FET – „Politica externa Sudanului”

Fundația Europeană Titulescu împreună cu Ambasada Republicii Sudan în România și CCERPA organizează joi, 20 octombrie a.c., începând cu ora. 11.00 dezbaterea „Prioritățile politicii externe ale Sudanului”.

Invitat special: Excelența Sa Domnul Secretar de Stat, Ambasador Abd Elghani ELNAEEM.

Moderator: dl. Florin LUCA, Secretar General FET.

Evenimentul va avea loc la Casa Titulescu, Șos. Kiseleff, nr. 47, sector 1, București.

5 gânduri despre “FET – „Politica externa Sudanului”

  1. Off-topic:Nu am posibilitatea sa mananc ca un premier, dar pot saliva ca unul. Dragii mei, luati de va uitati! Friptura de vaca de Kobe, exact in orasul Kobe. Pret: aproape 100 de dolari cu bere cu tot, desi sa bei bere la vaca de Kobe e o barbarie si o impolitete fata de vaca.

    Kobe Beef Teppanyaki – Food in Japan
    Highest grade Kobe beef: A5, BMS 8 – 12, getting prepared for lunch in Kobe, Japan. Price: 100 USD
    https://youtu.be/Ptz12zG6nPE

  2. Chiar asa, sunt foarte curios, imi doresc sa aflu care sunt prioritatile de politica externa ale Sudanului.
    Si care or fi si interesele Romaniei, legate de Sudan.
    Trebuia sa-l invitati si pe ambasadorul Romaniei in acea tara, sa ne relateze cate ceva despre agenda oficiala a domniei sale. Sa stim si noi pentru ce este remunerat. (Z)

  3. Având ]n vedere faptul că Sudanul este sub ascultarea fundamentaliștilor islamici, ar fi bine de aflat, de partea cui este Sudanul, acum. Cred că va fi o dezbatere interesantă, dacă ambasadorul va fi sincer în expunerea sa.

  4. @ ZEV,

    Romania NU are Ambasador in Sudan.Dar cred ca,si daca ar avea ar fi ori un politruc,ori un fost securist ori un habarnist dintr-o alta piesa !Deci,…remuneratia,..pe degeaba ca la majoritatea diplomatilor romani trimis la post pe bani f f grei !

    Ca exemplu recomand atentiei MAE roman ( o institutie complet prabusita,full de securisti si de relicve comuniste care a reusit sa ne faca de oaie si in acest an la doua targuri internationale ) o analiza profunda asupra Accademiei di Romania de la Roma !!! Ca un viu exemplu cum poti sa te faci de cacao pe plan extern

Lasă un răspuns