Sa radem cu Adrian Barbulescu, de la Romania Libera

Zilele trecute,  un anume Adrian Barbulescu scria, in Romania libera, un articol cu titlul „Statul termină drumurile și podurile abandonate de privați. Adrian Năstase va ajunge mai repede la Cornu”. Iata ratiunea pentru care eu as ajunge mai repede la Cornu:

„… şeful DRDP Bucureşti, Dumitru Dan Popescu, vrea să mai elimine unele „puncte negre” de pe DN1, construind sensuri giratorii la ieşirea din Sinaia către Braşov, la Băneşti şi în dreptul comunei Cornu. Aici şi-au ridicat vile mai mulţi politicieni, printre care şi Adrian Năstase, care astfel va ajunge mai repede la casa de vacanţă”.

Ati inteles? Eu as ajunge mai repede la  Cornu daca s-ar construi, pe DN 1, in dreptul localitatii Cornu, un sens giratoriu. Problema este ca ajungand la eventualul sens giratoriu de la Cornu, pe DN 1, eu am ajuns deja la Cornu, asa incat nu am cum sa ajung acolo MAI REPEDE. As putea, eventual, sa ma invart de mai multe ori pe sensul giratoriu, inainte de a intra in comuna, dar asta nu m-ar ajuta foarte mult.

Acum, folosesc, la fel ca toti participantii la trafic, asa cum m-au invatat oamenii legii, breteaua de acces din DN 1.

Cred ca Adrian Barbulescu merita un like din partea redactorului sef pentru aceasta stire quality! Si pentru ca el se inscrie in galeria marilor barbati ai tarii care s-au ocupat de drumurile patriei. Spre exemplu, Traian Basescu. Basescu va ramane celebru si prin afirmatia ca eu lansasem proiectul autostrazii Comarnic – Brasov pentru ca autostrada sa treaca prin dreptul comunei Cornu. Se pare ca el nu stia ca localitatea Comarnic – unde ar fi inceput autostrada – se afla DUPA localitatea Cornu si ca autostrada proiectata – care acum ar fi fost finalizata – nu i-ar fi ajutat pe cei care doreau sa mearga doar pana la Cornu ci pe cei care merg pe Valea Prahovei. Asa, le transmit salutari cititorilor PMP care vor circula in aceste zile pe DN 1, spre zona de munte.

17 gânduri despre “Sa radem cu Adrian Barbulescu, de la Romania Libera

  1. Incă un neterminat, obsedat nu de Ponta, ci de Năstase! Pentru mine, vorba lui Caragiale, „nu mai au niciun haz”!

  2. Putini se mai iau dupa asemenea oameni , specimene trecute in alt reng , In ultimul timp impostura asa de mult a iesit in evidenta incat prosti se inteleg numai ei intre ei.

  3. Individul a rămas, probabil, dator din 2004. V-am povestit (pe acest blog) că din februarie 2004 am aflat de propietățile dumneavoastră din pasul Tihuța, Bran-Predeluț, și undeva în Deltă, parcă la Sarichioi.
    Se pare că se „pregătesc” viitoarele alegeri președințiale.

  4. Așa-i când în locul rațiunii și al logicii se instalează ura. Locul informării corecte îl ia dorința de a manipula. Aici ar trebui să intervină gândirea cititorilor care sunt datori să nu înghită pe nemestecate orice pastilă aruncată de pseudo-jurnaliștii ăștia.

  5. Mercenarii astia de la Romania Libera ( nu mai este ! ) cred ca au in fisa postului sa va critice pe d-voastra si alti incomozi politici . Asta-i presa si internetul din ziua de azi : unii mercenari , altii pupincuristi contra cost .
    Eu stiu vreo doi neterminati care se inchina la icoane cu Victor Ponta …

  6. http://gandeste.org/general/si-totusi-cine-este-alina-gorghiu-mana-dreapta-a-presedintelui-klaus-iohannis/51604
    .
    “ Mă uit la tine, mă frec la ochi și nu-mi vine să cred ceea ce văd. Proastă mână am la oameni. Te-am susținut, deschis, transparent, asumat. Păreai altfel, tinerică, splățică, istețică. Ai fost una dintre invitatele mele preferate. Aveai discurs, atitudine, comportament cuviincios. Prost am fost! Am contribuit, din păcate, la zămislirea unui monstru. Asta ai ajuns, un monument de arivism, de ipocrizie și de obrăznicie, un munte de lipsă de scrupule. Ai luat-o, în pas alergător, pe urmele Elenei Udrea. Dar parcă nici măcar ea nu-și luase viteză atât de repede.

