutau.

Sunt numeroase elemente care se leaga – inclusiv „circulara” data in 2011, de plenul ICCJ, pentru „interpretarea” uniforma a prescriptiei speciale astfel incat aceasta sa nu poata  fi aplicata faptelor din 2003-2004, invocate in Dosarul afiselor.

Aceste dezvaluiri vor fi urmate, sper, si de altele. E clar insa ca sentinta din acel dosar cu 970 de martori – in care, sa nu uitam, Daniel Morar si echipa sa  au fost principalul instrument  – si-a pierdut, astfel, complet, credibilitatea. Sigur, efectele juridice in cadrul „statului de drept” s-au produs si continua (prin pedepsele complementare). Asupra mea. Asupra celorlalti inculpati din dosar. Mai ales asupra lor, in conditiile in care pedepsele grave in cazul lor trebuiau sa „justifice” vinovatia mea.

Am scris mult pe aceste teme. Nu vreau sa reiau acele comentarii. Cu atat mai mult cu cat  eu cred ca declaratiile referitoare la acea ticalosie a unui „grup infractional organizat”   nu vor declansa niciun efect din partea sistemului judiciar.

Se dovedeste  insa, inca o data, ca ceea ce a descris Dan Andronic in serialul sau ,”Statul suntem noi”, referitor la ceea ce s-a intamplat, incepand cu 2005, in „regimul Basescu”,  este doar o prezentare sumara a abuzurilor intamplate in acea perioada.

26 de gânduri despre “Dezvaluire incredibila referitoare la sentinta din Dosarul „Trofeul calitatii”

  1. Este periculos de simplu ,cel putin asa pare ! Cand ai puterea sa numesti pe cine vrei . Am un procuror (cu atat mai bine daca este si ,,general” ),am un judecator sau judecatoare ,dupa caz si arestez pe cine vreau . Oricum ,societatea romaneasca nu a avut si nu are sistem imunitar ,asa ca : fac ce vreau ,pastrand un minim de aparenta motivare legala si patriotica (mcv) . Opinia publica ,societatea civila , prin formatorii de opinie prezenti sau angajati la televiziuni cu patroni subiectivi ,nu au reactionat proportional cu evenimentul (ca in final sa o pateasca si ei : VOICULESCU ,Sarbu ,Vantu ,etc.) avand probabil razbunari si invidii in ceea ce va priveste . In plus ,reactia stangii europene a fost lipsita de vlaga ,primand interesele economice al tarilor de provenienta in Romania . Aici sunt sigur ca aveti multe de spus si de socotit !!!

  2. Era evident o făcătură și fără Dan Andronic.Dar nu uit că ați fost în conducerea de vârf a țării și nu ați reușit să asanați sistemul cât de cât. Minciuna , făcătura au pătruns cu înscenarea procesului Ceaușescu.Acesta este fundamentul mizeriilor de ieri și de astăzi din sistemul juridic românesc.

  3. Asta e. Pe cine nu lasi ….

    Din cate tin minte in celebrele stenograme era metionaty faotul ca dvoastra atuifiocrotit cimva pe Baselu … De aici si de la stenograme vi spa tras (si pierderea alegerilor. Aetea si fpatulca atui preferat sa cam intoarceti spatele votacilor PRM … )

    Acum si elevu dvopastra cel Tont a reusit sa va imite nominlaizand Codruta ….. si acu ditai incurcatura ptr PSD …

    Ma rpg sa fantazez unpic .. fara o anume nominalizare si dat cu pumnu-n masa „eu al castiogat alegrile!” .. dupa 2015 indifernt cine ar fi fots alesul din dec 2014 .. pac! Casa din Miohaileanu – 3 ani cu executare!!! Inca vreo 2 de cestii in astea .. sa fi cerut PPE „mai putin antiocoprutie ca nu mai avem partid in Romania!” se putea bate mana cu sapun si po9a chiar MCV ul sa fi fpts amintire …

    Da ma rog etra nasol ca nu ne mai sclta nimeni opro esenta dimacrateiei este sa fii ascultat si cant tragi apa da?!

