S-a născut un nou membru al familiei

S-a născut, astăzi, primul meu nepot. A obtinut nota 10 iar părintii – Andrei si Bianca – sunt extrem de fericiti. Ca si noi, bunicii.

Eram la o dezbatere, organizată de Norica Nicolai si de Mircea Diaconu, la Senat, despre „Viitorul Europei”, cand am aflat această veste. Sper ca nasterea lui in ajunul Bunei Vestiri sa fie de bun augur, pentru un drum luminos in viata!

69 de gânduri despre “S-a născut un nou membru al familiei

  1. Sefu inca o data felicitari urari de bine, sa traisca, sa fiti fericiti insa nu mai lungi suspansu : Adrian sau Andrei ? Sau Andrei-Adrian?! Ca trebue sa stim cine plateste vinu (cestie locala … pariu cu 2 cunoscuti … daca e Adrian platesc aialati)

  2. Sa va trăiască si sa creasca in respect si demnitate, precum înaintașii dai!

    Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe Vin, mar. 24, 2017 la 19:01, ADRIAN NĂSTASE a scris: #yiv3111169634 a:hover {color:red;}#yiv3111169634 a {text-decoration:none;color:#0088cc;}#yiv3111169634 a.yiv3111169634primaryactionlink:link, #yiv3111169634 a.yiv3111169634primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv3111169634 a.yiv3111169634primaryactionlink:hover, #yiv3111169634 a.yiv3111169634primaryactionlink:active {background-color:#11729E;color:#fff;}#yiv3111169634 WordPress.com | Adrian Năstase posted: „S-a născut, astăzi, primul meu nepot. A obtinut nota 10 iar părintii – Andrei si Bianca – sunt extrem de fericiti. Ca si noi, bunicii.Eram la o dezbatere, organizată de Norica Nicolai si de Mircea Diaconu, la Senat, despre „Viitorul Europei”, cand am af” | |

  3. Nu stiu ce evaluare profesionala va avea doamna Kovesi. Banuiesc ca va fi echilibrata si profesionist facuta. Nu stiu daca „monomul” Kovesi isi mai doreste sa functioneze in aceasta functie, odata ce Marele Zid Securist ce ii acoperea spatele, s-a crapat destul de semnificativ. Isi doreste poate doar pentru ca stie ce va urma, daca ramine in Romania. Eu am asa, o banuiala, ca isi pregateste terenul sa o zbugheasca din Romania, un timp mai indelungat. Inteleg ca Navalnyi in Rusia are o Fundatie Contra Coruptiei.

    http://www.dw.com/en/russian-police-detain-dozens-of-protesters-including-alexei-navalny/a-38126302

  4. Mda ! Ce era greu de îngenuncheat până acum familia Năstase, se pare că de acum devine imposibil ! Să crească mare, sănătos şi frumos şi să se bucure de el nu doar cele două familii ale părinţilor lui, dar şi neamul ăsta românesc ! 😉

  5. Chestia asta cu Europa cu mai multe viteze, sau cu mai multe ritmuri, dar cu un singur stăpân, este o şmecherie ordinară în cunoscutul stil khazar, menită a păcăli lumea ! De fapt de frica de a nu li se spune Pa! în felul în care a făcut-o Anglia, birocraţii de la Bruxelles, s-au gândit să le arate pisica portughezilor, italienilor, olandezilor , grecilor, dar şi ungurilor şi polonezilor, (de noi, slugi perfecte prin cei care ne reprezintă nici nu mai vorbim 😉 ), că dragă Doamne, dacă nu acceptă toate condiţiile, s-ar putea ca maşina cu troica-n ea ( GE, FR, BG) să demareze în trombă lăsându-i de izbelişte pe ceilalţi !
    Un fel de, decât să mă părăsească el, spunând că-s curvă, şi oricum despărţirea era inevitabilă, mai bine-l părăsesc eu prima acuzându-l că-i impotent ! 😳
    P.S.
    Mai nou, Băsescu a început să numere şi ritmurile pe care se zbânţuie-n draci codoaşa UE, că la pahare le-a pierdut numărul . 😉

  6. Am citit alaltaieri o declarate a lui Iohannis (nu mai am timp sa caut linkul), suparat ca Guvernul inca nu e eficient la absorbtia de fonduri europene. Sigur, Guvernul Ciolos a fost ecxtrem de performant la capitolul fonduri europene, si NU A ABSORBIT NICI UN EURO. De ce i-ar fi pasat lui Iohannis atunci sa ii cheme la intrebari? Poate pentru ca ala era chiar planul pe care Administratorul trebuia sa il implementeze, si sa tina Romania in loc, sa ramina tara de consum si de sclavi, exportator de carne vie?

    Vedeti, se perpetueaza aceasta lupta stupida politica, securistoida, in timp ce oamenii pe la sate inca nu au drumuri si traiesc ca in Evul Mediu, fara canalizare si fara sanse. In timp ce Polonia, ehe, vedeti documentarul doamnei Avram ca sa va enervati pe buna dreptate.