    Știi bine cum ai ajuns președinte al PNL, sper că nu e nevoie să detaliez. Azi îți execuți, fără milă, colegi de partid în fața cărora acum doi-trei ani de zile erai ca un pudel. Dai cu rahat în oameni fără sprijinul cărora nu ai fi ajuns în veci ceea ce ești. Reciți lecții de cinste, morală și corectitudine în contextul în care se stă cu curul, la ordin, pe dosarele tale. Nu te mai legitima cu hârtia de la DNA, care susține că n-are în lucru nici o anchetă penală cu tine. Și Elena Udrea a avut câteva. Și nu i-a folosit la nimic. Pentru că nu era momentul. Când se va da verde la execuția ta, deontologii care îți suflă-n pene vor fi alimentați cu informații. Și, astfel, lumea va afla și cum ai fost asociată cu Pinalti în firma de energie, și cum a ajuns taică-tău director la Electrica în guvernarea Tăriceanu, și cum ai luat pe cabinetul de avocatură contracte de reprezentare (tot) cu Electrica, și cîți bani ai făcut cu AVAS-ul condus de Tase Atanasiu, și cum ai ajuns arbitru la Curtea lu’ Mișu Vlasov. Și multe altele, Alina, pentru că n-ai priceput nimic din ceea ce i se întâmplă Elenei. Iar tot ce faci azi, cu precădere aberațiile juridice pe care le susții și nesocotirea unor libertăți cetățenești fundamentale, va fi folosit mâine, doar că împotriva ta, când tu vei deveni ținta.

    Mă uit iar la tine, Alina Gorghiu. Văd o femeie încrezută, încrâncenată, schimonosită de ură și de nerăbdarea de a se ajunge, o politrucă dispusă să facă orice (inclusiv să bați palma cu un Vanghelie care te-a umilit ani de zile ca pe ultimul câine de pripas) pentru a parveni. În spatele tău, cei care-ți zâmbesc în față îți spun Elena Udrea a PNL. S-a schimbat alesul, s-a schimbat și femeia determinantă. Ți se pare că toată lumea e a ta. La 25 de ani de la căderea comunismului, ai ajuns un fel de Elena Ceaușescu, doar că mai vizibilă, mai ahtiată de putere și cu Blackberry pe birou. Urâtă transformare ai suferit. Sau poate doar îți scoți la iveală caracterul. Te-ai suit în lift și-i scuipi în cap, printre gratii, pe ăia care urcă pe scări. Să vezi senzație tâmpită când liftul cade-n gol…

    Dimineața, pe răcoare, înainte să te apuci să mai schimbi olecuță lumea, tu chiar ai curaj să te uiți la tine în oglindă?”

    A consemnat,

    Victor Ciutacu

  7. Adică v-au făcut UN SINGUR SENS GIRATORIU, ca să ajungeți mai repede la Cornu? Asta , cu toate că dumneavoastră ați fost Prim-ministru…

    Păi mie, ce să mai spun… ca să ajung mai repede de la birou acasă , MI-AU FĂCUT PATRU !!! Primul are diametrul de circa 4,00 metri ( că doar în atâtica au reușit să-l vâre) , dar, ca bonus, i-au pus în vârf O MINGE DE FOTBAL uriașă, din plastic, în culorile roșu-alb-albastru , luminată frumos, pe înserat, de reflectoare. Al doilea are diametrul de 16,00 metri și un ceas uriaș, cu trei picioare, înfipt în inima lui , ceas care, evident, nu arată ora exactă, în schimb ne transmite mesajul cald „Bună ziua/seara , Tulcea!” . Al treilea are diametrul de 19,00 metri, e de tip movilă ( dimensiunile intersecției au permis îndrăzneala !) iar în vârful movilei e o timonă-cu-două-fețe, având ca element artistic, la baza ei, o ancoră „moale” , adică o ancoră tremurată care pare că se scurge în neștire către nord . Al patrulea are diametrul de 8,00 metri , a ieșit cam moviliță, că n-a fost destul spațiu, dar, pentru a fi, totuși, impresionantă , s-a montat deasupra ei un fel de …oală, aș spune, deși artistul-ceramist ar fi vrut, poate, să fie un gen de amforă, din care curge, pricăjit, un firicel de apă… TOATE ACESTEA , DOAR PENTRU MINE! Așa să-i transmiteți lui Adrian Bărbulescu, că pentru Luminița Arhire, s-au făcut giratorii cu nemiluita și acum se face și un pod suspendat , asta până îmi cumpără avion !
    ……………………………………..
    Doar nu vă mirați de ceea ce scriu băieții ăștia… în campania electorală, ca să meargă totul bine, se scot din ladă : Revoluția, mineriadele, ciuma roșie, giratoriile, arestarea lui Ciuvică, penalul de Dragnea , „cârpa KGB-istă” , marțea neagră, autobuzele cu contramanifestanți, plagiatorul de Ponta ( nu,nu… aici greșesc, asta nu mai e la modă, că încet-încet plagiatul a devenit o chestie benignă, ba chiar simpatică, de când o caută unii la teza de doctorat pe „zeita anticorupției” ).