    • @ ghita bizonu’

      Colega , daca n-ai inteles pana acuma , elevul cel Tont de care pomenesti era SANTAJAT de Sebi Ghita .
      Daca citesti in cheia potrivita toate dezvaluirile din ultimul an , Ghita a fost infiltrat de baieti pe langa Ponta sa-i faca ” servicii ” pentru ca apoi sa-l santajeze si reprezenta cureaua de transmisie intre Basescu & Binom si Tonta . Ghita era si cel care-i SUGERA lui Tonta ce decizii sa ia …
      Pe de alta parte , Ghita a fost recompensat de Basescu & SRI cu numeroase contracte de stat .

      Putem spune ca Ponta nici nu a mai existat ca premier ! El era o marioneta manevrata in totalitate de Sebi Ghita si de nasul sau Maior care probabil ca-l amenintau cu oaresce dezvaluiri .

      Asa se explica toate deciziile bizare luate de Victor Tonta dupa preluarea puterii : pactul de coabitare , numirea lui Koivesi , luxarea lui Antonescu si alte rahaturi pe care nu le intelegea niciun om normal la cap ! Le intelegea numai Zev si cu George ban 🙂 Erau deciziile luate de Ghita , Maior si Basescu .

      Dealtfel , si astazi Ponta actioneaza tot dupa partitura dictata de Ghita & Basescu . Este invitat in fiecare seara la Romania TV ( alaturi de Baselu ) unde ataca liderii PSD care nu-i convin .

      Din punctul meu de vedere , Victor Ponta este cea mai mare RUSINE si DEZILUZIE din politica romaneasca de dupa 1989 . Un individ de aceeasi teapa cu Basescu si caruia i se datoreaza in mare masura mizeria morala din aceasta tara …

    • @ ghita bizonu ‘

      Ca sa intelegi si mai bine care era ” relatia de prietenie ” dintre Ponta si Ghita iti recomand sa asculti inregistrarile discutiei dintre Ghita si Vantu . Acolo se pomeneste si de Ponta 🙂
      Din spusele lui Ghita reiese ca Ponta era o sluga si o carpa pe care acesta o trimitea pe la emisiuni ca sa-i creasca rating-ul si cu care vorbea ca in birjar .

      3 ÎNREGISTRĂRI cu ADEVĂRATUL Ghiță: ,,I-am zis lu Ponta, bă, o f…t pe mă-ta, te duci pe sticlă! ”

      http://www.comisarul.ro/politic/3-inregistrari-cu-borfasii-ghita-si-vantu/ghita-i-_478372.html

      • Amdoi stim f bine ca in spate se zic unele cestii care nu se zic sio i fata . De ex „,I-am zis lu Ponta, bă, o f…t pe mă-ta, te duci pe sticlă! ” se prea poate sa fi fots „te ropg daca ma iubesti fii amabil si unple sticla”

        Untre noi fie vorba mie nu prea mi-a placit combinatia cu Ghita si intimp ce nist5e amici imi recoandat Tealitetewa Tv ca e maibuna si mai impartiala decat A3 .. eu ma cam miram de soparlele bagate …

        Oricum Tontelu s-a scos. S-a scos din politica mare .. si cand te gandesti ce vitor avea baiatu asta ! Premier la 40 de ani, sef al celui mai mare partid.. cum am mai sris avea mitive sa spere ca mai prinde 2 mandate de premier poate chiar 3 , ca iese la pensie de la 3Coceni si ca dacase plictiseste ca pensioanr sa ajunga ceva prin UE si sa se tine de glimite „domnilor cu numa 35 de ani de carierea la inalta niovel nu sunt chiar dinozaur politic .. cidoar de pe vremea mamutilor!”
        E … i s-a data , i-a fopts bagat si in tyraista daca daca atata l-a dus capul … si temperamentul (clar ca eeste un gamma nici macar beta)

      • Asa-i , si eu l-am votat si am avut mare incredere in el . Cred ca multora le-a inselat asteptarile … Niciodata n-am putut sa inteleg la Ponta de ce s-a inconjurat de tot felul de putzoi si de securisti retardati si parsivi cand avea in jurul lui atatia oameni de caracter si extrem de valorosi …
        Pentru mine asta-i cea mai mare nebuloasa !