    Sub Basescu, am pierdut 10 ani de la intrarea in UE. Asta e istoria, asta a fost capacitatea lui si viziunea lui de securist. Sa nu o uitam, dar sa pornim odata cu motoarele alea, sa putem absorbi founduri europene. Sfatul meu este sa asiguram odata ca Justitia se ocupa serios de probleme sale, iar Romania sa se poata dezvolta. Altfel, vom ramine acel „teritoriu tampon” pe care vor continua sa se joace marile puteri, asa cum am fost in istorie. Nu vom fi bagati in seama.

  7. „În ultimii ani, Fondul a lichidat dețineri de aproape 550 de milioane de euro de la companii de stat precum Romgaz, Transelectrica sau OMV Petrom. Ce înseamnă asta? Că administratorul FP, Franklin Templeton, s-a angajat, la ordinul acţionarului cel mai puternic, Paul Singer, să transfere valoarea din conturile şi portofoliile Fondului spre cele ale acţionarilor prin aşa-numita operaţiune „vânzare pe bucăţi“. Practic, FP vinde cele mai bune acţiuni din portofoliu şi cu banii încasaţi îşi răscumpără acţiunile, le anulează apoi, reduce capitalul şi distribuie diferenţa de bani acţionarilor. Şi în felul acesta Paul Singer şi celelalte fonduri de investiţii care populează acţionariatul FP pun mâna pe hălci din ce în ce mai mari din capital. Astfel că FP, creat pentru a despăgubi persoanele care au fost deposedate de proprietăţi de către regimul comunist, a ajuns să transfere bani altor personaje. Sunt voci pe piaţa de capital care spun că acţiunea aceasta de răscumpărare urmăreşte de fapt desfiinţarea FP.”
    Cred că în curând ne vom pierde şi statutul de colonie ! Că într-o colonie nu cred ca stăpânii să-şi permită o asemenea bătaie de joc jupuindu-i în halul ăsta pe bieţii papuaşi ! :mrgreen:
    Un şef de trib le-ar lua scalpul unora ca Singer, Gitenstein şi ceilalţi colonişti care-i lasă pe băştinaşi şi fără de blăniţa ce le mai acoperea partea ruşinoasă, adică îi lasă în fundul gol ! 😉
    După ce ne-am transferat toate arhivele cu caracter secret în Israel, mari valori ale Băncii de Stat în Anglia ( nu mai vorbesc de toate bogăţiile solului şi subsolului, inclusiv terenuri, iată că şi fondurile „Proprietate” iau calea străinătăţii sub privirile tâmpe, sau interesate ale mulţimii de servicii secrete plătite din banii românilor, dar se pare că şi din cei ai străinilor !
    Că altfel nu se explică cum de-s posibile asemenea jafuri ordinare, la nivel naţional şi nimeni nu ridică vreo obiecţie şi nu trage vreun semnal de alarmă ! Incredibil !
    P.S.
    Acum înţelegeţi de ce a fost dezincriminată trădarea de ţară şi abolită condamnarea la moarte ?!
    Hai, că nu-i greu !

    • Hai ca cestia cu Funfu Propretatea ;u Hoitaru si Gagtensteinu e veeeche !!!!

      Cu modestia ce ma caracterizeaza am placerea (sadica) sa aduc aminte ca in urma cu ceva vreme am pus pe aici un material proaspat (pe atunci):
      https://adriannastase.ro/2012/04/19/despre-noua-lege-privind-restituirea-imobilelor-nationalizate-inainte-de-1989/#comment-141939

      Adica operatia a reusit, pacientu a murit sa pofteasca urmatorul!!

      In stilul asta nu se va termina niciodata chair daca Domnul Armatelor va ordona Arhanghelui Mihael sa intinda Romania (si resusele ei) de aici si pana la campurile petroliere din Caucaz si minele de diamante din Ciukotca! Ca mereu va fi un nou fond, niste noi X-ache , un nou Templeton „eficac” niste investitori straini si sf Petru ar putea adauga si minele din Transval ca tot o data la 5 ani vor tipa unii ca trebuie sa fie despagubiti!
      INTERESANT este daca se va suplimenta Fondul

  8. Imi pare rau ca trebuie sa spun aceste lucruri dar PSD-ul n-a invatat NIMIC din lectiile trecutului si are exact acelasi comportament ca si partidele care fac jocul serviciilor secrete : aceleasi practici securiste , aceleasi metehne , aceeasi incompetent …
    Nicio diferenta intre securistii din PNL & USR si baietii lui Dragnea .
    Pacat ! Foarte curand isi vor pierde tot suportul popular …

    http://www.gandul.info/stiri/romania-trece-la-buletinele-biometrice-ce-date-vor-contine-noile-carti-de-identitate-proiect-mai-16200370

    http://www.mediafax.ro/politic/proiect-de-lege-companiile-aeriene-obligate-sa-furnizeze-autoritatilor-toate-datele-pasagerilor-inclusiv-itinerariul-si-istoricul-calatoriilor-16208769

    http://www.capital.ro/anaf-anunta-noi-controale.html

Lasă un răspuns