    Dar, deoarece tot suntem la „…dacă doriți să revedeți…” , mie mi-ar plăcea să scoată filmul în care îl ridicați pe Lucian Mândruță la rangul de CAVALER DE CORNU ( asta a fost înainte de a vă face ăia giratoriu) ,să mă mai emoționez o dată pentru secvențele cu dânsul stând în genunchi și promițând cu glas rugător că nu va mai spune nimic rău de PSD, vreodată…

  8. Ce fixație stupidă! Pe un fond de sumare și mai mult decât aproximative cunoștințe desp0re subiectele pe care le tratează. Și din păcate, mulți gazetari sunt de o ignoranță crasă, combinată cu informații exclusiv urechiste.

  9. Waw!!! Tare articolul. Asemenea persoane, dimineata se privesc în oglindă, se scuipă si merg mai departe. Le e si lor scârbă, dar….ce sa mai facă?

  10. UKIP, partidul politic al City of London?

    Desi in campania pro-Brexit, initializata si sustinuta furibund de UKIP, partidul xenofob si antiimigratie britanic, cat si in victoria neasteptata, aproape inmarmuritoare a acesteia, s-a negat cu ostentatie ca ar avea vreun amestec City of London, principalul centru financiar al Regatului Unit și cel mai mare centru financiar al lumii, alături de New York City, ci dimpotriva acesta a fost prezentat ca un adept al ramanerii in UE, contrariul a iesit de curand la iveala.

    Adevarul, care probabil nu a mai putut fi tinut ascuns din cauza nevoii de vizibilitate a simbolurilor politice care au roluri motrice in viata partidelor, pare sa fie ca UKIP ar fi partidul politic al intereselor marii finante britanice, al London of City, unde se afla Banca Angliei si sunt concentrate industria financiara si serviciile financiare. Acest fapt a iesit la iveala la reuniunea de alegere a noului sef al partidului, care s-a desfasurat sub simbolul patronal al lirei britanice, in care linia transversala a semnului financiar este reprezentata de abrevierea partidului, initialele UKIP.

    Noul lider al UKIP, Paul Nuttal, 40 de ani, a fost ales luni in fruntea partidului. Acesta i-a succedat lui Nigel Farage, care a devenit aliat al presedintelui american ales Donald Trump. ”Brexit-ul a dus direct la înfrângerea establishment-ului și la alegerea lui Donald Trump”, a subliniat luni Farage. ”Fără noi, n-ar fi avut loc un referendum” și UKIP ”a jucat un rol determinant” în campania pentru Brexit, a mai spus el. Toate evenimentele si declaratiile pe aceste doua teme corelate plaseaza relatiile dintre partidele, guvernele si centrele financiare din cele doua tari intr-un alt spectru de semnificatii si intelegere, din zona miliardarilor.

    http://www.agerpres.ro/externe/2016/11/28/marea-britanie-paul-nuttall-este-noul-lider-al-ukip-14-07-14

  11. In fiecare judet avea „proprietati“ celebre in zona. In judetul Borosani, de pilda, avea un cunoscut combinat avicol. Pe soseaua Brasov-Sibiu avea hanul cel mai popular din zona. Atat de profesionist au lucrat la demonizare niste unii despre care mi-ar placea din pura curiozitate sa aflu cine au fost.

  12. Stie cineva cine in sustine pe domnul actor si, la randul lui, pe cine sustine el? Pentru ca, de trei zile incoace, peste tot pe unde merg in internet dau de poezeaua asta. Bagati poezica in manuale, faceti-l pe Celentoiul ministrul culturii in guvernul Ciolanos, dar nu mai vreau sa vad chestii dintr’astea!

  13. Se apropie ziua votului si mi se pare si firesc ca trambitele dlui Basescu sa taratateze teme de mare actualitate: venirea minerilor si coruptia din guvernarea Nastase, probabil ca in doua – trei zile vom avea si un articol despre Voiculescu, mogulul inchisorii, care, in numele unui grup de interese nelegitime, si-ar fi privatizat ilegal celula in dauna cinstitului M.B., detinut fruntas. Totusi, desi dl Barbulescu (din familia ceausista Barbulescu?) incearca sa induca in electorat ideea unui stat tehnocrac subordonat lui Adrian Nastase, reuseste, unde dai si unde crapa, sa marturiseasca faptul ca dl Nastase se duce acasa, spre deosebire de altii, fie politicieni locuind in aceeasi zona, despre care ziaristul (?!!) nu ne ofera detalii, fie insusi dl Basescu care, dupa marturia (e plin spatiul mediatic de marturii) fostei secretare pesediste E. Udrea, cam dormea pe la ea pe acasa si asta chiar in momente istorice in care urmau sa vina procurorii. Ma gandesc – dar imi alung repede acest gand, Romania e tara in care e periculos sa gandesti – ca poate ar fi nevoie de cateva sensuri giratorii pentru ca fostul presedinte sa poata merge drept si sa ajunga si el acasa. Astept cu interes urmatorul articol al dlui Barbulescu: unul despre dl Adamescu.

Lasă un răspuns