  4. Si asupra mea au fost facute presiuni din partea unor ofiteri SRI deoarece se dorea excluderea unor apropiati din politica. Dupa trei incercari nereusite de represiune nedreapta au urmat 4 ani de amenintari.

  5. „Trofeul calităţii ” este dovada indiscutabilă că tot ce se întâmplă în România are acceptul UE şi SUA ! Faptul că CEDO menţine fără să crâcnească o astfel de decizie luată în România, este dovada cea mai clară că cei care îşi permit să facă asemenea abuzuri sunt asiguraţi că nu vor păţi nimic .
    Pe lumea asta, că dincolo, ei probabil nu cred că mai există ceva, sau Cineva !
    Dumnezeu s-o ierte pe roaba lui Sofica. Pe celelate roabe, în frunte cu Livia, Laura ale lui SS (Soroş & Satan), deocamdată văd că le iartă, făcând alte păcate, cei care ar fi trebuit să facă dreptate aici pe Pământ, aşa că poate noi, ca muritori nu vom şti niciodată care le va fi răs plata Dincolo !
    Dar să nu-i uităm nici pe robi, precum Daniel sau Traian, a căror judecată pare deasemenea să nu se facă aici pe Pământ, deoarece au ceva „sfinţi” ceva mai sus, pe la Bruxelles şi Washington care-i fac deocamdată inabordabili judiciar ! !
    P.S.
    Ar fi interesant, deşi parcă-aţi mai făcut-o, să postaţi în traducere românească motivaţia hotărârii de la CEDO, care menţine şi întăreşte „legalitatea” celei din România.

  6. Resentimentele personale, evidente, ale lui Traian Băsescu s-au grefat pe un sistem bine conceput de atac concertat – mass-media şi justiţie – dirijat împotriva tuturor liderilor PSD, de la I. Iliescu până la L. Dragnea, vizând decredibilizarea şi înlăturarea lor. Numai M. Geoană a scăpat mai uşor, fiind probabil socotit relativ inofensiv. În cazul dosarului «Trofeul calităţii» însă, s-a considerat că este vorba de un adversar mult prea puternic şi nu s-a găsit altă soluţie pentru eliminarea lui de pe scena politică.

    S-a verificat astfel, încă o dată, profunda înţelepciune a zicalei din bătrâni : «Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti» !

  7. Dezvaluirile lui Becali sunt inca o confirmare a ceea ce orice om rational din tara asta a banuit inca de la inceputul mandatului Basescu si anume ca Traian Basescu si slugile lui netrebnice va vaneaza ca sa va scoata definitiv din viata politica !

    Eu nu m-as mira ca peste ceva timp sa aflam ca toti ticalosii astia ( Basescu & calaii lui ) au facut si CRIME ca sa scape de adversarii politici . Daca-i studiem cu atentie pe toti cei implicati in aceste jocuri murdare vom vedea ca sunt indivizi de o ticalosie extrema , fara scrupule si care nu s-ar da indarat de la nimic pentru a-si atinge scopurile murdare si a pastra puterea .

    Ceea ce ma mira pe mine este ca pana acum nu a reactionat NIMENI la aceste dezvaluiri sinistre care arata de fapt starea actuala a democratiei romanesti . Eu cred ca ASTAZI cand vorbim , la nivelul abuzurilor din Romania , sunt MII de detinuti politici in aceasta tara !!!

    Daca de la PG , DNA si DIICOT eu nu ma astept la nimica bun , nu stiu de ce tac CSM-ul , Ministrul Justitiei si Parlamentul acestei tari ?

