Alături de Gabriel Cotabita

M-am bucurat să fiu alături de Gabriel Cotabită, la nunta sa. Il stiu de multi ani, avem multi prieteni in comun. I-am tinut pumnii strânsi atunci când  se afla intre viată si moarte.

Nu judec oamenii dar cred că incercările vietii ii selectează pe cei care, cu adevărat, fac parte din viata ta.

16 gânduri despre “Alături de Gabriel Cotabita

  1. @Adrian B. Adrian, cred ca unul dintre motivele pentru care se tot ia lumea de tine, aici pe blog, in ceea ce priveste subiectul Ponta este acela ca tratezi drept extraordinare niste chestiuni banale si firesti. Observi, dealtfel, ca Victor Ponta se simte foarte bine facand ceea ce face. Insa daca doresti, poti face apeluri la cetateni sa nu il lase sa intre in parlament. Nu aici, nu cred ca electorii lui Victor Ponta, in majoritatea lor, viziteaza blogul dlui Nastase.

  2. Dacă Gabriel Cotabiţă crede că această căsătorie îl împlineşte, eu îi doresc să aibă parte de tot binele şi de toată frumuseţea unei căsătorii, în care dragostea nu disparea niciodată!

  3. http://www.dcnews.ro/alexandru-cautis-pe-listele-psd-ce-spunea-despre-dragnea_518445.html
    .
    D-le Nastase , PSD-ul incepe … De la o posta ! Trebuie chemata deratizarea si femeia de serviciu .
    Pai daca psd-ul l-a gasit tocmai pe … , pe retardatul si pe jegul asta puturos de Cautis , care i-a pupat in cur pe Basescu , pe Iohannis si pe toti securistii din Romania , noi – cei care ne luptam cu basismul – ar cam trebui sa ne retragem . PSD-ul chiar isi merita soarta !
    Pentru mine personal , este prea mult …
    Cred ca aceasta alegere a psd-ului este o lipsa de respect si fata de dumneavoastra tinand cont de atitudinea acestui excrement basist din vara lui 2012 .
    .
    Sa auzim de bine !
    .
    P.S. Sa ma iertati pentru exprimare dar ceea ce se intampla este iesit din comun si chiar sunt cuvintele potrivite la adresa acestui individ .

  4. In ce priveste democratia, SUA pare azi o tara stricata, intr-un proces de erodare ireversibil. Ne-o confirma show-ul la care se dedau Trump si Clinton in dezbateri din ce in ce mai putin despre problemele americanilor si in crescendo despre violenta, sex, putere, avere, si coruptie morala. Din punctul meu de vedere, nici unul dintre ei nu ar fi trebuit sa ajunga sa candideze. E trist ca o tara cu atita mostenire democratica a gasit doi candidati din partea celor doua partide, care au putin in comun cu democratia. S-au dus timpurile in care SUA erau standardul de democratie, si de unde venea lumina statului de drept. Trump vrea sa o bage pe Clinton la inchisoare. Mmmmm, e o lista lunga pe care Trump cred ca o actualizeaza regulat.

    Intrebarea este: care este raul cel mai mic pentru SUA si pentru restul lumii? SUA, treaba americanilor. Eu insa vreau un Presedinte care sa nu fie tentat sa foloseasca bomba nucleara.

  5. Să fie la fel de fericiţi ( amândoi ! 😉 ) şi peste un sfert de secol !
    Că vorba unuia : Ce ţie şi 100 în ziua de azi ?!

  6. Gabriel Cotabiță , asemenea lui Adrian Năstase, a primit în dar, prin grație divină, o a doua viață. Așa cum spuneam altă dată, Dumnezeu nu poate fi bănuit de decizii controversate sau eronate. Iar atunci când alege să-i dea cuiva o a doua viață, alegerea Lui poartă întotdeauna, în adâncul ei, un mesaj.

