Aniversare: 31 de ani de căsnicie

31 iulie. Astazi, Dana si cu mine sărbătorim 31 de ani  de căsnicie. Anii au trecut extraordinar de repede. Nu facem bilanturi. Ne bucurăm insă să-i avem, astăzi, pe Andrei si pe Mihnea alături de noi. Incet – incet, viata lor se separă, firesc, de a noastră. Noi ne bucurăm să fim sănătosi, să călătorim, să ne intâlnim cu prieteni, să mergem la Cornu si să ne ocupăm de gradină. Să citim. Pentru mine, e important să vă intâlnesc, zilnic, pe blog sau pe facebook. Privim – mai rar – emisiunile de la televizor, dezamăgiti de ceea ce ni se pare o involutie generală. Sau poate că suntem subiectivi.

E o zi specială insă si prefer să mă gândesc, astăzi, doar la bucuriile pe care Dana si cu mine le-am trăit impreună in acesti ani si să sărbătorim, cu băietii nostri si cu prietenele lor, ceea ce a fost si este istoria si viata unei familii.

 

 

60 de gânduri despre “Aniversare: 31 de ani de căsnicie

  1. La multi anidin tot sufletul va doresc, sa fiti fericiti si sanatosi toata familia si sa stiti ca aveti dreptate cu televiziunile. Sunt o pierdere de timp in general, mai bine o carte buna!

  2. Moldoveanu elena, cand rogi „muntele” (de cunostinte)sa se duca sa „vorbeasca multimii”, tu simte-te Mahomed si daca vezi ca el ,”muntele”(de cunostinte)nu percuteaza la chemarea lui Mahomed,adica a ta si nu „pune umărul la restabilirea normalității în țara asta”, du-te tu la muntele(de cunostinte) ,spre pilda in istorie,cu multime cu tot si cere-i sa-ti dea numai cunostintele ca mare nevoie ai de ele pentru „restabilirea normalitatii in tara asta”… Asfel muntele va ramane doar munte(fara cunostinte),tu n-ai avut niciodata cunostinte si ce ti s-a dat ai dat mai departe multimii,iar multimea a ramas si ea fara cunostinte pentru ca le-a dar tarii pentru normalitate. Si acum taca-ti fleanca si nu mai cere muntelui(ramas fara cunostinte) sa iasa si „sa vorbeasca in fata multimii”,pentru a „pune umarul la restabilirea normalitatii in tara asta” . Asa sa ne-ajute Dumnezeu…! ))

  3. Mă adaug și eu unei lungi-firești și necesare liste- spre a spune: considerație chiar de nu am reușit niciodată să fiu receptat pe acest blog,simpatie,admirație profesorului fiicei mele la Dimitrie Cantemir,celui ce în calitate de președinte a Camerei Deputaților a fost „amfitrion” la prezentarea în Cameră a Centenarului școlii ce de la 1977 s-a numit liceul de Matematică-Fizică-Informatică Petroșani,unul din cele șapte licee ale României! La mulți ani și putere de muncă…revenind în politica la nivel înalt pentru a mai salva-ce se mai poate salva- din România,patria românilor,a acelora ce continuă a și-o revendica ca patria mamă!Singurului prim ministru cu adevărat valoros după decembriada însângerată! De asemenea impresionantei domniei voastre soție…copiilor!

  4. Dumnezeu să vă ocrotească familia, să aveți putere să le duceți pe toate, fie rele fie bune, să vă bucurați de fiecare clipă pe care o trăiți împreună! Multă sănătate și spor în toate!

Lasă un răspuns