    Cred ca ar trebui constituita de indata o comisie parlamentara care sa dezbata starea democratiei romanesti , abuzurile din justitie si masurile ce se impun . Pentru ca tara asta este CORUPTA de SECURISM si de TICALOSIE INSTITUTIONALA !
    Am ajuns mai rau ca pe vremea lui Ceausescu la numai 27 de ani de la Revolutie . Institurtiile acestei tari au ajuns sa fie conduse de tot felul de ticalosi , mercenari sau chiar tradatori de tara . Cred ca tot sistemul judiciar din tara asta ar trebui resetat cu totul si reconstruit pe alte baze care sa nu mai permita unor ticalosi sa si-l subjuge si sa-l foloseasca pentru a nenoroci destine .
    Eu nu ma pricep la Drept dar poate ar trebui introdus sistemul britanic si American ( cel cu jurati ) care sa nu mai permita interventia si politia politica . Cred ca ar fi o solutie …

    Pe de alta parte , cred ca d-na Lucia Hossu Longin ar trebui sa-si continue serialul ” Memorialul durerii ” cu toate abuzurile savarsite de tortionarii de dupa Revolutie . Are documentare si material arhisuficient pentru continuarea acestui serial .

  8. Sentinţa nu a fost niciodată credibilă. Eu cred că intervenţia organelor statului este obligatorie. Parlamentul nu poate determina această implicare ? Exilul politic la care aţi fost supus trebuie să se sfârşească. Mă dor pe mine aceşti ,, 11 ani „, majoritatea parlamentară nu are nici o reacţie? Eu sper totuşi. Vă îmbrăţişez, Olga Bucataru

    • Olga Bucataru

      NU va faceti iluzii .

      Sentinta ramane „pe bune” . Actunea de la CEDO* a fost respinsa „pe bune” .

      Noi , in Romania , stim (sau suntem destui care stim) ca sentinta are alte motivatii decat cele juridice . Insa veedeti dvoastra parte din cei care stiu aproba arbitrariul …
      O parte din strasbirgaozari chiar daca au unele banuieli ,, aproba si ei arbitrairul. Ca cand cereau file de rechin sau cotlet de crocodil la Nastase se gandeau (ptr cei care au uitat .. „Europa” era suparata „numa plevusca? Nici un rechuin? Numa caracude? Nici un crocodil?” pur si simplu sugestia era clara : daca vreti sa aratati ca lupta cu coruptia dati-ne pe cineva mare! Acel cineva era sigur Nastase ….Nu ii interesa nici pe europeni „justitia” ci doar „exmplul”)

      *Pana la urma am parcurs cerera inaintata la CEDO. Sa fiu cinstit – in locul lor si eu as fi respins-o! IN locul lor adica al unor straini de Romania, care nu au urmarit „cazul” si care oricum nu aveau ce pricepe ca nu cunosc limba romana
      Scuze Sefu dar asta este cestia. Din toata polooghia aia lipseste esentialul l – judecatorul care zi ce ca nu il intereseaza legea .

      • Eu cred ca nu degeaba au trimis-o baietii pe Iulia ” Cruela ” Motoc la CEDO …

      • Ghita Bizonu’ spune:
        Mai 6, 2017 la 8:26 pm
        Inteleg ca ai citit cererea in limba romana. Eu ma intreb cine a facut traducerea si cum suna ea in limba engleza.

  9. Nu că, înaintea acestei dezvăluiri, lucrurile nu ar fi fost clare, însă acum, când toată grozăvia e dezvăluită cu detalii, te întrebi câte păcate de moarte nu poartă cu seninătate un lanț de oameni – îi spun lanț pentru că sunt interconectați. Numai blesteme îmi umblă prin minte, dintre cele mai cumplite.

  10. Bine zis: pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Important este insa in ce masura ne insusim aceasta lectie. E greu…dar este mare nevoie sa nu se mai repete! Si nu e vorba de razbunare, ci de corectare. Si nu cred in eventuala interventie a organelor statului. Sa fim seriosi: care stat? Ca…,,statul suntem noi,,. Mi-e scarba! Si scarba asta o impart cu majoritatea romanilor care mai judeca si tot scarba asta trebuie sa dispara. Cam……gata!!! Zic si eu, nu dau cu parul.

  11. Acesta-i un alt caz strigator la cer .

    http://www.cotidianul.ro/pedepsa-care-i-a-fost-aplicata-lu-constantin-nicolescu-300386/

    Deasemenea Ioan Stan , fostul sef al Comisiei de control SRI :

    Ioan Stan a declarat ca a fost amenintat de seful SRI George Maior – surse .

    http://www.nasul.tv/cererea-incuviintare-arestarii-preventive-lui-ion-stan-dezbatuta-joi-comisia-juridical/

    Si multi , multi altii … Dar cati or fi victimele sistemului pe care nu-i stie lumea ?