  7. Andrzej Wajda , unul dintre cei mai fascinanți regizori ai lumii, ne-a părăsit. În presa autohtonă, știrea morții sale este scurtă, prost documentată, aproape frivolă prin omisiune. Textele sumare din diferitele publicații ne vorbesc despre OMUL DE FIER… și mai numesc încă trei- patru filme . Fără PĂDUREA DE MESTECENI . Făra NUNTA. Și, din cea mai mare parte a lapidarelor relatări biografice , lipsește și CENUȘĂ ȘI DIAMANT . M-am întrebat oare de ce ? și am aflat cu ușurință: majoritatea „redactorilor” nu știu cine a fost Andrzej Wajda . Am căutat pe Wikipedia – sursa inepuizabilă a culturii generale jurnalistice- și am constatat că acolo seducătorul regizor polonez este expediat în câteva rânduri. Iar de la Wikipedia până la mass-media românească nu e decât un pas…
    .
    Una peste alta, moartea lui Andrzej Wajda a fost bifată, cu o oarecare indiferență ignorantă, în presa autohtonă. Mai puțin în REVISTA 22, adică în publicația de suflet a intelectualului român dezlănțuit, unde știrea despărțirii de legendarul regizor polonez n-a mai avut loc de atâtea materiale proaspete despre CNATDCU, DIICOTși DNA, acestea fiind subiecte de meditație, cu adevărat filozofice, pentru floarea inteligenței GDS-iste.

  8. Din puţ…a gândirii lui CTP :
    „În 2004 și 2009, românii au avut de ales între brutalitatea și despotismul antidemocratic, de o parte, și fățărnicia arogantă, de partea cealaltă. Asta se întâmplă și acum în America.

    Trump mi se pare că a spus un singur lucru de bun-simț azi-noapte: „Ea are ură în inimă”. Nu știu cine arată mai urât pe dinăuntru, Trump sau Clinton, cum n-am știut asta nici despre Băsescu, Năstase, Geoană.

    După cum stau lucrurile acum, cu mai puțin de o lună înainte de alegeri, se pare că, între două fețe ale demonului, americanii vor alege invers decât românii.”
    Cu siguranţă ca mai urât ca ăsta, şi pe dinăuntru şi pe dinafară, nu-i nici Trump, nici Hilary !
    De fapt nu cred să mai fie cineva atât de negru-n cerul gurii şi-n ciorapii şi chiloţii ce şi-i schimbă doar după de alegeri ! Să nu zică lumea că n-a avut loc nici o schimbare…. 😉
    În urma nemaipomenitelor lui luări de poziţie 😆
    Din care, cea mai memorabilă rămâne cea cu gâtul pe linia ferată ! 😛 :mrgreen:

  9. @Luminita Arhire. Luminita, uite ca aflu de la tine de moartea lui Wajda, asa ca astazi m-ai intristat. Cenusa si diamant e un film facut acum destul timp, tin mai bine minte Peisaj dupa batalie, pe care l-am vazut in studentie. Un film plin de sopale, dintre care pe prima o tin bine minte fiindca a fost chiar in debutul filmului: trupele americane elibereaza un lagar nazist si detinutii se bucura; afara este mocirla , insa detinutii au zeghele curate, proaspat spalate, nu par subnutriti iar barbatii sunt proaspat barbieriti; adica nu e vorba de un lagar din 1945 ci de unul, tot plin de mocirla, din alt timp: lagarul socialist. Sigur, este de meditat daca a meritat sa fim scosi din mocirlosul lagar spre a fi condusi de personaje ca Basescu, pe care, culmea, ni le-am si ales singuri. Dealtfel o sumedenie de persoane de astazi sunt, in continuare, mocirloase.

  10. T-REX
    În parte aveți dreptate, dar, după cum ne arată istoria, tocmai criza morală, care determină toate formele de corupție, distruge societatea. Eu nu am crezut niciodată în modelul american de democrație și în civismul americanilor.

    LUMINITA ARHIRE
    De ce vă mai mirați și vă mai revoltați? Evenimentele culturale, personalitățile culturale sunt trecute la „și altele”. Se mai vorbește de unele personalități românești culturale, la decesul acestora. Eu vă asigur că generația tânără nu a auzit de Andrzej Wajda, nu a văzut filmul Cenușă și diamant, după cum nici nu a citit romanul scris de Jerzy Andrezejewski

Lasă un răspuns