  12. trexsr spune:
    Mai 5, 2017 la 3:14 pm
    Zev, nu ai obosit inca?

    Ba da, stimate coleg. Mi se pare totul in zadar. Nimic nu se va schimba in lume, atata timp cat …lumea nu intelege de unde vin adevaratele pericole.
    Sper, totusi, ca noi generatii de comentatori sa explice mai convingator ce este real si ce este imagine deformata. Desigur, cu conditia ca ei, comentatorii, sa inteleaga in prealabil.

  13. Nu cumva si Comisia Evropeana se arata intrgata daca nu cumva idognarisita de cestia ca cum in Romania imunitatea parlamentara pune in pericol Justitzica?
    CE a trimis Ljubljanei scrisoarea formală de notificare pentru că anul trecut, pe 6 iulie, în cadrul unei investigații a autorităților împotriva unor oficiali ai băncii centrale a Sloveniei, au fost confiscate informații ale BCE (documente și echipamente IT), fără a exista o autorizație din partea instituției europene.

    Inviolabilitatea archivelor BCE este protejată de Protocolul nr. 7 privind privilegiile și imunitățile UE.

    Declanșarea primei etape din procedura de infringement vine după mai multe demersuri ale Comisiei, care le-a cerut autorităților slovene să clarifice cele întâmplate și să explice cum a fost respectată inviolabilitatea arhivelor BCE.

    Comisia nu a fost satisfăcută de răspunsul oferit de sloveni, se precizează într-un comunicat al CE, și, fără a contesta atribuțiile autorităților naționale, a decis deschiderea procedurii de infringement pentru posibila încălcare a Protocolului nr. 7 și a articolului 4 (3) din Tratatul UE (ce prevedere obligația unei cooperări sincere).

    Comisia este în contact cu BCE pe acest subiect, mai menționează comunicatul, iar Slovenia are două luni la dispoziție pentru a răspunde notificării CE.http://cursdeguvernare.ro/comisia-a-declansat-infringementul-impotriva-sloveniei-pentru-ca-a-confiscat-documente-ale-bancii-centrale-europene.html

    Adica iminitatea parlamentarilor romani e rea ca intimifastaceste Justia .
    Insa BCE este onvoplabila si de bucura de privilegiile și imunitățile UE ..

    BCE care a debuta cu un scandal (ceva cheltueilo nteransparente, cam ilegale fizand delapidarea) si se pare ca le cam are cu coruptia … este ONVOPLABILA?! Adica [pardon poate in dopcomentele mele apare cal;r ca ministrul bancherul tau e un Schweinhund dar fiindca e cainele meu eu nu vr4au sa itio rata actele!” si daca nu integei ti se da cu infrigimentui peste deste.

  14. A fost un hei-rup, o vrie, o campanie furibundă, pentru a convinge Bruxelul că regimul Băsescu era hotărât să o termine cu „marea corupție”, spre deosebire de guvernările anterioare.
    Cuvântul de ordine a fost: acuzați, băieți, acuzați și condamnați oricum, oricât, numai acuzați și condamnați! pentru ca Bruxelles să ne dea nota 10.
    Și Bruxelles le-a dat.
    Sper ca încet-încet adevărul să iasă la iveală. Deocamdată îl dezvăluie cu vorbe chiar regizorul Băsescu. Poate vor apărea și dovezi concrete. Oricum, cine-l poate contrazice pe artizanul-șef al ticăloșiei?

  15. În anul de grație 2012, casa ( aș putea să spun gospodăria… ferma…) de la Cornu a premierului Adrian Năstase a perforat cu burghiul-spiral (aliaj-cobalt, cilindru-scurt, tăiere-pe-dreapta, rectificare-în- cruce, unghi-de-atac-130⁰) al unei invidii imposibil de stăpânit inima de femeie blândă și simțitoare a Liviei Stanciu, cea care nu mai dovedea să-și achite datoriile în timp ce alții sporeau numărul de produse avicole pe cap de locuitor… Iar , pentru că lucrurile au luat o întorsătură urâtă odată cu declarațiile lui George Becali despre cum se împarte dreptatea la Înalta Curte și nu numai, de ieri, imagini de arhivă cu obiectul invidiei Liviei Stanciu – cel mai înalt magistrat dintre magistrații înalți sau, cu alte cuvinte, Chomolungma Justiției independente din România- curg pe ecranele televizoarelor .

    Pentru ca proprietatea de la Cornu să nu se simtă stânjenită în opulența ei sfidătoare, în imaginile de arhivă chipul unui neîndurător luptător de dreapta, Lucian Mândruță pe numele lui, înnobilează filmul documentar din 2010 al ANTENEI 1 și știu bine ce spun cu „înnobilează” căci dânsul a stat în genunchi pentru ca să fie ridicat din țărână la rangul de CAVALER DE CORNU !

    Așadar, prin bunăvoința lui Lucian Mândruță, în 2010 multă lume afla cum arată proprietatea de la Cornu dar nu știa, la acea dată (și chiar dacă ar fi știut , n-ar fi prezentat interes) cum arată, de exemplu, cuibușorul cu doar trei dormitoare și o cameră de zi + casa-poartă, de 1 300 mp, al lui Adriean Videanu … cum arată , oglindit în apele calme ale Lacului Como palatul lui Liviu Negoiță, care n-a mai apucat ,săracu’, să ne fie și Prim-ministru… cum arată viluța de 16 camere a lui Crin Halaicu, pe un domeniu de 1,2 hectare, și altele , și altele, dar care erau toate DE DREPTA !!! , deci mai presus de orice bănuială în ceea ce privește proveniența fondurilor din care au fost construite…

    Invidia doamnei Stanciu,dublată de o loialitate fără egal pentru cauza care i-a adus numirea la ÎCCJ, s-a pliat perfect pe slugărnicia domnului Daniel Morar, care a înțeles instantaneu ce anume l-ar putea face mai fericit și mai atent când se scarpină în ureche, la ieșirea din piscină, pe domnul președinte Zeus. Pentru că, știți, prieteni , om fi noi, ca popor zic, monoteiști, dar la vârful instituțiilor de forță găseai, pe vremea aceea , niște politeiști închinători la zei , ce nu s-a pomenit !

    Azi se pare că au devenit atei, și cred, intimitatea lor, că a fi Dumnezeu nu-i o mare scofală, dar a fi Uncheșelu, este !

    EPILOG:

    Proprietarul de la Cornu, atât de invidiat, a mers la pușcărie de două ori, cel puțin o dată pe bază de „deducții logico-juridice”, și n-am motive să cred că a doua oară a fost altfel…

    George Becali , cel care știe cum merge justiția în România , a fost și el la pușcărie, și dacă insistă că ar mai spune câte ceva pe ici- pe colo, cred că va mai merge…

    Invidioasa Livia Stanciu este o respectabilă judecătoare la Curtea Constituțională, pe cea mai înaltă treaptă a onorabilității unui magistrat ( cu doar trei „eșece” la CEDO, care „nu se pune”)…

    Serviabilul Daniel Morar e coleg cu invidioasa Livia Stanciu, la Curtea Constituțională, respectiv tot pe cea mai înaltă treaptă a onorabilității unui magistrat …

    Lucian Mândruță luptă cu sabia lui de cavaler de CORNU, pentru drepturile bicicliștilor, TFL-iștilor, #REZISTENȚILOR, UNIȚI-lor SALVĂM – și pe toți vrea să-i crească… E specialist în „CIUMA ROȘIE” și se implică intelectual în eradicarea ei cu toate mijloacele lui de dreapta,deoarece de când s-a prăpădit Silviu Brucan o „profeție despre trecut” nu mai are cu cine să facă…
    ……………………………………………………………………………………………..
    Nu știu, o fi bine așa?

  16. O facatura de tara cu o justitie condusa de mafioti,penali,smenari,securisti si comunisti sadea si politicieni semi-analfabeti ! Propun introducerea mutrei lui Lazar in albumul mutrelor de trista amintire bolsevica iar pe Codruta in anuarul sosetelor dungate !

Lasă un răspuns